Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Βελτίωση παρουσιάζει η υγεία του Λευτέρη Πανταζή

 

Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Σημάδια βελτίωσης εμφανίζει ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος μεταφέρθηκε χτες σε ιδιωτική κλινική στο Φάληρο, ύστερα από έντονη αδιαθεσία.

Τις τελευταίες ημέρες, ο λαϊκός τραγουδιστής δεν αισθανόταν καλά, ενώ τα σημάδια της υπερκόπωσης είχαν φανεί από την περασμένη εβδομάδα, οπότε και λιποθύμησε μέσα στο καμαρίνι του λίγη ώρα μετά την εμφάνισή του στον «Βοτανικό», όπου εμφανίζεται μαζί με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου.

Ο Λευτέρης Πανταζής, αυτή τη φορά, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και φαίνεται ότι είναι καλύτερα στην υγεία του. Με δήλωσή του στην εφημερίδα «Espresso», ο ξάδερφος του τραγουδιστή Λευτέρης Παγκοζίδης, που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, είπε: «Είναι καλά, δόξα τω Θεώ. Μπήκε στο νοσοκομείο για να κάνει προγραμματισμένες εξετάσεις, αφού ήταν κρυωμένος. Ένιωσε μια αδιαθεσία».

Στο πλευρό του, βρίσκονται όλοι οι δικοί του άνθρωποι, συγγενείς και φίλοι.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Έσβησε το τατουάζ του Μηλιωτάκη η Ηλιάδη

 

Παρελθόν και επίσημα για την τραγουδίστρια

Η Αγγελική Ηλιάδη άλλαξε σελίδα στη ζωή της και θέλησε να αλλάξει και το τατουάζ της, ώστε να μην της θυμίζει τίποτε από το παρελθόν της. 

Το τατουάζ με το όνομα του πρώην συντρόφου της, Κώστα Μηλιωτάκη, δεν έχει πια σημασία για την τραγουδίστρια γι αυτό και το αντικατέστησε, το κάλυψε από πάνω, με ένα περίτεχνο σχέδιο λουλουδιών. 

Η τραγουδίστρια πόσταρε στο λογαριασμό της στο twitter και μία φωτογραφία όπου φαίνεται το νέο τατουάζ στην θέση που ήταν γραμμένο το όνομα του πρώην συντρόφου της. 

newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Η J-Lo σύστησε τον νυν στον πρώην

 

Αναπάντεχη συνάντηση σε πάρτι για τις Χρυσές Σφαίρες

Πολύ «υπεράνω» αποδεικνύεται η Jennifer Lopez! H Λατίνα σταρ βρέθηκε σε πάρτι των Χρυσών Σφαιρών μαζί με το νέο της αμόρε, Casper Smart. Στο ίδιο πάρτι, όμως ήταν και ο P Diddy, ο οποίος διατηρούσε σχέση με την Lopez πριν το γάμο της με τον Marc Anthony. Όταν οι δρόμοι τους συναντήθηκαν, η Jennifer δεν έκανε… την Κινέζα. Χαιρέτισε εγκάρδια τον παλιό αγαπημένο της και του σύστησε τον νέο! 

Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα με χαμόγελα εκατέρωθεν. Περασμένα-ξεχασμένα και όλα καλά, όπως λέει και το γνωστό άσμα. Ούτως ή άλλως έχουν περάσει αρκετά χρόνια! 
newsbeast


Διαβάστε περισσότερα »

Στο MAD TV η παραγωγή του τελικού για την επιλογή του τραγουδιού της Eurovision

 

Επίσημη απόφαση από την ΕΡΤ

Στο μουσικό κανάλι MAD TV, ανατίθεται η παραγωγή του ελληνικού τελικού για την επιλογή του τραγουδιού, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision, καθώς και όλων των υποστηρικτικών δράσεων για την προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια του σημερινού ΔΣ της ΕΡΤ, «ύστερα από άκαρπες επαφές με δισκογραφικές εταιρίες και εκτενή συζήτηση σχετικά με τις οικονομικοτεχνικές παραμέτρους του ζητήματος και τις ποιοτικές προδιαγραφές, με στόχο τη διασφάλιση των συμφερόντων της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης».
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »