Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Έλλη Κοκκίνου: Χάνει κιλά με κουκούτσια σταφυλιού!


Εάν μέχρι τώρα τρώγατε τα σταφύλια χωρίς τα κουκούτσια τους, καιρός να τα καταναλώνεται και αυτά.
Η Έλλη Κοκκίνου από την στιγμή που άρχισε να τρώει τα σταφύλια μαζί με τα κουκούτσια τους, αφού βοηθάνε στην καύση λίπους. Η τραγουδίστρια έχει ανακαλύψει εδώ και λίγο καιρό αυτό το tips, αφού το κάνουν και οι σταρ του εξωτερικού και έχουν δει θεαματικά αποτελέσματα.  Η Έλλη επίσης γυμνάζεται συστηματικά και συγκεκριμένα κάνει power yoga, ενώ τρώει πολλά λαχανικά και φρούτα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Διαβάστε περισσότερα »

Bono: Ένας από τους μεγαλομετόχους του… Facebook


Ο Bono έχει επιχειρηματικό μυαλό, κινήθηκε σωστά και... ανταμείφτηκε.
Ο τραγουδιστής επένδυσε στην ιδέα του Μάρκ Ζούκερμπεργκ και δεν... έχασε. Πλέον είναι ένας από τους μεγαλύτερους μετόχους του Facebook και οι μετοχές του στην εταιρία αξίζουν περισσότερο από 1,3 δις ευρώ. Ο Bono έχει επενδύσει και στο Dropbox μια υπηρεσία δωρεάν αποθήκευσης και μεταφοράς αρχείων στο ίντερνετ.
Διαβάστε περισσότερα »

Prince: Το σεξ τελείωσε για αυτόν το 2008!


Απίστευτο και όμως αληθινό, αλλά όταν μιλάμε για τον Πρινς όλα είναι πιθανά.
Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης με τους εκατομμύρια θαυμαστές έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές όχι μόνο για τις εμφανίσεις του αλλά και για τις ερωτικές προτιμήσεις του. Έχει απασχολήσει τον Τύπο με πολλά δημοσιεύματα όσον αφορά την προσωπική του ζωή αλλά και με τις δηλώσεις του σχετικά με αυτήν. Μια όμως δήλωσή του όμως έκανε πραγματικά τον γύρο του κόσμου. Είχε δηλώσει ότι το 2008 το σεξ τελείωσε για εκείνον. Είχε προσθέσει μάλιστα: «Είμαι μόνος και σέξι αλλά δεν κάνω έρωτα».
Διαβάστε περισσότερα »

Χρήστος Χολίδης: Ποιο τραγούδι έβαλε στο πρόγραμμά του για χάρη της Δούκισσας;

Είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει.

Ο Χρήστος Χολίδης, παραδέχτηκε στο περιοδικό Celebrity, ότι από τότε που έκανε σχέση με την Δούκισσα Νομικού, έχει εντάξει στο πρόγραμμά του το τραγούδι «Όλες οι αγάπες μου».
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε επίσης ότι έχει στα σχέδιά του δημιουργία οικογένειας: «Κάποια στιγμή εύχομαι να μου συμβούν. Βέβαια δεν το έχω βάλει στόχο. Σκέφτομαι όμως ότι θα ξυπνήσω ένα πρωί και θα είναι έτοιμος να τα κάνω όλα αυτά»!
Διαβάστε περισσότερα »

Γιώργος Παπαδόπουλος: Βίντεο κλιπ για το «Εσύ δεν ξέρεις»






Ο Γιώργος Παπαδόπουλος γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με τον τελευταίο του δίσκο, αφού το ένα τραγούδι μετά το άλλο γίνονται επιτυχίες.
Η τελευταία του επιτυχία, το «Εσύ δεν ξέρεις», οπτικοποιήθηκε από τον Αλέξη Κωνσταντινίδη, σε ένα άκρως καλοκαιρινό βίντεο κλιπ με φόντο την καυτή αμμουδιά και τη θάλασσα. Δείτε το βίντεο!
Διαβάστε περισσότερα »

«Μέσα σε ένα χρόνο έχουμε πληρώσει με τη Καίτη 300.000 ευρώ στην εφορία»


Ο Διονύσης Σχοινάς ξεσπάει με όσα βλέπει να συμβαίνουν στην Ελλάδα. Αντιδρά για το «μαζί τα φάγαμε», αλλά και για το φορολογικό σύστημα.
«Έχουμε πληρώσει με την Καίτη 300.000 ευρώ σε έναν χρόνο στην εφορία. Προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο νόμιμοι μπορούμε. Αλλά πώς να είσαι νόμιμος, όταν το κράτος σου παίρνει το 40%. Δεν μπορεί κανείς να μου πει τίποτα, δεν φοβάμαι κανέναν. Μπορώ να δηλώσω ότι είναι κλέφτες. Πρέπει να αλλάξει η κατάσταση», δήλωσε ο τραγουδιστής στο Λοιπόν  και συνέχισε: «Όλοι ''φάγαμε το πακέτο μας'' όλοι κάναμε τις ανατροπές μας, σταματήσαμε τα περιττά έξοδα. Μαζί τα φάγαμε, αλλά μαζί δεν τα δουλέψαμε»
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Robbie Williams φωτογραφίζει την έγκυο Ayda


Είναι και οι δυο τους πολύ ευτυχισμένοι που θα γίνουν γονείς.
Αυτό φαίνεται σίγουρα στο πρόσωπο της Ayda της συζύγου του Robbie Williams ο οποίος είναι ήδη χαζομπαμπάς και έβαλε τη φωτογραφία στη σελίδα του. «Τα δύο κορίτσια μου», έγραψε και βέβαια αποκάλυψε και το γεγονός ότι θα αποκτήσουν κόρη. Η γέννηση αναμένεται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Διαβάστε περισσότερα »

Η επεισοδιακή συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη





Παρά τις αντιρρήσεις του δήμου Βούλας, η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην πλαζ Βούλας, έγινε κανονικά.
Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν από νωρίς έξω από την πλαζ για να διαμαρτυρηθούν, ωστόσο ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στη σκηνή και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Όπως δήλωσε ο ίδιος στο δελτίο ειδήσεων του star, ανυπομονούσε πολύ για τη συναυλία αυτή και ήταν πολύ χαρούμενος, καθώς και για τις επόμενες που έρχονται. Δείτε το βίντεο και όλα όσα είπε ο τραγουδιστής!
Διαβάστε περισσότερα »

Παντρεύεται η Αμαρυλλίς


Η Αμαρυλλίς ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το club των εργένηδων και να μπει σε αυτό των παντρεμένων.
Αν και όπως δήλωσε η ίδια αισθάνεται και ζει σαν παντρεμένη, είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα. Η σχέση της με τον επιχειρηματία καλά κρατεί και τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα αγαπημένο. Δείτε όλα όσα είπε η τραγουδίστρια στο δελτίο ειδήσεων του star!
Διαβάστε περισσότερα »

Στέλιος Ρόκκος: «Όταν γράφω κομμάτια θέλω να μπω μέσα σε ένα μπουντρούμι και να βγάλω τον εαυτό μου έξω»


Ο Στέλιος Ρόκκος σε συνέντευξή του δήλωσε ότι γράφει όταν νιώθει ότι έχει έμπνευση και όχι με βάση των επιταγών των δισκογραφικών εταιριών.
Ακολουθεί όμως κάποια συνταγή όταν γράφει κομμάτια;
«Την έχω τη συνταγή αλλά δεν την δίνω, σαν την μάνα μου με κεφτεδάκια . Σοβαρά τώρα, δεν υπάρχει συνταγή, δεν έχω καμία συνταγή. Όποιος την έχει μπορεί να κανονίσει τα πάντα, εγώ δεν την έχω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι όταν γράφω θέλω να με αφήσουν στην ησυχία μου, να μπω μέσα σε ένα μπουντρούμι και να βγάλω τον εαυτό μου έξω. Αυτό το κάνω πάντα, όποτε έχω την ανάγκη να το εκφράσω».
Διαβάστε περισσότερα »

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Η επένδυσή του στο Myspace


Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ δραστηριοποιείται στον χώρο του ίντερνετ.
Εκτός από τα φιλόδοξα σχέδιά του για το τραγούδι και την ηθοποιία, μέχρι τώρα έχει ασχοληθεί ενεργά και έχει επενδύσει στο ίντερνετ και συγκεκριμένα στο MySpace. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς έχει οργανώσει και δυο ιστοσελίδες που έχουν ως αντικείμενο την διαμοίραση φωτογραφιών, οι οποίες σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.
Διαβάστε περισσότερα »

Britney Spears: Διάλειμμα για τσιγάρο

Κάπνιζε από πολύ μικρη και απ' ότι φαίνεται είναι η μόνη τέτοιου είδους συνήθεια που έχει κρατήσει.
Δείχνοντας να είναι σε καλή κατάσταση εδώ και καιρό, έχοντας δίπλα της τον Jason Trawick με τον οποίο σύντομα θα παντρευτούν, η Britney Spears παίρνει μέρος στην κριτική επιτροπή του X-Factor. Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα η 30χρονη σταρ βγήκε για ένα τσιγαράκι.
Διαβάστε περισσότερα »

Μαρινέλλα – Θεοδωρίδου: Χάρισαν μέρος των εσόδων σε ίδρυμα


Στο Melbourne Exhibition Centre στη Μελβούρνη εμφανίστηκαν η Μαρινέλλα και η Νατάσα Θεοδωρίδου και αποθεώθηκαν από τους ομογενείς της Αυστραλίας.
Όπως αναφέρει το περιοδικό Τηλέραμα, οι δύο καλλιτέχνιδες προσέφεραν μέρος των εσόδων τους, στο ίδρυμα «Agapi Care», αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πόσο ευαισθητοποιημένες είναι σε θέματα που αφορούν τα παιδιά!
gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

«Αν δεν ήμουν ο γιος του Μενιδιάτη ίσως να μην έκανα αυτή την δουλειά»



Ο Χρήστος Μενιδιάτης ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του και ασχολήθηκε με το τραγούδι. Μεγάλωσε μ' αυτό και δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο.
«Σίγουρα άνοιξαν κάποιες πόρτες επειδή είμαι ο γιος του Μιχάλη Μενιδιάτη. Ίσως, αν δεν ήμουν ο γιος του Μενιδιάτη, να μην έκανα αυτή τη δουλειά, να μην είχα μπει ποτέ σ' αυτό τον χώρο. Η επιρροή που άσκησε πάνω μου το γεγονός ότι μεγάλωσα σε μια μουσική οικογένεια ήταν βασική», δήλωσε στο περιοδικό Λοιπόν.
Διαβάστε περισσότερα »

Πριν την Lady GaGa και την Ke$ha, υπήρξε η Cyndi Lauper



Η τραγουδίστρια- φαινόμενο των 80's έκλεισε τα 59 και εμείς θυμόμαστε τις καλύτερες (στυλιστικά) στιγμές της
Ακόμα κι αν αγνοείτε την ύπαρξή της, δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζετε το megahit Girls Just Wanna Have Fun, το οποίο, ακόμα και σήμερα, ξεσηκώνει το κοινό, όπου κι αν ακούγεται. Η νεοϋορκέζα τραγουδίστρια και ακτιβίστρια των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων υπήρξε το πρώτο pop είδωλο με εκκεντρικά κοστούμια, εντυπωσιακά extensions στα μαλλιά της και avant garde make up.

H Cyndi Lauper είναι η πρώτη τραγουδίστρια που είδαμε με τάσεις που φοριούνται κατά κόρον, μέχρι και σήμερα, όπως τα κοντά prom dresses, οι μεταλλικές σκιές ματιών και οι πλατινέ αποχρώσεις στα μαλλιά (πριν ακόμα και από την Madonna). Στα 90's στο στυλ της είδαμε μία πιο ladylike μεταβολή, της οποίας η επιτομή ήταν τα LBDs, πάντα με ένα avant garde φινίρισμα. Όποια περίοδός της κι αν είναι η αγαπημένη σας, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι η Lauper είναι η απόλυτη punk- rock θεά, ακόμα και στα 59 της χρόνια, που έκλεισε πριν από μία εβδομάδα. Χρόνια της πολλά!
queen.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Γιώργος Τσαλίκης: Συναυλίες και… διακοπές μαζί


Τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με τις καλοκαιρινές του διακοπές θα συνδυάσει ο Γιώργος Τσαλίκης.
Ο τραγουδιστής έχει προγραμματίσει συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδος, αλλά και την Κύπρο. Μαζί του όμως θα έχει και την οικογένειά του και ενδιάμεσα στις εμφανίσεις του θα κάνει και τις... βουτιές του στην θάλασσα μαζί τους. Θα πάει άλλωστε σε μερικά από τα ομορφότερα μέρη της χώρας μας.
Διαβάστε περισσότερα »

Δόμνα Σαμίου: Αφιέρωμα στην αξέχαστη δασκάλα του δημοτικού τραγουδιού



Το Φεστιβάλ Αθηνών τιμά τη μνήμη και το έργο της Δόμνας Σαμίου με μια μουσική παράσταση στις 8 Ιουλίου στο Ηρώδειο.
Η Δόμνα Σαμίου υπήρξε μια μοναδική προσωπικότητα, της οποίας το πάθος και ο αγώνας για τη διάσωση της παράστασης καθόρισαν τη στάση ολόκληρης της ζωής της. Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Γιώργος Σκεύας ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια ο Γιώργος Παπαδάκης.
Διαβάστε περισσότερα »

Έξαλλη με το αεροδρόμιο η Τάμτα!

 Της έχασαν τη βαλίτσα και βγήκε στη σκηνή με δανεικά ρούχα

Μια συναυλία με πολλά απρόοπτα έδωσε Παρασκευή βράδυ η Τάμτα. Η γνωστή ερμηνεύτρια στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας ταξίδεψε ως την Ξάνθη...
αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Τάμτα με την ομάδα της προσγειώθηκαν με το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο στην Ξάνθη για να πάνε στο “My Club” που θα γινόταν η βραδινή της εμφάνιση. Όταν όμως έφθασαν εκεί η βαλίτσα της, όπως και των συνεργατών της δεν βρέθηκαν. Παρόλο που η ίδια περίμενε για αρκετή ώρα στο διάδρομο με τις αποσκευές η βαλίτσα της είχε κάνει φτερά. Λίγο αργότερα οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου την ενημέρωσαν πως τελικά οι αποσκευές τους δεν ήρθαν με την πτήση τους γιατί δεν ... χωρούσαν.

Η Τάμτα αγχώθηκε πολύ με το περιστατικό, καθώς δεν ήξερε πως θα εμφανιστεί στη σκηνή. Όπως έγραψε και η ίδια στο twitter της “Θεωρώ τραγική τη δικαιολογία δεν χωρούσαν οι βαλίτσες, έτσι απλά. Χωρίς να σε ενημερώσουν πριν φύγει το αεροπλάνο”.

Ωστόσο, η Τάμτα δεν έχασε την αισιοδοξία της, δανείστηκε ρούχα για την live εμφάνισή της και τραγούδησε χωρίς μακιγιάζ, φορώντας μόνο ένα κραγιόν που πήρε από την barwoman.
Διαβάστε περισσότερα »

Νατάσα Θεοδωρίδου: Με μαγιό και χωρίς ρετούς;



Η οικογένεια της αποτελεί έναν από τους βασικούς άξονες της ζωής της. Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι δεμένη με τους γονείς της και τον αδερφό της...
Θαλή, για αυτό και θέλει να τους έχει πάντα στο πλευρό της. Η μετεκπαίδευση στο μπάσκετ του αδερφού της στη Ρόδο ήταν από μόνη της μια καλή αφορμή για να την πείσει να βρεθεί στο νησί των Ιπποτών, έστω και για ένα Σαββατοκύριακο . Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello, την απαθανάτισε με ένα girly floral μαγιό που αναδείκνυε την άψογη σιλουέτα της. Η τραγουδίστρια ύστερα από ένα αρκετά απαιτητικό και δύσκολο χειμώνα είχε πραγματικά ανάγκη από μερικές ημέρες ξεκούρασης και φαίνεται πως αυτό το διήμερο ήταν η αρχή αφού απήλαυσε το μπάνιο της στην πισίνα του ξενοδοχείου αλλά και την ηλιοθεραπεία της συντροφιά με μια καλή της φίλη.
Διαβάστε περισσότερα »

Έγκυος η Adelle




Ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα στο προσωπικό της blog

Η 24χρονη τραγουδίστρια πόσταρε το ευχάριστο νέο στο προσωπικό της blog. Η δημοφιλής Adelle έγραψε χαρακτηριστικά σχετικά με την εγκυμοσύνη της: «Είμαι ευτυχής να σας ανακοινώσω ότι ο Simon κι εγώ περιμένουμε το πρώτο μας παιδί. Ήθελα να ακούσετε τα νέα κατευθείαν από εμένα, όπως είναι φυσικό πετάμε στα σύννεφα από ευτυχία, αλλά θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή σ’ αυτές τις ξεχωριστές στιγμές. Δική σας πάντα. Adelle.»
Διαβάστε περισσότερα »

«Μπλεξίματα» για τον Snoop Dogg


Τι έκρυβε στις αποσκευές του;

Υπό κράτηση τέθηκε σήμερα ο Snoop Dogg, σε αεροδρόμιο της Νορβηγίας. Την ώρα που ο ράπερ περνούσε τον έλεγχο για να επιβιβαστεί στην πτήση του, τον σταμάτησαν οι άνδρες της ασφάλειας. Ο λόγος;

Ο τραγουδιστής είχε στις αποσκευές του 8 γραμμάρια μαριχουάνα αλλά και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Τα ναρκωτικά εντόπισε ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος.

Ο τελωνειακός υπάλληλος δήλωσε επίσης ο καλλιτέχνης που μεταφέρουν περισσότερα μετρητά από ό, τι επιτρέπεται από το νόμο και στη συνέχεια επιβλήθηκε πρόστιμο.

Οι αρχές έδωσαν τελικά πρόστιμο στον Snoop Dogg και τον άφησαν ελεύθερο.

Η αγάπη του πάντως για το ναρκωτικό είναι γνωστή, αφού σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει τι θα έκανε για να πείσει τον Barack Obama για να νομιμοποιήσει την μαριχουάνα στις ΗΠΑ.


Διαβάστε περισσότερα »

Η Ριάνα σε 10 χρόνια...




Το μέλλον της δημοφιλούς αοιδού

Ως γνωστόν, η Ριάνα προκαλεί συχνά πυκνά με τη συμπεριφορά της τα διεθνή Μέσα και παίζει το παιχνίδι της δημοσιότητας με χαρακτηριστική δεξιοτεχνία.

Έτσι, η ιστοσελίδα mediatakeout.com, αποφάσισε να προκαλέσει με τη σειρά της την εκκεντρική σταρ, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που δείχνει πως θα είναι η 26χρονη τραγουδίστρια σε 10 χρόνια από σήμερα!

Μάλιστα, η λεζάντα έγραφε: «Μετά το χωρισμό της από τον τρίτο σύζυγο και πατέρα των παιδιών της».



 radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

«Κι όμως έχω κυτταρίτιδα»

Είναι λιχούδα και λαίμαργη η Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στο περιοδικό Shape για την καλλίγραμμη σιλουέτα της αλλά και για το πώς διατηρείται σε φόρμα.

Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι έχει κυτταρίτιδα, γεγονός που θεωρεί πάρα πολύ φυσιολογικό. Τι κάνει για να την αντιμετωπίσει;

«Δεν κάνω δίαιτα. Απλώς σταματάω τις υπερβολές. Δεν είναι εύκολο γιατί είμαι πάρα πολύ λιχούδα και λαίμαργη. Μπορεί να μην τρελαίνομαι για τα γλυκά, αλλά μου αρέσει πολύ το φαγητό, το θεωρώ απίστευτη απόλαυση.

Επειδή με τη γυμναστική αυξάνεται ο μεταβολισμός μου και κάνω περισσότερες καύσεις, μπορώ να απολαμβάνω περισσότερο το φαγητό. Γυμνάζομαι τακτικά για να μπορώ να τρώω ό,τι θέλω.

Έχω κυτταρίτιδα. Το θεωρώ φυσιολογικό, γιατί είμαι γυναίκα και έχω ορμόνες. Είναι πολύ δύσκολο να την εξαφανίσω. Πάντως, περιορίζοντας λίπη και υδατάνθρακες και με πολύ γυμναστική βλέπω διαφορά. Και το μασάζ με βοηθά πολύ».
Διαβάστε περισσότερα »

«Οργώνει» το εξωτερικό ο Λε - Πα

Θα δώσει σειρά συναυλιών

Με μια βαλίτσα στο χέρι βρίσκει αυτό το καλοκαίρι ο Λευτέρης Πανταζής, καθώς έχει ήδη δώσει δύο επιτυχημένες συναυλίες στη Γερμανία και συνεχίζει ακάθεκτος.

O τραγουδιστής θα επισκεφτεί το Ισραήλ, την Αμερική, τον Καναδά, τη Βραζιλία και το Σάο Πάολο. «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Τον καλλιτέχνη πρέπει να τον βλέπουν παντού. Οι τουρνέ είναι ξεκούραση και ανανέωση και για μένα το οξυγόνο της ζωής. Μου αρέσει να έρχομαι σε επαφή με τον κόσμο που με στηρίζει χρόνια τώρα και ξέρει όλα μου τα τραγούδια», σχολίασε ο ίδιος στην espresso.
Διαβάστε περισσότερα »

«Βάφω τα μαλλιά μου για να μικροδείχνω»

Παιδί θέλει να παραμείνει ο Διονύσης Σχοινάς

Αδυνατεί να συμφιλιωθεί με το χρόνο, ο Διονύσης Σχοινάς. Όπως δήλωσε ο τραγουδιστής θέλει να μείνει για πάντα παιδί και αρνείται να μεγαλώσει. «Μεγαλώνω μόνο σε πράγματα που πρέπει ως άντρας, γιατί πρέπει. Τα άλλα τα αφήνω , είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν λύνεται», δήλωσε στο περιοδικό Λοιπόν.

Ο Διονύσης αποκάλυψε και κάποια από τα μυστικά του για να μικροδείχνει, όπως το να βάφει τα μαλλιά του.
Διαβάστε περισσότερα »

Έκλεισε η συμφωνία Ρέμου - Ρόκκου

Υπόσχονται να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό θαμώνα τη νέα σεζόν

Οι υπογραφές έπεσαν και η συνεργασία - έκπληξη για την ερχόμενη σεζόν, είναι γεγονός. Το φθινόπωρο, Ρόκκος και Ρέμος θα αρχίσουν εντατικές πρόβες για την προετοιμασία του προγράμματος, που θα είναι πολύ ανεβασμένο.

Οι δύο καλλιτέχνες δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την μεταξύ τους συνεργασία και υπόσχονται να εντυπωσιάσουν και τον πιο απαιτητικό θαμώνα του νυχτερινού κέντρου της οδού Πειραιώς.

Όπως αναφέρει η Espresso, το πρόγραμμα θα είναι ανατρεπτικό και θα συνδυάζει στοιχεία λαϊκού τραγουδιού με έντονες ροκ πινελιές αλλά και αισθαντικές μπαλάντες.
Διαβάστε περισσότερα »

Διατηρεί τη σιλουέτα της με φρούτα και ψητά

Δεν παραλείπει να γυμνάζεται η Ελευθερία Ελευθερίου

Μπορεί να λατρεύει το καλό φαγητό, κάνει όμως ό,τι μπορεί για να αντισταθεί στους γευστικούς πειρασμούς. Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία αποκαλύπτει πως καταφέρνει να διατηρεί τη γραμμή της.

«Ξεκινάω την μέρα μου με ένα καλό πρωινό και φροντίζω να κάνω μικρά γεύματα κάθε τρεις ώρες. Τρώω πολλά φρούτα και ψητό κρέας ή ψάρι με σαλάτα», δήλωσε η Ελευθερία, συμπληρώνοντας ότι δεν παραλείπει να γυμνάζεται ώστε να μπορεί να κάνει τις διατροφικές αμαρτίες της.


Διαβάστε περισσότερα »

Διαλύονται οριστικά οι Rolling Stones το 2013;


Όλα δείχνουν ότι το θρυλικό συγκρότημα του Mick Jagger ετοιμάζεται για το μεγάλο φινάλε το 2013, μισό αιώνα δηλαδή μετά την ίδρυσή του.
Για πενήντα ολόκληρα χρόνια, οι Rolling Stones ήταν ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα της παγκόσμιας σκηνής, που επηρέασε καθοριστικά την εξελιξη της ροκ μουσικής.

Μια μουσική μπάντα - θρύλος, που προκαλούσε αναστάτωση σε κάθε εμφάνισή της, από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής της στο Λονδίνο, το 1962, μέχρι σήμερα.

Επειδή όλα έχουν ένα τέλος όμως, ακόμα κι αν πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα βρετανικά συγκροτήματα, οι Rolling Stones ετοιμάζονται να δώσουν την τελευταία τους συναυλία στο φεστιβάλ του Glastonbury, το 2013.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Mirror", σύμφωνα με το οποίο, πρόσωπο από το περιβάλλον του συγκροτήματος παραδέχτηκε ότι "όλα τα μέλη συμφώνησαν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για το φινάλε".

Οι Rolling Stones είχαν σχεδιάσει για φέτος την τελευταία τους εμφάνιση, αλλά τελικά την ανέβαλαν για το 2013, όπως άλλωστε και ολόκληρη την περιοδεία τους.

..............................................................................................................................................................
Διαβάστε περισσότερα »

Ακούστε τη νέα επιτυχία των Onirama


To νέο τραγούδι των Onirama «Δεν υπάρχεις»  ακούγεται δυνατά και προβλέπεται να είναι η επιτυχία του φετινού καλοκαιριού. Η μουσική  είναι του Γιώργου  Κοκονίδη και του Θοδωρή Μαραντίνη, οι στίχοι του Θοδωρή Μαραντίνη και η ενορχήστρωση  έχει γίνει από τον Soumka.
Ακούστε το:

enter-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα »