Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ξανά έγγυος η Victoria?

 

Όλο και μεγαλώνει η οικογένεια

Μπορεί η Βικτόρια Μπέκαμ να έφερε στο κόσμο πριν ενάμιση χρόνο τη μοναχοκόρη της, Χάρπερ, όμως φημολογείται έντονα πως περιμένει ξανά τον πελαργό.

Λάδι στη φωτιά έριξε μια φίλη της που περιέγραφε ότι σε πρόσφατη έξοδό τους, η Βικτόρια είχε περίεργες διατροφικές συνήθειες και δεν ήπιε καθόλου αλκοόλ.

Μάλιστα, όπως τόνισε η ίδια πηγή, όταν τη ρώτησαν εάν ετοιμάζεται να γίνει μαμά για πέμπτη φορά εκείνη ανταπάντησε... χαμογελώντας.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Στο στούντιο με τον Νίνο η Μαρία Ιακώβου

 

Νέο single για την τραγουδίστρια

Στο στούντιο βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η τραγουδίστρια Μαρία Ιακώβου, για την ηχογράφηση του νέου της τραγουδιού, που θα αποτελέσει και το νέο single και θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού με τίτλο «Θα πληρώσεις», υπογράφει ο Νίνο. 

Λίγους μήνες μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους την περασμένη άνοιξη στην Θεσσαλονίκη, ο Νίνο εμπιστεύτηκε στην ερμηνεύτρια το συγκεκριμένα τραγούδι, που έχει όλα τα συστατικά της επιτυχίας.

Την ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο Μάριος Ψιμόπουλος. 
Διαβάστε περισσότερα »

Είδηση-ΣΟΚ: Έλληνας τραγουδιστής μπαινοβγαίνει κρυφά σε κλινική αποτοξίνωσης παράλληλα με τις εμφανίσεις του στην πίστα

 
Το θέμα πονάει. Και ειδικά εμένα πάρα πολύ. Το κεφάλαιο «ναρκωτικά» είναι ανοιχτό για τον καθένα και κλείνει μόνο όταν φεύγει απο τη ζωή. Η παραμύθα είναι εθιστική. Σε ερεθίζει, σε ταξιδεύει σε τρελαίνει και λίγοι είναι εκείνοι που μέσα στις σκιές αποφασίζουν ν΄αλλάξουν ρότα. Ο πρωταγωνιστής μας το παλεύει χρόνια μόνος…όμως η ώρα ήρθε για να δεχτεί την βοήθεια ειδικών! Εδώ και χρόνια είναι εθισμένος στα ναρκωτικά… Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη κοντά στα 40, ένα «ίνδαλμα» όπως τον αποκαλούν πολλοί. Η επιτυχία του είναι μεγάλη και η αγάπη του κόσμου ακόμα περισσότερη.
 
Εκείνος όμως εδώ και πολλά χρόνια έδειξε την αγάπη του στο κακό. Σε εκείνη που σε καταστρέφει. Σίγουρα δεν είναι ο μόνος που «φτιάχνεται» και που κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών… όμως φαίνεται πως τώρα, τα πράγματα έχουν σοβαρέψει. Μάλιστα πριν λίγο καιρό υποχρεώθηκε να μείνει σε κλινική στην Αγγλία για πολλούς μήνες προκειμένου να καθαρίσει. Στη νύχτα λένε ότι το κόστος της θεραπείας ανέλαβε επιχειρηματίας που τον πιστεύει πολύ. Μάγκας ο τύπος.  Ο ίδιος ο αοιδός ωστόσο δείχνει να μην το ελέγχει πια γι αυτό πήρε μια μεγάλη απόφαση! Να πάει σε κλινική αποτοξίνωσης!
 
Όμως ήταν αδύνατον να μείνει εκεί καθώς αυτή τη περίοδο εργάζεται. Εμφανίζεται σε πίστα και όπως καταλαβαίνεται του ήταν πολύ δύσκολο να τα τινάξει όλα στον αέρα. Βρήκε όμως τη λύση! Αποφάσισε να πηγαίνει πολύ συχνά, σχεδόν κάθε μέρα και να παρακολουθεί τις συνεδρίες. Ο ίδιος αν και είναι χρόνια χρήστης, ελπίζει να ξεκόψει! Οι άνθρωποι γύρω του που γνωρίζουν το πρόβλημα του τον ενθαρρύνουν να συνεχίσει να πηγαίνει στην κλινική.
 
Μάλιστα ο ίδιος σκέφτεται μόλις ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του να κάνει και εισαγωγή και να μην βγει αν δεν «καθαρίσει». Για να δούμε…  Σίγουρα είναι πολύ θετικό που κατανοεί τη σοβαρότητα της κατάστασης και θέλει να μπει σε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης! Ας ευχηθούμε να νικήσει τον «θάνατο» και να συνεχίσει την λαμπερή καριέρα του!
 
Διαβάστε περισσότερα »

Παντελής Παντελίδης:Ο υπαξιωματικός Ναυτικού που κατέκτησε τις πίστες!(PHOTOS)


Το ξέρατε ότι ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης ήταν κάποτε υπαξιωματικός του Πολεμικού μας Ναυτικού;
Όσοι δεν υπηρετήσατε μαζί, μάλλον όχι. Δείτε φωτογραφικό υλικό που λάβαμε και απολαύστε τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη με τη στολή του.
Η σειρά του τραγουδιστή (στρατιωτικός όρος) ήταν 99 Δ ΕΣΣΟ και ήταν εκπαιδευτής σε νεοσύλλεκτα ναυτάκια.
Παρουσιάστεεεε, Άρμ!
Πηγή:radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Η Κ. Γαρμπή στο Kosmopolis:ΔΕΙΤΕ ποιοι celebrities πήγαν στην avant-premiere(PHOTOS)


Μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε χθες το βράδυ στο σινεμά “Odeon Κosmopolis” η Καίτη Γαρμπή, ανατρέποντας για μια ακόμη φορά τα δεδομένα της νυχτερινής Αθήνας. Η γνωστή ερμηνεύτρια επέστρεψε δυναμικά με ένα διαφορετικό πρόγραμμα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Το TLIFE βρέθηκε στην κινηματογραφική συναυλία που έμοιαζε με δίωρη ερωτική ταινία με πρωταγωνίστρια την Καίτη και πολύ καλή μουσική. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τους μουσικούς της, σε ένα πρωτότυπο come back στην αθηναϊκή νύχτα θα παίζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο το δικό της έργο.
Τα 20 μουσικά και λατρεμένα χρόνια της καριέρας της μπήκαν σε 2 ώρες προβολής, “ντυμένα” με εικόνα από τα βίντεο κλιπ της, σε μια παράσταση - συναυλία με live μουσική από παλιά και νέα της τραγούδια, κομμάτια άλλων καλλιτεχνών και μουσικές από τον κινηματογράφο, σε αυθεντικές και νέες εκτελέσεις.

//
Μαγεμένη από τον κινηματογράφο η Kαίτη φάνηκε να το διασκεδάζει πολύ και να εκπληρώνει το όνειρό της με αυτήν την εναλλακτική μουσική πρόταση που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλά ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους ήταν η Ναταλία Δραγούμη, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Μάκης Πουνέντης, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Έλενα Κατραβά, η Σοφία Παθέκα, ο Αντύπας, ο Γιώργος Λεμπέσης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και πολλοί άλλοι.
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

/
/
/
/
//
/
/
/
/

/
Πηγή:tlife.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Και η Σπίαρς θα τραγουδήσει προς τιμή της Χιούστον

 

«Θα είναι πάντα μια από τις ηρωίδες μου»

Ακόμη ένα αστέρι του τραγουδιού, θα εμφανιστεί στη μεγάλη βραδιά που οργανώνεται προς τιμή της Γουίτνεϊ Χιούστον στη συναυλία «We Will Always Love You: A Grammy Salute to Whitney Houston». 

Το event θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στο Λος Άντζελες, αλλά θα προβληθεί στις 16 Νοεμβρίου.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ενθουσιασμένη ανακοίνωσε μέσω του διαδικτύου τη συμμετοχή της στη συναυλία γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Νιώθω τιμή, αλλά και ταπεινότητα που θα πάρω μέρος στο "Grammy Salute to Whitney" την Πέμπτη. Θα είναι πάντα μια από τις ηρωίδες μου». 
NEWSBEAST
Διαβάστε περισσότερα »

Πάολα: Με έχετε ακούσει να γαυγίζω όταν τραγουδάω;

Απάντησε σε όσους την επικρίνουν και λένε αρνητικά σχόλια για τη φωνή της. Ο λόγος για την Πάολα η οποία μίλησε στο περιοδικό... 
...ΟΚ και σχολίασε τα ανέκδοτα που κυκλοφορούν για εκείνη.

«Μπήκα σε ένα τριπάκι να υποστηρίζω το λαϊκό τραγούδι περισσότερο από όσο το αγαπάω μόνο και μόνο γιατί κάποιοι το πολεμάνε. Το λαϊκό τραγούδι το έχουν τραγουδήσει οι μεγαλύτεροι της χώρα μας... Δεν ντρέπονται να αποκαλούν το λαϊκό τραγούδι σκυλάδικο; Πώς συνδύασαν το πιο αγαπημένο ζώο του ανθρώπου, που είναι η σκύλος, με τη μουσική; Έχουν ακούσει τον Καζαντζίδη να γαυγίζει; Αν όχι, έχουν ακούσει εμένα να γαυγίζω;», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Μου έχουν πει ότι έβγαιναν κάποια ανέκδοτα –ακόμα και η μικρή μου το είπε και της λέω: «Δεν θα μπαίνεις να διαβάζεις τέτοια». Στον λόγο της τιμής μου δεν έχω διαβάσει τίποτα, μου το έχουν πει πέντε φίλοι μου και τρεις άσχετοι. Καταρχήν να πω πως δεν έχω Facebook και Twitter γιατί όλοι νομίζουν ότι απαντάω εγώ. Δεν το έκανα ποτέ και ούτε θα το κάνω! Δεν υπάρχει περίπτωση να απαντήσω ποτέ και σε τίποτα. Δεν τους διαβάζω καν, δεν ξέρω τι γράφουν. Πάντως αυτοί που το κάνουν πρέπει να έχουν κακά βιώματα, να έφαγαν ξύλο από τους γονείς τους, να τους αφήνει συνέχεια ο γκόμενός τους, δεν ξέρω τι άλλο, και αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο και χτυπούν όποιον βρουν. Νιώθεις καλύτερα και παίρνεις πίσω το ξύλο του μπαμπά σου με το να βρίσεις εμένα; Για όνομα του Θεού! Κρίμα!».

Πηγή: newsbomb.gr
Διαβάστε περισσότερα »

ΣΟΚ! Η Μαρίζα Κωχ ξερίζωσε τα μαλλιά της για την Μέρκελ - Απίστευτο συμβάν μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα!

ΔΕΙΤΕ την ερμηνεύτρια να βγάζει τούφα - τούφα τα μαλλιά της! Ο ερχομός της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα μπορεί να προκάλεσε να μεγάλο κύμα διαδηλώσεων, όμως αυτή που... 
...ξεχώρισε με την διαμαρτυρία της ήταν η μεγάλη μας ερμηνεύτρια Μαρίζα Κωχ, η οποία σόκαρε με την κίνηση της να ξεριζώσει μπροστά στην κάμερα τα μαλλιά της για να τα χαρίσει στην Γερμανίδα καγκελάριο....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Πηγή: zappit.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Λάστιχο η Pink!

 

Τα ακροβατικά της τραγουδίστριας

Φορώντας μόνο εσώρουχα και αποδεικνύοντας ότι τα πάει καλά με τα ανοίγματα η Pink παρουσιάζει το νέο της βίντεο κλιπ. Το βίντεο γυρίστηκε για το τραγούδι «Try» και η Pink δείχνει να έχει πια επιστρέψει για τα καλά μετά τη γέννηση της κόρης της. 

Η διάσημη σταρ δημιούργησε ακόμη ένα εντυπωσιακό κλιπ για το νέο της τραγούδι από το νέο της άλμπουμ. Η τραγουδίστρια έχει επιδοθεί σε σέξι ακροβατικά αποδεικνύοντας ότι είναι ευλύγιστη, ενώ δήλωσε στο twitter ότι η μαμά της έμεινε άφωνη και αισθάνθηκε λίγο άβολα όταν είδε το βίντεο καθώς το θεώρησε λίγο τολμηρό.











newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »