Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Μπέρδεψαν τη Γουτίντεϊ Χιούστον με τραβεστί τραγουδίστρια!


Μπέρδεψαν τη Γουτίντεϊ Χιούστον με τραβεστί τραγουδίστρια!


Στο CNN από δω και πέρα θα περνάνε από δέκα ελέγχους τα βίντεο που πρόκειται να βγουν στις εκπομπές τους...






Μπέρδεψαν τη Γουτίντεϊ Χιούστον με τραβεστί τραγουδίστρια!
Είναι απ αυτές τις άβολες στιγμές στα τηλεοπτικά στούντιο που θες να γίνει ένα μπλακ άουτ και να κοπεί η εκπομπή στον αέρα για να μην γελοιοποιηθείς παραπάνω. Ο γνωστός παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν (Piers Morgan) δε θέλει να θυμάται την τελευταία συνέντευξη με τον Ll Cool J όχι επειδή έχει προσωπικά με τον τραγουδιστή αλλά λόγω εκείνης της στιγμής που αναφέρθηκαν στον θάνατο της Γουίτνει Χιούστον (Whitney Houston) κι έπεσε ένα βίντεο που δεν περίμεναν.

Ενώ μιλούσαν για την θρυλική περφόρμερ και φίλη του συνεντευξιαζόμενου και ετοιμάζονταν να σχολιάσουν ένα βίντεο που εκείνη τραγουδούσε live και ήταν προγραμματισμένο να μπει εκείνη την ώρα, ξαφνικά εμφανίστηκε στην οθόνη η Ικένα Μπένι Αμέχι (Ikenna Beney Amaechi). Πρόκειται για μία γερμανίδα τραβεστί που τραγουδάει κομμάτια της Χιούστον στα σόου της και μοιάζει πολύ με το είδωλο της.

«Ήμουν στο σπίτι κι έβλεπα την εκπομπή και δεν είχα καταλάβει τι γινόταν. Αλλά μετά μπουμ! Είδα εμένα στη θέση της Γουίτνει! Είναι μεγάλη τιμή που με μπέρδεψαν μ' εκείνη στο CNN…υπάρχει μεγαλύτερο κοπλιμέντο για έναν tribute καλλιτέχνη;”Δήλωσε η Αμέχι στο TMZ την ώρα που ο Μόργκαν είχε τρελαθεί από τη ντροπή του στο twitter και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
πηγή!e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: