Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Τρείς ζωές νέο video clip (Lyrics)


Μιχάλης Χατζηγιάννης - Τρείς ζωές νέο video clip (Lyrics)

Μουσικά νέα by Thesout team.
Μετά την ατμοσφαιρική μπαλάντα «Θάρρος ή Αλήθεια» και το δυναμικό «Πλάι Πλάι», το τραγούδι «Τρεις Ζωές» σε μουσική -όπως πάντα- του Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους του ταλαντούχου στο συναίσθημα Νίκου Μωραΐτη, συνδυάζει ισχυρή μελωδία, δυνατό beat, ερωτικό στίχο και τη γνώριμη φωνή του τραγουδιστή για να χτίσει μια ένταση που κλιμακώνεται μέχρι το τέλος.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες και τραγουδιστές της εποχής μας, παρακολουθεί στενά όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και δίνει έναν τόνο αισιοδοξίας τραγουδώντας:
«Περίεργη στεριά είναι η αγάπη / Εκεί που λέω είναι μακριά, φαίνεται κάτι / Εκεί που φτάνω ως το βυθό και λέω πεθαίνω / τα δυο σου χέρια εγώ κρατώ και ανεβαίνω».
Το single «Τρεις Ζωές» και το άλμπουμ «Θάρρος ή Αλήθεια» κυκλοφορούν από την Universal Music.

Δείτε το video clip
Dim lights Embed 

Στίχοι - Lyrics
Περίεργη στεριά ειν' η αγάπη...
Εκεί που λέω είναι μακριά,
φαίνεται κάτι...
Εκεί που φτάνω ως το βυθό
και λέω "πεθαίνω"
Τα δυο σου χέρια εγώ κρατώ
και ανεβαίνω...

Να είχα μια,να είχα δυο
να είχα τρεις ζωές εγώ
Για σένα μια,για σένα δυο
για σένα τρεις φορές να ζω

Παράξενη σιωπή,απόψε βρέχει...
Εκεί που λέω πως θα κοπεί,
η αγάπη αντέχει...
Και πάντα βρίσκει μια ρωγμή,
στο πρόσωπό σου
Η αγάπη γίνεται εσύ
κι εγώ δικός σου...

Διαβάστε περισσότερα »

Έλενα Παπαρίζου: Η πιο σέξι backstage φωτογραφία της (Photos&Video)


Έλενα Παπαρίζου: Η πιο σέξι backstage φωτογραφία της (Photos&Video)

270712_paparizou1

Η Έλενα Παπαρίζου ανέβασε τη θερμοκρασία στο Twitter ποστάροντας την πιο σέξι backstage φωτογραφία της.
Μια ομολογουμένως ευχάριστη έκπληξη για τους θαυμαστές της, που έσπευσαν να την… αποθεώσουν στα σχόλια.
Η λήψη είναι από τα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ της Έλενας για το τραγούδι “All The Time”, στο οποίος συμμετέχουν οι (τυχεροί) Playmen!
Δείτε την φωτο και το βίντεο κλιπ με την Έλενα σε μεγάλη φόρμα:
Dim lights Embed 
270712_paparizou2

Πηγή: radar.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Γνωστός τραγουδιστής πάλευε τριάντα χρόνια με την κατάθλιψη!

Γνωστός τραγουδιστής δε δίστασε να αποκαλύψει ότι τριάντα ολόκληρα χρόνια πάλευε με την κατάθλιψη και από το 1982 πήγαινε σε ψυχίατρο! Ο... 
...Bruce Springsteen αποκάλυψε στο «New Yorker» το πρόβλημά του!
«Δεν πρέπει κανείς να υποτιμά την καλή δύναμη της χαμηλής αυτοεκτίμησης σε όλο αυτό», είπε ο Springsteen. «Σκέφτεσαι, δεν μου αρέσει τίποτε από όσα βλέπω, δεν μου αρέσει τίποτε από αυτά που κάνω, αλλά πρέπει να αλλάξω τον εαυτό μου, πρέπει να μεταμορφωθώ. Και δεν ξέρω κανέναν καλλιτέχνη που να μη δουλεύει με αυτό το καύσιμο».

Την εποχή δηλαδή που ήταν σε μεγάλες δόξες, στη δεκαετία του '80, ο Bruce περνούσε κατάθλιψη. Ο βιογράφος του David Mars το επιβεβαιώνει: «Είχε αυτοκτονικές τάσεις. Η κατάθλιψη δεν ήταν σοκ, από την άποψη πως εκείνη την εποχή είχε εκτοξευτεί σαν πύραυλος, από το τίποτα ξαφνικά είχε γίνει κάτι και μετά κάτι ακόμη πιο μεγάλο. Θα μπορούσε οποιοσδήποτε σε αυτήν τη θέση να αρχίσει να έχει εσωτερικές συγκρούσεις σχετικά με το ποιος πραγματικά είναι».







Πηγή: gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Αναγνωρίζετε την πασίγνωστη τραγουδίστρια;


Το γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφίας δεν πέρασε εύκολα παιδικά χρόνια και αγωνίστηκε πολύ για να κατακτήσει όσα έχει σήμερα. Σήμερα είναι μια από τις πιο πετυχημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες και κάθε της εμφάνιση συζητιέται.
Έχει δουλέψει στο πλάι των μεγαλύτερων Ελλήνων star και έχει το δικό της φανατικό κοινό που την ακολουθεί πιστά.




Γεννήθηκε στη Γεωργία και ξεκίνησε να τραγουδά από πέντε ετών, για έξι χρόνια ήταν βασική τραγουδίστρια σε παιδικά συγκροτήματα, ενώ έχει λάβει και πολλές διακρίσεις σε παιδικά φεστιβάλ τραγουδιού.
Πρόκειται για την Τάμτα, η οποία κάθε άλλο παρά συνηθισμένη ζωή έχει ζήσει. Έγινε μαμά πολύ μικρή, μόλις στα 15 της χρόνια και στα 21 της ήρθε στην Ελλάδα, χωρισμένη με ένα παιδί. Η ίδια θεωρεί την κόρη ό,τι πολυτιμότερο έχει στη ζωή της και τώρα πια που η Άννι είναι πλέον 16 χρονών, οι δυο τους βγαίνουν μαζί! Ωστόσο, παραδέχεται ότι δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση η κόρη της να γίνει μητέρα σε τόσο μικρή ηλικία όσο εκείνη.
       Γνωστή άρχισε να γίνεται στη χώρα μας από την συμμετοχή της στο μουσικό ριάλιτι Super Idol, όπου πήρε τη δεύτερη θέση. Μετά η τύχη της άρχισε σιγά σιγά να αλλάζει και η ντροπαλή ως τότε Τάμτα Γκοντουάτζε, όπως είναι το πλήρες όνομα της, άρχισε να ανθίζει. Η καριέρα της στο τραγούδι άρχισε να απογειώνεται και το στυλ της να εξελίσσεται.



Αυτή τη στιγμή, αυτό που την χαρακτηρίζει είναι το ιδιαίτερο στυλ της και οι συνεχείς αλλαγές στην εμφάνισή της. Η Τάμτα κάνει μόδα ό,τι επιλέγει να φορέσει. Είναι ανατρεπτική, χαριτωμένη και διατηρεί αυτή την παιδική αθωότητα που είχε και στην παιδική της φωτογραφία. Είναι αυθόρμητη και ξέρει να ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες της ζωής, χωρίς να χάνει ούτε για μια στιγμή το χαμόγελό της…Ίσως επειδή, αν και μόλις έχει περάσει τα 30, έχει ζήσει ήδη πάρα πολλά…
ENTER-TV
Διαβάστε περισσότερα »

H LADY GAGA ΓΥΜΝΗ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Δείτε την φωτογραφία

Μία γυμνή φωτογραφία της Lady Gaga που κάθεται σε μία καρέκλα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης κάνει το γύρο του διαδικτύου.  Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν τα έβγαλε και... όλα στη φόρα. Καλύπτοντας με τα χέρια της τα επίμαχα σημεία και χωρίς μακιγιάζ φωτογραφίζεται και φυσικά μοιράζεται τη στιγμή με τους θαυμαστές της.

undefined

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

«Ξεσάλωσε» ο Chris Brown στις Κάννες




Τι κι αν συνοδευόταν από την κοπέλα του

Ξεσάλωσε για τα καλά ο Chris Brown στις Κάννες περιτριγυρισμένος από αιθέριες υπάρξεις. Τι κι αν δίπλα του ήταν η κοπέλα του Karrueche Tran εκείνος είχε το μυαλό του... αλλού.

Είναι από τα κακά παιδιά της R'n'B'  και φροντίζει να το αποδεικνύει συνεχώς. Ο Chris πέρασε ένα ξέφρενο βράδυ σε κλαμπ στις Κάννες, όπου ήπιε, χόρεψε, και στο τέλος έβγαλε και τη μπλούζα του.

newsbeast











Διαβάστε περισσότερα »

«Οι Έλληνες δεν έχουν να φάνε» (video)

Η ελληνική κρίση στο «μικροσκόπιο» της Madonna

Την άποψη της για την παγκόσμια οικονομική κρίση μοιράστηκε η Madonna στη συναυλία που έδωσε στο στάδιο Olympia του Παρισιού.

Σε μια παύση του προγράμματός της η διάσημη ποπ σταρ αναφέρθηκε στις «τρομακτικές στιγμές» που βιώνει ο πλανήτης λόγω της κατάρρευσης των αγορών κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην Ελλάδα.

«Οι Έλληνες δεν έχουν να φάνε. Όλος ο κόσμος υποφέρει και φοβάται. Τι συμβαίνει όμως όταν ο κόσμος αισθάνεται φόβο; Γίνεται μη ανεκτικός. Ο διπλανός σου γίνεται δακτυλοδεικτούμενος. Και λέει "εσύ είσαι ο λόγος, το πρόβλημα, εσύ φταις! Να φύγεις". Σαφώς και δεν είναι αυτό το πρόβλημα όμως. Ο εχθρός δεν είναι εξωτερικός. Δεν υπάρχουν άλλοι εχθροί. Ο εχθρός βρίσκεται μέσα μας», είπε μεταξύ άλλων η Μadonna.


newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η Madonna κυλιέται στη σκηνή με τα... εσώρουχα





Τα... είδαν όλα οι Παριζιάνοι

Φέτος η Madonna έχει βάλει στόχο να την συζητάνε οι πάντες. Κάθε συναυλία της είναι και μία… αποκάλυψη. Μετά τα στριπτίζ που έκανε σε διάφορους σταθμούς της περιοδείας της, τώρα σειρά είχε το Παρίσι.

Σε συναυλία της στο θέατρο Olympia, η Madonna τα έδωσε όλα τραγουδώντας το «Je t’ aime» του Γκένσμπουργκ. Τι «βασανιστήρια» υπέστη το αντικείμενο του πόθου της δεν λέγονται. Τον έδεσε, του τράβαγε τα μαλλιά, χόρευε πάνω του και άλλα πολλά. Στο τέλος έπεσε και στα πατώματα, δείχνοντας το βρακί της και κάνοντας και τα απαραίτητα ακροβατικά. Όπως ήταν φυσικό, οι θεατές έμειναν με ανοιχτό το στόμα.










newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η σέξι τραγουδίστρια Πάολα


Αναμφισβήτητα είναι από τις πιο εκρηκτικές τραγουδίστριες. Πέρα από γνήσια λαϊκή φωνή διαθέτει και ένα άψογο κορμί. Η Πάολα φροντίζει πολύ την εμφάνισή της και αυτό φαίνεται.

Γυμνάζεται ανελλιπώς και προσέχει πολύ τη διατροφή της. Κάθε της εμφάνιση πάνω στη σκηνή έχει στοιχεία σέξι. H Πάολα σαγηνεύει με τη θηλυκότητα και το σεξαπίλ της όλους τους άντρες.

Ας θυμηθούμε τις πιο σέξι φωτογραφήσεις της, αλλά και τις πιο σέξι εμφανίσεις της πάνω στην πίστα.











Πηγή: entertv.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Παιχνίδια στη θάλασσα για την Έλλη Κοκκίνου



Δεν έχει πρόβλημα να πει την ηλικία της η Έλλη Κοκκίνου. Και γιατί να έχει άλλωστε αφού περνά μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της με τη συντροφιά του γιου της αλλά και του Γιώργου Μπόγρη.

Κλείνοντας τα 42, η Κοκκίνου γιόρτασε τα γενέθλιά της απολαμβάνοντας με φιλική παρέα τον ήλιο και τη θάλασσα στη Σκιάθο.

Εκεί τη «συνέλαβε» ο φακός του περιοδικού «ΟΚ».





newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

ΣΤΗ ΣΥΡΟ Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ

Μια συναυλία με ethnic χαρακτήρα

Ένα μουσικό οδοιπορικό με ethnic χαρακτήρα από τη θάλασσα της Σμύρνης ως την Κωνσταντινούπολη και το Βόσπορο θα παρουσιάσει η Γλυκερία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Σύρος-Πολιτισμός 2012 τη Δευτέρα 30 Ιουλίου.

H Γλυκερία παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στους μουσικούς δρόμους της Μικράς Ασίας με συνοδοιπόρους τη διάσημη τουρκάλα τραγουδίστρια Dilek Koc –γνωστή από το soundtrack της Πολίτικης κουζίνας– την Αρετή Κετιμέ στο σαντούρι και το Λάζαρο Κουλαξίδη στο ακορντεόν.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η Lady Gaga στη μεγάλη οθόνη




Ρόλος στο «Machete Kills»


Ταραχή ταυτόχρονα στο χώρο του κινηματογράφου και στο χώρο της μουσικής προκάλεσε η επιβεβαίωση από την πλευρά του σκηνοθέτη Robert Rodriguez πως η Lady Gaga θα εμφανιστεί στην επόμενη ταινία του, το «Machete Kills».


Μέσω twitter o Rodriguez έγραψε: «Μόλις τελείωσα να δουλεύω με τη @LadyGaga στο @MacheteKills» και μάλιστα ανέβασε και τη φωτογραφία από πόστερ της ταινίας.


Ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί η Gaga, η «La Chameleon», όπως φαίνεται και στην αφίσα, δεν είχε αναφερθεί σε κανένα από τα σημειώματα της παραγωγής και πολύ λίγα έχουν γίνει γνωστά.


Την είδηση επιβεβαίωσε και η Lady Gaga γράφοντας στο twitter: «Ναι, είναι αλήθεια! Θα κάνω το ντεμπούτο μου ως ηθοποιός στο καταπληκτικό «Machete Kills» του @ Rodriguez. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη»!


To «Machete Kills» είναι το σίκουελ της ταινίας του 2010 « Machete» με τον Danny Trejo στο ρόλο του Machete Cortez.


Στη νέα ταινία ο Machete, τον οποίο υποδύεται και πάλι ο Trejo, προσλαμβάνεται από την αμερικανική κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει έναν έμπορο όπλων.
NEWSBEAST
Διαβάστε περισσότερα »