Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Λάμπης Λιβιεράτος: «Γιατί νοσηλεύτηκα στο ψυχιατρείο»

Το διαζύγιο του, ο θάνατος του αδερφού του, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, ήταν οι λόγοι που οδήγησαν το Λάμπη Λιβιεράτο να πάρει μόνος του την απόφαση να νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο.
Μετά τα παραπάνω γεγονότα, ο τραγουδιστής έπεσε σε κατάθλιψη, δυσκολευόμενος να τα διαχειριστεί.
Δυσκολευόταν να χωνέψει πως η πρώην σύζυγος του προχώρησε τη ζωή της με άλλον άνδρα, με τις φήμες να λένε πως η Εύη Αδάμ ποτέ δεν τον συγχώρησε για τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας τους, κατηγορώντας τον πως ήταν ανεύθυνο να πάρει στο όνομα του όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις του μαγαζιού που διατηρούσαν στην Αγία Παρασκευή.
Οι καυγάδες τους ήταν ομηρικοί, με την ψυχολογία του να πέφτει όλο και πιο χαμηλά. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και τον έφερε στα άκρα, ήταν η αυτοκτονία του αδερφού του.
Τότε, λίγο πριν χάσει και τον ίδιο του τον εαυτό, αποφάσισε να κάνει κάτι.
Ο ψυχίατρος, του, του συνέστησε πρώτον να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, και δεύτερον να κόψει κάθε επικοινωνία με την πρώην σύζυγο του.
Για την απόφαση του να νοσηλευτεί, μίλησε ο ίδιος ο Λάμπης Λιβιεράτος:
«Ζήτησα μια ιατρική βοήθεια όπως χιλιάδες κόσμος. Μπήκα στην ψυχιατρική κλινική με συμβουλή του  γιατρού μου, και δική μου πρωτοβουλία. Πάρα πολλοί άνθρωποι πια παίρνουν αντικαταθλιπτικά. Δεν είναι σπάνιο, ούτε ασυνήθιστο. Έτσι έγινε και με μένα. Στο νοσοκομείο είδα ανθρώπους με πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από τα δικά μου. Χρειάστηκα ιατρική βοήθεια και τη ζήτησα. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα, είμαι μια χαρά».
Και τονίζει: «Είμαι καλά, το παλεύω, αλήθεια. Είναι δύσκολη αυτή η περίοδος για όλους. Προσπαθώ να δω τα πράγματα με ψυχραιμία για ν΄αντιμετωπίσω τα προβλήματα. Θα τα καταφέρω και θα σταθώ στα πόδια μου».
Ένα μήνα έμεινε στο «Σωτηρία» ο τραγουδιστής, παίζοντας επιτραπέζια και διαβάζοντας βιβλία. Αν ήταν στο χέρι του, δεν θα ήθελε κανείς να μάθει τι πέρασε.
Τέλος, λέει για τους ανθρώπους που του στάθηκαν:
«Είχα μεγάλη βοήθεια. Οι φίλοι μου, μου στάθηκαν πάρα πολύ. Είμαι ευγνώμων».
Όσο για την Εύη Αδάμ; Λέει:
«Κάνει κι εκείνη ο,τι μπορεί. Όπως κι εγώ».
Πηγή: Πρώτο Θέμα
Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε: Το στριπτίζ διαμαρτυρία της... Μαντόνα

Δείτε: Το στριπτίζ διαμαρτυρία της... Μαντόνα
Σάλο προκάλεσε η… παράλογη κίνηση της Μαντόνα να τσιτσιδωθεί επί σκηνής ως ένδειξη συμπαράστασης στην 14χρονη Malala Yousafzai η οποία, όπως σας είχαμε πει, πυροβολήθηκε στο κεφάλι και στον ώμο από το καθεστώς των Ταλιμπάν. 
Το περιστατικό είχε συγκλονίσει το παγκόσμιο σκηνικό. Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν έντονες.
Η βασίλισσα της ποπ όμως επέλεξε τον δικό της μοναδικό τρόπο να διαμαρτυρηθεί: ένα… στριπτίζ!
«Το 14χρονο κορίτσι που πυροβολήθηκε εξ’ επαφής από τους Ταλιμπά με έκανε να κλάψω. Οι Ταλιμπάν απλά σταμάτησαν το λεωφορείο της και την πυροβόλησαν. Καταλαβαίνετε πόσο αηδιαστικό και παράλογο είναι όλο αυτό;», είπε στην συναυλία της στο Λος Άντζελες και γδύθηκε!
star.gr
 


 
Διαβάστε περισσότερα »

Πρόταση γάμου στην Έλενα Παπαρίζου έκανε ο αγαπημένος της!

Πρόταση γάμου στην Έλενα Παπαρίζου έκανε ο αγαπημένος της!
Την απόλυτη ευτυχία βιώνει η τραγουδίστρια, Έλενα Παπαρίζου στο πλευρό του αγαπημένου της  Ανδρέα Καψάλη!
Όπως σας είχαμε πει μετά την ταλαιπωρία και τις διαμάχες που προκλήθηκαν από τον χωρισμό της με τον Τόνι Μαυρίδη μπορεί και πάλι να χαμογελάει.
Πρόσφατα μάλιστα δέχτηκε την πιο γλυκιά στιγμή της ζωής της, όταν ο αγαπημένος της, επιχειρηματίας στο επάγγελμα της έκανε… πρόταση γάμου!!!
Η πρόταση, σύμφωνα με δημοσίευμα της RealNews, έγινε σε παραλιακό μαγαζί και απείχε πολύ από τα συνηθισμένα. Ο κ. Καψάλης δεν γονάτισε, ούτε έδωσε μονόπετρο. Αρκέστηκε απλά να της εξομολογηθεί ότι θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της. Η πρόταση δεν άφησε ασυγκίνητη την τραγουδίστρια, η οποία ωστόσο δεν θέλει προς το παρόν να μιλήσει για αυτό καθώς, εκκρεμούν τα διαδικαστικά για την έκδοση του διαζυγίου του 42χρονου επιχειρηματία – πολιτικού μηχανικού με την πρώην σύζυγο του Ράνια.
Πάντως, έχει φροντίσει να τον γνωρίσει στην μητέρα της, Φρόσω, η οποία από ότι φαίνεται τον εγκρίνει! Αυτό που έχει σημασία είναι πώς η Έλενα Παπαρίζου διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της.
Όπως έλεγε άλλωστε πρόσφατα σε φίλους της: «Παρόλο που η ζωή όλων μας έχει γίνει πιο δύσκολη, μπορώ να πω ότι περνάω μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου»! 
 star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Γυμνή καβάλα σε… ψάρι η κόρη του Mick Jagger

Γυμνή καβάλα σε… ψάρι η κόρη του Mick Jagger
Από τα ρούχα της βγήκε η κόρη του Mick Jagger και φωτογραφήθηκε καβάλα σε έναν τόνο, θέλοντας να μας ευαισθητοποιήσει για τα δικαιώματα των ψαριών!
Η 28χρονη κόρη του «γερόλυκου» της ροκ και της Jerry Hall, Lizzy Jagger, πρωταγωνιστή στην καμπάνια «FishLove», διαμαρτυρόμενη για τους χιλιάδες τόνους που κάθε χρόνο γίνονται σούσι και άλλες λιχουδιές.
1.jpg

Όπως την γέννησε η μαμά της και αγκαλιά με έναν κιτρινοπτέρυγο τόνο φωτογραφήθηκε η σέξι μελαχρινή, ακολουθώντας το παράδειγμα της ηθοποιού Greta Scacchi που προ τριών ετών απαθανατίστηκε με έναν μπακαλιάρο.
2.jpg
Στο παρελθόν κι άλλα hot «λαβράκια» έχουν πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια «FishLove», όπως οιEmillia Fox, Jade Parfitt, Jerry Hall, Lili Loveless και Tom Aikens.
fishlove1310122.jpg
star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Shakira: Η κοιλιά… τούρλα, αλλά οι γοφοί συνεχίζουν να κολάζουν!

shakira1.JPG
Μπορεί η Shakira να διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, η κοιλίτσα να έχει αρχίσει να φουσκώνει και τα μαγουλάκια να έχουν στρογγυλέψει, όμως η Λατίνα star το έχει πάρει απόφαση ότι θα μέχρι να γεννήσει θα ανεβαίνει στη σκηνή και θα… κουνάει τους γοφούς της.



Έτσι χθες το βράδυ έδωσε συναυλία στο Chrystal Hall στο Μπακού και όπως είπε η ίδια ήταν υπέροχα.
shakira2.JPG



Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες της στο Twitter που τα δίνει όλα επί σκηνής. Το πόσο χόρεψε δε λέγετε. Τόσο πολύ που μάλλον ο μικρούλης όταν γεννηθεί θα χορεύει από… κούνια!!!!!

Αλλά κι εκείνη πέρασε υπέροχα.
shakira3.JPG



«Αισθάνθηκα υπέροχα πάνω στη σκηνή. Περάσαμε πολύ όμορφα σήμερα», έγραψε η Shak και μάλλον το ίδιο θα ένιωσαν και οι θαυμαστές της.
shakira4.JPG
star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Τώρα και στο θέατρο ο Σάκης Ρουβάς!

Τώρα και στο θέατρο ο Σάκης Ρουβάς!
Αεικίνητος και υπερταλαντούχος ο Σάκης Ρουβάς: αφού τον είδαμε στο σινεμά και με δική του κολεξιόν ρούχων (εκτός από τις πίστες, φυσικά), τώρα ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο θέατρο!
Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα εμφανιστεί σε παιδική παράσταση, στον «Μάικ τον Φασολάκη», που «ανεβαίνει» από τις 20 του μήνα στο θέατρο «Αλίκη».
Ο Σάκης θα υποδυθεί τον μπαμπά του Μάικ (Αργύρης Αγγέλου), όμως, δεν θα τον δούμε στη σκηνή αλλά σε βίντεο, μαζί με την Μαρί Κυριακού, που -εκτός από συγγραφέας του  έργου- θα κάνει την μαμά.
Μάλιστα, ο Αργύρης Αγγέλου «ανέβασε» στο Twitter φωτογραφία από τα γυρίσματα του βίντεο με τον μπαμπά και την μαμά του «Μάικ»!
star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Η Rihanna δεν απολογείται σε κανέναν!

 

Ως γνωστόν η Rihanna αρέσκεται στο να πιέζει τα όριά της και να τολμάει… ό,τι βάλει στο μυαλό της και το επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά με στο εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ!

Η 24χρονη αστέρας μοιράστηκε στο Twitter το έργο τέχνης που θα κοσμεί το έβδομο στούντιο άλμπουμ της με τίτλο "Unapologetic", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο. 

Στη φωτογραφία, η RiRi ποζάρει τόπλες και καλύπτει το γυμνό της σώμα… μερικώς με το ένα της χέρι, ενώ στο υπόλοιπο σώμα της είναι γραμμένες λέξεις, όπως "πίστη", "νίκη", "αγάπη", "λογοκρισία".

Διαβάστε περισσότερα »

Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Βασίλης Τερλέγκας

 

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Τερλέγκας, καθώς υπέστη έμφραγμα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα διακομίστηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες για την πορεία της υγείας του.
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Έλληνας τραγουδιστής που... τρέλανε τις Βραζιλιάνες! (Αποκαλυπτικές φωτό)

 
 
Τα... θανατηφόρα κορμιά είναι η αδυναμία του, αν και δηλώνει ότι τα θέλει υπό όρους, με βασικότερο να τα δίνουν "όλα"! Ο διάσημος τραγουδιστής έκανε άνω κάτω τη Βραζιλία κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη χώρα της "σάμπα"....

 

 

Μία εβδομάδα γεμάτη με συγκίνηση, αστείρευτη αγάπη, απλόχερη φιλοξενία και μοναδικές εμπειρίες έζησε ο Λευτέρης Πανταζής που ταξίδεψε στη Βραζιλία για δυο συναυλίες στο Σάο Πάολο και την Μπραζίλια. Κι αυτό γιατί η ελληνική κοινότητα από την πρώτη στιγμή τον αγκάλιασε  καθώς εκείνος μέρος των εσόδων τα διέθεσε για τη δημιουργία του Ελληνικού Σχολείου και της Ορθόδοξης Εκκλησίας εκεί. «Είναι η δεύτερη φορά που πήγα στη Βραζιλία. Ήταν πριν από 16 χρόνια που άνοιξα το δρόμο στους ¨Έλληνες καλλιτέχνες, αφού ήμουν ο πρώτος τραγουδιστής από την Ελλάδα που έκανα συναυλίες εκεί. Δε θα ξεχάσω ποτέ ότι στην πρώτη μου επίσκεψη έκανα και το βίντεοκλιπ στο ελληνοϊσπανικό τραγούδι μου "Te quiero" στο Ρίο Ντε Τζανέιρο κάτω από το άγαλμα του Χριστού», δήλωσε στο "HELLO!" ο Λευτέρης Πανταζής.
tromaktiko 
Διαβάστε περισσότερα »

H τούμπα της Jennifer Lopez που παραλίγο να την στείλει στο νοσοκομείο [Video]

 

Ποιος μάτιασε την Jennifer Lopez ήθελα να ήξερα.
Το κορίτσι εκτός του ότι τραγούδησε με πυρετό...
ήρθε μετά και το ατύχημα επί σκηνής που ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Όπως όλα δείχνουν ή τούμπα ήταν ιδιαιτέρως δυνατή, αφού το δημοσίευμα κάνει λόγο για ατύχημα που λίγο ήθελε για να την στείλει και στο νοσοκομείο.


athensbars.gr
Διαβάστε περισσότερα »