Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

«Δε θα κάτσω να δω την κόρη μου να πεθαίνει» δήλωσε ο πατέρας της Λίντσεϊ Λόχαν


Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η οικογενειακή κατάσταση της Λίντσεϊ Λόχαν, με την ίδια να βγάζει περιοριστικά μέτρα στον πατέρα της, ο οποίος της χαλάει τα πάρτυ και προσπαθεί να την τραβήξει από το αλκόολ και τα ναρκωτικά.
Οι σχέσεις του Μάικλ Λόχαν με την κόρη του δεν ήταν ποτέ καλές, ωστόσο ξύπνησε μέσα του, έστω αργά το πατρικό φίλτρο και όπως ο ίδιος δήλωσε «Δεν θα κάτσω να δω τη κόρη μου να πεθαίνει!».
Βλέποντας λοιπόν τη Λιντσει Λόχαν να «κατηφορίζει» προς τον γκρεμό, ανέλαβε δράση. Προσπάθησε να μπει στο σπίτι της όπου έκανε πάρτι για να τη σταματήσει ενώ φώναξε και την αστυνομία. Η Λίντσεϊ ωστόσο, όχι μόνο δεν πτοήθηκε από την αγωνία του πατέρα της αλλά έβγαλε και περιοριστικά μέτρα για να είναι σίγουρη ότι δε θα την ενοχλήσει ποτέ ξανά.
Ο Μάικλ Λόχαν δήλωσε στα ΜΜΕ πώς η κόρη του έχει κυλήσει στα ναρκωτικά και πάλι και έχει μπλέξει με κακές παρέες! «Δεν θα κάτσω να δω τη κόρη μου να πεθαίνει!» τόνισε, θέλοντας να δείξει πως θα συνεχίσει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του!


Πηγή: iefimerida.gr


Διαβάστε περισσότερα »

Αντιδράσεις προκαλεί βίντεο με άστεγους που εύχονται στο ζεύγος Τζ.Τίμπερλεϊκ-Τζ.Μπιλ

 

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η δημοσίευση βίντεο που δείχνει άστεγους να εύχονται στο ζεύγος Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Τζέσικα Μπιλ «να ζήσουν» με αφορμή... τον πολυτελή γάμο τους στην Ιταλία. 

Ο γνωστός τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη και ανέλαβε την ευθύνη για το βίντεο που ετοίμασε φίλος του.

Το βίντεο περιλαμβάνει ευχές από άστεγους, πλανόδιους μουσικούς και τρανσέξουαλ.

«Δεν είχα καμία γνώση της ύπαρξής του και δεν είχα καμία απολύτως συμμετοχή σε αυτό» έγραψε ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ σε ανοιχτή επιστολή που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του.

Η ηθοποιός Τζέσικα Μπιλ και ο τραγουδιστής και ηθοποιός Τζάστιν Τίμπερλεϊκ παντρεύτηκαν πριν από μερικές ημέρες στην Ιταλία.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ δήλωσε ότι το βίντεο δεν προβλήθηκε ποτέ στη γαμήλια τελετή του ζευγαριού.

«Ζητάω συγγνώμη από οποιονδήποτε αισθάνθηκε προσβεβλημένος από το βίντεο. Επαναλαμβάνω ότι ήταν κάτι που δεν γνώριζα» έγραψε ο Τίμπερλεϊκ.

«Κατανοώ, όμως, τις αντιδράσεις και, επομένως, θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο».

«Δεν πιστεύω ότι το βίντεο είχε στόχο να δείξει αναισθησία» είπε. «(Αλλά) πιστεύω ότι μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι ήταν άκομψο».

Αρκετοί θαυμαστές του Τίμπερλεϊκ σχολίασαν αρνητικά το βίντεο, λέγοντας ότι ήταν λάθος «να κοροϊδεύει τους άστεγους».
tanea.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Άννα Βίσση: Η συγκλονιστική στιγμή του ατυχήματός της πάνω στη σκηνή! (Video - φωτογραφίες)

 

Σε ένα κατάμεστο μαγαζί, η Άννα Βίσση εντυπωσίασε για ακόμα φορά με τη φωνή, τα σκηνικά, τις χορογραφίες και το πρόγραμμα που μόνο εκείνη ξέρει να παρουσιάζει. Στο πλευρό της, η νεαρή Demy, οι My Excuse και ο λυράρης Νίκος Ζωιδάκης. Αυτό που επισκίασε τα πάντα ωστόσο ήταν το ατύχημά της επί σκηνής...

markos-tv
Διαβάστε περισσότερα »

«Έχω την ίδια αγωνία με κάθε Έλληνα»

 

Ελιές μέχρι τα 18 του εξομολογείται ότι μάζευε ο Σάκης Ρουβάς

«Δεν μπορώ να ταυτιστώ με τον καθένα ξεχωριστά, αλλά έχω κι εγώ από την μεριά μου τεράστια αγωνία για το τι θα συμβεί στη δουλειά μου... Έχω την ίδια αγωνία με κάθε Έλληνα, αλλά δεν μπορώ να το βάλω κάτω», εξομολογείται ο Σάκης Ρουβάς σε συνέντευξή του στο περιοδικό Glam και δεν διστάζει να αποκαλύψει πως μέχρι τα 18 του μάζευε ελιές, αλλά και να μιλήσει για την κρίση, την οικογένεια και την καριέρα του.

Παρά τις sold out εμφανίσεις, τις υψηλές αμοιβές και τις διαφημιστικές καμπάνιες, ο Σάκης τονίζει πως δεν διαφέρει από κάθε άλλο Έλληνα. 

«Πιστεύω ότι η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στις βάσεις της και τις διαχρονικές της αξίες», λέει ο τραγουδιστής και συνεχίζει: «προέρχομαι από την Κέρκυρα, όπου έχω κάποια κτήματα από τον παππού μου. 

Έχω αποφασίσει ότι είναι πολύ ωραίο -και ουσιαστικό- ο καθένας, αν έχει αυτή τη δυνατότητα και σε προσωπικό επίπεδο και για καλύτερη ποιότητα ζωής, να αρχίσει να δημιουργεί κάποια πράγματα τα οποία θα βοηθάνε την οικογένειά του και τον ίδιο».

«Μέχρι 18 χρονών που έφυγα από την Κέρκυρα, θυμάμαι τον εαυτό μου να μαζεύω ελιές, να πηγαίνω με τους παππούδες και τους γονείς μου στο χωριό. 

Ασχολούμαι πάρα πολύ και μου αρέσει πάρα πολύ. Εξάλλου, αυτός είναι και ένας από τους πολύ βασικούς λόγους για τους οποίους έχω επιλέξει να μη μένω στο κέντρο της Αθήνας, αλλά 40 χιλιόμετρα μακριά, κοντά στη φύση», συνεχίζει ο Σάκης και δεν κρύβει ότι του αρέσει να περπατά στο χώμα, να ακούει το κελάιδισμα των πουλιών, να βλέπει τα δέντρα και να είναι κοντά στη θάλασσα.

Μιλώντας για την κατάσταση στη χώρα μας, ο τραγουδιστής αναφέρει: «καταλαβαίνω από την μία ότι υπάρχει μια δυσκολία, καθώς και η κρίση και βεβαίως ανησυχώ για όλα αυτά που συμβαίνουν. 

Από την άλλη, όμως, δεν μπορώ να τα παρατήσω. Δεν μπορώ να το βάλω κάτω και λέω ότι ok θα το κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα να κάνω με όλη μου την δύναμη και την αγάπη, ταυτόχρονα όμως κάνω κι άλλα πράγματα, τα οποία πιστεύω ότι έχουν αξία πιο ουσιαστική... Δεν είναι μόνο ότι θα έχω ένα κιλό ντομάτες, οι οποίες θα μυρίζουν ντομάτα και θα είναι γευστικότατες, αλλά θα έχουν αξία για την ψυχή μου. Ότι θα ασχολούμαι με καταστάσεις από τις οποίες προέρχομαι».

Σε ό,τι αφορά την πατρότητα και τον γάμο με την Κάτια Ζυγούλη δηλώνει: 

«H κόρη μου Αναστασία, δεν με αφήνει να πηγαίνω στις πρόβες. Ακόμα μου λέει “μπαμπά δεν θέλω να πας για πρόβα”… Νομίζω ότι αποκόμισε μια αίσθηση ότι τελικά ο μπαμπάς δεν είναι μόνο δικός της», συμπληρώνει ο Σάκης Ρουβάς. 
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Καινούργια αγάπη, καινούργια ζωή για τη Δέσποινα Ολυμπίου

 

Ποιος της έχει κλέψει την καρδιά

Σε πελάγη... έρωτα πλέει και πάλι η Δέσποινα Ολυμπίου, στο πλευρό του γοητευτικού Πάνου Δούκα. Όπως γράφει η Real Life, η τραγουδίστρια ζει την απόλυτη ευτυχία με τον καλό της, ο οποίος είναι 37 ετών και ασχολείται με τα ναυτιλιακά.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Αναρρώνει από το ατύχημα που είχε στο Κέντρο Αθήνων

 

 

Στις 9 Νοεμβρίου θα επιστρέψει στη σκηνή του Κέντρου Αθηνών η Άννα Βίσση, η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, μετά το ατύχημα που είχε επί σκηνής. 

To Κέντρο Αθηνών, έστειλε την εξής ανακοίνωση: «Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που εκδηλώνεται για την κατάσταση της υγείας της αγαπημένης όλων, Άννας Βίσση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ίδια είναι καλά. Όσο περνάνε οι ώρες είναι πολύ καλύτερα και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, σύντομα. 

Πα\' όλη την μεγάλη επιθυμία της Άννας Βίσση και του επαγγελματισμού που τη διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια, δεν θα πραγματοποιηθεί απόψε εμφάνισή της μετά από συστάσεις των ιατρών. Αυτό που είναι προτεραιότητα για όλους είναι η κατάσταση της υγείας της Άννας Βίσση, η οποία θα είναι πάλι κοντά μας από τις 09/11/2012. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας, ευχόμαστε όλοι στην Άννα Βίσση ταχεία ανάρρωση».

Διαβάστε περισσότερα »

Η αυστραλέζα ιέρεια της ποπ γιορτάζει 25 χρόνια καριέρας

 

 

Πιο λαμπερή από ποτέ, η Κάιλι Μινόγκ γιορτάζει με κάθε τρόπο τα 25 χρόνια της στην σόουμπιζ. Την προσεχή Δευτέρα κυκλοφορεί το άλμπουμ της αυστραλέζας τραγουδίστριας με όλες τις επιτυχίες της πολύχρονης καριέρας της, σε νέες εκτελέσεις, στα θρυλικά στούντιο της Abbey Road. 

Για την κυκλοφορία του δίσκου η Κάιλι έκανε έκανε μία εντυπωσιακή φωτογράφιση, όπου ποζάρει ως γνήσια ντίβα! 
Η Κάιλι πρόκειται, σε λίγες ημέρες, να κυκλοφορήσει και ένα πολυτελές φωτογραφικό λεύκωμα, το οποίο θα περιέχει φωτογραφίες της με όλα τα κοστούμια που έχει φορέσει στη διάρκεια της καριέρας της. 



newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Νωρίς ήρθαν τα Χριστούγεννα για τον Πολ Μακ Κάρτνεϊ

 

Παρουσίασε μια νέα ηχογράφηση χριστουγεννιάτικου τραγουδιού

Μπορεί ακόμα να μην έχει μπει ο Νοέμβριος, αλλά ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ ήδη παρουσίασε μια νέα ηχογράφηση σε ένα κλασικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι, το «The Christmas Song (Chestnuts Roasting on an Open Fire)». 

Προέρχεται από τον επερχόμενο, χριστουγεννιάτικο δίσκο του «Holidays Rule», που θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου. Η εκτέλεση του Μακ Κάρτνεϊ είναι τρυφερή, απλή με τα γλυκά φωνητικά του να απλώνονται πάνω σε ένα παιχνιδιάρικο πιάνο. Στον επερχόμενο δίσκο του Μακ Κάρτνεϊ θα συμμετέχουν ο Ρούφους Γουέινραϊτ, ο Άντριου Μπερντ και οι Calexico.




Διαβάστε περισσότερα »

Σόλο εμφάνιση σε φιλανθρωπικό γκαλά

 

Έλαμψε για ακόμα μία φορά η Τζένιφερ Λόπεζ

Ο έρωτας καλά κρατεί για την Τζένιφερ Λόπεζ, που πρόσφατα έκλεισε ένα χρόνο σχέσης με τον αγαπημένο της, Κάσπερ Σμαρτ.

Μάλιστα, την ημέρα της επετείου, το ζευγάρι αντάλλαξε μέσω twitter μηνύματα, προβάλλοντας την αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον.

Εντύπωση όμως προκάλεσε η εμφάνιση της τραγουδίστριας την Παρασκευή, σε φιλανθρωπικό γκαλά στη Γερμανία.

Ο λόγος ήταν το γεγονός ότι η σταρ της μουσικής σκηνής εμφανίστηκε μόνη, δίχως να έχει στο πλευρό της τον αγαπημένο της.

Όμως αν και σόλο ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή μέσα στη μαύρη τουαλέτα της. Και πως να μην είναι άλλωστε, αφού ο έρωτας την κάνει να λάμπει!



Διαβάστε περισσότερα »

Πρεμιέρα χωρίς την Δούκισσα για τον Χολίδη

 

Παρά τις περί αντιθέτου δηλώσεις του

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης, δίχως όμως να βρίσκεται στα πρώτα αλλά ούτε και στα τελευταία τραπέζια η σύντροφός του, η παρουσιάστρια και μοντέλο Δούκισσα Νομικού.

Εκείνος, μιλώντας σε τηλεοπτική κάμερα, δήλωσε πως ήταν ανάμεσα στο κοινό. Ωστόσο, ο ρεπόρτερ κάτι υποψιάστηκε και παίρνοντας την κάμερα άρχισε να την ψάχνει σε όλο το μαγαζί. Όμως, η Δούκισσα, άφαντη.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »