Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

H αδερφή του Μαρτάκη σχεδιάστρια μόδας

Ασχολούνταν με το σχέδιο μόδας ως hobby, αλλά τώρα, λόγω κρίσης, σκοπεύει να το κάνει και επάγγελμα.
Ο λόγος για την Τίνα, την αδερφή του Κώστα Μαρτάκη, η οποία σχεδιάζει ιδιαίτερα T-shirts με περίεργες στάμπες αλλά και φόρμες σε μοντέρνα γραμμή.

«Ανέκαθεν μου άρεσαν το σχέδιο και η μόδα. Αποφάσισα εδώ και περίπου ένα χρόνο να φτιάξω κάποια πράγματα. Στην αρχή το έκανα για δικά μου πρόσωπα και την οικογένειά μου, είχε όμως απήχηση και μέσω Facebook στην ομάδα t.C.t μπορεί κάποιος να δει τα σχέδιά μου. Ο Κώστας με στηρίζει, είναι δίπλα μου και είναι ο πρώτος που φόρεσε δικό μου T-shirt. Όταν έχει να κάνει κάτι ξεχωριστό, μου ζητάει να του φτιάξω κάτι. Πάντα του αρέσουν τα μπλουζάκια που του φτιάχνω και αυτό μου δίνει ακόμα περισσότερο δύναμη να κάνω και ακόμα πιο ωραία σχέδια» δήλωσε η Τίνα στην «Espresso».
gossip-tv.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ο γιος του David Bowie παντρεύτηκε το κορίτσι του την μέρα που διαγνώστηκε με καρκίνο!

 

Ο Duncan Jones απέδειξε έμπρακτα πόσο πολύ αγαπάει την επί πολλά χρόνια σύντροφό του, Rodene Ronquillo. Ο γιος του David Bowie παντρεύτηκε την αγαπημένη του την ίδια ακριβώς μέρα που διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.
Η διάγνωση της 32χρονης έγινε στις 7 Νοεμβρίου. Λίγο μετά, μπήκε στο χειρουργείο και ξεκίνησε τις πρώτες της χημειοθεραπείες και φυσικά ο σύντροφό της είναι συνέχεια στο πλευρό της. Μάλιστα, ο 42χρονος σκηνοθέτης ξύρισε το κεφάλι του ως ένδειξη συμπαράστασης στην Rodene. “Aγαπώ τη σύντροφο μου, περισσότερο από οποιονδήποτε σε αυτό τον κόσμο”, δηλώνει ο ίδιος.
“Στις 4 Νοεμβρίου, εγώ και η όμορφη μνηστή μου, «παίζαμε» στο κρεβάτι. Και επειδή μου αρέσουν τα στήθη της, πιάνοντας τα, βρήκα έναν όγκο. Ήταν Κυριακή, και έπρεπε να περιμένουμε ώστε να κλείσουμε ραντεβού για να κάνουμε βιοψία. Τρεις μέρες μετά, πήραμε την απάντηση. Καρκίνος. Στο δεύτερο στάδιο. Την ίδια μέρα, αποφασίσαμε να παντρευτούμε.” Αυτό έγραψε ο Duncan στο twitter του ευημερώντας τους χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους για ότι τους συνέβη. 

Στη συνέχεια έστειλε προς όλους το δικό του μήνυμα: “Η σύντροφος μου είναι νεότατη. Να προσέχετε τους εαυτούς σας. Να αγαπάτε τους δικούς σας ανθρώπους. Μπορεί έτσι, να σώσετε τη ζωή ενός ανθρώπου που αγαπάτε!”
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Justin Bieber κατηγορούμενος για κακοποίηση ζώων

 

Ο Justin Bieber μπορεί να βγαίνει με ένα από τα πιο σέξι μοντέλα που υπάρχουν στην αγορά τώρα, αλλά ο Σύλλογος Χάμστερ της Καλιφόρνιας του έκανε μήνυση.

Έξω από μια συναυλία πριν κάποιες μέρες, ο Bieber έδωσε το χαμστεράκι του, σε μία fan του για να του το προσέχει και από όσο ξέρουμε δέχεται τη φροντίδα που του αρμόζει. Αλλά το γεγονός ότι τα χάμστερ, αν αλλάξουν απότομα περιβάλλον, μπορούν να αρρωστήσουν θανάσιμα, πυροδότησε το Σύλλογο Χάμστερ Καλιφόρνιας (γελάω και μόνο που το γράφω) να κινηθούν νομικά εναντίον του.

"Τη στιγμή που το χάμστερ δόθηκε σε ένα κορίτσι που ούρλιαζε, σε ένα θορυβώδες και αφιλόξενο περιβάλλον, ήταν μάλλον η στιγμή που χαραζόταν η πορεία του προς την καταδίκη", λέει ο Σύλλογος.
athensbars.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Σε «αφηρημένους» θαυμαστές «ελπίζει» ο Χάρης Βαρθακούρης

 

Ο γνωστός συνθέτης και ερμηνευτής Χάρης Βαρθακούρης, πέρα από το ταλέντο του στη μουσική, είναι γνωστός και για το έξυπνο χιούμορ του και τα εύστοχα σχόλιά του.

Με αφορμή τον «χαμό» που γίνεται με τον ανερχόμενο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ο γιος του Γιάννη Πάριος έγραψε με γερή δόση αυτοσαρκασμού στο twitter: «Ελπίζω όσοι θέλουν το cd του Παντελίδη (Αλκοολικές οι νύχτες )να μπερδεύονται και να ζητάνε το δικό μου, το καλό (Αδέσποτες οι νύχτες)».

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε το παλατάκι της Ριάνα, που κόστισε... μόνο 9 εκατ. ευρώ!

 

Η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα (Rihanna) όπως σας έχουμε ενημερώσει απέκτησε μια καινούρια βίλα αξίας... 9 εκατομμυρίων ευρώ!

Τώρα μπορούμε να την απολαύσουμε έστω και εικονικά μέσα από τις φωτογραφίες...

Το τεράστιο παλατάκι αποτελείται από επτά κρεβατοκάμαρες, εννιά τουαλέτες ενώ δε λείπει η πισίνα και τα, πολλά, έξτρα όπως γκαράζ, μπάρμπεκιου και αίθουσα προβολής ταινιών!

Δείτε τις φωτογραφίες της απίστευτης βιλάρας:








Διαβάστε περισσότερα »

Ποιος είδε τη Madonna και δεν τη φοβήθηκε...

 

Απείλησε να ακυρώσει συναυλία επειδή κάποιοι θαυμαστές της κάπνιζαν

Έξαλλη έγινε η βασίλισσα της ποπ σε βαθμό που να απειλεί να ακυρώσει συναυλία της στο Σαντιάγκο της Χιλής, εξαιτίας των θαυμαστών που βρίσκονταν στο κοινό και κάπνιζαν μπροστά της. 

Η Madonna ζήτησε από το κοινό λίγο πριν ανεβεί στη σκηνή να σταματήσει το κάπνισμα, αλλά εκείνοι την αγνόησαν. Μάλιστα τους απείλησε ότι δεν θα γίνει η συναυλία εάν συνεχίσουν να αγνοούν τις υποδείξεις της, προκαλώντας την αντίδραση του κόσμου.

«Εάν δεν σας ενδιαφέρει για εμένα, τότε δεν ενδιαφέρομαι για εσάς. Αν θέλετε να κάνετε παιχνίδια, εγώ δεν αστειεύομαι. Δεν μπορώ να τραγουδήσω με τον καπνό», είπε και συμπλήρωσε: «Με κοιτάς και καπνίζεις λες και είμαι καμία “f**king idiot”», είπε.

Πάντως για την ιστορία αξίζει να αναφερθεί πως η συναυλία έγινε σε ανοιχτό χώρο, που δεν απαγορευόταν το κάπνισμα.



newsbeast


Διαβάστε περισσότερα »

Ο Γιώργος Σαμπάνης μιλά εφ΄όλης της ύλης

 

 

Ο Γιώργος Σαμπάνης λίγο πριν στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο κρατώντας αγκαλιά την αγαπημένη του, κάνει τον προσωπικό του απολογισμό για τη χρονιά που φεύγει και «ρίχνει» χρυσόσκονη στα πιο λαμπερά κομμάτια της κοινής τους ζωής.

Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και μίλησε για όλους και για όλα. 

Ακολουθεί μέρος της συνέντευξης:

Τι δεν λειτούργησε στη συνεργασία σας με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Κατερίνα Στικούδη και τελικά αποχωρήσατε από το συγκεκριμένο σχήμα;

Η αρχική πρόταση ήταν να τραγουδήσουμε στο «Fever» εγώ ο Νίκος και η Κατερίνα. Ξαφνικά έμαθα ότι θα εμφανίζεται ως guest ο Σταμάτης Γονίδης. Αυτό που με ενόχλησε σίγουρα δεν ήταν η παρουσία του Σταμάτη Γονίδη, αλλά το γεγονός ότι δεν μου είχαν πει ότι σκόπευαν να κάνουν ένα τόσο λαϊκό σχήμα. Μόλις έβγαλα ένα δίσκο και θέλω να τον παρουσιάσω αυτούσιο και με τον τρόπο που πιστεύω εγώ. Λατρεύω τον Νίκο Οικονομόπουλο, έχω συμμετοχή στο δίσκο και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε γιατί είναι καταπληκτικό παιδί. Όπως επίσης θαυμάζω πολύ τον Σταμάτη Γονίδη και μπορεί να του γράψω τραγούδια στο μέλλον. Όμως μια τέτοιου είδους συνεργασία δεν με αντιπροσωπεύει αυτή την στιγμή.

Τη στιγμή που βλέπουμε τους περισσότερους τραγουδιστές να κυκλοφορούν μόνο digital songs η εταιρεία σας αποφάσισε να σας βγάλει ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ, με τίτλο «Δεν είμαι ήρωας». Πώς νιώθετε γι’ αυτό;


Είναι τρελοί. Πραγματικά μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους μόνο με ένα single και αποφάσισαν να βγάλουν ένα cd. Είναι μια τελείως καλλιτεχνική κίνηση και έχει να κάνει με το πάθος όλων των παιδιών της εταιρείας και το πείσμα τους να αποδείξουν ότι η δισκογραφία δεν πέθανε ακόμα. Φυσικά, ο δίσκος αυτός είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει μέχρι σήμερα και είμαι πολύ περήφανος για το αποτέλεσμα που μας πήρε έναν ολόκληρο χρόνο για να τον ολοκληρώσουμε.

Για ποιον λόγο αποφασίσατε να γίνετε τραγουδιστής;

Δεν νιώθω ότι έχω γίνει, το προσπαθώ ακόμα. Όμως δεν μπορούσα να με φανταστώ να κάνω ένα διαφορετικό επάγγελμα γιατί η μουσική ήταν μέσα μου από μικρή ηλικία. Η μητέρα μου άλλωστε με είχε στείλει στο ωδείο αναγκαστικά. Από τότε που με θυμάμαι, τραγουδάω και παίζω μουσική.

Νιώθετε πιο άνετα ως τραγουδιστής ή ως δημιουργός;

Όταν τραγουδάω νιώθω πιο άνετα. Όταν πάλι γράφω μουσική, μου είναι πολύ δύσκολο ως διαδικασία και συχνά αναρωτιέμαι μέσα μου εάν αυτό που έγραψα είναι καλό ή όχι. Έχω φοβερές ανασφάλειες όταν δημιουργώ ένα νέο τραγούδι.

Παρατηρώντας την προσωπική σας ζωή μέσα σε ένα μόνο χρόνο μία αγάπη έφυγε και μια καινούργια ήρθε. Σας ήρθε ξαφνικά αυτή η αλλαγή;


Ναι! Έτσι ξαφνικά!

Μπήκατε σε δεύτερες σκέψεις πριν προχωρήσετε τόσο γρήγορα από τη μια σχέση στην άλλη;

Το να κυνηγήσω την οποιαδήποτε ολοκλήρωση μέσα από κάποιον άλλο άνθρωπο που επιθυμώ να είμαι μαζί του, αποτελεί ανάγκη της ψυχής μου και γενικότερα της ύπαρξής μου. Είναι ανάγκη ακόμα και για να μπορέσω να γράψω μουσική. Στην τωρινή περίπτωση αυτό ισχύει απόλυτα και μου πήρε πάρα πολλά χρόνια για να μπορέσει να ισχύσει. Με την κοπέλα μου νιώθω πραγματικά υπέροχα και δεν έχω κανένα λόγο να σκέφτομαι ποια διαδρομή ακολούθησα για να φτάσω στο σημείο να νιώθω όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα.
Διαβάστε περισσότερα »

Εκτός Eurovision Bοσνία, Πορτογαλία, Σλοβακία και Τουρκία

 

Κανονικά θα συμμετέχει η Ελλάδα

Τέσσερις χώρες δεν θα μετάσχουν στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2013, μεταξύ των οποίων η Πορτογαλία, η οποία επικαλέστηκε οικονομικούς λόγους, ενώ η Ελλάδα θα μετάσχει στον διαγωνισμό που θα γίνει στην Σουηδία, ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές.

Σε σχέση με τους μετέχοντες στην Eurovision του 2012, που έγινε στο Αζερμπαϊτζάν, στον διαγωνισμό του 2013 που θα γίνει στο Μάλμε της Σουηδίας από τις 14 ως τις 18 Μαΐου δεν θα μετάσχουν η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, η Πορτογαλία, η Σλοβακία και η Τουρκία.

Οι τρεις πρώτες «επικαλέστηκαν οικονομικούς λόγους», ενώ η Τουρκία διαμαρτυρήθηκε σχετικά με τον κανονισμό, διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (UER).

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, αντιθέτως, η Αρμενία επιστρέφει στον διαγωνισμό αφού είχε αρνηθεί, επισήμως για λόγους ασφαλείας, τη συμμετοχή της σε αυτόν του 2012 που είχε διοργανώσει η γειτονική της χώρα.

Συνολικά «39 δίκτυα αναμετάδοσης έχουν υπογράψει», σημείωσε η UER, μεταξύ των οποίων η ΕΡΤ. Τους τελευταίους μήνες υπήρχαν αμφιβολίες για το αν η Ελλάδα, η οποία αντιμετωπίζει οικονομική κρίση, θα μετείχε στον διαγωνισμό, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Η UER, η οποία συναισθάνεται «τις οικονομικές πιέσεις που αντιμετωπίζουν τα μέλη της» διευκρίνισε ότι θα αναζητεί «διαρκώς μέσα για τη μείωση των δαπανών τόσο για τα δίκτυα αναμετάδοσης που μετέχουν όσο και για τον οικοδεσπότη».
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Αποκαλυπτική εμφάνιση της νεαρής τραγουδίστριας

 

 

Με μία αποκαλυπτική και απόλυτα σέξι εμφάνιση, η Ελευθερία Ελευθερίου ξεσηκώνει το κοινό στο CLUB 22. 

Η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία εκπροσώπησε πέρυσι την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision, εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο στο πλευρό του Πάνου Κιάμου και των Goin' Through.









newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι σήμερα πασίγνωστος τραγουδιστής…

 

Το χαριτωμένο αγοράκι της φωτογραφίας είναι σήμερα ένας πολύ γνωστός τραγουδιστής με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ο οποίος... έχει το δικό του κοινό εδώ και χρόνια.

Γεννήθηκε στην Στυλίδα τον Οκτώβριο του 1975 και από πολύ μικρός αγαπούσε τη μουσική. Αυτό μαρτυρά και η παιδική του φωτογραφία, την οποία ανέβασε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο twitter, όπου κρατά ένα μικρόφωνο και τραγουδάει.


Ο λόγος για τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος αγάπησε για πάντα τη μουσική από την ηλικία των 5 ετών, οπότε και απέκτησε την πρώτη του κιθάρα. Ο γνωστός τραγουδιστής έφυγε στα 19 του για την Ρουμανία, για να σπουδάσει Ιατρική, ωστόσο το τραγούδι ήταν εκείνο που τελικά τον κέρδισε. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, όμως, γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του, τη Δώρα, με την οποία παντρεύτηκαν και απέκτησαν τρεις γιους. Ο Γιώργος Τσαλίκης διακρίνεται για το χιούμορ, την καλή διάθεση και την ενέργειά του, ενώ αυτό το διάστημα συμμετέχει στο Dancing with the Stars!

Διαβάστε περισσότερα »

Πάντα γελαστοί και γελασμένοι

 

Τα λαϊκά τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου

Τα λαϊκά τραγούδια του παρουσιάζει για πρώτη φορά όλα μαζί, στο Παλλάς στις 19 και 20 Ιανουαρίου ο Θάνος Μικρούτσικος.

Όπως λέει ο ίδιος ο συνθέτης « ...εδώ και χρόνια μου είχε καρφωθεί η ιδέα να μαζέψω τα λαϊκά τραγούδια που έχω γράψει και να τα παρουσιάσω στη δισκογραφία συγκεντρωμένα, αλλά και σε συναυλίες. 

Είχα και εγώ εκπλαγεί με τη διαχρονική επιτυχία της Πιρόγας, με την τρέλα που ακολουθούσε την Ρόζα αλλά και από το γεγονός ότι πολλοί σημαντικοί άνθρωποι της Μουσικής εκτιμούσαν ιδιαιτέρως αυτή μου την πλευρά. Δεν καταλάβαινα τι γίνεται εντός μου και πως μεταπηδούσα από την όπερα, τα έγχορδα ή τον Καββαδία στην Ατομική μου ενέργεια και στο Πατησίων και Παραμυθιού γωνία.

Ακόμα δεν μπορώ να εξηγήσω πως η Ρόζα και το Ερωτικό έγιναν πανεθνικά σουξέ χωρίς ρεφρέν παρέα με τους Βησιγότθους, καταρρίπτοντας όπως λέει ο φίλος μου ο Οδυσσέας όλο το σχεδιασμό του δισκογραφικού μάρκετινγκ. Πρέπει λοιπόν να μαζέψω τα λαϊκά μου τραγούδια και να ξαναταξιδέψω μαζί τους.»

Κι έτσι ήρθε αυτή η στιγμή ο μεγάλος μας συνθέτης να παρουσιάσει μία επιλογή από τα λαϊκά του σε στίχους πολύ σπουδαίων στιχουργών όπως είναι ο Άλκης Αλκαίος, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Κώστας Τριπολίτης, ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Κώστας Λαχάς αλλά και ο Μάνος Ελευθερίου και ο ποιητής Νίκος Καββαδίας.

Και είναι τρεις σπουδαίες φωνές που θα τα τραγουδήσουν: Ο Μανώλης Μητσιάς που ο Μικρούτσικος πιστεύει πως είναι από αυτούς τους μετρημένους στα δάχτυλα τραγουδιστές που κατάφεραν κάποια στιγμή να γίνουν η συνισταμένη της φωνής του Έλληνα. Καλλιτέχνης υψηλού ήθους που δεν έκλεισε ποτέ το μάτι στο ευτελές. 

Ο Γιάννης Κότσιρας, ο πιο ολοκληρωμένος τραγουδιστής της νεώτερης γενιάς με εξαιρετική φωνή και απίστευτη σκηνική παρουσία και ο Δημήτρης Μπάσης, η πιο ρωμαλέα λαϊκή φωνή που έχει βάλει πλώρη για σπουδαία πράγματα. Μαζί τους εξαιρετικοί μουσικοί με επικεφαλής τον Θύμιο Παπαδόπουλο, τον πιο πολυσύνθετο Έλληνα μουσικό και φυσικά στο πιάνο ο συνθέτης.

Στο Παλλάς λοιπόν στις 19 και στις 20 Γενάρη δυο βραδιές με τραγούδια του Θάνου με έντονο λαϊκό αίσθημα, τραγούδια απρόβλεπτα αλλά και αναμενόμενα.

Ώρα έναρξης: 21:00
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »