Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ο Νίνο και η Χρυσή Βαρδινογιάννη στη Ρόδο λίγο πριν γίνουν γονείς - Δείτε photo

 

Ερωτευμένοι όσο ποτέ,έχουν μια σχέση που μετράει αρκετούς μήνες. Η φήμη ότι είναι μαζί ακουγόταν καιρό τώρα στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, οι δυο τους όμως το κρατούσαν σαν... επτασφράγιστο μυστικό. Λίγο καιρό μετά, ήρθε η εγκυμοσύνη, κάτι που όσο και αν ήθελαν να το κρύψουν, δεν μπορούσαν. Η όμορφη Χρυσή είναι τεσσάρων μηνών έγκυος, σε πέντε μήνες από τώρα θα γίνει μανούλα και θα κάνει τον Νίνο τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου. Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr εντόπισε το ζευγάρι στο Rodos Palace. Ο Νίνο δεν άφηνε λεπτό την αγαπημένη του από τα μάτια του.




Διαβάστε περισσότερα »

Η μετεμψύχωση του Michael Jackson σε πίστα. Ποιος μεταμορφώθηκε έτσι;

Το στιλ είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι κάτι που χαρακτηρίζει. Το ίδιο και η έλλειψή του.
Δύο λόγους μπορούμε να βρούμε για αυτή την εμφάνιση. Ο ένας, είναι ότι ο εν λόγω τραγουδιστής, αποφάσισε να γίνει η μετεμψύχωση του Michael Jackson. Ο δεύτερος, ότι δεν έχει καθόλου στιλ...
...Όποιος από τους δύο και να είναι ο λόγος, ο Σώτης Βολάνης, το διασκεδάζει και δε φαίνεται να τον νοιάζει. Το ίδιο και οι θαμώνες του κέντρου στο οποίο εμφανίζεται.
Διαβάστε περισσότερα »

ΔΕΙΤΕ: Σοκάρει η νέα αφίσα της Βανδή

Στις αθηναϊκές πίστες επιστρέφει στις 30 Αυγούστου η Δέσποινα Βανδή στο πλευρό του Αντύπα και οι δύο καλλιτέχνες φωτογραφήθηκαν για την αφίσα. Μάλιστα, η Βανδή μέσα...
...από την επίσημη σελίδα της στο Facebook έβγαλε στη δημοσιότητα τις δύο αφίσες για το σχήμα του Posidonio.

Η τραγουδίστρια φοράει ένα λευκό φόρεμα κι έχει τα μαλλιά της κάτω, ενώ έχει πάρει το γνωστό έντονο ύφος της κοιτάει κατάματα το φακό.

Ιδιαίτερα σέξι η πόζα, η οποία άρεσε σε αρκετούς φαν της. Έλα, όμως, που κάποιοι άλλοι δεν ενθουσιάστηκαν με την εικόνα της Βανδή, ειδικά με το βάρος της. Βροχή έπεσαν τα σχόλια για τα κιλά της, όπου κάποιοι θαυμαστές της έγραφαν ότι πρέπει να παχύνει!!!
sarotiko

Δείτε την φωτογραφία...

Διαβάστε περισσότερα »

Η Αγγελική Ηλιάδη βάζει το μαγιό της και ανεβάζει τη θερμοκρασία!

 

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται αυτή την περίοδο η Αγγελική Ηλιάδη, καθώς εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί της συμπρωτεύουσας στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου. Η όμορφη τραγουδίστρια εκμεταλλεύεται συχνά τις ζεστές μέρες ώστε να κάνει τις βουτιές της σε πισίνα της πόλης, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στο κόκκινο!
Άλλωστε, η Αγγελική διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας σοουμπίζ. Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr τη συνέλαβε να κάνει τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία της και να τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα!
 
enter-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Αποκλειστικό: Ο Χατζηγιάννης βαφτίζει τον ανιψάκι της Ζέτας!!!

Η τελετή θα λάβει χώρα στην Πάρο. Η οικογένεια προσπάθησε να κρατήσει κρυφό το όλο θέμα αλλά δυστυχώς δεν το κατάφερε! Το αγαπημένο νησί του ζευγαριού.
 Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα βαφτίσει το ανιψάκι της Ζέτας και πιο συγκεκριμένα το παιδί του αδερφού της. Ε…ρε γλέντια. Σιγά σιγά γίνεται και τυπικά μέλος της οικογένειας ο Μιχαλάκης…Λέτε να δούμε στέφανα το 2013; Ποιος ξέρει!!!!

Πηγή: gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Ποιος γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε στην πίστα με τακούνια;

 

Είναι εκκεντρικός και του αρέσει να προκαλεί με τις εμφανίσεις του. Αυτή τη φορά επέλεξε να εμφανιστεί στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου που τραγουδάει, με ψηλοτάκουνες μπότες και ένα μαύρο παντελόνι- φούστα!
Πρόκειται για τον Γιώργο Μαζωνάκη ο οποίος κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα στην πρεμιέρα του, με την εμφάνιση αυτή, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα είχε εμφανιστεί και με τα νύχια των ποδιών του βαμμένα σε γκρι χρώμα! Όπως είναι προφανές, στον δημοφιλή τραγουδιστή αρέσει να ταράζει τα νερά. Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr βρέθηκε στην πρεμιέρα του και τον απαθανάτισε στην πίστα.
enter-tv
 
 
Διαβάστε περισσότερα »

Σάλος με sex tape της Σακίρα και του Πικέ

Η τραγουδίστρια και ο σταρ της Μπαρτσελόνα φέρονται να πρωταγωνιστούν σε καυτό βίντεο που γυρίστηκε πάνω σε γιοτ. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται δύο πρώην υπάλληλοι του ζευγαριού που απολύθηκαν πρόσφατα.
Όπως αναφέρουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Κολομβίας οι δύο υπάλληλοι τους πλησίασαν και προσπάθησαν ένα πουλήσουν ένα sex tape διάρκειας 15 λεπτών που πρωταγωνιστεί το διάσημο ζυεγάρι.

Μάνατζερ από την Βαρκελώνη που είδε το βίντεο δήλωσε: «Το βίντεο έχει διάρκεια 15 λεπτά και γυρίστηκε με κινητό τηλέφωνο από κάποιον που βρισκόταν στο κατάστρωμα του σκάφους. Δείχνει την Σακίρα, η με μπικίνι, να κατεβαίνει στην καμπίνα μαζί με τον Πικέ, να πίνουν ποτά και να αρχίσουν να χαδεύονται. Στην συνέχεια η γυναίκα που φαίνεται να είναι η Σακίρα φαίνεται να κάνει στον άντρα στοματικό έρωτα. Αλλά στο σημείο αυτό δεν μπορείς να διακρίνεις καθαρά το πρόσωπό της».

Στα χέρια του έφτασε μέσω δυο πρώην υπαλλήλων της Σακίρα που φέρονται να είναι δυσαρεστημένοι μαζί της και οι οποίοι ζήτησαν από το μάνατζερ να τους βοηθήσει να πουλήσουν το βίντεο έναντι 310.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό «Interviu» οι δυο υπάλληλοι, που δούλευαν για την Σακίρα επί 11 χρόνια, απολύθηκαν γιατί αρνήθηκαν να μαγειρέψουν ένα γεύμα για την τραγουδίστρια στην μέση της νύχτας.

Πηγή: newsbomb.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Πασίγνωστη τραγουδίστρια δεν μπορούσε να σταθεί από το μεθύσι!

Τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή της επώνυμης κυρίας και δεν την πτοούν ούτε τα φλας ούτε η κριτική. Και δεν το λέμε εμείς αλλά η εικόνα... 
Η γνωστή Ελληνοβρετανίδα τραγουδίστρια, Τουλίσα Κοντοστάβλος φαίνεται πως το έριξε έξω για τα καλά. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε νυχτερινή της έξοδο όπου είχε πιει τόσο πολύ που δεν μπορούσε να κρατηθεί στα πόδια της. Βέβαια, οι σωματοφύλακές της προσπάθησαν να την προστατεύσουν από τους παπαράτσι αλλά μάταια!
sarotiko


Διαβάστε περισσότερα »

Η Rihanna την πέφτει στον Robert Pattinson

Όλος ο κόσμος παρακολουθεί στενά τον Robert Pattinson, από την στιγμή που η αγαπημένη του Kristen Steward "πιάστηκε" να αγκαλιάζει σφιχτά τον παντρεμένο σκηνοθέτη Rupert Sanders. Μεγαλύτερες πιθανότητες να τον πλησιάσει το συντομότερο από όλους μας έχει η Rihanna.
Φήμες λένε και το OK!Magazine το υπογράφει ότι η Rihanna φλερτάρει με τον Robert Pattinson, ώστε να του φτιάξει λίγο την διάθεση μετά την δημοσίευση φωτογραφιών της αγαπημένης του Kristen Steward σε τρυφερές στιγμές με τον παντρεμένο σκηνοθέτη Rupert Sanders.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν σε τελετές απονομής βραβείων. Η Ριρί πάντα τον έβρισκε "νόστιμο", αλλά δεν είναι από τις κυρίες που μπαίνουν ανάμεσα στα ζευγάρια. Όταν ο Pattinson χώρισε, βρήκε το τηλέφωνό του από μια κοινή τους φίλη και άρχισε να του στέλνει αστεία και σέξι μηνύματα για να του φτιάξει την διάθεση. Αρχικά ο Robert νόμιζε ότι κάποιος του κάνει πλάκα. Τελικά εκείνη τον έπεισε για το ποια είναι, αλλά εκείνος, βαθιά στεναχωρημένος, επιμένει (ακόμα;) να της αντιστέκεται.

Η Stewart, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, πάντως δεν δείχνει να κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Τον πήρε τηλέφωνο και επιμένει να συναντηθούν.
Το ντέρμπι Rihanna - Kristen όλις άρχισε και ήδη η Riri έχει μαζί της τους φίλους του Robert.

Πηγή: cosmo.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Το μικροσκοπικό ροζ μπικίνι της Νάταλι Θάνου!

Ο καύσωνας μπορεί να πέρασε, ωστόσο η Νάταλι Θάνου δεν πτοείται και συνεχίζει τις βουτιές της σε παραλίες της Αττικής. Φορώντας ένα ροζ μικροσκοπικό μπικίνι, μαζί με την ξαδέρφη της, αναστάτωσε τους λουόμενους και κατάφερε να ανεβάσει ξανά το θερμόμετρο στα ύψη!
sarotiko
Διαβάστε περισσότερα »

Η απάντηση των GOIN THROUGH και ΝΕΒΜΑ στην «Αυγή»

Απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγής» εξέδωσαν τα συγκροτήματα GOIN THROUGH και NEBMA. 
Άρθρο της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ με ειρωνικό ύφος και εκφράσεις, όπως τα «ύστερα του κόσμου», επέκρινε τα δύο συγκροτήματα για τη συμμετοχή τους στο 38ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ, τον Σεπτέμβριο και τα κατηγορούσε ως «μιμητές της αμερικάνικης αντίστοιχης σκηνής» με όλα τα παρελκόμενα.

Το δημοσίευμα προκάλεσε την αντίδραση των συγκροτημάτων, η απάντηση των οποίων ακολουθεί:

«Σε πρόσφατο άρθρο της η εφημερίδα "Αυγή", με αφορμή την επικείμενη εμφάνιση των συγκροτημάτων GOIN THROUGH & NEBMA στο 38ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ, εμφανίζεται ως θεματοφύλακας της ποιότητας της ελληνικής μουσικής, τιμητής της ιστορίας του Φεστιβάλ (!!!) και ασκεί έντονη κριτική για την επιλογή των εν λόγω συγκροτημάτων με βασικό επιχείρημα το ότι "Τα δύο συγκροτήματα είναι μιμητές της αμερικάνικης σκηνής, υπέρμαχοι ενός συστήματος στο οποίο ο "άντρας" θέλει "αμάξια και λεφτά" για να κατακτήσει την καλλίγραμμη νεαρή, την οποία φυσικά αλλάζει σαν τα πουκάμισα και πουλάει νταηλίκι...".

Καταρχήν και μόνο το περιεχόμενο αυτής της φράσης αποκαλύπτει την άγνοια που διακατέχει τον εμπνευστή της, ο οποίος μοιάζει να ξέθαψε αυτήν την άποψη (για μια μουσική που σε παγκόσμια κλίμακα κυριαρχεί εδώ και τρεις δεκαετίες), από κείμενο της ΕΟΝ για τα αντιχριστιανικά ήθη. Καλό και δημοσιογραφικά δεοντολογικό θα ήταν να κατανοήσουν ότι η Hip hop μουσική και κουλτούρα δεν περιλαμβάνει μόνο το "γκαγκστεριλίκι" και το μισογυνισμό, αλλά και την κοινωνική καταγραφική - κριτική και το βίωμα ως στιχουργική αφετηρία. Και στο κάτω κάτω, η "Ευρωπαϊκή Αριστερά" δεν είναι αυτή που υπερασπίζεται με κάθε τρόπο και επιχειρήματα την παραμονή της χώρας μας σε ένα τέτοιο "Αμερικάνικο" (καπιταλιστικό προφανώς) σύστημα στα πλαίσια της ΕΕ;

Και για τους πάρα πολλούς που θα βιαστούν και θα πουν ότι τα δύο συγκροτήματά μας δεν έχουν σχέση με το κοινωνικοπολιτικό πρόσωπο της τέχνης να τους παρακαλέσουμε να ακούσουν προσεκτικά το σύνολο της δισκογραφίας που μετρά πάνω από 15 albums (συνολικά και για τα δύο συγκροτήματα) και τραγούδια των οποίων ο στίχος προφανώς για όλους αυτούς είναι κόκκινο πανί. Ενδεικτικά και μόνο:

http://www.youtube.com/watch?v=hUD9o0zD9Ek

http://www.youtube.com/watch?v=DKfJLI-fr2o&playnext=1&list=PL253E423ED30DFFF4&feature=results video

http://www.youtube.com/watch?v=ZRG5kyRUBmU

http://www.youtube.com/watch?v=CPK1esWhp E

Επιπλέον, πολλοί από μας δεν έχουμε κρύψει ποτέ τα πολιτικά μας πιστεύω και αντίθετα από τη γενική αντίληψη, έχουμε πληρώσει τίμημα για τις δημόσιες αυτές τοποθετήσεις. Το ίδιο ισχύει και για το προσωπικό - εργασιακό βίο, που για πολλούς από εμάς, παρά τη "χλιδή" του χώρου του θεάματος, συνεχίζει να αποτελεί καθημερινότητα. Τέλος, αυτοί που χαλιούνται με τη συμμετοχή μας στο μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της χώρας, είναι οι ίδιοι που χαλιούνται όταν μαθαίνουν (γιατί για να μας δουν πρέπει να έρθουν μαζί μας, και αυτό είναι δύσκολο) ότι συμμετέχουμε σε μαζικούς αγώνες στο πλευρό του ταξικού κινήματος.

Δεν απολογούμαστε για καμία επαγγελματική επιλογή και ούτε έχουμε κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό μας. Δεχόμαστε πάντοτε την κριτική και η αντιπαράθεση είναι στη φύση της μουσικής μας. Αλίμονο όμως σε αυτούς που σπεκουλάρουν και προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Να χαίρεστε όλους όσους συμμετέχουν στα "φεστιβάλ μαστούρας" και τους χρυσοπληρώνετε, εμείς επιλέγουμε τη συμμετοχή μας εδώ, στην κρίσιμη ώρα για την κοινωνία μας και ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ. Και επειδή εσείς το θυμηθήκατε πρώτοι, να σας το αφιερώσουμε και από κοντά στις 15 του μήνα...

"Μαζί μου ασχολείσαι..." "... τα ξέρεις τα υπόλοιπα"...

GOIN' THROUGH

NEBMA».
Διαβάστε περισσότερα »