Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Η Katy Perry τραγουδάει για τον Barack Obama... ξανά!

 

Είναι από τις σταρ που έχουν μπει για τα καλά στην προεκλογική εκστρατεία και έχουν εκφράσει την προτίμησή τους έμπρακτα.
Η Katy Perry βρέθηκε για άλλη μια φορά στη σκηνή για να τραγουδήσει σε προεκλογική ομιλία του Barack Obama. Φορούσε μάλιστα ένα μίνι φόρεμα στο οποίο αναγραφόταν το Forward το σύνθημα της νέας εκστρατείας του Αμερικανού προέδρου.
  • Click to enlarge image katy-perry-obama-rally-in-milwaukee-02.jpg
  • Click to enlarge image katy-perry-obama-rally-in-milwaukee-11.jpg
  •  

Διαβάστε περισσότερα »

Άννα Βίσση: Δείτε σε ποιους αφιερώνει τραγούδια όσο αναρρώνει στο σπίτι της

 

Στην ανάρρωση βρίσκεται η Άννα Βίσση στο σπίτι της με τη μητέρα της, την κυρίαΣοφούλα, να τις μαγειρεύει κυπριακά φαγητά και να τη φροντίζει.
Η τραγουδίστρια βρίσκεται στο κρεβάτι και δεν πρέπει να μετακινείται πολύ συνεπώς έχει αρκετό χρόνο για εκείνη. Η Άννα Βίσση λοιπόν επιλέγει να περνάει τις ώρες της ακούγοντας μουσική και κάνοντας δικές της σκέψεις. Σήμερα το μεσημέρι η τραγουδίστρια αφιέρωσε σε όσους είναι ερωτευμένοι και πληγωμένη ένα τραγούδι μέσω του twitter της. «Κυριακή, μέρα για μουσική... Αφιερώνω σε ερωτευμένα-πληγωμένα παιδιά που σκέφτονται το γυρισμό. "Give me one reason» με την Tracy Chapman, έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.
Διαβάστε περισσότερα »

Α. Ηλιάδη: Είμαι ερωτευμένη με τον Ρουβά

 


Ο φετινός χειμώνας βρίσκει την Αγγελική Ηλιάδη να τραγουδάει στο πλευρό του Σάκη Ρουβά στο Diogenis Studio και όπως φαίνεται η συνεργασία και η χημεία τους...
είναι κάτι παραπάνω από καλή.

«Δεν το είπα καθόλου για πλάκα,ότι είμαι ερωτευμένη με τον Σάκη! Νομίζω ότι όποιος άνθρωπος παρακολουθήσει τον Σάκη on stage μαγνητίζεται», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO, η Αγγελική Ηλιάδη και συνέχισε «Είναι ο μοναδικός Έλληνας σταρ».
planet-greece
Διαβάστε περισσότερα »

Ν. Θεοδωρίδου: Δείτε πως ήταν πριν 15 χρόνια, παρέα με τη Μενεγάκη! (Φωτογραφίες)

 

Τις φωτογραφίες ανέβασε στο προσωπικό της blog christinapoliti.com η Χριστίνα Πολίτη και είναι ντοκυμέντο: Από τη μία η εντυπωσιακή αλλαγή της Θεοδωρίδου μετά το 2000 και από την άλλη η Μενεγάκη που σήμερα, 15 χρόνια μετά, είναι πιο όμορφη από τότε... 

 

Και το κοριτσάκι της παιδικής φωτογραφίας είναι η ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, που τη βλέπετε…διπλή, στο εξώφυλλο του ”Τηλεθεατή” back in 1999, με την κολλητή της Ελένη και τον τότε μελλοντικό της σύζυγο . Τότε η ΝΑΤΑΣΑ.. , μαζί με το ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, έκαναν τις τελευταίες τους εμφανίσεις στο ”REX”. Συνέχεια είχε η ιδιαίτερη πατρίδα της και το πρόγραμμά τους στο ”THEATRO”. Η ΝΑΤΑΣΑ προσέχει πάντα τις συνργασίες της στα νυχτερινά μαγαζιά και αυτό είναι ένα από τα ατού που έχει, ως Σκορπίνα αλλά και ως τραγουδίστρια.

 

markos-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Σε αγώνα μπάσκετ με σέξι εμφάνιση

 

Στο γήπεδο με το σύζυγο της Τζέι Ζι (Jay-Z), βρέθηκε η Μπιγιονσέ (Beyonce) το Σάββατο το βράδυ, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη της ομάδα μπάσκετ, τους Μπρούκλιν Νετς (Brooklyn Nets).
Με ψηλοτάκουνα και με ιδιαίτερο στυλ έκανε την εμφάνιση της στο Barclays Center, όπου διεξαγόταν ο αγώνας με την αντίπαλη ομάδα τους Τορόντο Ρεπόρτς (Toronto Raptors).

Ο σύζυγος της που είναι και μέτοχος της ομάδας των Μπρούκλιν Νετς, δεν σταμάτησε να χειροκροτεί και να επιβραβεύει τους αθλητές για κάθε πόντο που κέρδιζαν. Αν και φανατικός του αθλήματος, μιας και δεν χάνει κανένα αγώνα, δεν άφηνε από τα μάτια του τη σύζυγο του που είχε "κεντρίσει" όλα τα βλέμματα πάνω της.


Διαβάστε περισσότερα »

Συνεχίζεται η κόντρα Παπαρίζου - Μαυρίδη

 

Το πρώην ζευγάρι έχει ακόμη ανοιχτούς λογαριασμούς

Νέο επεισοδιακό θρίλερ στην κόντρα μεταξύ της Έλενας Παπαρίζου και του πρώην συντρόφου της Τόνυ Μαυρίδη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Τόνυ ζητά από ορκωτούς λογιστές να κάνουν οικονομικό έλεγχο στην εταιρία της τραγουδίστριας, της οποίας εκείνος είχε μερίδιο 20%.

Όπως γράφεται στον Τύπο, θα κληθούν οι λογιστές να διαπιστώσουν αν τυχόν υπάρχουν φορολογικές παραβάσεις καθώς και το μέγεθος των τζίρων της εταιρείας.

Πηγές υποστηρίζουν ότι ο μουσικοσυνθέτης Τόνυ Μαυρίδης είναι μεν μέτοχος αλλά ουδέποτε πήρε το μερίδιο που του αναλογούσε από τα κέρδη κατά τα τελευταία δέκα χρόνια.

Όπως όλα δείχνουν η κόντρα τελικά φτάνει στα άκρα με τις δυο πλευρές αποφασισμένες.

Στο πρόσφατο παρελθόν είχε γραφτεί ότι ο Τόνυ από τη μεριά του δε πρόκειται ν΄αφήσει την ιστορία να χαθεί, διότι όπως υποστηρίζει θέλει τα χρήματα που δικαιούται, ενώ από τη μεριά της Παπαρίζου, παρά το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη ανησυχία, γίνεται προσπάθεια να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι και να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά.

Πηγή: radar.gr

Διαβάστε περισσότερα »

«Ο Έλληνας δεν θα πάψει ποτέ να διασκεδάζει»

 

Η Έλλη Κοκκίνου μιλά για το πόσο εύκολο είναι να ψυχαγωγήσει τον κόσμο

Την άποψη ότι ο Έλληνας έχει τη διασκέδαση στο αίμα του και συνεπώς δύσκολα θα πάψει να διασκεδάζει εκφράζει η Έλλη Κοκκίνου. Αναγνωρίζει ωστόσο ότι ο κόσμος δεν βγαίνει όπως παλιά...

«Η αλήθεια είναι ότι αυτή η χρονιά είναι η πιο δύσκολη. Είναι δύσκολο για όλους μας. Ο κόσμος δεν βγαίνει όπως παλιά. Το ποσοστό αυτών που βγαίνουν έχει μειωθεί πολύ. Ωστόσο, όταν βγαίνουν θέλουν να διασκεδάσουν, να περάσουν καλά κι εκεί ο καλλιτέχνης πρέπει να τα δώσει όλα, για να ξεχάσει ο κόσμος τα προβλήματα του, έστω και λίγο», λέει στο περιοδικό Εγώ ενώ τονίζει πως ο Έλληνας δεν θα πάψει ποτέ να διασκεδάζει. 

«Είμαστε ένας λαός έξω καρδιά αν και ο δρόμος που διανύουμε εδώ και αρκετό καιρό είναι δύσκολος. Καθένας πρέπει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να ανταπεξέλθει στα προβλήματα και να κάνει την καθημερινότητα του πιο ευχάριστη», καταλήγει.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

«Η Υβόννη είναι ο άνθρωπος μου»

 

Αποκαλυπτικός ο Αντώνης Ρέμος

Για τη σύντροφό του Υβόννη Μπόσνιακ μίλησε ο Αντώνης Ρέμος χωρίς να διστάζει να αποκαλύψει και τι τον κέρδισε σε αυτήν. 

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real Life δήλωσε: «Δεν κρύβω κάτι από τον άνθρωπό μου. Συγκεκριμένα, με την Υβόννη έχω ταιριάξει και, προς το παρόν, όλα μεταξύ μας είναι πολύ όμορφα και περνάμε καλά μαζί. Αυτό έχει μεγάλη σημασία και παίζει σημαντικό ρόλο. Εγώ είμαι άνθρωπος που κοιτάω το τώρα, το αύριο δεν ξέρω τι θα φέρει. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση και η Υβόννη είναι μια σημαντική στιγμή της ζωής μου. Είναι ο άνθρωπός μου», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Συνέχισε μάλιστα αποκαλύπτοντας τι τον κέρδισε στην σύντροφό του: «Είναι πέρα για πέρα ένας αληθινός άνθρωπος. Αυτή η κοπέλα είναι μια μαχήτρια. Με στήριξε στις δύσκολες στιγμές και ξέρει να μένει όρθια σ' όλες τις συνθήκες. Αναμφισβήτητα είναι μια πανέμορφη γυναίκα και άκρως ερωτικό πλάσμα. Αυτό που με έχει κερδίσει σίγουρα είναι πως είναι μια γυναίκα πολύ σκληρή για να πεθάνει».
Διαβάστε περισσότερα »

«Αυτοκόλλητοι» Λόπεζ και Σμαρτ

 

Ο φωτογραφικός φακός τους «συνέλαβε» στην Κοπεγχάγη

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζει την περιοδεία της η Τζένιφερ Λόπεζ και την Παρασκευή βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Δανίας, την Κοπεγχάγη.

Μαζί της βρισκόταν φυσικά ο αγαπημένος της Κάσπερ Σμαρτ που πλέον έχουν γίνει αυτοκόλλητοι και τη συνοδεύει σε όλες τις συναυλίες.

Μάλιστα το ζευγάρι βρήκε λίγο χρόνο και απόλαυσε τη βόλτα του, στους δρόμους της πόλης. Η ντίβα της μουσικής σκηνής ήταν ιδιαίτερα λαμπερή φορώντας ένα παλτό στο χρώμα του πάγου και ένα σκουφάκι σε παρόμοιο χρώμα, ώστε να προφυλαχτεί από το κρύο. Ο αγαπημένος της υιοθέτησε και εκείνος ένα casual στυλ.

Δίχως να ενοχλείται από τα βλέμματα τρίτων, η JLO ήταν τρυφερή και είχε συνεχώς αγκαλιά το σύντροφο της. Φυσικά δεν δίστασε να μοιράσει αυτόγραφα στους περαστικούς που εντυπωσιασμένοι τη χαιρετούσαν και ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί της.





newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »