Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Σε ποια τραγουδίστρια έχουν κάνει τρεις προτάσεις γάμου;

undefined
«Μου έχουν κάνει τρεις προτάσεις γάμου μέχρι τώρα. Στην πρώτη απάντηση θετικά» εξομολογείται γνωστή τραγουδίστρια........



Ο λόγος για τη Shaya, η οποία συμπλήρωσε στο περιοδικό «ΟΚ!»: 



«Αλλά όταν συνειδητοποίησα τι μου συνέβαινε, γιατί ήμουν μόλις 17 χρονών, την πήρα πίσω και του ζήτησα να χωρίσουμε. Η δεύτερη πρόταση έγινε όταν ήμουν είκοσι χρονών. Εκεί του εξήγησα ότι δεν είμαι έτοιμη για να παντρευτώ.

Η τελευταία φορά που μου έκαναν πρόταση γάμου ήταν πριν από δυο χρόνια αλλά δεν έγινε με επίσημο τρόπο οπότε δεν χρειάστηκε να απαντήσω. Αν μου έκανε τώρα πρόταση γάμου ο αγαπημένος μου, το πιθανότερο είναι ότι θα έμενα παγωτό. Δεν ξέρω αν θα την αποδεχόμουν, κάτσε να συμβεί πρώτα».

http://www.gossip-tv.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ποια τραγουδίστρια μας παρουσιάζει τα…πλούσια κάλλη της;(PHOTOS

Διαφημίζει τα… κάλλη της στο twitter

    Τις διακοπές της απολαμβάνει αυτή την περίοδο η διάσημη τραγουδίστρια η οποία με τόσες φωτογραφίες στο διαδίκτυο έχει γίνει η πλέον αναγνωρίσιμη φιγούρα με ή χωρίς ρούχα.
    Από ότι φαίνεται η ίδια έχει πάθει έναν εθισμό στο ίντερνετ καθώς δεν περνάει μέρα να μην ανεβάσει φωτογραφία με τα πολλά διαφορετικά μαγιό της σε όλες τις σέξι πόζες.
    Ο λόγος για τη Ριάνα η οποία βρίσκεται με φίλες στη Σαρδηνία και μας… βομβαρδίζει!


    Πηγή:radar.gr

    Διαβάστε περισσότερα »

    Η Lady Gaga ολόγυμνη


    Η Lady Gaga ολόγυμνη


    Το έκανε το θαύμα της πάλι η Lady Gaga,αφού μετά από τις παράξενες εμφανίσεις τώρα εμφανίζεται γυμνή για λογαριασμό μιας διαφήμισης αρώματος το οποίο υπγράφει ο Steve Klein. Ξαπλωμένη ολόγυμνη η γνωστή τραγουδίστρια κρατάει το άρωμα,φοράει μάσκα ενώ τα απόκρυφα σημεία καλύπτονται από μικροσκοπικούς άνδρες.






    Δείτε την φωτογραφία
    Διαβάστε περισσότερα »

    Σοκ! Αγνοείται η μητέρα του Michael Jackson!


    Σοκ! Αγνοείται η μητέρα του Michael Jackson!


    Σοκ! Αγνοείται η μητέρα του Michael Jackson!

    Επίσημη αναφορά για εξαφάνιση κατέθεσε στην αστυνομία η δικηγόρος και τα εγγόνια της  Katherine Jackson για την μητέρα του Βασιλιά της ΠΟΠ.
    Η Katherine Jackson αγνοείται εδώ και μία εβδομάδα σύμφωνα με τα εγγόνια της, τα οποία δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν μαζί της. Η 82χρονη μητέρα του Michael Jackson έφυγε από το σπίτι στις 15 Ιουλίου για να πάει στο Νέο Μεξικό και να παρακολουθήσει μια συναυλία των παιδιών της. Μαζί της ταξίδευε η Rebbie Jackson. Η Paris Jackson προσπαθεί να επικοινωνήσει και με τη θεία της, Rebbie, αλλά συνεχώς της λένε ότι δεν μπορεί να μιλήσει μαζί της και η ανησυχία είναι έκδηλη βέβαια μετά και το περιστατικό που συνέβη αυτή την εβδομάδα με τη διαθήκη του Michael Jackson. Τα αδέρφια του δηλώνουν ότι είναι ψεύτικη και πως η πίεση των ανθρώπων που έχουν αναλάβει την διαχείριση της περιουσίας έχει προκαλέσει προβληματα υγείας στην Katherine Jackson. Η δικηγόρος της Sandra Ribera δηλώνει ιδιαίτερα ανήσυχη για την υπόθεση, αφού όπως λέει ποτέ δεν έχει περάσει έστω και μια μέρα που να λείπει και να μην έχει επικοινωνήσει με τα παιδιά. Εκτιμά πως δεν αποκλείεται να είναι με την Rebbie Jackson, αλλά δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί δεν επικοινωνεί μαζί τους. «Τα παιδιά προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τη γιαγιά τους, αλλά δεν τα έχουν καταφέρει εδώ και μία εβδομάδα. Τους λένε ότι δεν μπορεί να τους μιλήσει. Ανησυχώ ότι δεν είναι ασφαλής», ανέφερε η Ribera.
    Διαβάστε περισσότερα »

    Γιατί είναι σε μεγάλο δίλημμα Κοκκίνου- Μπρόγρης;


    Ο Γιώργος Μπόγρης διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους όχι μόνο στα προσωπικά του, αλλά και στα προσωπικά του.
    Ο μπασκετμπολίστας έχει αποδείξει ότι έχει ταλέντο στην μπάλα και πρόσφατα δέχτηκε πρόταση από ομάδα της Ιταλίας. Σύμφωνα με το Λοιπόν, ο Γιώργος σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην γειτονική χώρα, αλλά βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα βλέπει συχνά την Έλλη Κοκκίνου στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία και είναι πολύ ερωτευμένος. Το ζευγάρι προσπαθεί να βρει έναν τρόπο προκειμένου να συναντιούνται όσο πιο συχνά γίνεται και ο μπασκετμπολίστας να μην χάσει την ευκαιρία για διεθνή καριέρα.
    gossip-tv
    Διαβάστε περισσότερα »

    Άννα Βίσση: «Συνεχίζω να αυτοκαταστρέφομαι και να τυραννιέμαι»


    Κλέβει τις εντυπώσεις για ακόμη μια φορά η Άννα Βίσση με το νέο της δίσκο με τίτλο «Τυραννιέμαι».
    Η ελληνίδα τραγουδίστρια διανύει μια ακόμη δημιουργική και «ζηλευτή» από πολλούς, φάση στην καριέρα της και μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της εξηγεί ποτέ χρησιμοποιεί το ρήμα «τυραννιέμαι» και γιατί! «Με το φαί μια ζωή τυραννιέμαι... Γιατί είμαι μια ακόμη χαζή και ματαιόδοξη γυναίκα που ενώ, ξέρω τι είναι σωστό για μένα, το σώμα μου, την υγεία μου, συνεχίζω να αυτοκαταστρέφομαι και να τυραννιέμαι. Να πεινάω εν ολίγοις. Τώρα τελευταία μου φαίνεται πως μου φέρομαι λίγο καλύτερα», αποκαλύπτει στον Τηλεθεατή.
    gossip-tv
    Διαβάστε περισσότερα »

    ΡΟΥΒΑΣ - ΖΥΓΟΥΛΗ: ΕΜΑΘΑΝ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΟΥΣ





    Ρουβάς-Ζυγούλη: Έμαθαν το φύλο του τρίτου μωρού τους!


    Ρουβάς-Ζυγούλη: Έμαθαν το φύλο του τρίτου μωρού τους!

    Ευτυχισμένοι και ευλογημένοι νιώθουν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη για τον ερχομό σε λιγότερο από έξι μήνες του τρίτου τους παιδιού.
    Μάλιστα πριν από λίγες μέρες το ζευγάρι έμαθε και το φύλο του μωρού που περιμένει. And it's a boy! Σύμφωνα με τη Real, η Κάτια σε λίγους μήνες θα κρατά τον δεύτερο γιο της μιας και ύστερα από εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη στο μαιευτήριο Λητώ, περιμένει αγοράκι. Έτσι, μετά την ευτυχία που της χάρισαν η μόλις τρεισήμισι ετών Αναστασία και ο μόλις 10 μηνών γιος τους, έρχεται και το τρίτο τους παιδί για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους
    .
    gossip-tv
    Διαβάστε περισσότερα »

    ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ 2007 Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ



    Δείτε πώς ήταν το 2007 ο Δήμος Αναστασιάδης

    Δείτε πώς ήταν το 2007 ο Δήμος Αναστασιάδης

    Μπορεί σήμερα να είναι ένας από τους καλύτερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, όμως ο Δήμος Αναστασιάδης το 2007 είχε απορριφθεί από το Dream Show, στο οποίο μάλιστα είχε κερδίσει ο Νίκος Οικονομόπουλος. Πώς ήταν όμως τότε ο γνωστός τραγουδοποιός;
    Είχε μακρύ μαλλί, δεν είχε φτιάξει σώμα με 6 pack κοιλιακούς με τους οποίους φωτογραφήθηκε πρόσφατα και προφανώς δεν είχε βρει ακόμα το λουκ που του ταίριαζε. Στο πέρασμα αυτών των πέντε χρόνων, ο γνωστός καλλιτέχνης βρήκε τελικά όλα αυτά που θα τον έκαναν να έχει το... πακέτο και πλέον γνωρίζει τη μία επιτυχία μετά την άλλη. Δείτε τον από τον τελικό του Dream Show το 2007.
    • Click to enlarge image 5188_MIKROYTSIKOS_29122006_1.jpg
    • Click to enlarge image 7173_KTENAS_XARALAMPOYS_29122006.jpg
    •  

    GOSSIP.TV
    Διαβάστε περισσότερα »

    Δ. Βανδή: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Δράμα! Φωτογραφίες και video




    Δέσποινα Βανδή: Δείτε πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Δράμα



    Δέσποινα Βανδή: Δείτε πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Δράμα

    Συγκινημένη άκουγε από τους θαυμαστές της και όλους όσοι έσπευσαν να παρακολουθήσουν τη συναυλία της, να της εύχονται χρόνια πολλά για ταγενέθλιά της και να της τραγουδούν το γνωστό τραγουδάκι, χθες το βράδυ, κατά τα μεσάνυχτα, η Δέσποινα Βανδή.
    Η ίδια παρακίνησε τους φαν της στη συναυλία που έδωσε στη Δράμα να της τραγουδήσουν το "χρόνια πολλά" δείχνοντας να το διασκεδάζει πολύ. Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή της και την επίμαχη στιγμή.

    Διαβάστε περισσότερα »

    «Είχα να φάω 20 χρόνια τηγανιτές πατάτες»

     

    Εξαντλητικές δίαιτες έχει δοκιμάσει η Μαντώ

    Η Μαντώ, σε πρόσφατη συνέντευξη μίλησε για τα πρότυπα της εποχής και τις θυσίες που έκανε για να μπορεί να αντεπεξέλθει.

    Η τραγουδίστρια ανέφερε στο Λοιπόν: «Η εποχή που έκανα καριέρα είχε αυτό. Δεν με ήθελαν παντρεμένη, με οικογένεια και το δεύτερο κακό που είχε ήταν ότι μας ήθελαν όλες ‘’κόκκαλα’’, όχι απλά αδύνατες. Ήμασταν μονίμως σε μία δίαιτα, στην εξάντληση. Μέχρι αναιμία είχα πάθει από τις δίαιτες που έκανα. Έπρεπε να είμαι πάντα κάτω από 60 κιλά. Αυτό ήταν κανόνας. Ένιωθα τεράστιες ενοχές που είμαι μια γυναίκα με καμπύλες και έβλεπα ότι δεν αντιπροσώπευα το ιδανικό της τότε εποχής, που ήταν της μόδας οι κοκκαλιάρες.»

    Συνέχισε μάλιστα, τονίζοντας πως ευτυχώς αυτές οι εποχές έχουν πλέον περάσει και η κατάσταση είναι αρκετά διαφορετική : «Χαίρομαι που απενοχοποιήθηκε η καμπύλη στη γυναίκα και μπορούμε να φάμε και τηγανητές πατάτες, γιατί εγώ είχα να φάω 20 χρόνια. Δυστυχώς, δεν είχα το σωματότυπο να τρώω ό,τι θέλω. Είχα μια τάση να παχαίνω, οπότε έπρεπε να είμαι μονίμως σε μια δίαιτα, να μην ξεπεράσω τα 59 κιλά. Στην πείνα!»
     
    Διαβάστε περισσότερα »

    Συναυλία στη Στυλίδα θα δώσει η Άννα Βίσση

    Συναυλία στη Στυλίδα θα δώσει η Άννα Βίσση 

    Αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση του Απόστολου Γκλέτσου

    Η συμπάθεια μεταξύ τους είναι αμοιβαία. Εκείνος πάντα μιλάει για εκείνη με τα πιο όμορφα λόγια αλλά και η Άννα Βίσση δεν έχει διστάσει να αποκαλύψει ότι από τον Απόστολο Γκλέτσο έχει τις καλύτερες αναμνήσεις.
    Οι δρόμοι του πρώην ζευγαριού, θα διασταυρωθούν ξανά για επαγγελματικούς λόγους αυτή τη φορά.
    O Απόστολος Γκλέτσος πρότεινε στην Ελληνίδα σταρ να κάνει μία συναυλία στη Στυλίδα το Σάββατο 11 Αυγούστου και εκείνη ενθουσιάστηκε με την πρόταση του.
    newsbeast

    Διαβάστε περισσότερα »

    «Άστραψαν και βρόντηξαν» οι Stavento

    Ξεσηκώνουν με το νέο τους video - clip



    Stavento: Κυκλοφόρησε το video clip του 'Άστραψα και βρόντηξα'

    Ήρθαν για να ξεσηκώσουν ακόμα μια φορά με το νέο τους τραγούδι οι Stavento. Το πολυαναμενόμενο video clip τους για το τραγούδι «Άστραψα και βρόντηξα» μόλις κυκλοφόρησε και
    το περιεχόμενο του είναι σε full καλοκαιρινή διάθεση.

    Η σκηνοθεσία του video clip έγινε από το Betamovement, που έχει σκηνοθετήσει επίσης το «Πηδάω το Κύματα» και το «Άμα σε είχα κοντά μου».

    Δείτε το video clip:

    newsbeast

    Διαβάστε περισσότερα »

    Δεν έμεινε ασυγκίνητη απέναντι στη σφαγή του Ντένβερ η Καλομοίρα

     

    Σοκαρισμένη δηλώνει η Καλομοίρα από τη σφαγή σε σινεμά του Ντένβερ, όπου ο 24χρονος δράστης, σκόρπισε το θάνατο σε 12 άτομα, τραυματίζοντας άλλους 70, εκ των οποίων οι 11 είναι σοβαρά, κατά τη διάρκεια της μεταμεσονύχτιας προβολής της ταινίας «Batman: The Dark Knight Rises».

    Η νεαρή τραγουδίστρια που κυοφορεί δίδυμα και βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, δεν μπόρεσε να μείνει ασυγκίνητη και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, έγραψε:

    «Η καρδιά μου είναι μαζί με όλα τα θύματα του μακελειού στο Colorado. Είναι συγκλονιστικό. Ας προσευχηθούμε για τις οικογένειες τους».
    newsbeast

    Διαβάστε περισσότερα »

    Φάλαινα έγλειψε τη Σακίρα

    ΣΑΚΙΡΑ
    Τη γλείφει μία φάλαινα

      Σε ένα θαλάσσιο πάρκο πήγε η Σακίρα μαζί με τον αγαπημένο της Ζεράρ Πικέ και ήρθε πολύ κοντά με μία... όρκα.
      Η 36χρονη τραγουδίστρια που ανέβασε φωτογραφίες στοTwitter τόλμησε και πλησίασε τόσο πολύ την όρκα που θεωρείται και δολοφόνος- φάλαινα που εκείνη άρχισε να τη γλείφει στο μάγουλο. 


       radar.gr
      Διαβάστε περισσότερα »

      Η επιστροφή της Καίτης Γαρμπή!

       

      Ετοιμάζει εμφανίσεις-έκπληξη!

      Υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει στα μουσικά δρώμενα και το κάνει με καινοτόμο τρόπο, καθώς συμφώνησε να εμφανίζεται σε αίθουσα γνωστού πολυκινηματογράφου στο Μαρούσι.

      Όπως γράφει το radar.gr η πρεμιέρα των εμφανίσεών της έχει οριστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο. Εκεί που θα τελειώνει το θρίλερ που παρακολουθείς, πετάγεσαι και μια δίπλα γιατί θα ξεκινάει το πρόγραμμα της η Καιτούλα.

      Σας έχουμε μια μικρή γεύση από τη νέα της δουλειά:

      Διαβάστε περισσότερα »