Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

«Τον ειρωνεύτηκα σκόπιμα στη σκηνή»

 

Δείτε τη Madonna να κάνει σχόλια για τον Μπαράκ Ομπάμα

Αστείο χαρακτήρισε με ανακοίνωσή της η Madonna το χαρακτηρισμό «μαύρος μουσουλμάνος» που έκανε σε συναυλία της στο Verizon Center για τον Μπαράκ Ομπάμα

Βίντεο κλιπ που ανέβασαν στο YouTube θαυμαστές της, που παρακολούθησαν τη συναυλία της στο κέντρο της Ουάσινγκτον, δείχνει την 54χρονη τραγουδίστρια να προβαίνει σε πολιτικά σχόλια για την ελευθερία.

«Είναι φανταστικό και απίστευτο να νομίζουμε ότι έχουμε έναν αφροαμερικανό στο Λευκό Οίκο. Έχουμε ένα μαύρο μουσουλμάνο στο Λευκό Οίκο. Σημαίνει ότι υπάρχει ελπίδα σε αυτή τη χώρα και ο Ομπάμα μάχεται για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, οπότε στηρίξτε τον», είπε η Madonna.

Ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος διεκδικεί την επανεκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ στις 6 Νοεμβρίου, είναι ευρέως γνωστό ότι είναι χριστιανός.

Απαντώντας στο σάλο που προκλήθηκε στα μίντια όταν ανέβηκε το επίμαχο βίντεο στο YouTube, η Μαντόνα εξέδωσε χθες ανακοίνωση, μέσω της εκπροσώπου της, στην οποία τονίζει ότι η αναφορά στη θρησκεία του Ομπάμα ήταν ένα αστείο.

«Ειρωνευόμουν στη σκηνή. Ναι, γνωρίζω ότι ο Ομπάμα δεν είναι μουσουλμάνος, παρότι γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι σε αυτή τη χώρα θεωρούν ότι είναι. Και τι πειράζει αν ήταν; Το επιχείρημά μου ήταν ότι ένας καλός άνθρωπος είναι ένας καλός άνθρωπος, ανεξάρτητα του σε ποιόν προσεύχεται. Δεν με ενδιαφέρει ποια είναι η θρησκεία του Ομπάμα, ούτε πρέπει να ενδιαφέρει κανέναν άλλο στην Αμερική», είπε η Μαντόνα.

Από το 2008 που εξελέγη πρόεδρος ο Ομπάμα πολλοί αντίπαλοί του έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο πρόεδρος είναι μουσουλμάνος αλλά το κρύβει, ενώ υποστηρίζουν και ότι δεν γεννήθηκε στις ΗΠΑ.

Η Madonna στηρίζει ανοιχτά τον πρόεδρο σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που σε πρόσφατη συναυλία της έσκισε το μπλουζάκι της και φάνηκε ότι στη μέση της ήταν γραμμένη η λέξη Ομπάμα.


newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η Lady Gaga έμεινε με τα εσώρουχα...

 

...και έστειλε το δικό της μήνυμα για την ανορεξία

Πολλές αρνητικές κριτικές δέχθηκε το τελευταίο διάστημα η Lady Gaga για τα 11 κιλά που πήρε. Η εικόνα της σόκαρε πολλούς μίας και την είχαν συνηθίσει πολύ αδύνατη. 

Η τραγουδίστρια αποφάσισε να πάρει το αίμα της πίσω. Πώς; Γδύθηκε, για την ακρίβεια έμεινε με τα εσώρουχα, και πόζαρε στο φακό, «μιλώντας» με αυτόν τον τρόπο για τις διατροφικές διαταραχές από τις οποίες υπέφερε στην εφηβεία της.

Η ίδια ανέβασε και φωτογραφίες στο προσωπικό της site γράφοντας παράλληλα: «Υπέφερα από ανορεξία και βουλιμία στα 15 μου. Αλλά σήμερα, απολαμβάνω την επανάσταση στο σώμα μου, για να δείξω πως έχω αυτοπεποίθηση».

Στη συνέχεια έγραψε: «Ο φίλος μου, με προτιμά με καμπύλες. Όταν τρώω, νιώθω υγιής και δεν με νοιάζει για το πώς φαίνομαι. Είμαι ευτυχισμένη. Νιώθω πιο ευτυχισμένη από ποτέ!»






newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Στο κρεβάτι με την Miley Cyrus ξάπλωσε ο Ashton Kutcher

 

Εκείνη με babydoll κι εκείνος χωρίς μπλούζα

Μπορεί να χώρισε με την Demi Moore και οι φήμες να τον θέλουν ζευγάρι με την Mila Kunis, όμως, ο Ashton Kutcher βρέθηκε στο κρεβάτι με... την Miley Cyrus.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, η 19χρονη τραγουδίστρια φοράει ένα σέξι babydoll και κάθεται δίπλα στον ημίγυμνο Κutcher. 



Όχι, δεν πρόκειται για νέα ζευγάρι του Χόλιγουντ και η Mila Kunis δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί. Όλα έγιναν για τις ανάγκες του επεισοδίου του «Two And A Half Men» που θα προβληθεί στις ΗΠΑ στις 17 Οκτωβρίου με την Miley να υποδύεται την Missi, την κόρη ενός από τους φίλους του Walden, του χαρακτήρα δηλαδή που υποδύεται ο Kutcher.



newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Ορθοπεταλιές για την Έλλη Κοκκίνου

 

Νέο χόμπι για την τραγουδίστρια

Η τραγουδίστρια, μπορεί να παραδέχτηκε πρόσφατα πως έχει να κάνει πάνω από ένα χρόνο γυμναστική, αλλά με το νέο της χόμπι, καταφέρνει να παραμένει fit, κάνοντας παράλληλα κάτι που την ευχαριστεί.

Οι παπαράτσι, την «τσάκωσαν» την ώρα που έκανε ποδήλατο, ν΄απολαμβάνει την αγαπημένη της διαδρομή στα νότια προάστια.

Συνήθως, με το ποδήλατο της, καλύπτει την απόσταση Βούλα-Γλυφάδα, ενώ έχει τοποθετήσει και ένα παιδικό κάθισμα στο πίσω μέρος, για να παίρνει μαζί της και τον 4χρονο γιο της Αλέξανδρο. 






Διαβάστε περισσότερα »

Γυναίκα της χρονιάς η Katy Perry

 

Τον τίτλο της απένειμε το Billboard

Η ποπ σταρ Katy Perry ανακηρύχθηκε από το  Billboard «Γυναίκα της χρονιάς». Και τι χρονιά ήταν αυτή για την 27χρονη! Τους τελευταίους δώδεκα μήνες χώρισε με τον σύζυγό της, τον Βρετανό κωμικό Russell Brand, μετατρέποντας το χωρισμό της σε single και ταινία.  

Το τραγούδι «Part Of Me» έφτασε στην κορυφή των chart και στη συνέχεια η Perry γύρισε το τρισδιάστατο φιλμ «Katy Perry: Part Of Me» το οποίο κατέγραφε τα προσωπικά κι επαγγελματικά σκαμπανεβάσματά της. 
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά την τζαζ

 

Συναυλία την Παρασκευή στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Μια τζαζ βραδιά αφιερωμένη στον  Μάνο Χατζιδάκι διοργανώνεται την Παρασκευή στις 21:00 στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής της Αθήνας. 

Στο «Mano's» του Κουιντέτου του Δημήτρη Καλαντζή ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά την τζαζ. 

Δημήτρης Καλαντζής πιάνο
Τάκης Πατερέλης άλτο σαξόφωνο
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος τρομπέτα, fluegelhorn
Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης τύμπανα
Γιώργος Γεωργιάδης μπάσο

Γενική είσοδος: 5 ευρώ
Διαβάστε περισσότερα »

Φουντώνουν οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Μπιγιονσέ

 

Το φόρεμα που τροφοδότησε τα σενάρια

Φούντωσαν οι φήμες περί εγκυμοσύνης, μετά την τελευταία εμφάνιση της Μπιγιονσέ.

Η γνωστή τραγουδίστρια εθεάθη στο εστιατόριο «La Marina» στη Νέα Υόρκη, φορώντας ένα φόρεμα στο χρώμα της τίγρης και λόγω της φουσκωμένης κοιλίτσας της, πολλοί έκαναν λόγο για πιθανή εγκυμοσύνη.

Τώρα ο χρόνος θα δείξει εάν περιμένει ξανά τον πελαργό ή απλά είχε επιλέξει το «λάθος» φόρεμα, το οποίο αναμφισβήτητα δεν την κολάκευε καθόλου.


newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η πίσω «όψη» της Kylie Minogue

 

Πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό σποτ

Στο παρελθόν είχε ακουστεί ότι η Kylie Minogue ήταν τόσο περήφανη για τα… οπίσθιά της που τα είχε ασφαλίσει για το αστρονομικό ποσό των 5 εκατομμυρίων δολαρίων!

Έτσι όταν μια εταιρεία ασφαλίσεων της πρότεινε να γίνει το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής της καμπάνιας, η βρετανίδα καλλιτέχνης Katerina Jebb που ανέλαβε τη δουλειά, αποφάσισε ότι τα οπίσθια της Kylie έπρεπε να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο!

Φορώντας ένα λευκό, αέρινο και άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα η 44χρονη σταρ κάνει για άλλη μια φορά τους θαυμαστές της να παραμιλούν...
newsbeast
 
 
 
Διαβάστε περισσότερα »

Στις 5 Οκτωβρίου η πρεμιέρα της Ζήνα

 

Μαζί της ο Δήμος Αναστασιάδης και ο Λούκας Γιώρκας

Από τις 5 Οκτωβρίου, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Πέγκυ Ζήνα θα ερμηνεύει όλες τις μεγάλες, καινούργιες και παλαιότερες επιτυχίες της, στην οδό Πειραιώς 178. 

Μαζί της ο δημιουργός και ερμηνευτής Δήμος Αναστασιάδης ,που έχει δώσει το δικό του στίγμα στον μουσικό γαλαξία. 

Την Πέγκυ Ζήνα θα πλαισιώσουν επίσης, ο Λούκας Γιώρκας, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Μιχάλης Μόσχου, η Σοφία Κίλλια και ο DJ-Κλο.

Διαβάστε περισσότερα »