Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Διαλύθηκαν οι Otherview

 

Ο μάνατζέρ τους επιβεβαίωσε τις φήμες

Παρελθόν αποτελεί πια το επιτυχημένο ποπ συγκρότημα των Otherview, καθώς τα μέλη τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους. 

Τις σχετικές φήμες επιβεβαίωσε και ο μάνατζέρ τους, Μάνος Θεοφίλου, στο δελτίο ειδήσεων του Star, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τους ακριβείς λόγους της διάλυσης. 

Σχεδόν βέβαιο είναι πάντως, ότι η Κρυσταλλία θα ακολουθήσει solo καριέρα. 


newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Δήμος Λαγκαδά - Την Τρίτη 4/12 η νέα ημερομηνία συναυλίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη

 

Από το Γραφείο Τύπου.
Από τον Δήμο Λαγκαδά και την ΔΗ.Κ.Ε.Λ. ανακοινώνεται ότι η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της...μεγάλης συναυλίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη, είναι η Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012, στις 17:00 μ.μ. 

Η μουσική σκηνή της "Αγγέλων Πόλις" ανοίγει με τον μεγάλο καλλιτέχνη, ενώ ακολουθεί μια σειρά συναυλιών με αγαπημένες φωνές. Να είστε όλοι εκεί!
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Τόπλες για το νέο της τραγούδι «Pour It Up»

 

 

Τόπλες, καλύπτοντας το στήθος της με τα χέρια της και με ένα δολάριο να σφραγίζει το στόμα της πόζαρε η Rihanna για το νέο της single.

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Pour It Up» και αποτελεί το δεύτερο κομμάτι του 7ου της άλμπουπ με τίτλο «Unapologetic».

Η αμφιλεγόμενη και βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια πόσταρε τη φωτογραφία της στο λογαριασμό της στο Instagram.

νεςσβεαστ

Διαβάστε περισσότερα »

Στις εορταστικές εκπομπές του «Πρωινού mou» η Άννα Βίσση

 

Καλεσμένη την περίοδο των Χριστουγέννων

Καλεσμένη σε μία από τις εορταστικές εκπομπές της εκπομπής «Πρωινό mou» θα είναι η Άννα Βίσση. 

«Μπορούμε να το πούμε; Εγώ θα το πω!», είπε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής, θέλοντας να αποκαλύψει το όνομα της καλεσμένης-έκπληξη που θα έχουν την περίοδο των Χριστουγέννων. 

«Θα κάνουμε κάτι τελείως μοναδικό και ξεχωριστό! Δεν θα είναι μια εκπομπή συνηθισμένη. Θα την δείτε σε πράγματα που δεν την έχετε δει μέχρι στιγμής», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

To Billboard "μίλησε": "Γυναίκα της Χρονιάς" είναι η Katy Perry

 

Ποια Adele; Η Kate Perry παίρνει τη σκυτάλη και αναδεικνύεται από το περιοδικό Bilboard "Γυναίκα της Χρονιάς" για το 2012.

"Δεν θέλω να είμαι πρότυπο για τους θαυμαστές μου. Ελπίζω να τους εμπνέω, ιδίως τις νέες γυναίκες. Το μάντρα μου είναι αν πιστεύεις στον εαυτό σου, μπορείς να είσαι τα πάντα". Με αυτό το ενθαρρυντικό μήνυμα παρέλαβε η Katy Perry την πολύ τιμητική διάκριση "Γυναίκας της Χρονιάς" από το περιοδικό Billboard, σε μια λαμπερή βραδιά στο Capitale, στη Νέα Υόρκη.
"Δεν είμαι φεμινίστρια, αλλά πιστεύω στη δύναμη των γυναικών", έσπευσε να διευκρινίσει η τραγουδίστρια που φωτογραφήθηκε για το νέο εξώφυλλο του περιοδικού. "Πίστευα ότι ο χρόνος είχε τελειώσει για μένα, αλλά φαίνεται ότι έπρεπε να περιμένω ως το τέλος. Είναι ένα ιδιαίτερο κοπλιμέντο, βλέποντας κυρίως ποιες άλλες γυναίκες είχαν λάβει τον τίτλο στο παρελθόν", είπε η 28χρονη τραγουδίστρια.
Να θυμίσουμε ότι "Γυναίκα της Χρονιάς" το 2011 είχε αναδειχθεί η πληθωρική και ταλαντούχα Adele.
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Θριαμβευτική πρεμιέρα για Πλούταρχο-Μαρτάκη

 

Δείτε τις φωτογραφίες

Θριαμβευτική ήταν η πρεμιέρα του Γιάννη Πλούταρχου και του Κώστα Μαρτάκη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιάννης Πλούταρχος με τον Κώστα Μαρτάκη τραγούδησαν όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη. 

Μαζί εμφανίζονται στο FIX LIVE, η Ελεάνα Παπαιωάννου και ο Ιωακείμ Φωκάς ενώ το σχήμα θα κατέβει για τους Αθηναίους θαυμαστές στην Αθήνα το Φεβρουάριο.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα: 







newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Οι Scorpions άνοιξαν τη χιονοδρομική σεζόν στο Τιρόλο της Αυστρίας

 

Στο διασημότερο χειμερινό θέρετρο, στο Τιρόλο της Αυστρίας, βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο οι Γερμανοί βετεράνοι Scorpions παίζοντας ...ζωντανά και ανοίγοντας έτσι τη φετινή χιονοδρομική σεζόν. Το event έλαβε χώρα στο Ischgl και είναι μέρος του φημισμένου Top Of The Mountain Concert το οποίο περιλαμβάνει κάθε χρόνο συναυλίες, πάρτι, χιονοδρομίες καθώς και άλλες εκδηλώσεις, σε υψόμετρο… 2300 μέτρων!

Στο παρελθόν για το Top Of The Mountain Concert έχουν παίξει ζωντανά τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής όπως οι Bob Dylan, Tina Turner, Elton John, Jon Bon Jovi, Rod Stewart καθώς και πολλοί διάσημοι pop αστέρες όπως η Rihanna, η Melanie C, η Beyoncé και η Kylie Minogue.

Διαβάστε περισσότερα »