Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

(video) Britney Spears: Ξεπέρασε και τον Simon Cowell σε κακία;



Britney Spears: Ξεπέρασε και τον Simon Cowell σε κακία; 

Μάλλον το τελευταίο διάστημα κάνει πολλή παρέα μαζί του.
Η Britney Spears, αν πιστέψουμε το trailer του X-Factor, έχει γίνει πιο «κακιά» στις αντιδράσεις της απέναντι στους συμμετέχοντες. Τους περισσότερους τους θεωρεί προβλέψιμους και σχεδόν σε όλους κάνει μάλλον επικριτικά σχόλια. «Δεν γίνεται να καταστρέψεις αυτό το τραγούδι», είπε σε έναν από τους συμμετέχοντες, φέρεται να λέει σε ένα trailer που έχει βγει ενόψει της πρεμιέρας το Σεπτέμβριο.



Διαβάστε περισσότερα »

Παπαράτσι Αγγελική Ηλιάδη: Δείτε τη μάνα κορμάρα στην παραλία με τον γιο της!

Διαβάστε περισσότερα »

Γιάννα Τερζή: «Το σίγουρο είναι πως δεν θα ξαναγυρίσω στην Ελλάδα»

Γιάννα Τερζή: «Το σίγουρο είναι πως δεν θα ξαναγυρίσω στην Ελλάδα»

Επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα της στο εξωτερικό και δείχνει να τα πηγαίνει τέλεια, αφού πρόσφατα κυκλοφόρησε και το νέο της τραγούδι.
Ο λόγος για την Γιάννα Τερζή, η όποια μιλώντας στο περιοδικό Εγώ αποκλείει το ενδεχόμενο να ξαναγυρίσει στην Ελλάδα. «Είναι ρεαλίστρια. Αν αποτύχω, θα το ρίξω αποκλειστικά σε έμενα. Σίγουρα δεν θα ξαναγυρίσω στην Ελλάδα», λέει και καταλήγει: «Εδώ κάνω 100% αυτό που θέλω. Σκληρό είναι μόνο το παιχνίδι. Στην Ελλάδα, σκληρή ήταν η αντιμετώπιση του ονόματος μου. Θ προτιμήσω το πρώτο».
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Ricky Martin ανοίγει το Gay Festival


Ο Ricky Martin ανοίγει το Gay Festival

Ο Ricky Martin έφτασε στη Σκιάθο με σκοπό να συμμετέχει στο Gay Festival.
Ο ερωτικός τραγουδιστής παρά τον καύσωνα που έχει αυτές τις ημέρες η Ελλάδα φαίνεται να διασκεδάζει την διαμονή του στη χώρα μας και να θέλει να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα. Συγκεκριμένα, ο λατίνος αοιδός, προσγειώθηκε χθες με ιδιωτικό αεροπλάνο στο νησί των Σποράδων προκειμένου να συμμετάσχει στο «Gay culture festival» που ξεκινά σήμερα Πέμπτη και ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 15 Ιουλίου. Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ θα ανοίξει με τη συναυλία του Ricky Martin.
Διαβάστε περισσότερα »

Ποιος έκανε τον τραγουδιστή από «Καραφώτη»… «Καρασκοτάδη»;


Ποιος έκανε τον τραγουδιστή από «Καραφώτη»… «Καρασκοτάδη»;

Πλάκα αποφάσισαν να κάνουν οι διαδικτυακοί φίλοι του Κώστα Καραφώτη στον τραγουδιστή κι επέλεξαν να «παίξουν» με το επίθετό του.
Σε μια σελίδα στο Facebook, που έχει πολλές αστείες φωτογραφίες και διάφορα θέματα από όλη την Ελλάδα ανέβασαν μια φωτογραφία έγχρωμη του τραγουδιστή με το πραγματικό του όνομα, δηλαδή Καραφώτης και εν συνεχεία την επεξεργάστηκαν στον υπολογιστή, την σκοτείνιασαν και έγραψαν «Καρασκοτάδης». Δεν ξέρουμε αν ο τραγουδιστής έχει αντιληφθεί αυτή τη φωτογραφία αλλά βάση του χαρακτήρα του πιστεύουμε πως θα το αντιμετωπίσει με χιούμορ.
Δείτε τις φωτογραφίες


  • Click to enlarge image 600016_410927638942771_706499544_n.jpg
  •  

Διαβάστε περισσότερα »

H διατροφή της Shakira για κορμί φιδίσιο!

H διατροφή της Shakira για κορμί φιδίσιο!
Πώς διατηρεί η σέξι Κολομβιανή το υπέροχο κορμί της;
Θαυμάζεις το κορμί της Shakira και αναρωτιέσαι τι στο καλό κάνει και διατηρεί τις πλούσιες και σέξι της καμπύλες και παράλληλα γραμμωμένους κοιλιακούς και υπέροχα γυμνασμένα πόδια; Μπορεί το αισθησιακό λίκνισμα των γλουτών της να μην μπορέσεις ποτέ να το αποκτήσεις, αλλά σίγουρα μπορείς να κλέψεις μερικά διατροφικά tips από την Κολομβιανή superstar και να τα προσαρμόσεις στο δικό σου πρόγραμμα και τις δικές σου συνήθειες.
Σε γενικές γραμμές η σέξι λατίνα αποφεύγει τις αυστηρές δίαιτες και καταναλώνει τρόφιμα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, πρωτείνες και βιταμίνες. Από το τραπέζι της δεν λείπουν ποτέ τα φρούτα και τα λαχανικά ενώ φροντίζει να τρώει πολλά μικρά και συχνά γεύματα μέσα στην μέρα ενώ αποφεύγει τα λιπαρά και το λάδι.
Το πρωινό της διάσημης star αποτελείται από ένα ποτήρι χυμό γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλι, μία φέτα πεπόνι ή ανανά, μία φέτα ολικής άλεσης με μία φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών και καφέ ή τσάι ή ένα ποτήρι άπαχο γάλα.
Για δεκατιανό συνήθως καταναλώνει ένα ακτινίδιο, μήλο ή ροδάκινο ενώ μεταξύ μεσημεριανού και δείπνου τρώει ένα γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά ή τοστ με ψωμί ολικής άλεσης και τυρί χαμηλων λιπαρών ή εναλλακτικά πίνει ένα τοματοχυμό.
Για μεσημεριανό, επιλέγει σαλάτα με ντοματίνια, σπανάκι και φιλέτο άπαχου κρέατος. Επίσης συχνά τρώει πουρέ από κολοκύθα ενώ όταν χρειάζεται άμυλο προτιμά μακαρόνια ολικής αλέσεως με λαχανικά.
Το βράδυ συνήθως καταναλώνει δύο φέτες ψωμί ολικής άλεσης ή σούπα λαχανικών ή φακές με ντομάτα ή μπρόκολο ή μία φρέσκια φρουτοσαλάτα.
Προσχή: Η Shakira δεν πίνει σχεδόν ποτέ αλκοόλ, ο καφές της είναι πάντα ντεκαφεινέ και αποφεύγει τα γλυκά και το έτοιμο φαγητό. Φυσικά δεν παραλείπει ποτέ να γυμνάζεται και όπως είναι αναμενόμενο, η αγαπημένη της άσκηση είναι ο χορός της κοιλιάς ενώ συχνά κάνει και αερόβιες ασκήσεις.
Διαβάστε περισσότερα »

Τι θα κάνει την νέα σεζόν η Άννα Βίσση;


Τι θα κάνει την νέα σεζόν η Άννα Βίσση;

Ποια θα είναι τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια της Άννας Βίσση;
Η τραγουδίστρια εδώ και καιρό προετοιμάζει την… επιστροφή των «Δαιμόνων». Μια παράσταση που ανέβηκε πριν από είκοσι ένα χρόνια και γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο και όλα δείχνουν πως θα ξαναδούμε τους «Δαίμονες» το 2013 στο θέατρο «Παλλάς». Σκηνοθέτης θα είναι ο Γιάννης Κακλέας.
Διαβάστε περισσότερα »

Σάκης Ρουβάς: Ταξίδι – αστραπή στην Κέρκυρα!

Σάκης Ρουβάς: Ταξίδι – αστραπή στην Κέρκυρα!

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ διανύει την πιο παραγωγική φάση της ζωής του, παρόλο που το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά.
Ο Σάκης Ρουβάς την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στην Κύπρο για μια μοναδική συναυλία και αμέσως μετά ταξίδεψε ως την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κέρκυρα για επαγγελματικούς λόγους. Ο τραγουδιστής αγαπά την Κέρκυρα και την αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Στην όμορφη θάλασσα του Ιονίου, παρόλο που είχε ελάχιστο χρόνο στη διάθεση του, δεν μπόρεσε να αντισταθεί κι έκανε μια δροσερή και απολαυστική βουτιά.
Πηγή: hello
Διαβάστε περισσότερα »

Mariah Carey: Πουλάει την έπαυλη στην οποία παντρεύτηκε





Mariah Carey: Πουλάει την έπαυλη στην οποία παντρεύτηκε


Ήταν το μέρος όπου η Mariah Carey και ο Nick Cannon αντάλλαξαν τους όρκους τους το 2008.
Μετά από τέσσερα χρόνια το ζευγάρι αποφάσισε να πουλήσει την έπαυλη του στις Μπαχάμες, ένα από τα ωραιότερα σπίτια του με θέα και πρόσβαση στη θάλασσα και τεράστιους χώρους. Ζητά 5,5 εκατομμύρια δολάρια.
gossip-tv
  • Click to enlarge image mariah9058346.jpg
  • Click to enlarge image mariah940854566.jpg
  • Click to enlarge image mariah9805657.jpg
  •  
Διαβάστε περισσότερα »

Το σπάνιο επίτευγμα των Rolling Stones

Σαν σήμερα πριν από 50 χρόνια άρχισε να γράφεται μια μουσική ιστορία που κρατάει μέχρι και τις μέρες μας. Στις 12 Ιουλίου του 1962 οι...

...Rolling Stones έδωσαν την πρώτη τους συναυλία στο Marquee Club του Λονδίνου! 

Ο τρόπος με τον οποίο θα γιορτάσουν αυτή την επέτειο δεν έχει ακόμα καθοριστεί, το καλό σημάδι όμως είναι ότι ο Μικ Τζάγκερ και ο Κιθ Ρίτσαρντς έθαψαν το τσεκούρι του πολέμου που είχε ξεκινήσει με την δημοσίευση της αυτοβιογραφία τους δεύτερου που περιείχε αρκετές αποκαλύψεις για τη ζωή του Τζάγκερ. 

Ο Ρίτσαρντς αποκάλυψε ότι το συγκρότημα έχει συναντηθεί δύο φορές για πρόβες αλλά δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το πότε θα έχουν κάτι να ανακοινώσουν. 

Ας ελπίσουμε να έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε για μία ακόμη φορά ζωντανά.

Πηγή: sport-fm.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Στο top 10 της Ρωσίας η Demy

Πέρυσι το καλοκαίρι την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο...

...single του Μηδενιστή, με τίτλο «Μια ζωγραφιά».
Η Demy έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό της κοινό και όπως φαίνεται η φήμη της έφτασε μέχρι την… μακρινή Ρωσία. Το «Fallin’» που τραγουδά μαζί με τους Playmen βρίσκεται σταθερά στο top 10 της Ρωσίας.

Πηγή: gossip-tv.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ε. Παπαρίζου: Στα παρασκήνια του νέου της video clip! Φωτογραφίες

Τα γυρίσματα για το νέο της video clip ξεκίνησε η Έλενα Παπαρίζου και όπως φαίνεται... 
...το διασκεδάζει πολύ. Η διάσημη τραγουδίστρια πραγματοποίησε την οπτικοποίηση του τραγουδιού “All the time” και οι θαυμαστές τις δημοσίευσαν τις πρώτες φωτογραφίες από τα παρασκήνια.
 
Έχοντας στο πλευρό της το έμπειρο team των make up artist Γιάννη Μαρκετάκη και Βασίλη Μπουλούμπαση, η Έλενα αφέθηκε στα έμπειρα χέρια τους και το αποτέλεσμα ήταν για ακόμη μια φορά εντυπωσιακό.


Η γνωστή ερμηνεύτρια πιο εντυπωσιακή και σέξυ από ποτέ έκανε το γύρισμα και εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά.
 
Το τραγούδι “All the time” που τραγούδησε μαζί με τους Playmen στη σκηνή των Mad Awards, έχει γίνει ήδη ένα από τα hit του φετινού καλοκαιριού και συνεχίζει δυναμικά.
 
Δες φωτογραφίες από τα παρασκήνια και την προετοιμασία της Έλενας για το video clip:



















 Πηγή: tlife.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Στο Άλσος Βεΐκου ο Μάνος Πυροβολάκης

Ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο εναλλαγές

Μία μοναδική συναυλία θα δώσει σήμερα στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι ο Μάνος Πυροβολάκης και η μπάντα του. 

Ως σύγχρονος τραγουδοποιός, αλλά και λυράρης, συνδυάζει μέσα από τις συνθέσεις του την pop – rock μουσική με τις παραδοσιακές μελωδίες της Κρήτης και παρουσιάζει ένα πολύπτυxo πρόγραμμα, γεμάτο εναλλαγές.

Ένα πολύχρωμο πρόγραμμα όπου τα γνωστά αγαπημένα του τραγούδια συναντούν την παράδοση της ιδιαίτερης πατρίδας του αλλά και «πειραγμένα» ελληνικά τραγούδια . 

Mαζί με το Μάνο θα είναι η Λιάννα Παπαλέξη, ενώ η μπάντα αποτελείται από σπουδαίους μουσικούς που δίνουν στο πρόγραμμα το δικό τους ξεχωριστό ήχο.

Bass : Κωνσταντίνος Γιαννίρης 
Τύμπανα – κρουστά: Τσίκο 
Κιθάρα ηλεκτρική – ακουστική: Ευριπίδης Ζεμενίδης 
Λαούτο: Ιωάννης Μολυμπάκης
Ήχος: Σάκης Καρασαρίνης
Διαβάστε περισσότερα »

Γιώργος Τσαλίκης: Έβρισε Γερμανό τουρίστα!

Ο Γιώργος Τσαλίκης έβρισε Γερμανό τουρίστα! Ο λόγος; Ο τραγουδιστής, όπως είναι γνωστό, βρίσκεται στην Μήλο με την οικογένειά του. Ο τραγουδιστής έγραψε...

...στο λογαριασμό του στο twitter: «Και κάτι άσχετο: Σήμερα ένας Γερμανός (παντρεμένος με Ελληνίδα παρακαλώ) βλέποντας την παρέα μας να περνάει καλά, μας είπε: "Βλέπω το διασκεδάζετε ακόμα εδώ στην Ελλάδα. Πίστευα ότι η κρίση θα σας άλλαζε. Είστε αδιόρθωτοι...»
Ε, τότε τα πήρε! Τι είπε ο Γιώργος; «Θα' θελες ρε μ@ν@ να κλαίμε... Ε; Μπορεί να κλάψουμε ή να έχουμε κλάψει... Την κ@λ@ να το δείτε, δεν θα σας τη δώσουμε... Αυτά...»



Διαβάστε περισσότερα »

Δ. Βανδή: Σέξι στην πισίνα με το Γιώργο και τη Μελίνα! (Φωτογραφίες)

Τα πρώτα της μπάνια έκανε η Δέσποινα Βανδή με τα παιδιά της. Η τραγουδίστρια, το περασμένο Σαββατοκύριακο, πήρε τη Μελίνα και το Γιώργο από το χέρι, και πήγαν να δροσιστούν στον Αστέρα Βουλιαγμένης.
Οι τρεις τους, επέλεξαν την πισίνα, όπου δεν σταμάτησαν να πλατσουρίζουν ευτυχισμένοι, με τη Δέσποινα άλλοτε να κάνει ηλιοθεραπεία, και άλλοτε να παίζει με τα παιδιά της μες το νερό!
Το φλούο sexy bikini που φορούσε δε, σε πορτοκαλί αποχρώσεις, αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, την οποία διατηρεί και με διατροφή.
Πηγή: Hello
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Δημήτρης Μπάσης στο «Ανατολικό Τόξο» του Φεστιβάλ Ρεματιάς

Ο Δημήτρης Μπάσης στο «Ανατολικό Τόξο» του Φεστιβάλ Ρεματιάς
Μουσικό ταξίδι απόψε στις 21:00
Ένα μουσικό ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο, που ξεκινά από την Πόλη και καταλήγει στην Ήπειρο με ενδιάμεσους σταθμούς τη Σμύρνη, το Αιγαίο και την Κρήτη είναι το «Ανατολικό Τόξο», η παράσταση του συνθέτη και ποιητή Νίκου Παπακώστα που παρουσιάζεται απόψε στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς.

Η παράσταση περιλαμβάνει τραγούδια των πιο πάνω περιοχών και αφορούν τη χρονική περίοδο από τον 13ο μέχρι τον 19ο αιώνα.

Κύριος ερμηνευτής θα είναι ο Δημήτρης Μπάσης.

Συμμετέχουν η Νάντια Καραγιάννη και η Λυδία Σέρβου, δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες της παραδοσιακής και έντεχνης μουσικής σκηνής και από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες του μουσικού έργου του Νίκου Παπακώστα, και ο Κώστας Ξυλάς.

Σημαντική είναι η συμμετοχή της ανοικτής ομάδας διαχρονικής Μεσογειακής μουσικής CANTO MEDITERRANEO, που αποτελείται από κορυφαίους Έλληνες και ξένους σολίστ παραδοσιακών οργάνων της Ανατολικής Μεσογείου, που συνεργάζονται κατά περίπτωση και ανάλογα με το μουσικό ιδίωμα που απαιτεί η περίσταση, με σκοπό την διατήρησης της παραδοσιακής μεσογειακής μουσικής, όπως αυτή εξελίσσεται μέσα από τις σύγχρονες τάσεις και τα μουσικά ρεύματα του μεσογειακού χώρου.

Εισιτήρια:
Τιμή εισιτηρίου 12ευρώ (προπώληση - ταμείο)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00
Τιμή Εισιτηρίου: 12 ευρώ
Πηγή:Newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Αυτό είναι τo σπίτι της Madonna στη Νέα Υόρκη!(PHOTOS)

Αυτό είναι τo σπίτι της Madonna στη Νέα Υόρκη!(PHOTOS)
H βασίλισσα της pop, Μadonna, ξέρει καλά να παίζει το παιχνίδι της δημοσιότητας και βρίσκει πάντα τον τρόπο να διατηρείται στην επικαιρότητα. Τη μία με τους ερωτικούς της συντρόφους, την άλλη αποκαλύπτοντας το στήθος της... Παραμένει όμως μία από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες παγκοσμίως.
/
/
Σήμερα θα δούμε το σπίτι της στη Νέα Υόρκη, το οποίο κόστισε στη star 40 εκατομμύρια δολάρια. 26 δωμάτια και δύο γκαράζ "αρκούν" για την απαιτητική Madonna!

/

/

/
Πηγή:katara.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Οι Έλληνες καλλιτέχνες πληρώνονται από το YouTube

Σε μία ιστορικής σημασίας συμφωνία κατέληξαν η Google και η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ) όσον αφορά στην παρουσία των... Ελλήνων καλλιτεχνών στο YouTube, το δημοφιλέστερο site φιλοξενίας και προβολής βίντεο στο διαδίκτυο. Βάσει των προβολών των ίδιων των κλιπ, του χρόνου που ξοδεύουν οι χρήστες στις σελίδες αλλά και τις διαφημίσεις που προβάλλονται σε αυτές, το YouTube θα αποδίδει κάποια χρήματα στους Έλληνες καλλιτέχνες –και μέλη της ΑΕΠΙ.

Βέβαια μη φανταστείτε ότι ξαφνικά το ελληνικό πεντάγραμμο θα γεμίσει από δισεκατομμυριούχους. Όπως είχε αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της Universal το 2005, David Renzer, τα έσοδα για τους καλλιτέχνες αντιστοιχούν σε περίπου $8 για κάθε 250.000 προβολές. Ως εκ τούτου, με την απήχηση που έχουν, οι Έλληνες καλλιτέχνες δεν θα έχουν παρά ελάχιστα έσοδα από τη συμφωνία αυτή –εν αντιθέσει με γνωστούς τραγουδιστές και συγκροτήματα του εξωτερικού, τα βίντεο των οποίων μετράνε κάμποσα εκατομμύρια θεάσεων. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, το συμβολικό του χαρακτήρα της είναι ιδιαίτερα σημαντικό και σίγουρα αποτελεί μια κάποιας μορφής αναγνώριση για το έργο τους.

alexiptoto.com
Διαβάστε περισσότερα »

Η Sonique για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Το Σάββατο 14 Ιουλίου σε μια μοναδική βραδιά με δυνατά vibes η Exclusive VIP Services και το SUPER PARADISE παρουσιάζουν την ντίβα της House SONIQUE.
Η πρώτη γυναίκα που μπήκε στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες ως η μοναδική solo artist με επιτυχία στο Νο1 επί 3 συνεχείς εβδομάδες, έρχεται στην Μύκονο για να ανεβάσει την διάθεσή μας στα ύψη σ’ ένα πάρτυ που θα κρατήσει μέχρι εξάντλησης!!!

To πάρτυ θα ξεκινήσει από το απόγευμα όπου η Sonique, DJ και Singer των Νο1 επιτυχιών “Sky” & “Spell” θα τραγουδήσει, και συνέχεια θα μας ξεσηκώσει με τις μουσικές επιλογές της σε ένα super DJ set.

Την «προθέρμανση» θα αναλάβει ο μοναδικός Στέφανος Δημοσθένους που θα τραγουδήσει αγαπημένες δικές του και ξένες επιτυχίες.

Ετοιμαστείτε για την πιο δυνατή βραδιά της ζωής σας!

Σάββατο, 14 Ιουλίου SUPER PARADISE Mykonos. Το πάρτυ αρχίζει στις 16:00. Πιάστε θέση!
Διαβάστε περισσότερα »

A. Δημητρίου: Η... σέξι φωτογράφισή της σε σώμα 20άρας! (Aπίστευτες φωτογραφίες)

Μία φωτογράφιση που δεν έχει προηγούμενο, αφού τόσο ρετούς δεν πρέπει να έχει "πέσει" ποτέ άλλοτε στο παρελθόν! Δείτε την "λαίδη" αγνώριστη και κυρίως το σώμα της που θα ζήλευαν ακόμη και 20άρες...





Η μοναδική Lady του ελληνικού πενταγράμμου, με απόλυτη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, συναντάει το "ΟΚ!" στην παραλία της Κινέτας και με το χαρακτηριστικό χειμαρρώδη τρόπο της μιλάει για τους θυελλώδεις έρωτες της ζωής της, τις πλαστικές επεμβάσεις, την αποχή της από το σεξ και την πραγματική της ηλικία.
Ποιο είναι το μυστικό που παραμένεις τόσο φρέσκια και λαμπερή;
Αν ράψεις το στόμα σου, γυμνάζεσαι και προσέχεις την εμφάνισή σου, μπορείς να καταφέρεις πολλά. Μη φανταστείς ότι δεν τρώω καθόλου. Τρώω τέσσερις φορές την ημέρα αλλά πιο λίγο. Πίνω πολύ νερό, κολυμπάω και τρέχω τουλάχιστον μια ώρα καθημερινά. Γίνομαι μούσκεμα, αλλά όταν βλέπω μετά τον εαυτό μου στον καθρέφτη με το μαγιό μου λέω "χαλάλι". Για να φανταστείς, τα ρούχα που φορούσα πριν από έξι χρόνια τώρα μου είναι φαρδιά.
Ποια είναι η πιο αυστηρή δίαιτα που έχεις κάνει;
Το 1990 που εμφανιζόμουν με το Λευτέρη Πανταζή στο Diogenis Palace είχα πάρει έξι κιλά. Πήγα λοιπόν σε μία διατροφολόγο και μου λέει: "Την πρώτη μέρα θα φας ό,τι θέλεις". Λέω από μέσα μου: "Είναι τρελή;". Τη δεύτερη μέρα με έβαλε να πιω μόνο χυμούς. Την τρίτη μέρα έτρωγα μόνο γιαούρτια και στη συνέχεια ξεκίνησα μια δίαιτα με σαλάτες και ένα κομματάκι κοτόπουλο ή ψάρι. Από τότε λοιπόν έμαθα να τρέφομαι σωστά, φροντίζοντας να εντάξω στη διατροφή μου φρούτα και λαχανικά. Ευτυχώς δεν μου αρέσει καθόλου το τσιμπολόγημα και δεν πίνω καθόλου αλκοόλ. Εννοείται ότι θα φάω και ένα γλυκό, όταν το λαχταρήσω, αλλά θα είναι ένα μικρό κομμάτι και συνήθως θα το έχω φτιάξει εγώ για να ξέρω τι έχει μέσα. Κάποιες φορές όταν θέλω να κάνω αποτοξίνωση, φτιάχνω μια σούπα δικής μου επινόησης που περιέχει λάχανο, μαρούλι, καρότο, πατάτα, σέλινο και την τρώω για τρεις μέρες. Δεν φαντάζεσαι πόση, διαφορά θα δω στα ρούχα μου όταν την τελειώσω.

markos-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Μάριος Φραγκούλης στη Λάρισα

Θα τραγουδήσει Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκο και Μαρκόπουλο

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας, ο γνωστός καλλιτέχνης Μάριος Φραγκούλης θα εμφανιστεί, στη Λάρισα, την Τετάρτη 18 Ιουλίου και ώρα 21:00 μ.μ., στο Κηποθέατρο «Αλκαζάρ».

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, θα ερμηνεύσει τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας, καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών και ποιητών που έχουν σημαδέψει την ποιότητα και την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας.

Ο κόσμος θα σιγοτραγουδήσει μαζί του μερικά από τα ομορφότερα κομμάτια του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, του Σταύρου Ξαρχάκου και του Γιάννη Μαρκόπουλου. Από το πρόγραμμα δεν θα λείπουν και πιο σύγχρονοι συνθέτες όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Στέφανος Κορκολής καθώς και οι δημιουργοί της νέας γενιάς.

Με «Ανοιχτά Φτερά» ο Μάριος Φραγκούλης, με έντονη διάθεση για ψυχική ανάταση, εύχεται χαρά και δύναμη σε όλο τον κόσμο μέσα από ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο εικόνες και όμορφα συναισθήματα, όπως μόνο τέχνη μπορεί να προσφέρει.

TIMΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 15 ευρώ, φοιτητικό 10 ευρώ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γραφεία Θεσσαλικού Θεάτρου

Γεωργιάδου 53, Λάρισα, τηλ.: 2410 621209

Βιβλιοπωλείο Γνώση

Κούμα 27 & Ανθίμου Γαζή 21, Λάρισα, τηλ.: 2410 258669

Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου

Παπαναστασίου 57, Λάρισα, τηλ.: 2410 549326
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στη Μικρή Επίδαυρο

Συναυλία αύριο και μεθαύριο

Τραγουδοποιός, ερμηνευτής, συνθέτης, οργανοπαίκτης, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης –πάντα ανοιχτός στους μουσικούς πειραματισμούς– επανέρχεται στη Μικρή Επίδαυρο την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Ιουλίου στις 21:30. 

Με τον μόνιμο συνεργάτη του Γιώργο Καλούδη –στο τσέλο και την κρητική λύρα– «πειράζουν» με τρόπο γοητευτικό αγαπημένα τραγούδια απ’ την προσωπική του δισκογραφία, καθώς και από συμμετοχές του σε άλλα μουσικά άλμπουμ.

Φωνή, κιθάρα, λαούτο
Αλκίνοος Ιωαννίδης

Τσέλο, κρητική λύρα
Γιώργος Καλούδης

Ηχοληψία
Βαγγέλης Λάππας

Φωτισμοί
Κωνσταντίνος Αλεξίου
Διαβάστε περισσότερα »