Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Σε τηλεοπτική σειρά η φωνή της Θεοδωρίδου

 


Στο σάουντρακ των τίτλων

Για πρώτη φορά η Νατάσα Θεοδωρίδου δανείζει την φωνή της σε τηλεοπτική σειρά.

Πιο συγκεκριμένα, δικό της τραγούδι γίνεται το σάουντρακ τίτλων της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς του Mega Κύπρου «Πόρτα κλειδωμένη» που θα αρχίσει να προβάλλεται αρχές Οκτωβρίου.

Πρωταγωνίστρια η Φαίη Ξυλά!

Ακούστε το τραγούδι...


newsbeast
 
Διαβάστε περισσότερα »

Η Μαρινέλλα πρωταγωνιστεί στο Chicago ως "Mama Marton"! (PHOTOS)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το αγαπημένο μιούζικαλ «Chicago» ανοίγει τις πύλες του στις 27 Οκτωβρίου στο θέατρο Παλλάς.

Η παράσταση που σπάει ταμεία στο Hollywood και αναγνωρίζεται παγκοσμίως έρχεται στην Ελλάδα με την υπογραφή του Σταμάτη Φασουλή και τη μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου, Μαρινέλλα σε ένα διαφορετικό ρόλο. Η ερμηνεύτρια θα υποδυθεί την «Mama Marton» και η ίδια δείχνει να απολαμβάνει τις πρόβες και το όμορφο κλίμα που επικρατεί. Στην παράσταση εκτός από τη Μαρινέλλα πρωταγωνιστούν οι Σμαράγδα Καρύδη, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Αντώνης Λουδάρος ενώ συμμετέχουν ακόμα 14 ηθοποιοί-χορευτές και δεκαμελής ορχήστρα.
 
www.gossip-tv.gr
 
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Justin Bieber ανέβασε (κι άλλη) ημίγυμνη φωτογραφία του στο twitter

Με το καινούργιο του album να κυκλοφορεί ήδη εδώ και τρεις μήνες μια ημίγυμνη φωτογραφία χρειαζόταν. Μετά τη Lady Gaga είναι ο... 
...δεύτερος celebrity του twitter με τους περισσότερους followers. Έχει ξεπεράσει τους 28 εκατομμύρια «ακολούθους», ενώ υπολογίζεται πως ένας καινούργιος λογαριασμός τον «ακολουθεί» στο twitter κάθε δευτερόλεπτο που περνά.

Ο λόγος για τον Justin Bieber, που το καινούργιο του album «Believe» κυκλοφορεί ήδη από τις 15 Ιουνίου και στις 29 Σεπτεμβρίου ξεκινά την ομώνυμη περιοδεία. Ποια, λοιπόν, θα ήταν καλύτερη στιγμή από αυτή για να ανεβάσει μια ημίγυμνη φωτογραφία του στο twitter και να κάνει σίγουρα τις πωλήσεις τόσο των τραγουδιών του όσο και των εισιτηρίων των συναυλιών του να αυξηθούν κατακόρυφα;

Ο δεκαοχτάχρονος, λοιπόν, star ανέβασε χθες αυτήν την ημίγυμνη φωτογραφία του και πάνω από 34 χιλιάδες fans του την «ριτουΐταραν» πλημμυρίζοντας το διαδίκτυο με αυτήν.

Πηγή: queen.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Κρίμα!Κάηκε το σπίτι διάσημου τραγουδιστή


Η πολυτελής βίλα του διάσημου τραγουδιστή, έγινε στάχτη μετά από φωτιά που ξέσπασε.
Όπως αναφέρει η espresso, η φωτιά στα δάση της Μαρμπέγια, έκαψε την κατοικία και στοίχησε τη ζωή του αγαπημένου σκύλου του Χούλιο Ιγκλέσιας. Το σπίτι του ήταν στο λόφο του Οζεν, ενώ όπως ο ίδιος ο καλλιτέχνης δήλωσε, αποτελούσε την πραγματοποίηση των ονείρων του. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Τα νέα της φωτιάς ήταν τα χειρότερα της ζωής μου. Το σπίτι αυτό αποτελούσε την πραγματοποίηση των ονείρων μου. Είμαι συγκλονισμένος».


Πηγή:.gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Η Britney Spears πάσχει από ψωρίαση!Οι φωτογραφίες το μαρτυρούν!


4 χρόνια με το δημόσιο breakdown της, η Μπρίτνεϊ Σπιρς κατάφερε να επιστρέψει στο προσκήνιο μέσω X-Factor, ενώ σχεδιάζει παράλληλα και τον γάμο της. Αλλά το άγχος την χτύπησε στο κεφάλι. Ή μάλλον, για την ακρίβεια, στα πόδια.
Μια τεράστια κόκκινη πληγή στο αριστερό της πόδι (την οποία δεν μπορεί να καλύψει καμία ποσότητα make up) είναι η απόδειξη -σύμφων με το National Enquirer- ότι η 30χρονη τραγουδίστρια πάσχει όντως από ψωρίαση.
Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της «Η Σπίρς πάσχει από αυτή την δερματική ασθένεια εδώ και χρόνια, αλλά τα πράγματα χειροτερεύουν όταν βρίσκεται υπό πίεση. Αυτή την στιγμή όχι μόνο ξύνει συνέχεια και ερεθίζει τις πληγές, αλλά σταμάτησε να χρησιμοποιεί την ειδική κρέμα που έχει γιατί την καίει».


Πηγή: iefimerida.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Mr. "Δεν ταιριάζετε σου λέω", Παντελής Παντελίδης, πρώτος στο itunes chart με το νέο τραγούδι "Συνοδεύομαι"!

Ο Παντελής Παντελίδης ήρθα να ταράξει τα νερά και το καταφέρνει αφού μέσα σε ένα 24ωρο έχει ανέβει στο Νο 1 του itunes chart!
Το νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη με τίτλο "Συνοδεύομαι" σε ένα μόλις 24ωρο ανέβηκε στο Νο 1 του itunes chart.
Μετά από την μεγάλη του επιτυχία και το δυναμικό του ξεκίνημα με το τραγούδι "Δεν ταιριάζετε σου λέω", ο τραγουδιστής επιστρέφει και κάνει θραύση με το τραγούδι "Συνοδεύομαι"!
 
www.tralala.gr
 
Διαβάστε περισσότερα »

Ποια διάσημη "ροζ" τραγουδίστρια μας έδειξε πρωί-πρωί τα οπίσθιά της;(PHOTOS)

Πασίγνωστη τραγουδίστρια ανέβασε την φούστα της και μας έδειξε τα καλογυμνασμένα οπίσθιά της!
Ο λόγος για την... Pink, που δεν δίστασε κατά τη διάρκεια της live εκπομπής «The Today Show» να σηκώσει τη φούστα! Μάλιστα, η εκπομπή ήταν πρωινή και οι τηλεθεατές είδαν ένα άκρως αισθησιακό θέαμα πρωί πρωί!
 

 
Πηγή:gossip-tv.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Νίκου Κουρκούλης: Ποιό ήταν το πρώτο του μήνυμα στο twitter;

Ο τραγουδιστής έγραψε: «Ρε παιδιά με αυτά που βλέπω και γράφονται όσο καιρό είμαι μέσα ένα έχω να πω... καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι».
 

Διαβάστε περισσότερα »

«Πήρα 20 κιλά σε ένα χρόνο»! Η εξομολόγηση διάσημης τραγουδίστριας...

Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για το μεγάλομ πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και εξακολουθεί να την ταλαιπωρεί και είχε ως απότέλεσμα να πάρει 20 κιλά! Ποιοι την πλήγωσαν με τη συμπεριφορά τους, κλείνοντάς της πόρτες εξ αιτίας των κιλών;
Ας δούμε όμως κατ' αρχήν τι είπε η Έλλη Κοκκίνου για το γιο της και τον παιδικό σταθμό που άνοιξε: «Είμαι κάθε μέρα στον παιδικό σταθμό. Αν εξαιρέσεις τη βοήθεια που έχω από τη μητέρα μου, είναι όλο πάνω μου. Είμαι κάθε μέρα εκεί μέχρι το απόγευμα, όταν έρχεται ο γιος μου από το σχολείο. Μετά ασχολούμαι με το παιδί μου», δήλωσε η ίδια, ενώ τόνισε: «Ο γιος μου είναι η μεγαλύτερη μου επιτυχία, το νόημα της ζωής μου. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο ανούσια ήταν η ζωή μου πριν τον Αλέξανδρο».
Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με την υγεία της, τα οποία είχαν ως συνέπεια τις διακυμάνσεις του βάρους της για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα: «Εξακολουθώ να παίρνω κάθε μέρα χάπι για τον θυρεοειδή. Πήρα μέσα σε έναν χρόνο είκοσι κιλά, όταν πήγαινα να ξεκινήσω το τραγούδι. Λόγω των κιλών, έκλεισαν πολλές πόρτες. Με πλήγωνε πολύ όλο αυτό! Έχω ακόμα πρόβλημα με τον θυρεοειδή μου και πήρε πολύ χρόνο να μπει σε τάξη».
 
markos-tv
 
Διαβάστε περισσότερα »

Τόνι Μαυρίδης - 'Ελενα Παπαρίζου: Ο "πόλεμος" συνεχίζεται με ακόμη δύο αγωγές!

 
Όχι μια αλλά δύο αγωγές θα κάνει ο Τόνι Μαυρίδης στην Έλενα Παπαρίζου. Σύμφωνα με τη "Μεσημεριανή Μελέτη", οι δύο αγωγές αγγίζουν συνολικά το ποσό των 300.000 ευρώ και κατατέθηκαν την Τετάρτη (19/9).
Η πρώτη αφορά την εταιρία που έκανε ο Τόνι Μαυρίδης μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και αφορούσε τις εμφανίσεις και τα έσοδα που εισέπρατταν από αυτές. Ο Τόνι ζητά τη διάλυση της εταιρίας.
Στη δεύτερη αγωγή έχει σχέση με τα εταιρικά κέρδη και τη συμμετοχή του πρώην μάνατζερ της Έλενας Παπαρίζου σε αυτά.
Παράλληλα, έχει βγει ήδη στο σφυρί το σπίτι στη Γλυφάδα όπου συγκατοικούσαν ενώ οι δύο πλευρές τη Δευτέρα (17/9) δε συναντήθηκαν όπως είχε ζητήσει η πλευρά της τραγουδίστριας.
Πηγή: cosmo
 
Διαβάστε περισσότερα »

Η άκρως απογοητευτική συναυλία του Γ.Πάριου(VIDEO)

Oταν είσαι o Γιάννης Πάριος και έχεις μισό αιώνα καριέρα οφείλεις-το λιγότερο-όταν τραγουδάς extrad-ακι να είσαι στην τρίχα. Είμαι μικρός ηλικιακά για να κρίνω τον απόλυτο κατ εμέ τροβαδούρο του έρωτα. Άλλα κι απο την άλλη μπορώ να καταλάβω τον θαυμαστή με απαιτήσεις, που έχει πληρώσει, να απαιτεί να δει το είδωλό του ΑΡΧΟΝΤΑ και όχι παιδί για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις. Δε σκας στην πίστα με φορμίτσα μπλουζάκι λερωμένο και κουκούλα…Είναι απαράδεκτο. Δείχνει έλλειμμα σεβασμού στον κόσμο που πλήρωσε για να σε δει…Συμπέρασμα; Ο Πάριος ή ντύνεται μόνος σπίτι του ή ο στιλίστας του πρέπει ν΄απολυθεί χθες! Δεν έχει δικαίωμα κανείς να εκθέτει είδωλα…Ακόμη και το ίδιο το είδωλο…Ειδικά σε μια αποχή που τα είδωλα αναζητούν γιατρειά και άλλα τόσα ξεφουσκώνουν. Λυπάμαι πολύ…αλλά η αλήθεια είναι στο Video. Η εμφάνιση έλαβε χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης πριν πέντε μέρες και για μια και μόνο ώρα. Είναι άλλο μια συναυλία και άλλο ένα event σε καταυλισμό…Διότι αυτό μου θύμισε κάμπινγκ και ξερό ψωμί!!!!
Πηγή:http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Διαβάστε περισσότερα »

Χρήστος Δάντης:"Με την πρώην μου, Φλώρα, έχασα μέρες από τη ζωή μου!"


Όταν ο Χρήστος Δάντης δίνει συνεντεύξεις προκαλεί τσουνάμι «ακυρώσεων». Έδωσε στεγνά όχι μόνο τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά και την πρώην σύζυγο του Φλώρα Θεοδώρου.
Για τον πρώτο δήλωσε ότι τον αντιγράφει ενώ για τη δεύτερη ότι έχασε τον καιρό του. Αναμένουμε τη δική τους απάντηση.
Ο τραγουδιστής και συνθέτης μίλησε στην "Μεσημεριανή Μελέτη" και αναφέρθηκε στον σάλο που προκλήθηκε το τελευταίο διάστημα με τη φοροδιαφυγή των καλλιτεχνών...
Δήλωσε πως οι τραγουδιστές δεν έφαγαν δημόσιο χρήμα και αυτό το έκαναν οι κουτσές κυβερνήσεις...
Μίλησε για τον γιο του, με τον οποίο είναι φιλαράκια, αλλά υποστήριξε πως δεν τον ξεχωρίζει από την κόρη του...
Ο γάμος του με την Φλώρα «ήταν ένα λάθος», αυτό δήλωσε και πιστεύει πως απλά έχασε μέρες από την ζωή του.
Δήλωσε, επίσης, πως ο ίδιος αντέγραψε μουσικά τον Νίκο Καρβέλα και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αντέγραψε εκείνον και αυτό τον τιμάει και τον χαροποιεί...
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Χρήστος Δάντης και η Φλώρα Θεοδώρου μετά από 3 χρόνια έγγαμου βίου και 5 χρόνια γνωριμίας, διέλυσαν τον γάμο τους επεισοδιακά.
Ο Χρήστος ζήτησε από την Φλώρα να χωρίσουν καθώς ερωτεύθηκε μία άλλη γυναίκα, από την οποία περιμένει και παιδί.
Η Φλώρα πληγώθηκε πολύ και θέλει να κρατήσει το σπίτι που κάποτε στέγαζαν τον έρωτα τους στο όνομά της, κάτι που βρίσκει αντίθετο τον τραγουδιστή. Ακόμη ψάχνουν να βρουν μία λύση στα δικαστήρια.

 
Πηγή:radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Έλλη Κοκκίνου: Μιλάει για τη συνάντησή της με Γαρμπή-Σχοινά στη συναυλία του Φοίβου

Σήμερα στην «Μεσημεριανή Μελέτη» δημοσιογράφος της εκπομπής ρώτησε την καλεσμένη τους, Έλλη Κοκκίνου πώς νιώθει για αυτή τη συνάντηση μετά από πολλά χρόνια. Να θυμίσουμε εδώ πως πριν δέκα περίπου χρόνια ο Διονύσης Σχοινάς έκανε πρόταση γάμου στον αέρα στην Καίτη Γαρμπή, στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, ενώ δεν είχε ουσιαστικά χωρίσει από την τότε σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια, λοιπόν, σήμερα δεν δίστασε να απαντήσει και να ξεκαθαρίσει το θέμα, αν και προς στιγμήν ήταν αμήχανη: «Δεν υπάρχει θέμα. Το έχουμε ξεπεράσει και συνεχίζουμε τις ζωές μας, και καλά θα κάνουν να το ξεπεράσουν όσοι βλέπουν θέμα πίσω απ' αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε περισσότερα »

Τι το θες το διχτυωτό; Αφού τρως, τρως και…. Φαίνεται!

Tragic! Tragic! Έβαλε κορμάκι με ασορτί παπουτσάκι και ένα διχτυωτό καλσόν και βγήκε on stage!
Όμως έχει πάρει κάποια παραπανίσια κιλά η... 
...Lady Gaga και θα έπρεπε να προσέχει περισσότερο πώς εμφανίζεται, αφού δεν την κολακεύουν τα κορμάκια! Έτσι εμφανίστηκε σε live στο Άμστερνταμ!










Πηγή: gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε την κούκλα κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη

 

Η Μπέσσυ Αργυράκη δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις και ειδικά συνοδευόμενη από την κόρη της. Ωστόσο, χθες αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση, καθώς βρέθηκε στη live εμφάνιση της Τάμτα, ενώ τραγούδησε και μαζί με την ποπ ερμηνεύτρια, με το χαρακτηριστικό της στυλ, ενθουσιάζοντας τους θαμώνες.
Η Μπέσσυ Αργυράκη πήγε στο γνωστό μπαρ στο Γκάζι, όπου εμφανίστηκε η Τάμτα, μαζί με την κούκλα και επίσης τραγουδίστρια κόρη της, Εβελίνα. Η Εβελίνα ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της, ενώ είναι και μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα.
Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr εντόπισε μαμά και κόρη σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις τους.
enter-tv
 
Διαβάστε περισσότερα »

Η Adele στο soundtrack του James Bond "Skyfall"

 

Σύντομα η Adele θα γίνει κατά μία έννοια ένα από τα κορίτσια του James Bond! Η βρετανίδα αστέρας της μουσικής θα τραγουδήσει το soundtrack της...
ταινίας "Skyfall", με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το Νοέμβριο. 

Η ταλαντούχα Adele έχει ήδη ηχογραφήσει το μεγαλύτερο μέρος του κομματιού, που επίσης ονομάζεται "Skyfall", όπως αναφέρει η ιστοσελίδα totalfilm.com, και θα κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου. 

Στις αρχές Σεπτεμβρίου υπήρξαν αναφορές που ήθελαν την 24χρονη τραγουδίστρια, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, να επισκέπτεται τα στούντιο της MGM , ενώ τον περασμένο Απρίλιο η ίδια η Adele είχε αποκαλύψει ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο single στα τέλη του 2012. 

Το soundtrack του James Bond "Skyfall" θα είναι το πρώτο νέο υλικό της Adele μετά το άλμπουμ "21"που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2011. 

Οι θαυμαστές του Bond καθώς και της Adele ήλπιζαν σε μια τέτοια συνεργασία από την προηγούμενη ταινία του πράκτορα 007 "Quantum of Solace", για το οποίο είχαν ετοιμάσει ένα demo o Mark Ronson και η Amy Winehouse, το οποίο απορρίφθηκε. 

Τελικά το soundtrack με τίτλο "Another Way to Die" ηχογραφήθηκε από τους Jack White και Alicia Keys. 

Το όνομα της Adele θα φιγουράρει πλέον μεταξύ μεγάλων καλλιτεχνών που έχουν επιλεχθεί για να τραγουδήσουν στις ταινίες του θρυλικού βρετανού πράκτορα, όπως η Shirley Bassey (Goldfinger, Diamonds Are Forever, Moonraker), οι Duran Duran (A View To A Kill), η Nancy Sinatra (You Only Live Twice), ο Paul McCartney (Live and Let Die), η Tina Turner (GoldenEye), η Carly Simon (Nobody Does it Better), οι A-ha (The Living Daylights), η Sheena Easton (For Your Eyes Only) και η Madonna (Die Another Day).
nooz.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Δήλωση-σοκ κορυφαίου τραγουδιστή: «Έχασα 3 εκατ. ευρώ μέσα σε μια δεκαετία!»

Για όλους και για όλα μίλησε στο "ΕΓΩ" ο γνωστός τραγουδιστής και αποκάλυψε πως τα τελευταία χρόνια έχει αντιμετωπίσει μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Μιλώντας για τα δύσκολα χρόνια που έχει περάσει, έριξε τη "βόμβα" με τα εκατoμμύρια που έκαναν "φτερά" από τα χέρια του:

«Όταν ήρθαμε από τη Ρωσία δεν είχαμε να φάμε. Κοιμόμαστε σε ένα δωμάτιο και οι έξι και δουλεύαμε όλοι. Δεν είχαμε ούτε κρεβάτι. Κοιμόμαστε στο πάτωμα. Επένδυσα και έχασα 3 εκατομμύρια ευρώ μέσα στην τελευταία δεκαετία. Όταν λες "επενδύω", σημαίνει ότι κόβεις επιταγές, έχεις 100 άτομα προσωπικό, πληρώνεις ΙΚΑ, φόρους... Καταστραφήκαμε όλοι», λέει ο Λευτέρης Πανταζής.
Διαβάστε περισσότερα »

'Δαίμονες': Η ακροάσεις πλησιάζουν - Η επίσημη ανακοίνωση


'Δαίμονες': Η ακροάσεις πλησιάζουν - Η επίσημη ανακοίνωση

'Δαίμονες': Η ακροάσεις πλησιάζουν - Η επίσημη ανακοίνωση

]

Άννα Βίσση, Νίκος Καρβέλας και ολόκληρη η ομάδα που θα εργαστεί για την επάνοδο του μιούζικαλ "Δαίμονες", βρίσκεται σε αναβρασμό. Ήδη, με ανακοίνωση της η εταιρεία παραγωγής προτρέπει όσους έχουν τα προσόντα να δηλώσουν συμμετοχή στις ακροάσεις.

 Ακολουθεί η ανακοίνωση:

"Η Ελληνική Θεαμάτων και ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας αναζητούν άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς έως 35 ετών, με ιδιαίτερες φωνητικές και χορευτικές ικανότητες, για να λάβουν μέρος στην παράσταση "Δαίμονες" του Νίκου Καρβέλα και του Σταύρου Σιδερά, με την Άννα Βίσση που θα παρουσιαστεί στο θέατρο Παλλάς την Άνοιξη του 2013. Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 3-5) από τις 3 έως και τις 5 Οκτωβρίου 2012. Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210-3213174(skype) από τις 18 έως και τις 28 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρες 11:00-18:00. Οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να έχουν προετοιμάσει ένα τραγούδι ρεπερτορίου μιούζικαλ, 2 μονολόγους της επιλογής τους και θα εκτελέσουν μια μικρή χορογραφία με τις υποδείξεις του χορογράφου."
Διαβάστε περισσότερα »

Νίκος Οικονομόπουλος: 'Είμαι έτοιμος, αλλά και ανέτοιμος, να γίνω πατέρας'


Νίκος Οικονομόπουλος: 'Είμαι έτοιμος, αλλά και ανέτοιμος, να γίνω πατέρας'

Νίκος Οικονομόπουλος: 'Είμαι έτοιμος, αλλά και ανέτοιμος, να γίνω πατέρας'


Ο γνωστός τραγουδιστής, σε μια συνέντευξη-εξομολόγηση, μιλά για τη ζωή του, τη δουλειά του, αλλά και την επιθυμία του να κάνει τη δική του οικογένεια.
Ο Νίκος Οικονομόπουλος, εκφράζει την επιθυμία του να γίνει πατέρας, αφού, από τη μια, νιώθει έτοιμος, αλλά από την άλλη, αισθάνεται και ανέτοιμος, αφού ακόμα δεν έχει βρει τη γυναίκα που θα πιστεύει ότι θα είναι κοντά του για μια ζωή. Αποκαλύπτει, επίσης, πως λατρεύει τα παιδιά και περιμένει πως και πως εκείνη τη στιγμή, που θα αλλάξει τη ζωή του.

Γυναίκες στη ζωή του υπάρχουν, αλλά τα προσωπικά του είναι δική του υπόθεση, η οποία μένει στο σπίτι του, τονίζει ο τραγουδιστής. Το μόνο που θέλει είναι να συζητά ο κόσμος για τα τραγούδια του και όχι για την προσωπική του ζωή. 

Στις σχέσεις του δηλώνει πολύ δύσκολος άνθρωπος. Δείχνει όσα τον ενοχλούν, ενώ είναι και αρκετά νευρικός, παραδέχεται. Την ίδια ώρα, όμως, είναι ευαίσθητος, δοτικός και αυθεντικός χαρακτήρας.


Διαβάστε περισσότερα »

Η Katy Perry 'γυρίζει' ντοκιμαντέρ για τη ζωή της


Η Katy Perry 'γυρίζει' ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Η Katy Perry 'γυρίζει' ντοκιμαντέρ για τη ζωή της


Η διάσημη pop star ετοιμάζει ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ που αφορά τη ζωή και την πορεία της στο χώρο της μουσικής, από το ξεκίνημά της μέχρι σήμερα. Τίτλος του θα είναι "Part of me: Be yourself and you can be anything".
Η Katherine Hudson, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, ξεκίνησε ως τραγουδίστρια gospel μουσικής, προτού καταλήξει στον αστραφτερό χώρο της pop μουσικής στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Την πορεία της αυτή, θα μας παρουσιάσει μέσα από το ντοκιμαντέρ της.

Μέσα από την ταινία, επίσης, θα περάσουν και διάφοροι συνάδελφοί της, όπως η Lady Gaga, η Adele, η Kelly Clarkson, η Jessie J, ο Justin Bieber, η Rihanna, αλλά και ο πρώην σύζυγός της, Russel Brand, οι οποίοι θα μιλήσουν για την Katy Perry, όπως την έχουν γνωρίσει.

Και, βέβαια, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στιγμιότυπα από ζωντανές της εμφανίσεις, όλα αυτά τα χρόνια.

Για τις ανάγκες της ταινίας, η Katy Perry διασκεύασε την επιτυχία της Whitney Houston, "I wanna dance with somebody", το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω!














t
Διαβάστε περισσότερα »

Η επιστροφή της Celine Dion


Η επιστροφή της Celine Dion

    celinedionnew
To “Unfinished Songs”, ένα νέο τραγούδι από την Céline Dion και την τραγουδοποιό Diane Warren, γράφτηκε και ηχογραφήθηκε για το Βρετανικό film Song For Marion. Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Andrew Williams το Song For Marion έκλεισε το Film Festival του Toronto (TIFF), το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου. Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο Αγγλικό album της Céline, το Water And A Flame, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

«Το Song For Marion είναι ένα πολύ ωραίο έργο», σχολίασε η Dion. «Είναι μια ιστορία που αφορά τον καθένα. Έκλαψα πολύ αλλά γέλασα επίσης αρκετά. Είμαι πολύ περήφανη που είμαι ένα μικρό μέρος του έργο, με ένα τραγούδι που έγραψε η Diane Warren και είναι μεγάλη μου χαρά που δούλεψα ξανά μαζί της».

Με πρωταγωνιστές τους Terence Stamp και Vanessa Redgrave, το Song For Marion είναι ένα κωμικό δράμα, για έναν ντροπαλό, γκρινιάρη, συνταξιούχο τον Arthur, ο οποίος απρόθυμα εμπνεύστηκε από την αγαπημένη του σύζυγο, την Marion, να ενταχθεί σε μια άκρως αντισυμβατική τοπική χορωδία. Στο έργο της Weinstein Company επίσης συμμετέχουν οι Gemma Arterton και Christopher Eccleston ενώ η παραγωγή ανήκει στους Ken Marshall και Philip Moross. Ο Moross, ο Διευθύνων σύμβουλος της Cutting Edge (η εταιρία που είναι υπεύθυνη για την μουσική της ταινίας), εργάστηκε πολύ στενά με την Diane Warren και την Sony Music για το “Unfinished Songs”, το τραγούδι των τίτλων τέλους της ταινίας.

Δεν είναι μόνο ότι με το “Unfinished Songs” η Céline επιστρέφει στον κόσμο του κινηματογράφου, την επανενώνει επίσης με την ταλαντούχα Diane Warren. Η Warren, η οποία γράφει τραγούδια για την Céline τις τελευταίες δύο δεκαετίες, έγραψε το #1 single “Because You Loved Me”, το οποίο ήταν υποψήφιο για βραβείο Academy, για Χρυσή Σφαίρα, όπως επίσης και για τέσσερα Grammy. Το "Because You Loved Me" κέρδισε βραβείο Grammy Best Song Written for a Motion Picture, Television or Other Visual Media αλλά και το ASCAP Pop Songwriter of the Year. Η Warren έχει γράψει περισσότερα από μια ντουζίνα singles για την Dion, συμπεριλαμβανομένων και των hits "If You Asked Me To", “Water From The Moon” και "Love Can Move Mountains." 

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Variety η Warren δήλωσε «Από πολύ παλιά είμαστε ένας πολύ καλός συνδυασμός, ειδικά για αυτό το τραγούδι. Έκανε το show της από τις 7.30 έως τις 9.30 εκείνο το βράδυ και μετά το ηχογράφησε από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 4 το πρωί. Για αυτό το λόγο η Céline είναι η Céline – έχει πραγματικά έναν καταπληκτικό εθισμό στη δουλειά».
Διαβάστε περισσότερα »

Έγκυος η Σακίρα!


Έγκυος η Σακίρα!


Η 35χρονη περφόρμερ ανακοίνωσε πως θα γίνει μαμά σύντομα...





Έγκυος η Σακίρα!
Οι πιο διάσημοι λατίνοι γοφοί θα σταματήσουν για λίγο το λίκνισμα για να υποδεχτούν ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Στον baby boom απόηχο που θέλει όλες τις μεγάλες σταρ να παίρνουν σειρά στην εννιάμηνη «ενδιαφέρουσα», μετά την Αντέλ (Adele) ήρθε η ανακοίνωση της Σακίρα (Shakira) πως περιμένει παιδί. Κι όπως πάει το πράγμα, σε λίγους μήνες θα συγκρίνουμε τα μωρά όλων των σελέμπριτι μαμάδων και δε θα μιλάει κανείς για τις ίδιες.

Η 31χρονη Κολομβιανή η οποία είναι ζευγάρι με τον κατά 10 χρόνια νεότερο της ποδοσφαιριστή της Barcelona, Τζέραρντ Πικέ (Gerard Pique), φώναξε σε όλους το ευχάριστο νέο μέσω του site της γράφοντας:"Όπως όλοι γνωρίζετε ο Τζέραρντ κι εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι με την αναμονή της άφιξης του πρώτου μας παιδιού! Αυτή την περίοδο αποφασίσαμε να δώσουμε προτεραιότητα σ' αυτή την ξεχωριστή στιγμή της ζωής μας και να αναβάλουμε όλες τις προμο δραστηριόητες που είχαμε προγραμματίσει.Μεγάλο φιλί σε όλους. Θα τα πούμε σύντομα!"

Κάτι που σημαίνει πως η τραγουδίστρια δεν θα αντικαταστήσει την Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) στο talent show The Voice ούτε θα εμφανιστεί στο iHeart Radio Music Festival κι ευχαρίστησε το Clear Chanel αλλά και τους θαυμαστές της για την κατανόηση. Καλή λευτεριά miss Hips don't lie.
Διαβάστε περισσότερα »