Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ελένη Φουρέιρα: «Είδα να χτυπούν μπροστά μου μετανάστη, αλλά δεν τον βοήθησα. Ντρέπομαι»

 
Άκρως εξομολογητική ήταν η Ελένη Φουρέιρα στην συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Εκεί που μίλησε για τα αναμενόμενα (γιατί π.χ. δεν μεγαλώνει το στήθος της και πόσο ερωτευμένη είναι), αλλά για τον άγριο ξυλοδαρμό μετανάστη που είδε να λαμβάνει χώρα μπροστά της. Αυτό δηλαδή που θα γίνει το θέμα της ημέρας, ειδικά μετά τον θόρυβο που γίνεται εδώ και χρόνια σχετικά με την δική της καταγωγή.
«Πριν λίγες ημέρες ήμουν στο κέντρο της Αθήνας με έναν φίλο μου και είδα να πιάνουν έναν μετανάστη και να τον χτυπούν με μανία μπροστά στα μάτια εκατοντάδων περαστικών. Έκανα την κίνηση να πάω προς τα μέρος του να τον βοηθήσω, οπότε με έπιασε ο φίλος μου από το χέρι και μου είπε: «Που πας; Θα φας ξύλο!». Με έπιασαν τα κλάματα και ένιωσα πραγματική ντροπή για τον εαυτό μου, γιατί δεν έκανα τίποτα για να τον βοηθήσω. Και δεν ήμουν εγώ αυτή. Δεν τον βοήθησε κανένας. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά δεν φταίει αυτός ο άνθρωπος που ήταν εκεί. Κάποιοι του επέτρεψαν να έρθει. Δεν είμαι εναντίον κανενός κόμματος και καθένας από εμάς είναι ελεύθερος να ψηφίζει ότι τον εκφράζει. Είμαι κατά της βίας και θεωρώ ότι είναι λάθος να μαθαίνουμε στα νέα παιδιά ότι ο μοναδικός τρόπος για να λύσεις το πρόβλημά σου είναι με το να δέρνεις. Δεν είναι δυνατόν να συμπεριφερόμαστε σαν να είμαστε ουρακοτάγκοι». Αυτό δήλωσε στο ΟΚ η ανερχόμενη τραγουδίστρια, με τον δημοσιογράφο που της πήρε την συνέντευξη να επισημαίνει ότι κατά την διάρκειά της όντως δάκρυσε.
Κατά τα άλλα η συνέντευξη κινήθηκε στα γνωστά μοτίβα, με την Φουρέιρα να δηλώνει για το στήθος της «Είμαι αρκετά μικροκαμωμένη και μου ταιριάζει το στήθος που έχω. Αν είχα πιο μεγάλο στήθος δε θα ήμουν λίγο πρόστυχη; Όταν χρειαστεί θα φορέσω ενίσχυση ή διπλό σουτιέν οπότε δεν αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω επέμβαση για να το μεγαλώσω».


Πηγή:iefimerida.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Πουλήθηκε η έπαυλη του Michael Jackson

 

Η έπαυλη στο Λος Άντζελες, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Michael Jackson έχει περάσει στην κατοχή ενός επιχειρηματία.

O Stephen Mayer, σύμφωνα με ilovestyle, είναι ο κάτοικος του πολυτελούς σπιτιού το οποίο έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για όλους τους θαυμαστές του βασιλιά της pop.

Μάλιστα λέγεται πως ο επιχειρηματίας διέθεσε το ποσό των 18,1 εκατ. δολαρίων για να το αποκτήσει.

Η έπαυλη, θυμίζει γαλλικό πύργο, έχει έκταση πέρνα των 1.500 τ.μ., διαθέτει 13 μπάνια, 12 τζάκια, πισίνα, γυμναστήριο, κελάρι, ξενώνα και έναν τεράστιο καταπράσινο κήπο. 

Ο Jackson διέμενε εκεί με τα τρία του παιδιά μέχρι τον Ιούνιο του 2009, όταν και βρέθηκε νεκρός. 

Μετά την είδηση του θανάτου του, χιλιάδες θαυμαστές του συγκεντρώνονταν για αρκετό καιρό έξω από το σπίτι για να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη του αγαπημένου τους ειδώλου.
gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

«Άσε, ρε Χατζηγιάννη, το επαναστατικό τραγούδι»

 


Ποια γνωστή τραγουδίστρια το είπε...
Η εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» το βράδυ της Τρίτης έκανε έξαλλη την...
Άντζυ Σαμίου.

Η γνωστή τραγουδίστρια ξεσπάθωσε στο Twitter ενάντια στον Κύπριο συνάδελφό της.

«Άσε, ρε Χατζηγιάννη, το επαναστατικό τραγούδι... μετά τις υποκλίσεις στον Σαμαρά δεν ταιριάζει!» έγραψε η τραγουδίστρια και ανήρτησε τη φωτογραφία που δείχνει τον δημοφιλή τραγουδιστή να χαιρετά με χειραψία τον πρωθυπουργό.

«Φτάνει το δούλεμα!!! Οι εκατομμυριούχοι απαγορεύεται να το παίζουν επαναστάτες!!! Αισχρός λαϊκισμός!!!» έγραψε λίγο αργότερα.
newsnow.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Το χαριτωμένο μωράκι της φωτογραφίας είναι σήμερα πασίγνωστος τραγουδιστής…

Ένα πολύ χαριτωμένο μωρό, που απολάμβανε αμέριμνο τα χάδια και την αγκαλιά της μητέρας του. Ο μικρούλης γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1978 στην Λευκωσία της Κύπρου. Ήταν από μικρός ένα ήσυχο παιδί, που αγαπούσε πολύ τη μουσική. Ο 34χρονος, σήμερα, τραγουδιστής είναι ένας πολύ επιτυχημένος καλλιτέχνης, ο οποίος έχει και μία ευτυχισμένη προσωπική ζωή. Ο λόγος για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον οποίο βλέπουμε μικρό στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κύπρο.
“Ήμουν ο μοναχικός, ο σιωπηλός… Αυτός που μπορεί να τον έψαχνες… Aν δεν τον αναζητούσες, δηλαδή, τον έχανες. Ήμουν αρκετά εσωστρεφής και ντροπαλός και νομίζω ότι διατηρώ αυτά τα χαρακτηριστικά μέχρι και σήμερα” αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη”. Στην συνέντευξη αυτή του Μιχάλη Χατζηγιάννη είδαμε και την φωτογραφία αυτή από την παιδική ηλικία του τραγουδιστή.
Σήμερα, είναι ένας τραγουδιστής που έχει διαγράψει τη δική του πορεία και έχει πλέον το δικό του κοινό που τον ακολουθεί πιστά. Φέτος, πειραματίζεται κάνοντας κάτι διαφορετικό και δείχνοντας στο κοινό ότι διαθέτει και χιούμορ. Στο πλευρό του Γιάννη Ζουγανέλη και του Σάκη Μπουλά εμφανίζεται φέτος ο Μιχάλης, σε έναν ανατρεπτικό ρόλο. Στην προσωπική του ζωή, είναι εδώ και αρκετά χρόνια ζευγάρι με την Ζέτα Μακρυπούλια. Η σχέση αυτή του προσφέρει ηρεμία, όπως έχει ο ίδιος παραδεχτεί και τον κάνει να αισθάνεται γαλήνη και ευτυχία.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Αντί για σουτιέν… καρύδα

 

Την έπιασαν οι ντροπές την Lady Gaga

Στο Ρίο ντε Τζανέιρο βρέθηκε η Lady Gaga, και είπε να το «γιορτάσει» πετώντας τα κάλλη της στη φόρα!

Όμως υπολόγιζε χωρίς τους… παπαράτσι. Η 26χρονη τραγουδίστρια είχε την φαεινή ιδέα να βγει στο μπαλκόνι της topless. Όταν αντιλήφθηκε την ύπαρξη των φωτογράφων κάλυψε το γυμνό στήθος της με μία καρύδα, ενώ έριξε και μια πετσέτα πάνω της, για να κρύψει όσα περισσότερα μπορεί.

Νωρίτερα, η 26χρονη τραγουδίστρια, είχε ξαναβγεί στο μπαλκόνι προκειμένου να χαιρετήσει τους θαυμαστές της που είχαν κατασκηνώσει από κάτω, αλλά αυτή τη φορά φορούσε μαγιό και παρεό. 







newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η Rihanna με ζαρτιέρες στη σκηνή

 

Ακομπλεξάριστη περπάτησε δίπλα στους «αγγέλους» της Victoria’s Secret

Σίγουρα δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να στέκεσαι δίπλα στους πανέμορφους και καλλίγραμμους «αγγέλους» της Victoria’s Secret. Όμως η Rihanna φαίνεται να μην είχε κανένα πρόβλημα με αυτό και στο ετήσιο σόου του γνωστού οίκου εσωρούχων έκλεψε και την παράσταση.

Η 24χρονη τραγουδίστρια έλαμψε πάνω στη σκηνή της πασαρέλας, όπου περπάτησε και τραγούδησε. Με εκκεντρικό ντύσιμο, στράπλες μαύρο φόρεμα, ζαρτιέρες, μαύρα δαντελωτά γάντια, κολιέ από πέρλες, γυαλιά επίσης από πέρλες και τα μαλλιά της πιασμένα σε κότσο έλαμψε στη σκηνή.





Η Rihanna έκανε πασαρέλα στη σκηνή με τις καλλονές της Victoria’s Secret. Η ποπ σταρ φόρεσε ένα ροζ δαντελωτό νυχτικό με λουλούδια, λευκά εσώρουχα, ροζ μποτάκια και μια σατέν ρόμπα και περπάτησε με στιλ στην πασαρέλα.










 
newsbeast


Διαβάστε περισσότερα »

Το σέξι ατύχημα της Rita Ora

 

«Χτυπήθηκε» για τα καλά στη σκηνή

Ανέβηκε στη σκηνή του Λονδίνου για πρώτη φορά μετά την περιοδεία της στις ΗΠΑ και η χαρά της ήταν απερίγραπτη. 

Η Rita Ora ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη που βρισκόταν και πάλι κοντά στους θαυμαστές της. 

Έτσι τα έδωσε όλα στο χορό με αποτέλεσμα να ανοίξει λίγο περισσότερο το φερμουάρ από τη στενή δερμάτινη φόρμα που φορούσε και το στήθος της να βγει έξω προσφέροντας ένα διαφορετικό θέαμα σε όσους είχαν πάει να την απολαύσουν από κοντά.




newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »