Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Η Πάρις Τζάκσον τα βρήκε με την οικογένεια


Η Πάρις Τζάκσον τα βρήκε με την οικογένεια


Η 14χρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) μπλέχτηκε σε ένα πρόσφατο σκάνδαλο που ήταν απόρροια μιας επιστολής

TΗ Πάρις Τζάκσον τα βρήκε με την οικογένεια




H Πάρις Τζάκσον (Paris Jackson) άμβλυνε τις διαφορές της με την υπόλοιπη οικογένεια μετά τη ρήξη που δημιουργήθηκε στην αρχή της εβδομάδας.



Η 14χρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) μπλέχτηκε σε ένα πρόσφατο σκάνδαλο που ήταν απόρροια μιας επιστολής που είχε γραφτεί από τη Τζάνετ, τον Ρέμπι, τον Τίτο, τον Ράντι και τον Ζερμάιν Τζάκσον. Το γράμμα έγραφε ότι όλα τα αδέλφια του Μάικλ θεωρούν τη διαθήκη του ψεύτικη.
Επίσης έγραφε ότι η Κάθριν Τζάκσον, η μητέρα τους, ήταν σε κακή κατάσταση υγείας και είχε περάσει και ένα μίνι εγκεφαλικό.
Η Πάρις τα έγραψε όλα αυτα στο τουίτερ της μέσα στη βδομάδα, αλλά όπως φαινεται επήλθε μετά σχετική ηρεμία.
“Ολα ειναι ήρεμα μεταξύ τους, αλλα η γνησιότητα της διαθήκης ερευνάται” γράφει το X17 online. Η Πάρις έγραψε “μια συγνώμη είναι μια συγνώμη, δε με νοιάζει ποιος είσαι και τι κάνεις, θα έχω ανοιχτά μάτια και ανοιχτό μυαλό” έγραψε στο τουίτερ της μετα, ενώ ο Ζερμαίν επιβεβαίωσε από τον δικό του λογαριασμό το μίνι εγκεφαλικό της μητέρας του.


e-go.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Τελετή λήξης των Ολυμπιακών με Spice Girls!


Τελετή λήξης των Ολυμπιακών με Spice Girls!

"Τα κορίτσια τα πλησίασαν οι αρμόδιοι δύο χρόνια πριν. Πάντα υπήρχε σα σκέψη, τώρα ειναι κοντά σε συμφωνία", γράφει η Mirror.

Τελετή λήξης των Ολυμπιακών με Spice Girls!
Oι Spice Girls θα εμφανιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες αυτό το καλοκαίρι... κατά 95%!
Η Βικτώρια Μπέκαμ, η Μελ Μπι, η Εμμα Μπάντον, η Μελ Σι και η Τζέρι Χάλιγουελ ήδη ετοιμάζουν το μιούζικαλ που θα ανεβάσουν με τίτλο Viva Forever! στο Λονδίνο και όπως φαίνεται θα συναντηθούν ξανά στη σκηνή για την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.


Αρχικά ειχε ειπωθεί ότι η Βικτώρια δίσταζε να εμφανιστεί με το γκρουπ και παλι, ενώ τώρα η Μελ Σι που είναι κριτής στο τηλεοπτικό σόου Superstar προσπαθεί να βολέψει το πρόγραμμα της... "Ολοι ελπίζουν να τα καταφέρουν να βρεθούν μαζί στη σκηνή σε ένα τόσο σημαντικό εγχειρημα".
“Απλά, το πρόγραμμα της Βικτώρια Μκαι το γεγονός ότι τόσο αυτή οσο και η Μελ Μπι ζουν στην Αμερική, ήταν μέχρι τώρα εμπόδιο για τα σχέδιά τους.
e-go.gr

Διαβάστε περισσότερα »