Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Αγρότης στο Μεσολόγγι ο Σάκης Ρουβάς;

Αγρότης στο Μεσολόγγι ο Σάκης Ρουβάς;
Στο Μεσολόγγι για... business στα αγροτικά θέλουν οι φήμες τον Σάκη Ρουβά, με τον δημοφιλή τραγουδιστή να βρίσκεται στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες!
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cityVoice, ο Σάκης σχεδιάζει να ανοιχτεί ευρηματικά  στην περιοχή, έχοντας στα πλάνα του να αγοράσει καλλιεργήσιμες εκτάσεις με ελιές, προκειμένου να κάνει ένασύγχρονο συσκευαστήριο.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν έχει κρύψει την άποψή του ότι η πρωτογενής παραγωγή μπορεί να αποτελέσει αντίδοτο στην κρίση.
«Πιστεύω ότι η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στις βάσεις της και τις διαχρονικές της αξίες... προέρχομαι από την Κέρκυρα, όπου έχω κάποια κτήματα από τον παππού μου. Έχω αποφασίσει ότι είναι πολύ ωραίο -και ουσιαστικό- ο καθένας, αν έχει αυτή τη δυνατότητα και σε προσωπικό επίπεδο και για καλύτερη ποιότητα ζωής, να αρχίσει να δημιουργεί κάποια πράγματα τα οποία θα βοηθάνε την οικογένειά του και τον ίδιο», δήλωσε πρόσφατα ο Σάκης σε συνέντευξή του και συνέχισε: «δεν μπορώ να το βάλω κάτω και λέω ότι “ok θα το κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα να κάνω με όλη μου την δύναμη και την αγάπη, ταυτόχρονα όμως κάνω κι άλλα πράγματα, τα οποία πιστεύω ότι έχουν αξία πιο ουσιαστική”... Δεν είναι μόνο ότι θα έχω ένα κιλό ντομάτες, οι οποίες θα μυρίζουν ντομάτα και θα είναι γευστικότατες, αλλά θα έχουν αξία για την ψυχή μου. Ότι θα ασχολούμαι με καταστάσεις από τις οποίες προέρχομαι».
Λέτε μετά τις πίστες, τον κινηματογράφο και την σχεδίαση ρούχων, να δούμε τον Σάκη και αγρότη;
Εξάλλου, ο ίδιος έχει αποδείξει ότι είναι ανήσυχο πνεύμα, αλλά και επιτυχημένος με ό,τι καταπιάνεται!
star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

«Την απώλεια της μάνας δεν τη γιατρεύει ο χρόνος»

 
«Την απώλεια της μάνας δεν τη γιατρεύει ο χρόνος»

Η Κέλλυ Κελεκίδου μίλησε για το θάνατο που τη συγκλόνισε

«Άνοιξε» την καρδιά της η Κέλλυ Κελεκίδου και στην τελευταία της συνέντευξη αναφέρθηκε στο θάνατο της μητέρας της.

Η τραγουδίστρια μίλησε για το πόσο της έχει επηρεάσει η απώλεια της και τόνισε ότι η σκέψη της είναι συνεχώς κοντά της.

«Μου λείπει κάθε στιγμή κάθε λεπτό. Όταν έμεινα έγκυος, ήταν το πρώτο άτομο που ήθελα να τρέξω και να το πω. Όταν γέννησα, ήθελα να είναι κοντά μου και να μου σφίγγει το χέρι. Όταν παντρεύτηκα, επίσης την ήθελα κοντά μου. Στην ανατροφή του μικρού, τη χρειαζόμουν όσο τίποτε άλλο...Αφού όμως η ζωή τα έφερε έτσι, βαδίζουμε με αυτά που έχουμε. Πάντως, την κουβαλάω μέσα μου και κάθε μου σκέψη είναι κοντά της», ανέφερε στο περιοδικό «Λοιπόν».

Μιλώντας για το ποια ήταν η θέση του συζύγου της, Νίκου Κουρκούλη σε αυτό το τραγικό γεγονός είπε: «Με στήριξε και έκανε ό,τι δυνατό για να νιώσω καλύτερα. Αλλά πίστεψε με, η απώλεια της μάνας είναι απώλεια που δεν τη γιατρεύει ούτε ο χρόνος. Η μητέρα μου για μένα ήταν και είναι ο ήρωας μου».
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Χρόνια πολλά Γκουέν!

 

Η τραγουδίστρια των No Doubt έσβησε κεράκια επί σκηνής

Η Γκουέν Στεφάνι έσβησε χθες... μερικές δεκάδες κεράκια. Ένα από τα πιο αυθνετικά ροκ κορίτσια, αλλά και πολύ στυλάτη μαμά, η τραγουδίστρια των No Doubt έκλεισε τα 43 της χρόνια. 

Και αν δεν το ξέρεις, ούτε που το φαντάζεσαι! Το πάρτι γενεθλιών της Γκουέν έγινε επί σκηνής, σε συναυλία της στο Παρίσι. Ήταν αρκετά ευδιάθετη και ιδιαίτερα σέξι! Επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο κοντό τοπ που αναδείκνυε την καλογυμνασμένη κοιλιά της, μία καρό χαμηλοκάβαλη παντελόνα, μαύρες αρβύλες και φυσικά το σήμα κατατεθέν της, το κατακόκκινο κραγιόν της!

Η Γκουέν έχει καταφέρει να διατηρεί τέλειο σώμα και τέλειο στυλ. Ένα από τα μυστικά της είναι σίγουρα ο σύζυγός της, επίσης ροκ σταρ, Γκάβιν Ρόσντεϊλ, ο οποίος βοηθά και με το παραπάνω στην ανατροφή των παιδιών. 

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

E. Παπαρίζου: Οι τελευταίες φωτογραφίες με το νέο της έρωτα στη Βάρης - Κορωπίου!

Η Έλενα Παπαρίζου πιο ανανεωμένη και ερωτευμένη από ποτέ, απαθανατίζεται με το νέο της σύντροφο Ανδρέα Καψάλη στη λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου; Τι δουλειά είχε το ζευγάρι εκεί και πόσο ευσταθούν οι φήμες ότι θα συζήσουν;

 

Η Έλενα Παπαρίζου -σύμφωνα με το ΟΚ!- αποφάσισε να συζήσει με τον αγαπημένο της Ανδρέα Καψάλη. Μάλιστα, ψάχνουν να βρουν κατοικία στα νότια προάστια, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου.
Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! την απαθανάτισε και σε κατάστημα αθλητικών ειδών στο Νέο Ψυχικό προκειμένου να αγοράσει φόρμες και αθλητικά παπούτσια με αφορμή τη συμμετοχή της στον Μαραθώνιο.
Διαβάστε περισσότερα »

Π. Παντελίδης: Αποκάλυψε γιατί επέλεξε να γίνει γνωστός μέσω ίντερνετ

 

Το λόγο για τον οποίο επέλεξε τα social media και δη το youtube για να προβάλλει τα τραγούδια του δεν δίστασε να αποκαλύψει, μεταξύ άλλων σε... συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο ανερχόμενος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης.

Για ποιο λόγο λοιπόν ήταν μονίμως κλειδωμένος στο δωμάτιο του με μια κιθάρα, όπως βλέπουμε σε όλα τα βίντεό του, να τραγουδά και να κουνά πέρα δώθε το κεφάλι του; Με ή χωρίς παντόφλες;

Ο ίδιος στην συνέντευξη του ήταν αποκαλυπτικός:
"Θεώρησα πως ήταν το πιο άμεσο μέσο προκειμένου ν΄ απευθυνθώ στο κοινό. Δεν μ΄ αρέσει να πιάνω ανθρώπους και να τους ζητάω χάρες. Θέλω ο καθένας να κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει!" είπε χαρακτηριστικά, ενώ σε ερώτηση για το από που αντλεί έμπνευση απάντησε:"Τα τραγούδια μου είναι επηρεασμένα από προσωπικές μου εμπειρίες, άλλοτε δικές μου, και άλλοτε άλλων".

Όσο γιατί πιστεύει πως τον αγάπησε ο κόσμος δηλώνει: "Αν ένα τραγούδι αρέσει στον κόσμο, είναι θέμα ενστίκτου. Θεωρώ πως το κοινό που μ΄ακούει είναι απλοί και καθημερινοί άνθρωποι, γι΄αυτό και ταυτίζονται μαζί μου".

Πηγή: radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Η Beyonce στην παρέα του Instagram!

 

Αν ψάχνετε να ακολουθήσετε μια διάσημη, ταλαντούχα και υπέροχη διασημότητα στο Instagram, αυτή θα πρέπει να είναι η Beyonce Knowles. Η ντίβα της μουσικής είναι έτοιμη να κατακτήσει άλλο ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Μετά την προσωπική της ιστοσελίδα, το Twitter, το Facebook και το Tumblr, η 31χρονη show woman εγκαινίασε το νέο της λογαριασμό, με αφορμή της αμερικανικές εκλογές και δήλωσε για άλλη μια φορά την προτίμησή της στον Obama. 

"Γεια σου Instagram! Εγώ είμαι, η Bey!", πόσταρε μαζί με μια φωτογραφία της. Η Beyonce φοράει ένα λευκό μακό μπλουζάκι με μια στάμπα που γράφει "Οι Τεξανοί στηρίζουν τον Obama". 

Οι θαυμαστές της θα τη βρουν ως baddiebey.
nooz.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Η καλλονή κόρη του Γονίδη

 

Ομολογουμένως είναι ένα απο τα πιο όμορφα παιδιά που έχουμε δει απο πασίγνωστους γονείς. Η STEF. G, κατά κόσμον Στεφανία Γονίδη, είναι η κόρη του Σταμάτη Γονίδη από το δεύτερο γάμο του με την επίσης τραγουδίστρια Άντζελα Βάγια.

Το όμορφο κορίτσι ακολουθεί πιστά τα χνάρια του μπαμπά της, αφού και η ίδια αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι. Έτσι, όταν η μικρή μεγαλώνοντας εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για τη μουσική και το τραγούδι, αμέσως οι γονείς της την έγραψαν σε μουσικό γυμνάσιο, ώστε να λάβει τις κατάλληλες γνώσεις.

Δείτε κι εσείς στις φωτογραφίες την όμορφη Στεφανία Γονίδη !

tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Δέσποινα Βανδή: Ακύρωσε προγραμματισμένη συναυλία της λόγω ακριβού εισιτηρίου

 

Ακύρωσε την προγραμματισμένη συναυλία της στην Λεμεσό η Δέσποινα Βανδή. Την εξήγηση για την ακύρωση έδωσε η τραγουδίστρια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.

Συγκεκριμένα, πριν απο μερικές μέρες η τραγουδίστρια είχε μάθει ότι η συναυλία δε θα ήταν δωρεάν (όπως της είχαν πει) αλλά το εισιτήριο θα κόστιζε 50 ευρώ. Όταν επιβεβαιώθηκε αυτό η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε την ακύρωση της εμφάνισής της.

"Όπως σας είχα ήδη ανακοινώσει προ ημερών, όσον αφορά στη συναυλία που μου είχε προταθεί για τις 18/11 στην Κύπρο, είχα λάβει τη διαβεβαίωση από τους διοργανωτές ότι η είσοδος σε αυτήν θα ήταν δωρεάν. Η δωρεάν είσοδος στη συναυλία ήταν για μένα προϋπόθεση της εμφάνισής μου, ακριβώς επειδή ήθελα να δώσω την ευκαιρία σε όλους τους Κύπριους φίλους μου να με παρακολουθήσουν σε μία εποχή αντίξοη οικονομικά, τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους Κύπριους.

Αφού επιβεβαίωσα τις αρχικές φήμες ότι η είσοδος δεν θα είναι τελικά δωρεάν αλλά με εισιτήριο και μάλιστα αρκετά «τσουχτερό» (50€), τηρώντας την αρχική μου δέσμευση προς όλους εσάς, αποφάσισα να μην αποδεχθώ την πρόταση συμμετοχής μου στη συναυλία της 18/11", ανέφερε χαρακτηριστικά.
cosmo.gr
Διαβάστε περισσότερα »