Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Γέννησε η Shakira?

 

Αλήθεια ή πρωταπριλιάτικο αστείο;

Ο Gerard Piqué μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ότι η Shakira γέννησε και τι κρατάνε στην αγκαλιά τους το γιο τους.

Τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε ο ευτυχής μπαμπάς μέσω twitter.

«Γεννήθηκε ο γιος μας. Είμαστε πολύ, πολύ ευτυχισμένοι, σας ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματά σας», έγραψε ο Pique που δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.






Ωστόσο τη συγκεκριμένη μέρα που ο ποδοσφαιριστής ανέβασε την είδηση στο twitter, στην Ισπανία, χώρα καταγωγής του, γιορτάζουν την Dia de los Santos Inocentes, δηλαδή κάτι σαν την δική μας Πρωταπριλιά, οπότε και όλοι κάνουν φάρσες και δημιουργούν ψεύτικες ιστορίες. Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι η είδηση δεν είναι αλήθεια. 

Προς το παρόν ούτε ο εκπρόσωπος της Shakira, αλλά ούτε και του Piqué έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι.

newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Ντοκιμαντέρ η ζωή της Lady Gaga

 

Δια χειρός... Terry Richardson

Ένα ακόμη «δώρο» στους θαυμαστές της ετοιμάζει η Lady Gaga. Όπως ανακοίνωσε στο twitter η εκκεντρική ποπ σταρ, στα σκαριά είναι ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της.

«Καλά Χριστούγεννα μικρά τερατάκια! Ο Terry Richardson ετοιμάζει μια ταινία για μένα, για τη δημιουργία του "Artpop" και για εσάς! Σας ευχαριστώ που είστε τόσο υπομονετικοί σχετικά με το νέο μου άλμπουμ «Artpop» και ελπίζω να είστε ενθουσιασμένοι με αυτά που έρχονται. Σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά», τόνιζε στο μήνυμά της.

Η Lady Gaga έχει ξανασυνεργαστεί με τον Terry Richarsson καθώς οι δυο τους είχαν κυκλοφορήσει μαζί το φωτογραφικό λεύκωμα «Lady Gaga X Terry Richardson».
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Την «έκαψε» η ανοιχτή μπαλκονόπορτα

 

 

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η γυμνή Rihanna. Οι παπαράτσι κατάφεραν να εντοπίσουν την τραγουδίστρια την ώρα που ήταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στα Μπαρμπέιντος γυμνή και μάλιστα με ανοιχτή την μπαλκονόπορτα. 

Οι παπαράτσι καραδοκούσαν και φυσικά δεν έχασαν τέτοιο λαβράκι.



   
Διαβάστε περισσότερα »

Στο νοσοκομείο η Δέσποινα Βανδή

 

Στο νοσοκομείο η Δέσποινα Βανδή

Με λοίμωξη του αναπνευστικού

Στο νοσοκομείο εισήχθη η Δέσποινα Βανδή με υψηλό πυρετό και με έντονο βήχα όπου διαγνώστηκε λοίμωξη του αναπνευστικού. 

Στην σχετική ενημέρωση που έκανε η δισκογραφική της εταιρεία, τονίζεται ότι η Βανδή θα επιστρέψει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις όταν το επιτρέψει η υγεία της και ότι ως τότε το υπόλοιπο πρόγραμμα του κέντρου που εμφανίζεται θα συνεχιστεί κανονικά.
newsbeast 
Διαβάστε περισσότερα »

Μαζί την παραμονή Χριστουγέννων Κοκκίνου-Μπόγρης

 

Διασκέδασαν με τους Onirama

Η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης πέρασαν μαζί το βράδυ της pαραμονής των Χριστουγέννων. 

Το ζευγάρι, που είναι μαζί περισσότερο από δύο χρόνια, παρακολούθησε τους Onirama στη σκηνή του Gotham City Stage και διασκέδασε με την ψυχή του. 






Διαβάστε περισσότερα »

Διάσημος κιθαρίστας πέθανε στη σκηνή την ώρα που έκανε σόλο

 

Τραγικό θάνατο βρήκε γνωστός κιθαρίστας πάνω στη σκηνή.
Ο Mike Scaccia, μέλος των Ministry αλλά και των Rigor Mortis, συμμετείχε σε συναυλία για τα γενέθλια του φίλου του, επίσης μουσικού, Bruce Corbitt. Τη στιγμή που έκανε το δικό του σόλο με την κιθάρα, βρήκε τραγικό θάνατο, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 47 χρονών.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η ανακοπή προκλήθηκε από εμφραγμα και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος! Ο Scaccia θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες της heavy metal μουσικής σε όλο τον κόσμο!
gossip-tv.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε την Καλομοίρα λίγες ημέρες μετά τη γέννηση των διδύμων!

 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης μετά την γέννηση των γιών τους, Δημήτρη και Νίκο. Το ζευγάρι κρατάει εδώ και λίγες μέρες στην αγκαλιά του τα δίδυμα αγοράκια του και μοιράζεται τις χαρούμενες στιγμές του με τους φίλους του!

Η Καλομοίρα είχε περιγράψει , λίγες ώρες μετά την γέννα, την χαρά που ένιωσε βλέποντας τα πρόσωπα των γιων της. Η ευτυχία αυτή είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της αλλά και στου συζύγου της. 
Οι πανευτυχείς γονείς πόζαραν στο σπίτι τους μόλις 12 μέρες μετά το καλωσόρισμα των παιδιών τους για να ευχηθούν με αυτό τον τρόπο “Καλά Χριστούγεννα” σε όλους τους αγαπημένους τους ανθρώπους.
Διαβάστε περισσότερα »

Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι του Γιώργου Τσαλίκη

 

«Όσο κοιμηθήκαμε, κοιμηθήκαμε. Γαλοπούλααααα... Μ’ ακούς; Έτοιμη μωρό μου;», έγραψε ο Γιώργος στο Twitter την Τετάρτη. Ο τραγουδιστής παρά το ξενύχτι λόγω των εμφανίσεων του σε νυχτερινό κέντρο, πρόλαβε και ετοίμασε ολόκληρο χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Βέβαια οι ετοιμασίες, μιας και όπως φαίνεται και στην φωτογραφία το τραπέζι ήταν πλούσιο, είχαν ξεκινήσει μια μέρα πριν. Επιδεικνύοντας τις μαγειρικές του ικανότητας έφτιαξε μια γαλοπούλα και δύο λαχταριστά γλυκά.

Λίγο μετά έστειλε και τις ευχές του, πάλι μέσω Twitter, γράφοντας τα εξής:

«Χρόνια πολλά σε όλους! Με ευγνωμοσύνη γι’ αυτά που έχουμε, πολλά ή λίγα και πίστη ότι θα έρθουνε καλύτερα. Υγεία και τύχη».


 
 
Διαβάστε περισσότερα »