Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή της ετοιμάζει η Beyonce

 

Και πρωταγωνίστρια και παραγωγός

Ένα ντοκιμαντέρ με την ζωή της ετοιμάζεται να χαρίσει στους θαυμαστές της η Beyonce ακολουθώντας τα χνάρια της Katy Perry. Το ντοκιμαντέρ - ταινία, θα συμπεριλαμβάνει στιγμές από το γάμο της με τον Jay - Z, τη γέννηση της κόρης της Blue - Ivy, καθώς και τις εμφανίσεις της από τις συναυλίες της. Η Beyonce έχει σχεδιάσει το concept με όλες τις λεπτομέρειες, θα αναλάβει την παραγωγή και φυσικά θα πρωταγωνιστήσει.






Η πρώτη συνάντηση με μεγάλο στούντιο του Χόλιγουντ, έχει ήδη γίνει και η διάσημη τραγουδίστρια παρουσίασε υλικό 20 λεπτών. Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά, που θα δούμε τη Beyonce στη μεγάλη οθόνη καθώς έχει προηγηθεί ο ρόλος της στην ταινία «Dream girls».

newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

«Είναι δυναμική, έξυπνη, το στήριγμά μου»

Ο Liam Hemsworth μιλάει για την Miley Cyrus

Ο Τύπος δεν είναι πάντα ευγενικός μαζί της, υπάρχει όμως ένας άνθρωπος που την θαυμάζει και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για αυτήν. Ο Liam Hemsworth πλάθει το εγκώμιό της τραγουδίστριας και ηθοποιού Miley Cyrus.

«Είναι δυναμική , έξυπνη και ένας άνθρωπος στον οποίο μπορείς να βασιστείς. Είναι το στήριγμά μου» λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Men's Health.

Η πρωταγωνιστής του «Hunger Games» μίλησε επίσης για την αγάπη του στα extreme sports. «Μου αρέσει πολύ το surfing στο οποίο επιδίδομαι από μικρό παιδί».

Μάλιστα όπως λέει κάποια στιγμή ήρθε αντιμέτωπος με καρχαρία αλλά δεν κινδύνεψε η ζωή του. Επίσης αγαπάει πολύ και το μποξ.



Ο Liam βρίσκεται στην Φιλαδέλφεια για τις ανάγκες της νέας του ταινίας «Paranoia». Σύμφωνα με πληροφορίες, η Miley είναι μαζί του τον στηρίζει και όσο εκείνος δουλεύει εκείνη κάνει βόλτες στα μαγαζιά και τα κομμωτήρια.




Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009 και από τότε είναι αχώριστοι. Μάλιστα στις 31 Μαΐου της χάρισε κι ένα μονόπετρο από γνωστό κοσμηματοπωλείο κάνοντας πολλούς να μιλάνε για αρραβώνα.

 newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Ακούστε το «Καλοκαίρι μου» του Χατζηγιάννη στα Σέρβικα! (Video)


Ακούστε το «Καλοκαίρι μου» του Χατζηγιάννη στα Σέρβικα! (Video)

Μουσικά νέα 
Από τον Χρίστο Καλτσά.
Οι Βαλκάνιοι φίλοι μας (Σερβία, Βουλγαρία, Αλβανία) αλλά και Τουρκία, εδώ και αρκετά χρόνια, «δανείζονται» είτε νόμιμα είτε παράνομα, Ελληνικές επιτυχίες όπου τις προσαρμόζουν και τις διασκευάζουν στην γλώσσα τους. Μία τέτοια περίπτωση, είναι αυτή του μουσικού ντουέτου "In Vivo" από το Μαυροβούνιο, όπου διασκέυασαν το τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Το καλοκαίρι μου» στα Σέρβικα...!
Η συγκεκριμένη διασκευή που έχει τον τίτλο "Moje leto", είναι πιό ρυθμική από το original του Μιχάλη Χατζηγιάννη και γνωρίζει ήδη τεράστια επιτυχία, αφού στο Youtube μετράει ήδη γύρω στα 5.000.000 view μόλις σε λίγες ημέρες!
Μάλλον θα έπρεπε να κυκλοφορήσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης την συγκεκριμένη version και στα Ελληνικά, αφού σίγουρα θα γνώριζε ξανά επιτυχία και στην Ελλάδα...

Δείτε το video clip
Dim lights Embed 

Διαβάστε περισσότερα »

Η Νατάσα έγινε tattoo!


Η Νατάσα έγινε tattoo!

Η Νατάσα έγινε tattoo!


Μια καλλιτέχνις του βεληνεκούς της Νατάσας Θεοδωρίδου, δικαίως απολαμβάνει την αγάπη χιλιάδων fans που την ακολουθούν πιστά και την στηρίζουν με κάθε τρόπο. Ένας από αυτούς, όμως, πρωτοτύπησε, "κτυπώντας" tattoo στο μπράτσο του τη φωτογραφία της!
Η μεγάλη του αγάπη για την τραγουδίστρια φαίνεται πως θα διαρκέσει για πάντα, κάτι που νιώθει κι ο ίδιος! Άλλωστε, δε συνηθίζουμε να λέμε πως, "αν θα κάνουμε tattoo, πρέπει να είμαστε απόλυτα βέβαιοι"; Ο άνθρωπος είναι και το δηλώνει ή μάλλον το φωνάζει!

Περήφανη πρέπει να είναι, όμως, και η ίδια η Νατάσα Θεοδωρίδου, που έχει τόσο θερμούς υποστηρικτές!

Διαβάστε περισσότερα »

Η Μπιγιονσέ συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπότητας


Η Μπιγιονσέ συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπότητας

Η παγκόσμια ημέρα ανθρωπότητας είναι η μέρα εορτασμού για την ανθρωπότητα και το πνεύμα των ανθρώπων που βοηθούν τους ανθρώπους.






Η Μπιγιονσέ συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπότητας
Η Μπιγιονσέ (Beyoncé), τα Ηνωμένα Έθνη και ανθρωπιστικές οργανώσεις ξεκινούν μια παγκόσμια εκστρατεία για να κάνουν να λάμψει το ανθρωπιστικό έργο και να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο να συμμετέχουν κάνοντας κάτι καλό για τους άλλους
Το video για την παγκόσμια ημέρα ανθρωπότητας είναι το τραγούδι της Μπιγιονσέ “I Was Here” και θα οπτικοποιηθεί στο hall των γενικών συνελεύσεων του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη μπροστά στο κοινό. Θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 19 Αυγούστου. Η Μπιγιονσέ και η τραγουδοποιός Νταϊάν Γουόρεν (Diane Warren) δωρίζουν το video σε αυτή την καμπάνια.
«Η παγκόσμια ημέρα ανθρωπότητας γιορτάζει το ανθρωπιστικό της έργο», δήλωσε η Valerie Amos, -Γενική γραμματέας Ανθρωπιστικών Υποθέσεων του ΟΗΕ. «Ελπίζω ότι όλοι θα δεσμευθούν να ολοκληρωθεί τουλάχιστον μια ανθρωπιστική δράση – μεγάλη ή μικρή – μέσω του www.whd-iwashere.org. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πρωτοφανή συνειδητοποίηση για τα δεινά των ανθρώπων που πλήττονται από κρίσεις σε όλο τον κόσμο».
Ο δικτυακός τόπος της εκστρατείας, η οποία ξεκίνησε σήμερα, παρέχει σε όλους την ευκαιρία να ενωθούν και να μοιραστούν του ή της επιμέρους καλές πράξεις. Στις 19 Αυγούστου, η εκστρατεία στοχεύει να φτάσει τους 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους σε μια μέρα με ένα μόνο μήνυμα.
«Όλοι βλέπουμε τα πρωτοσέλιδα και σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε πραγματικά για να βοηθήσουμε», δήλωσε η Μπιγιονσέ . «Η παγκόσμια ημέρα ανθρωπότητας είναι μια ευκαιρία για όλους μας να δουλέψουμε μαζί για να κάνουμε την διαφορά. Αυτή είναι η ώρα για να αφήσουμε το σημάδι μας στον κόσμο και να δείξουμε ότι είμαστε εδώ και μας νοιάζει».
Η εκστρατεία ξεκίνησε σε συνεργασία με τη βραβευμένη διαφημιστική εταιρία Droga5, το μεγαλύτερο οργανισμό ανθρωπιστικής βοήθειας του ΟΗΕ για ειδικά έργα. Η εταιρία παραγωγής είναι η Ridley Scott & Associates και οι σκηνοθέτες οι Kenzo Digital και Sophie Muller θα βοηθήσουν για να δώσουν ζωή στην πρωτοβουλία.
«Υπάρχουν λίγες δυνάμεις για το καλό τόσο εκτεταμένες και σημαντικές όπως τα Ηνωμένα Έθνη», δήλωσε ο David Droga, Ιδρυτής και Πρόεδρος της Droga5. «Το να είσαι σε θέση να συνεργαστείς μαζί τους και με άλλες παγκόσμιες οργανώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπότητας πρόκειται για μια ταπεινή και εξαιρετική ευκαιρία».
Κοινότητες και οργανισμοί σε όλο τον κόσμο θα γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπότητας με εορτασμούς και δημόσιες εκδηλώσεις από το Dubai στη Γενεύη, το Μπανγκόκ στην πόλη του Παναμά και από την Addis Ababa στην Νέα Υόρκη.
Το 2008, η γενική συνέλευση του ΟΗΕ όρισε την 19η Αυγούστου ως Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπότητας για την ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανθρωπιστική βοήθεια σε παγκόσμιο επίπεδο, την αναγνώριση των ανθρώπων που διακινδυνεύουν την ζωή τους για να βοηθήσουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη, όπου και να βρίσκονται και να σηματοδοτήσουν την ημέρα του 2003 που 22 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε μια επίθεση στα γραφεία του ΟΗΕ στην Βαγδάτη.
Χρειάζονται μόνο πέντε απλά βήματα για να υποστηρίξετε την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπότητας.
1. Επισκευθείτε www.whd-iwashere.org
2. Κάντε κλικ στο “Show Your Support”.
3. Διαλέξτε το support World Humanitarian Day μέσω Twitter, Facebook ή και τα δύο και ενημερώστε τους φίλους σας και τους followers σας.
4. Συνεχίζετε να κάνετε Tweets και Posts μέχρι τις 19 Αυγούστου.
5. Στις 19 Αυγούστου αφήστε το σημάδι σας κάνοντας κάτι στην τοπική κοινότητάς σας και παρακολουθήστε τα μηνύματα της Παγκόσμιας Ημέρα για την Ανθρωπότητα που θα μοιράζεται όλος ο κόσμος.
Κατεβάστε υλικό της εκστρατείας εδώ:

πηγη:e-go.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Διακοπές με θέα την καλντέρα

 

Βίσση και Γερμανού επέλεξαν Σαντορίνη

Διακοπές με θέα την καλντέρα έκαναν η Άννα Βίσση και η Ναταλία Γερμανού.

Οι δύο κουμπάρες απόλαυσαν η μία την παρέα της άλλης και είχαν την ευκαιρία να πουν αναλυτικά τα νέα τους.

Για τα μπάνια τους, όπως αναφέρει το Hello, προτίμησαν την prive πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν αλλά δεν έχασαν την ευκαιρία να περιπλανηθούν στα δρομάκια της Σαντορίνης.



newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

"Get it started" τραγουδάει η Shakira!

 

Δείτε το νέο της βιντεοκλίπ

Το νέο video clip της Shakira με τον Pitbull, είναι γεγονός! Η κολομβιανή σταρ, μας τραγουδά «Get it Started», και όπως φαίνεται στα πλάνα, είναι πιο σέξι από ποτέ. Φορώντας ένα χρυσό καυτό φόρεμα, με τονισμένο μπούστο, η Shakira είναι χάρμα οφθαλμών!









newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Ψάχνει οικόπεδο στην Κεφαλονιά ο Μπον Τζόβι

  Το νησί του έχει πάρει στην τα μυαλά

Τις καλύτερες διακοπές των τελευταίων χρόνων πέρασε στην Κεφαλονιά ο Τζο Μπον Τζόβι, ο οποίος «αλώνισε» το Ιόνιο μαζί με την οικογένειά του πάνω στο πολυτελές γιοτ του.

Όπως δημοσιεύει η Espresso, ο 50χρονος σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής απευθύνθηκε σε γραφείο real estate για να βρει παραθαλάσσιο οικόπεδο στο τουριστικό θέρετρο της Σκάλας, ένα από τα νοτιότερα χωριά της Κεφαλονιάς, προκειμένου να φτιάξει εκεί τον δικό του παράδεισο.

Όσοι ντόπιοι τον συνάντησαν και συνομίλησαν μαζί του δηλώνουν ότι το νησί του έχει πάρει στην κυριολεξία τα μυαλά.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »