Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Πάνος Κιάμος: Περιοδεύει και ξεσηκώνει


Πάνος Κιάμος: Περιοδεύει και ξεσηκώνει

Πάνος Κιάμος: Περιοδεύει και ξεσηκώνει


Ο γνωστός τραγουδιστής, που "μαζεύει" πλήθος κόσμου σε κάθε του εμφάνιση και γεμίζει τα νυχτερινά κέντρα, πραγματοποιεί την περιοδεία του σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, για να βρεθεί, όσο μπορεί, πιο κοντά στους θαυμαστές του.
Έτσι, μέχρι και τις 20 Αυγούστου, ο Πάνος Κιάμος θα "ταξιδεύει" από πόλη σε πόλη και θα τραγουδά τις μεγάλες του επιτυχίες, εκτοξεύοντας το κέφι στα ύψη, κάτι για το οποίο φημίζεται!

Οι σταθμοί του πολλοί και οι εμφανίσεις διαδέχονται η μια την άλλη. Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα των εμφανίσεων του Πάνου Κιάμου:

9 Αυγούστου Κως, Παλαιό Γήπεδο Ανταγόρας

10 Αυγούστου Κουρούτα, "Ιππικός Όμιλος"

11 Αυγούστου Πάτρα, "Volcano"

13 Αυγούστου, Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής, "Crystal Life beach bar"

14 Αυγούστου, Κατερίνη, "Πολιτεία live" και

15 Αυγούστου, Νέα Βρασνά Ασπροβάλτα, "Ορόσημο live"...

19 Αυγούστου Σαλαμίνα, "Ευριπίδειο Θέατρο"

20 Αυγούστου Πάργα, "Αστέρια live"
Διαβάστε περισσότερα »

Elton John: 'Η καριέρα της Madonna έχει τελειώσει'


Elton John: 'Η καριέρα της Madonna έχει τελειώσει'

Elton John: 'Η καριέρα της Madonna έχει τελειώσει'


Ο μεγάλος καλλιτέχνης φαίνεται να μην ευχαριστήθηκε καθόλου το tour της Madonna και, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "The Sun", κατακεραύνωσε τα όσα έχει δει εκ μέρους της.
Η καριέρα της Madonna, όπως είπε, έχει τελειώσει και αυτό αποδείχθηκε και από την περιοδεία της, "MDNA", η οποία ήταν καταστροφική, κατά τη γνώμη του ιδίου. Ο γνωστός ερμηνευτής συνέχισε, λέγοντας πως η συνάδελφός του θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τη λογική της, μένοντας μακριά από τα dance και ηχογραφώντας ένα πιο ερμηνευτικού ύφους album. Έτσι, θα ήταν μια άριστη τραγουδίστρια με άλλο ένα ωραίο pop album, όπως συνηθίζει. Με τις επιλογές της, όμως, μοιάζει με stripper σε παιδική χαρά και πολύ κακιά απέναντι στην Gaga.

Σχετικά με την αναφορά του Elton John στη Lady Gaga, θυμίζουμε πως οι δύο είναι πολύ καλοί φίλοι, αφού η τραγουδίστρια έχει βαφτίσει το υιοθετημένο παιδί του τραγουδιστή και του συντρόφου του.

Διαβάστε περισσότερα »

Διαζύγιο στα 62 για τον Στίβι Γουόντερ


Διαζύγιο στα 62 για τον Στίβι Γουόντερ

Ο θρυλικός καλλιτέχνης αποφάσισε να λήξει το γάμο του με την Κάι Μιλαρντ Μόρις (Kai Millard Morris) λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.






Διαζύγιο στα 62 για τον Στίβι Γουόντερ
Ο Στίβι Γουόντερ (Stevie Wonder) έκανε αίτηση διαζυγίου, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα. Ο θρυλικός καλλιτέχνης αποφάσισε να λήξει το γάμο του με την Κάι Μιλαρντ Μόρις (Kai Millard Morris) λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων και όπως φαίνεται από τα έγγραφα που δόθηκαν στο δικαστήριο, το ζευγάρι δεν είναι μαζί απο τον Οκτώβρη του 2009.
Ο καλλιτέχνης υπέβαλε τη μήνυση με το πραγματικό του φυσικά όνομα, το οποίο είναιΣτίβλαντ Μόρις και υπέγραψε... βάζοντας δύο δακτυλικά αποτυπώματα. Ο 62χρονος πλέον μουσικός εκπροσωπείται από την Λόρα Γουάσερ (Laura Wasser).
Ο Γουόντερ παντρεύτηκε την στυλίστρια Κάι το 2001, έχουν δύο γιους μαζί, τον Κάιλαντ, 10 ετών, και τον 7χρονο Μάντλα, και όπως φαίνεται έχει ζητήσει κοινή κληδεμονία και έχει συμφωνήσει να πληρώνει τη διατροφή που του αναλογεί.
Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος του, μετά την τραγουδίστρια της Motown Σιρίτα Ράιτ (Syreeta Wright) το 1970, με την οποία χώρισε το 1972...

e-go.gr


Διαβάστε περισσότερα »

Επικείμενος χωρισμός για Τζένιφερ Λόπεζ - Κάσπερ Σμαρτ!


Επικείμενος χωρισμός για Τζένιφερ Λόπεζ - Κάσπερ Σμαρτ!

Αυτή την εποχή οι δυο τους είναι συνεργάζονται και τα πράγματα δεν είναι πολύ εύκολα...






Επικείμενος χωρισμός για Τζένιφερ Λόπεζ - Κάσπερ Σμαρτ!
Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) πιστεύει ότι εκείνη και ο καλός της, Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) δεν έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους...
Η 42χρονη και ο χορευτής της, ξεκίνησαν να βγαίνουν από τότε που εκείνη χώρισε με τον Μαρκ Αντονι πέρυσι το καλοκαίρι.. Αυτή την εποχή οι δυο τους είναι συνεργάζονται και τα πράγματα δεν είναι πολύ εύκολα... Η Λόπεζ με τον Ενρίκε Ιγκλέσιας περιοδεύουν και ο Κάσπερ συμμετέχει φυσικά στη χορογραφία, στην οποία είναι και ο επικεφαλής χορευτής αλλά και καλλιτεχνικός διευθυντής, μετά την τοποθέτησή του εκεί από την Τζεν.
Η σκληρά εργαζόμενη Λόπεζ και μητέρα των 4 ετών Μαξ και Εμ, δεν είναι πολύ ευχαριστημένη με τη συμπεριφορά του αγαπημένου της ... “Η Τζενιφερ δουλεύει σκληρά και είναι δύσκολο να είσαι σε περιοδεία. Αυτές τις μέρες νιώθει σαν την μπέιμπιστίτερ του Κάσπερ, αφού εκείνος συνεχώς βγαίνει με τους υπόλοιπους χορευτές και διασκεδάζει σε κάθε πόλη που σταματάνε. Δεν νιώθει καθόλου ως σύντροφός του, αλλά ως μαμά του περισσότερο.. Εκείνος διασκεδάζει με τους συνομήλικους χορευτές κι εκείνη τον περιμένει, τον προσέχει, κάνει τη μπέιμπι σίτερ του, και αυτό δεν είναι καθόλου το στυλ της” γράφει το Radar Online. “Ειναι εξαιρετική επαγγελματίας καιδεν της αρέσει αυτό το σκηνικό. Αν συνεχίσει έτσι, ο χωρισμός είναι δεδομένος, δεν πρόκειται να έχουν μέλλον μαζί” καταλήγει το δημοσίευμα.
Διαβάστε περισσότερα »

Μπρίτνεϊ: Πρέπει να είσαι χοντρόπετσος σ' αυτή τη δουλειά!


Μπρίτνεϊ: Πρέπει να είσαι χοντρόπετσος σ' αυτή τη δουλειά!

Η διεθνής σούπερσταρ που κάθεται στην καρέκλα του κριτή στο πάνελ του αμερικάνικου X Factor, με τους Ντέμι Λοβάτο, Σάιμον Κάουελ και L.A. Reid, δηλώνει ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνεις καριέρα στη μουσική βιομηχανία.






Μπρίτνεϊ: Πρέπει να είσαι χοντρόπετσος σ' αυτή τη δουλειά!
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) επιμένει ότι οι φιλόδοξοι τραγουδιστές πρέπει να μάθουν από τις αποτυχημένες προσπάθειές τους.
Η διεθνής σούπερσταρ που κάθεται στην καρέκλα του κριτή στο πάνελ του αμερικάνικου X Factor, με τους Ντέμι Λοβάτο, Σάιμον Κάουελ και L.A. Reid, δηλώνει ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνεις καριέρα στη μουσική βιομηχανία.
"Νομίζω ότι σ αυτό το χώρο πρέπει να περνάς συνέχεια από οντισιόν. Είναι τόσες φορές που δε θα σε πάρουν και αυτό δεν πρέπει να σε σταματήσει. Αλλες φορές θα περάσεις και άλλες όχι. Το σημαντικό είναι να μαθαίνεις από τις αποτυχίες σου" δήλωσε στο βρετανικό OK! .
Η Μπρίτνεϊ είπε ακόμη ότι ξέρει καλά ότι οι καλύτεροι πέφτουν θύματα σαμποτάζ και πολλές φορές συναντούν εμπόδια από εξωτερικούς παράγοντες... Η ίδια έχει αντιμετωπίσει μεγάλο πολεμο από τα ΜΜΕ καισυμβουλεύει τους επίδοξους τραγουδιστές να γίνουν... χοντρόπετσοι και με γερό στομάχι αν θέλουν να τα καταφέρουν!
"Θα πρέπει να τα αγνοήσουν" δηλώνει σε ερώτηση για τα αρνητικά δημοσιεύματα και πόσο αυτό μπορεί να γίνει αιτία για να σε σταματήσει ή να σου κόψει τα φτερά.
Διαβάστε περισσότερα »

Pop star «τρίτης ηλικίας». Ποια μεγαλοκοπέλα της μουσικής έχει τις περισσότερες ρυτίδες;

 

Pop star «τρίτης ηλικίας». Ποια μεγαλοκοπέλα της μουσικής έχει τις περισσότερες ρυτίδες;

Και οι δύο μετράνε δεκαετίες επιτυχιών στη μουσική. Ποια από τις δύο όμως δεν καταφέρνει να το κρύψει;
Έχουν απεριόριστους πόρους. Personal trainers, ακριβά προϊόντα ομορφιάς και πρόσβαση στους καλύτερους πλαστικούς του κόσμου. Και πάλι τίποτα δεν είναι αρκετό για να κρύψει αποτελεσματικά τα χρόνια της Cherκαι της Madonna, όσο και αν το επιθυμούν διακαώς. Ποια όμως είναι σε πιο δυσχερή θέση. Πείτε το με ένα comment.

Cher
Αν η Tina Turner είναι η γιαγιά της ροκ, η Cher είναι της ποπ, αλλά όσο ακλόνητα και να φαίνονται τα μήλα του προσώπου της, τα χρόνια της και η εμπειρία της στη μουσική δεν κρύβονται, ενώ η ίδια έχει καταντήσει σχεδόν καρικατούρα της πάλαι ποτέ εκθαμβωτικής ομορφιάς της. Δεν μπορούμε βέβαια, παρά να παραδεχτούμε ότι αγαπάμε τη μουσική της, όσες δεκαετίες και αν περάσουν. Και τα πόδια της. Δεν είναι σαν της Ζωζώς, αλλά και πάλι είναι απίθανα για την ηλικία της.

Madonna
Το πρόσωπο και τα μπράτσα  της Madonna όσο γυμνασμένα και να είναι είναι αυτά που πρώτα μαρτυρούν τα χρόνια της βασίλισσας της pop. Και εντάξει υπάρχουν πολλοί που έχουν βαλθεί να τη βγάλουν στη σύνταξη, αλλά η γυναίκα αρνείται να το βάλει κάτω και συνεχίζει κανονικά τις περιοδείες της και τις εμφανίσεις της με αποτέλεσμα να πέφτουμε σαν τα κοράκια οι δημοσιογράφοι να σχολιάζουμε τα χρόνια της. Ό,τι και να γράφουμε, πάντως, δεν μπορούμε παρά να υποκλίθουμε στη μουσική pop ιδιοφυΐα της.
queen.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Γυμνό μοντέλο ο Κώστας Μαρτάκης...

 

Ο Κώστας Μαρτάκης δεν ήταν φυσικά πάντα τραγουδιστής. Ποιο ήταν το επάγγελμά του πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι; Πόζαρε γυμνός. 
O γνωστός τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι έβγαζε τα προς το ζην ποζάροντας γυμνός!!!
sarotiko
Διαβάστε περισσότερα »

"Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand"

 

Για όλους και για όλα μίλησε η Ελένη Φουρέιρα. Η διάσημη τραγουδίστρια πιο αποκαλυπτική από ποτέ μίλησε για τον “ιδανικό” άνδρα, τις σχέσεις της, το one night stand και το φλερτ.“Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand, έχω κάνει σχέσεις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού κι αυτές μεγάλες και σταθερές”, δήλωσε η Ελένη Φουρέιρα στη “Real Life” αποκαλώντας τον εαυτό της “σχεσάκια”...

Μιλώντας για τον έρωτα, ανέφερε: “Πιστεύω στον μεγάλο έρωτα. Είμαι ρομαντική. Μου αρέσει να ζω σε έναν δικό μου ροζ κόσμο. Βλέπω όμως ότι οι σχέσεις σήμερα είναι δύσκολες. Πρέπει να είσαι πολύ ισορροπημένος άνθρωπος και να κάνεις πολλές υποχωρήσεις για να μπορέσεις να κρατήσεις μια σχέση, να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά. Γι’ αυτό και δε θέλω να βιαστώ!”
Διαβάστε περισσότερα »

Με λεοπάρ σορτς-«βράκα»!

«Αναστάτωσε» το Λος Άντζελες

Τα πάνω της έχει πάρει τον τελευταίο καιρό η νεαρή ηθοποιός και τραγουδίστρια που θεωρείται από τα πιο ανερχόμενα ονόματα στο Χόλιγουντ.


Η 23χρονη Vanessa Hudgens φόρεσε ένα σούπερ σέξι λεοπάρ σορτς και αναστάτωσε το Λος Άντζελες. Το όλο σύνολο συνδύασε με ένα μαύρο μπλουζάκι και με μποτάκια μαύρα. 

Η Vanessa έγινε ευρέως γνωστή το 2006 από τη συμμετοχή της στην ταινία «High School Musical» και από τότε πορεία της είναι ανοδική. 

Διαβάστε περισσότερα »

Η... ηρωική τούμπα της Πάολα στη σκηνή

Το γλωσσοφάγανε το κορίτσι

Άτιμα αυτά τα ψηλοτάκουνα, άτιμη και η τεχνολογία που ούτε μια άτυχη στιγμή δεν μπορεί να μην καταγραφεί πια… 
Ο λόγος για την Πάολα που πριν από λίγο καιρό βγήκε καμαρωτή και γεμάτη αυτοπεποίθηση στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν με το κοντό σέξι φόρεμά της και τα πολύ ψηλά τακούνια της να τραγουδήσει στην πίστα και πριν προλάβει να κάνει δυο βήματα χάθηκε μεμιάς από το πλάνο καθώς παραπάτησε και σωριάστηκε φαρδιά πλατιά κάτω.

Το βίντεο δε, από τη θεαματική τούμπα της τραγουδίστριας που δεν πτοήθηκε και σηκώθηκε με χαμόγελο να συνεχίσει το πρόγραμμά της, κυκλοφορεί ευρέως.

Τι να κάνουμε; Όλοι έχουμε τις ατυχίες μας. Απλώς κάποιοι τυχαίνει να έχουν και… κοινό!

Πηγή: radar.gr


Διαβάστε περισσότερα »