Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Το ξέσπασμα και η απάντηση της Ραλλίας για το εισόδημα της

 

Ένας-ένας όλοι οι Έλληνες τραγουδιστές που είδαν χθες να δημοσιεύεται, η λίστα με τα χρήματα που δηλώνουν στην εφορία απαντούν γι΄αυτό.
Η Ραλλία Χρηστίδου που ήταν και αυτή μέσα στη λίστα που δημοσίευσαν «Τα Νέα», έδωσε και αυτή τη δική της απάντηση, μέσω του προσωπικού της προφίλ, στο facebook. H Ραλλία έκανε δυο αναρτήσεις. Στην πρώτη ξεσπάει για το δημοσίευμα και την αντιμετώπιση που είχε από τα ΜΜΕ, ενώ στη δεύτερη μας ενημερώνει πως  συμφωνεί απόλυτα με την απάντηση της Δήμητρας Γαλάνη.
Δείτε τις αναρτήσεις (για μεγέθυνση πατήστε πάνω στην εικόνα)
 
Διαβάστε περισσότερα »

Όταν το σταριλίκι αφήνει άνεργους…

Ήταν Κυριακή 1η Ιουλίου 2012 στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όταν τα μέλη του συγκροτήματος REC τα οποία ταξίδευαν, πέρασαν από έλεγχο αποσκευών όπως κάνουν όλοι οι επιβάτες. Σύμφωνα με...
 ...καταγγελίες εργαζομένων του αεροδρομίου στο newpost, οι οποίοι επικοινώνησαν με τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Τσόλκα, μια υπάλληλος που εργαζόταν στον  έλεγχο έσπρωξε τα καλαθάκια με τις ελεγμένες αποσκευές που περνούσαν μέσα από το μηχάνημα ώστε να συνεχιστεί  η ροή. 

Τα μέλη του συγκροτήματος διαμαρτυρήθηκαν στον επόπτη του συγκεκριμένου σημείου ελέγχου λέγοντας ότι η υπάλληλος τους αντιμετώπισε με αγένεια και πως όπως έσπρωχνε τα καλαθάκια πιαστήκαν τα δάχτυλα ενός μέλους του συγκροτήματος ανάμεσα σε αυτά. Ο  επόπτης απάντησε ότι η αυτή η υπάλληλος είναι από τα πιο ευγενικά άτομα που έχουν και ποτέ δεν έχει δώσει καμία  αφορμή.

Παρ όλα αυτά το μέλος του συγκροτήματος, Άρης Λουμάκης θέλησε να προχωρήσει σε έγγραφη καταγγελία για την υπάλληλο αναφέροντας ότι δεν σεβάστηκε το συγκρότημα και τις αποσκευές τους. Την καταγγελία υπέγραψε η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Ναυσικά Σαραντοπούλου. 

Να τονιστεί ότι η υπάλληλος, Σ. Γ. που  καταγγείλανε δεν είχε κανένα απολύτως διάλογο με τα συγκεκριμένα άτομα και το 2007 είχε βραβευθεί από την εταιρεία της για την ευγενική συμπεριφορά της στο επιβατικό κοινό  και τον επαγγελματισμό της.

Μπορεί η εργαζομένη να χε μια κακή στιγμή. Μπορεί και να ήταν εκνευρισμένη και να φέρθηκε απρεπώς. Μπορεί να έγινε παρεξήγηση συμπεριφοράς. Όπως και να χει, όμως, για να απολυθεί από την εργασία της και μετά από 6 έτη -διότι η απόλυση είναι η πολιτική του αερολιμένα όταν τα παράπονα έχουν την μορφή έγγραφης καταγγελίας- μια γυναίκα είναι πολύ σκληρό. Να χάσει τη δουλειά του ένας άνθρωπος στις μέρες μας είναι καταδίκη χειρότερη και από φυλάκιση. Η δε επιβολή τέτοιας τιμωρίας να ξεκινά από καλλιτέχνες, νέους, ευαίσθητους, αντισυμβατικούς κανονικά, είναι γεγονός παράλογο και ανεξήγητο. Το πιο πιθανόν είναι τα μέλη του συγκροτήματος να μην κατανόησαν τις συνέπειες της καταγγελίας τους, διότι αδυνατούμε να πιστέψουμε πως τα συγκεκριμένα άτομα, που έχουν υποδειγματικές στο χώρο τους συμπεριφορές, θα επιθυμούσαν τέτοια κατάληξη στα πράγματα. 

 Η απάντηση του Άρη Λουμάκη των REC
Ο κ. Λουμάκης επικοινώνησε με την δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα και διευκρίνισε πως στο αεροδρόμιο υπέγραψαν ένα χαρτί παραπόνων, που δεν γνώριζαν ότι ήταν «έγγραφη καταγγελία». Φανερά στενοχωρημένος τόνισε πως και ο ίδιος καθώς και οι συνεργάτες του δουλεύουν για ένα μεροκάματο και ποτέ δεν θα έκαναν κάτι για να χάσει ένας άνθρωπος τη δουλειά του, άσχετα από οτιδήποτε είχε προηγηθεί. Ζήτησε μάλιστα αν έχουμε στην διάθεσή μας τα στοιχεία της κυρίας που έχασε τη δουλειά της απ΄ τον εθνικό αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να μεσολαβήσει ο ίδιος, να επιστρέψει στα καθήκοντα της! 

Το newpost πιο πάνω θεώρει αυτό ακριβώς που ισχυρίζεται και ο κ. Λουμάκης. Πως, δηλαδή, παρεξήγηση και ένταση οδήγησε σε μια άσχημη τροπή των πραγμάτων που απέχει απ τις αντιλήψεις, την ευαισθησία και την ευγένεια στην οποία μας έχουν συνηθίσει οι REC. Θα έπρεπε ίσως και οι φορείς του αερολιμένα να επανεξετάσουν την απόφαση τους και να επιστρέψει η κυρία στην θέση και στα καθήκοντα της...
Πηγή: newpost.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Chris Brown:Η κακοποιημένη Rihanna έγινε τατουάζ στο λαιμό του;


Κι όχι τίποτα άλλο μα ο ίδιος ήταν ο θύτης!!!
Θύελλα σχολίων έχει προκαλέσει το νέο τατουάζ του Κρις Μπράουν που ο νεαρός ράπερ αποκάλυψε κατά τα διάρκεια  εκδήλωσης στο Λας Βέγκας.
Το τατουάζ απεικονίζει μια γυναίκα χτυπημένη, με μελανιές και σκισμένα χείλη. Οι συγκρίσεις δεν άργησαν να γίνουν και οι φήμες που θέλουν το τατουάζ να παρουσιάζει την πρώην αγαπημένη του, Ριάνα, μετά τον ξυλοδαρμό της από αυτόν το 2009 οργιάζουν. .
 
 
Το νέο τατουάζ του Κρις Μπράουν. Στην πάνω φωτογραφία, αριστερά το τατουάζ και δεξιά η φωτογραφία της Ριάνα που είχε διαρρεύσει στο ίντερνετ λίγες ώρες μετά τον ξυλοδαρμό της
 
Ωστόσο, η διάψευση ήρθε αμέσως από τον εκπρόσωπό του τραγουδιστή. “Το τατουάζ αναπαριστά ένα κρανίο που σχετίζεται με την μεξικάνικη γιορτή της Ημέρας των Νεκρών, και επίσης υπάρχει σαν σχέδιο από την εταιρεία καλλυντικών MAC”αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση και συνεχίζει: “Δεν είναι η Ριάνα ή κάποια κακοποιημένη γυναίκα όπως εκ παραδρομής αναφέρθηκε”.
 
Το σχέδιο το οποίο ενέπνευσε τον Κρις Μπράουν να κάνει αυτό το τατουάζ σχετίζεται με την Ημέρα των Νεκρών, μια μεξικάνικη γιορτή
 
Το πρώην ζευγάρι εξακολουθεί πάντως να διατηρεί επαφές -με τελευταία απόδειξη το φιλί που έντάλλαξαν οι δυο τους στα Μουσικά Βραβεία MTV πριν λίγες ημέρες. Μάλιστα, η Ριάνα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τέλος Αυγούστου στην εκπομπή της  Όπρα Γουίνφρεϊ δήλωσε πώς ακόμα τρέφει συναισθήματα γι' αυτόν, χαρακτηρίζοντάς τον ως “τον έρωτα της ζωής της”.

 
Πηγή:yupiii.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ποια διάσημη Pop Star ξύρισε το κεφάλι της λόγω πένθους;


Σε λιγμούς ξέσπασε η Lady Gaga στο άκουσμα της είδησης ότι η μητέρα του αγαπημένου της φωτογράφου Τέρρυ Ρίτσαρντσον έφυγε ξαφνικά από την ζωή.
Η διάσημη σταρ δεν άντεξε και σε ένδειξη πένθους ξύρισε το πίσω μέρος του κεφαλιού της, όπως η ίδια ανέφερε στο Twitter: "Tέρρυ το έκανα για σένα, γιατί πενθώ για την μητέρα σου".
Ξεχάστε για λίγο καιρό τα εκκεντρικά κτενίσματα της μεγάλης σταρ. Τώρα πενθούν μαζί της…

Ξύρισε το κεφάλι της λόγω πένθουςathens-magazine
Διαβάστε περισσότερα »

Έλενα Παπαρίζου: Είναι ξανά ερωτευμένη!

Τα δύσκολα φαίνεται πως πέρασαν για την Έλενα Παπαρίζου, η οποία όχι απλά άφησε τον χωρισμό της με τον Τόνυ Μαυρίδη... 
...στο παρελθόν, αλλά πλέον είναι ερωτευμένη. Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά είναι ένα 42χρονος πολιτικός μηχανικός. Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ τόνισε πως: «Παρόλο που η ζωή όλων μας έχει γίνει πολύ δύσκολη, μπορώ να πω ότι περνάω μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μου!» 

Μάλιστα στέλνει και το δικό της μήνυμα: «Μαθαίνουμε όλοι να περνάμε με λιγότερα και να βρίσκουμε ευτυχία στα πιο απλά πράγματα. Ευτυχώς στην Ελλάδα, στηριζόμαστε πολύ στις οικογένειες μας και στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Στα δύσκολα πάντως, πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί». Η Έλενα ερωτεύτηκε ξανά και το παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς.

Πηγή: gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Ποια κάνει εκπομπή έτσι; (φωτό)

Γνωστή τραγουδίστρια κάνει εκπομπή στο ραδιόφωνο ξυπόλητη και φορώντας στενά και κοντά φορεματάκια! Άνετη και χαλαρή είναι στο ραδιόφωνο η... 
Μαριάντα Πιερίδη, που ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες της στο twitter κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.












Πηγή: gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στον... τόπο του εγκλήματος

 

Σενάρια για παρουσίαση της Eurovision 2013

Το Σουηδικό κρατικό κανάλι SVT1 φαίνεται να έχει αρχίσει τις διεργασίες για την διοργάνωση της Eurovision 2013. 

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τηλεοπτικός σταθμός έκανε επίσημη πρόταση στην Έλενα Παπαρίζου για τη διοργάνωση, που θα λάβει χώρα στο Μάλμε της Σουηδίας στις 14, 16 και 18 Μαΐου 2013. 

Αν και η ίδια - νικήτρια της Eurovision του 2005 - έχει ξεκαθαρίσει πως δεν συζητά καν κάποια ενδεχόμενη επιστροφή στη σκηνή του διαγωνισμού, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ως στιχουργός, συνθέτης ή παρουσιάστρια. 

Με αυτή τη λογική, η κρατική τηλεόραση της Σουηδίας πρότεινε στη δημοφιλή τραγουδίστρια να παρουσιάσει τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού τον ερχόμενο Μάιο. 
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Φιλιά και σέξι πόζες στην πίστα!

 

Μαζωνάκης-Φουρέιρα ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους

Ξεκίνησαν οι εμφανίσεις του Γιώργου Μαζωνάκη και της Ελένης Φουρέιρα σε νυκτερινό κέντρο της Αθήνας και οι δύο τραγουδιστές ξεδιπλώνουν κάθε βράδυ το ταλέντο τους στην πίστα.

Όταν οι δύο καλλιτέχνες βρίσκονται μαζί πάνω στην πίστα του «Thalassa» ο αισθησιασμός φτάνει στα ύψη. 

Η χορογραφία τους είναι αρκετά σέξι καθώς οι δυο τους τραγουδούν τόσο κοντά ο ένας στον άλλον και μάλιστα ολοκληρώνουν το κοινό τους πρόγραμμα με ένα «καυτό φιλί» στο στόμα. 






newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Το νέο τατουάζ της Rihanna

 

Η αιγυπτιακή θεά Ίσιδα κοσμεί το θώρακά της!

Φόρο τιμής στη γιαγιά της, που έχασε πρόσφατα, θέλησε να αποτίσει η Rihanna, κάνοντας ένα τατουάζ κάτω από το στήθος της με τη θεά της Αιγύπτου Ίσιδα. 

Και φυσικά, κάτι τόσο προσωπικό… δεν μπορούσε να το κρατήσει κρυφό!

Η νεαρή σταρ τράβηξε φωτογραφία το νέο της «απόκτημα» και την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο tweeter, συνοδεύοντάς τη με την εξής λεζάντα: «Η θεά Ίσιδα – ολοκληρωμένη γυναίκα – πρότυπο για τις επόμενες γενιές – γιαγιά Dolly πάντα στην καρδιά μου».







Διαβάστε περισσότερα »

"Nέος ρατσισμός η δημοσιοποίηση των ονομάτων καλλιτεχνών!"

 

Η Άννα Χατζησοφιά σχολίασε τη δημοσιοποίηση των φορολογικών δηλώσεων

Πώς σχολίασε τη δημοσιοποίηση των ονομάτων καλλιτεχνών και πόσα δήλωσαν στη φορολογική τους δήλωση η σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά;

Τι λέει για την Τάνια Τσανακλίδου αλλά και για τους τραγουδιστές που γεμίζουν τις πίστες γαρύφαλλα; Γιατί κάνει λόγο για ρατσισμό;

Η Άννα Χατζησοφιά επέλεξε το Facebook για να σχολιάσει με το δικό της τρόπο τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα εισοδήματα που δήλωσαν πως εισέπραξαν τραγουδιστές για το οικονομικό έτος 2009:

«Αυτό τι είναι τώρα; Ο νέος ρατσισμός; Μια σειρά καλλιτέχνες που δεν έχουν καμία σχέση σαν εισοδήματα μεταξύ τους, εξ αντικειμένου, γιατί άλλο οι μεγάλες πίστες και τα γαρίφαλα και άλλο η Τάνια Τσανακλίδου και οι καλλιτέχνες των μουσικών σκηνών. Μέσα δε, στα ονόματα και δημιουργοί που δεν είναι πια στο προσκήνιο, λόγω ηλικίας και είναι φυσικό να έχουν χαμηλές δηλώσεις. Είναι νόμιμη η δημοσιοποίηση των προσωπικών δεδομένων;»

 radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

«Αν δεν φωτογραφηθούν με τα μαγιό θα τους φάει η ''μαρμάγκα''»

 

Ο Γ. Μαργαρίτης «τα βάζει» με το star system των καλλιτεχνών

Έξω από τα δόντια τα είπε ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εκπομπή Fthis TV της Σταματίνας Τσιμτσιλή, έβαλλε κατά του star system των καλλιτεχνών. 

Ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε χωρίς φόβο και πάθος για τα σημερινά σύγχρονα τραγούδια. «Απορώ! Που το βρίσκουν το κουράγιο, αυτοί που γράφουν τα τραγούδια και αυτοί που τα τραγουδάνε, ενώ ο κόσμος δίπλα τους πεινάει αυτοί να λένε ερωτικά και καψούρικα τραγούδια. Δεν βλέπουν τι γίνεται στη χώρα μας. Δεν μπορούν να τους γράψουν κι ένα τραγούδι που να μιλάει για την κατάσταση του κόσμου» είπε χαρακτηριστικά ενώ δεν δίστασε να μιλήσει με ειλικρίνεια για το λεγόμενο star system των καλλιτεχνών. 

«Εμείς στα χρόνια μου κρυβόμασταν για να μην μας βγάλει κανείς με μαγιό. Τώρα αν δεν φωτογραφηθούν με τα μαγιό και τα παιδιά, θα τους φάει η ‘’μαρμάγκα’’». 
Διαβάστε περισσότερα »

Η Δημητρίου ενθουσίασε το κοινό στην Κωνσταντινούπολη

 

Έδωσε μεγάλη συναυλία με 7.000 θεατές

Για τους Τούρκους η Άντζελα Δημητρίου είναι μια μεγάλη σταρ. Τη λατρεύουν και της το δείχνουν σε κάθε της εμφάνιση στη χώρα τους.

Αυτό έγινε και στις 9 Σεπτεμβρίου που η Άντζελα έδωσε μεγάλη συναυλία στην Κωνσταντινούπολη με 7.000 θεατές να την χειροκροτούν όρθιοι. 

Ο τούρκικος Τύπος, μάλιστα, την αποκαλεί Ελληνίδα Θεά!

Από νωρίς είχαν στηθεί τα πάντα σε στάδιο της Κωνσταντινούπολης, σε μια πανάκριβη παραγωγή.

Τα εισιτήρια της συναυλίας είχαν εξαντληθεί μέρες πριν ενώ η Ελληνίδα τραγουδίστρια έφτασε στην Πόλη με την ομάδα της μια ημέρα πριν από την εκδήλωση.

Δίπλα στην Άντζελα εμφανίστηκε και η Τουρκάλα σταρ Ζινέτ όπου και τραγούδησαν μαζί και το κοινό τις αποθέωνε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Σαλέας, που συνόδευσε μουσικά την βραδιά, έλαβε τις καλύτερες κριτικές από τον γειτονικό Τύπο.

Η Άντζελα Δημητρίου καθήλωσε το ανδρικό κοινό με την λευκή της βραδινή τουαλέτα ενώ οι γυναίκες λάτρεψαν το μακιγιάζ και τα μαλλιά της -όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα. 











radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Διάσημο ζευγάρι διασκέδασε σε στριπτιζάδικο

 

Χωρίς κόμπλεξ και συστολές

Αν μη τι άλλο το ζευγάρι αυτό, δεν έχει συστολές και κόμπλεξ. Η Κέιτι Πέρι και ο Τζον Μάγιερ επέλεξαν ένα ιστορικό στριπτιζάδικο του Λας Βέγκας για τη διασκέδασή τους. 

Ο Μάγιερ βρισκόταν από την Παρασκευή στην πόλη της αμαρτίας και η αγαπημένη του πήγε εκεί για να τον συναντήσει. Η έξοδός τους άρχισε από νωρίς με φαγητό σε ιταλικό εστιατόριο και συνεχίστηκε στο περίφημο Spearmint Rhino. 

Όσο για το τι έγινε στο στριπτιζάδικο, μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ. Όπως λέει το παλιό, αμερικανικό ρητό: «ό,τι γίνεται στο Βέγκας, μένει στο Βέγκας». 





newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Αγκαλιά με το γάτο της η 'Εφη Σαρρή

 
Πήρε αγκαλιά τον λευκό της γάτο και ξάπλωσαν στα λευκά σεντόνια…

Ο λόγος για την Έφη Σαρρή, η οποία αυτή την περίοδο λέγεται ότι βρίσκεται στο στούντιο ηχογράφησης για τη νέα της δισκογραφική δουλειά.

Η τραγουδίστρια πόσταρε τη φωτογραφία στο twitter της. 


Διαβάστε περισσότερα »

Πήγε για ποτό ντυμένη νύφη

 

Ακόμα μία εκκεντρική εμφάνιση για την Gaga

Η Lady Gaga έβαλε ένα φόρεμα τύπου... νυφικό και βγήκε να κλαμπάρει στο Λονδίνο.

Η 26χρονη τραγουδίστρια, συνδύασε το εκκεντρικό φόρεμα με την τεράστια ουρά, με στέμμα, βέλο κουλουριασμένο στο κεφάλι (!) και κρεμ μπότες με τακούνι τύπου πλατφόρμα.

Η σταρ ήπιε με τα φιλαράκια της την Ριάνα και τον Jay-Z, οι οποίοι βρέθηκαν στο ίδιο κλαμπ μετά την εμφάνισή τους στην Τελετή Λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων.






newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

"Τσακωμένη" με το... σουτιέν η Miley Cyrus!

 

Άλλη θέα στο προφίλ

Με την αλλαγή της κουπ της η 19χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια Miley Cyrus φαίνεται να αλλάζει γενικά στιλ και να επιλέγει εμφανίσεις διαφορετικές από αυτές στις οποίες μας είχε συνηθίσει. 

Η μπλούζα που φορούσε στην έξοδό της με τον σύντροφό της Liam Hemsworth, σε συνδυασμό μάλιστα με το γεγονός πως δεν φορούσε και πάλι σουτιέν, ήταν αρκετά αποκαλυπτική από το πλάι. 

Δείτε τις φωτογραφίες 








newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Στο πλευρό του Μιχάλη η Ζέτα

 

Παρούσα στη συναυλία που έδωσε ο τραγουδιστής μαζί με φίλο της

Το «παρών» στη χτεσινοβραδινή συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, στο θέατρο Βράχων, έδωσε η αγαπημένη του, Ζέτα Μακρυπούλια.

Ντυμένη σικ και συνοδευόμενη από έναν φίλο της παρακολούθησε τον καλό της, ενώ δεν έλειψαν οι στιγμές που τον καταχειροκρότησε ψιθυρίζοντας τα τραγούδια του.

Δείτε τις φωτογραφίες...



Διαβάστε περισσότερα »

Tα αδικοχαμένα είδωλα της Gaga

 

Οι στίχοι αποκαλύπτουν τη σκοτεινή πλευρά της διασημότητας

Η Lady Gaga αφιέρωσε ένα παράξενο τραγούδι στα αγαπημένα και αδικοχαμένα είδωλά της. Η ιδιόρρυθμη τραγουδίστρια έγραψε το κομμάτι «Princess Die» για να τιμήσει την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία, όπως λέει, ήταν το αγαπημένο της πρόσωπο όταν ήταν μικρή. 

Στην πρόσφατη συναυλία της, στο Λονδίνο, η Lady Gaga, εμφανώς συγκινημένη, έπαιξε το κομμάτι για την Νταϊάνα, αλλά και για την Amy Winehouse και τον σχεδιαστή Alexander McQueen που αυτοκτόνησε πριν από δυόμισι χρόνια. 

Το τραγούδι αναφέρεται στο τίμημα που πληρώνουν οι διάσημοι, προσπαθώντας να ανταποκριθούν στις σκληρές απαιτήσεις της διασημότητας. 

Οι στίχοι του τραγουδιού είναι, αν μη τι άλλο, εύγλωττοι: «Αφήστε το φέρετρο ανοιχτό όταν φύγω, αφήστε με να φορώ πέρλες και κραγιόν για να ξέρουν όλοι, η φωτογραφία που θα αφήσω θα είναι όμορφη, θα είμαι ξαπλωμένη πάνω στα μαχαίρια της διασημότητας, για να το δουν όλοι». 


newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »