Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΟΚ! Μητέρα πασίγνωστου τραγουδιστή αποκαλύπτει ότι κακοποιούνταν σεξουαλικά από τα τέσσερα!

Μητέρα γνωστού τραγουδιστή σοκάρει με τις αποκαλύψεις της! Η μητέρα του... 
...Justin Bieber, Pattie Mallette στην εκπομπή «Today Show» αποκάλυψε ότι έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από την ηλικία των τεσσάρων.

Συγκεκριμένα την κακοποίησε σεξουαλικά ένας άνδρας που την πρόσεχε όταν η μητέρα της απουσίαζε και μετά ένας φίλος του παππού της! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει στην κόλαση των ναρκωτικών και του αλκοόλ. Μάλιστα, προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας πάνω σε ένα διερχόμενο φορτηγάκι.

«Ντρεπόμουν πολύ. Έμαθα αργότερα ότι είναι φυσιολογικό να αισθάνεται έτσι κάποιος που έχει υποστεί την κακοποίηση που βίωσα εγώ, όπως επίσης και το να κατηγορεί τον εαυτό του ότι ο ίδιος φταίει για ότι έγινε. Ήταν ένα μεγάλο βάρος που το κουβαλούσα για χρόνια» δήλωσε!

Η μητέρα του τραγουδιστή περιγράφει τα όσα έζησε στο βιβλίο τα «Nowhere, but up».
Στα 17 της έμεινε έγκυος στον Justin και παρά τις συμβουλές των δικών της να κάνει έκτρωση, εκείνη αποφάσισε να κρατήσει το μωρό και να συνεχίσει τη ζωή της.

«Ήξερα ότι δεν μπορούσα να κάνω έκτρωση. Ήξερα ότι έπρεπε να τον κρατήσω. Δεν γνώριζα πώς θα τα καταφέρω, όμως ήξερα ότι δεν ήθελα να τον χάσω. Έπρεπε να κάνω το καλύτερο και ήμουν αποφασισμένη να κάνω τα πάντα» δήλωσε.

Διαβάστε περισσότερα »

«Πειραγμένα» παραδοσιακά τραγούδια στον κήπο του μουσείου

 

«Greekadelia» από την Κρίστη Στασινοπούλου και τον Στάθη Καλυβιώτη

Η Κρίστη Στασινοπούλου και ο Στάθης Καλυβιώτης θα παίξουν και θα παρουσιάσουν τον νέο τους δίσκο «Greekadelia» στον κήπο του Μουσείου Λαϊκών Οργάνων στην Πλάκα, την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου.

Ο δίσκος περιλαμβάνει ηλεκτρονικό-ακουστικές διασκευές παραδοσιακών, δημοτικών τραγουδιών από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Εκδόθηκε από την εγγλέζικη εταιρία Riverboat Records / World Music Network τον περασμένο Ιούνιο και κυκλοφορεί πλέον και στην Ελλάδα από την εταιρία διανομής REE Records.

Τον Αύγουστο 2012 ο δίσκος Greekadelia, ανέβηκε στο νούμερο 1των World Music Charts Europe, την επίσημη λίστα καλύτερων δίσκων που δημοσιεύει κάθε μήνα ο συνασπισμός των Ευρωπαϊκών Ραδιοφωνιών της EBU.

Κρίστη Στασινοπούλου : τραγούδι, μπεντίρ, Ινδικό αρμόνιο
Στάθης Καλυβιώτης : λαούτο, live looping, ηλεκτρονικά, φωνητικά

Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων
Φοίβου Ανωγειανάκη-Κέντρο Εθνομουσικολογίας
Διογένους 1-3, Πλατεία Αέρηδων Πλάκα
Τηλ.-Fax: 210-3250198, 210-3254119, 210-3254129

Διαβάστε περισσότερα »

Οι Encardia προ(σ)καλούν τον Νίκο Πορτοκάλογλου

 

Την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Παπάγου

Agapi mou fidella (αγάπη μου πιστή) ήταν το πρώτο τραγούδι των encardia που ακούστηκε από το ελληνικό ραδιόφωνο το 2004, με τη φωνή του Νίκου Πορτοκάλογλου. Από τότε έγιναν πολλά και σημαντικά, με το συγκρότημα να ακολουθεί μια δυναμική πορεία: τετρακόσιες και πλέον συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τέσσερις δίσκοι, συνεργασίες με καταξιωμένους Έλληνες και Ιταλούς καλλιτέχνες, και μόλις τον περασμένο Μάιο βραβείο κοινού στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την ταινία - ντοκυμαντέρ του Α. Κοβότσου με τίτλο: «encardia, η πέτρα που χορεύει», η οποία απέσπασε και τιμητικό βραβείο στο φεστιβάλ «cinema del reale» στην Spechia της Νότιας Ιταλίας.

Σήμερα, οκτώ χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία, οι encardia βρίσκονται και πάλι επί σκηνής με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και του απευθύνουν δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ για εκείνη την πολύτιμη συμπαράσταση στην «απόλυτη» αρχή τους. Η συναυλία θα είναι αφιερωμένη στον βετεράνο μουσικό Giovanni Aνantaggiato, που η σχέση του με τους encardia έχει σταθεί πολύτιμο σημείο αναφοράς και έμπνευσης για την πορεία του συγκροτήματος. Καλεσμένη απο την πεδιάδα του Σαλέντο αυτή τη φορά η εκπληκτική μουσικός Enza Magnolo που η φωνή της έχει όλα τα χρώματα και την έκρηξη της Κατωιταλικής γής.

Θα ακουστούν πολλά αγαπημένα κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία των encardia, ενώ αναμένονται πολλές στιγμές έκπληξης απο τις συναντήσεις των καλεσμένων επί σκηνής. Μια επιλογή απο τις πιο δυναμικές ταραντέλλες του Ιταλικού νότου θα οδηγήσει τα βήματα των θεατών στη σκηνή κι ο χορός θα έχει πάλι την τιμητική του στη μοναδική αυτή γιορτή.

Ώρα έναρξης: 8.15μμ
Χώρος: Κηποθέατρο Παπάγου
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 32 26 343.
Διαβάστε περισσότερα »

Ο χάρτης της νυχτερινής Αθήνας

 

Πού θα τραγουδούν οι καλλιτέχνες το χειμώνα

Το φθινόπωρο έφτασε, κάτι που σημαίνει ότι τα μουσικά σχήματα θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους στις πίστες της Αθήνας. 

Οι επιχειρηματίες διάλεξαν για φέτος συνεργασίες που ευελπιστούν ότι θα κάνουν πάταγο και θα δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στις νύχτες, παρά την οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει και τα κέντρα διασκέδασης. 

Ακολουθεί θα ο χάρτης της νυχτερινής διασκέδασης για φέτος, με τα περισσότερα σχήματα να αρχίζουν μέσα στον Οκτώβρη να λειτουργούν ως επί το πλείστον Παρασκευές και Σάββατα.

Έχουμε και λέμε:

- Σάκης Ρουβάς, Αγγελική Ηλιάδη και Melisses, στο «Διογένης Studio», από τέλη Οκτωβρίου.

- Νίκος Βέρτης και Τάμτα, στο «Fantasia», πιθανότατα από 5 Οκτωβρίου.

- Άννα Βίσση, Demy και Νίκος Ζωϊδάκης, στο «Κέντρο Αθηνών», από 16 Οκτωβρίου.

- Λευτέρης Πανταζής, Νατάσσα Θεοδωρίδου και Έλενα Παπαρίζου στον «Βοτανικό», από μέσα Οκτωβρίου.

- Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος και Ελένη Φουρέιρα, στο «Αθηνών Αρένα», από τα μέσα Οκτωβρίου.

- Βασίλης Καρράς, Πάολα και Παντελής Παντελίδης, στο «Theatro», από μέσα Οκτωβρίου. 

- Πέγκυ Ζήνα, Δήμος Ανασταδιάσης, Λούκας Γιώρκας και Ειρήνη Παπαδοπούλου, στο «Οδός Πειραιώς 178 (πρώην «COSMOStage»), από αρχές Οκτωβρίου.

- Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γιάννης Ζουγανέλης και Σάκης Μπουλάς, στο «Ακτή Πειραιώς», από μέσα Οκτωβρίου.

- Καίτη Γαρμπή, στο «Odeon Kosmopolis», από 12 Οκτωβρίου. 

- Πάνος Κιάμος, Stan και REC, στο «Club 22», από 8 Νοεμβρίου.

- Νότης Σφακιανάκης και Φανή Δρακοπούλου, στο «Ιερά Οδός», από 2 Νοεμβρίου.

- Γιώργος Μαζωνάκης και Νίκος Κουρκούλης, στο «Φωταέριο» (καινούργιος χώρος στο Γκάζι), από αρχές Δεκεμβρίου.

- Γιάννης Πλούταρχος και Κώστας Μαρτάκης, θα κατηφορίσουν στα τέλη Γενάρη στην Αθήνα, αφού πρώτα εμφανιστούν στο «Fix» της Θεσσαλονίκης από τα μέσα Νοέμβρη.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Πίνει... μπάφους χωρίς να παίζει «pro»

 

Κάπνισε μαριχουάνα επί σκηνής η Lady Gaga

Ένα διαφορετικό τσιγάρο πέταξε, μεταξύ άλλων, στη σκηνή το κοινό που παρακολουθούσε τη συναυλία της Lady Gaga στο Άμστερνταμ. Η 26χρονη δεν δίστασε να το ανάψει και να καπνίσει επί σκηνής, μιλώντας μάλιστα στον κόσμο για τα «ιατρικά θαύματα» της μαριχουάνας.

Τόνισε πως είναι στο «κατάλληλο μέρος» για να συζητήσει το πάθος της για τη μαριχουάνα και πρόσθεσε: «Θέλω να ξέρετε πως άλλαξε εντελώς τη ζωή μου και περιόρισα σημαντικά το ποτό. Ήταν μία εντελώς πνευματική εμπειρία για μένα, με τη μουσική μου». 

Αστειεύτηκε μάλιστα πως τα μιλήσει στον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα για να αποποινικοποιηθεί η μαριχουάνα σε όλο τον κόσμο. 

Η τραγουδίστρια μίλησε και για το φύλλο, το σύμβολο της μαριχουάνας, λέγοντας πως είναι το νέο σύμβολο της ειρήνης. «Είναι σαν να λέει πως όλοι χρειάζονται να πάρουν μία ανάσα και πως θα είναι οκ», κατέληξε. 

Δείτε τις φωτογραφίες






newsbeast



 
Διαβάστε περισσότερα »

"Kύριε Νταλάρα, να προσφέρετε την περιουσία σας στους αναξιοπαθούντες!"

 

Επιστολή-απάντηση από τον Γιάννη Αγγελάκα

Η συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας στο περιοδικό Down Town της Κύπρου στάθηκε αφορμή να ξεσπάσουν αντιδράσεις και σχόλια.

Ιδιαίτερα για τη δήλωση του τραγουδιστή όταν ερωτήθηκε για τις αριστερές καταβολές του: «Αισθάνομαι συνεχώς ενοχές για τα λεφτά που κέρδισα από την δουλειά μου και δεν το έκρυψα ποτέ. Αμείφθηκα από τη δουλειά μου έντιμα και καθαρά. Δυστυχώς, ποτέ δεν τα κατάφερα να ταυτιστώ με τον σύγχρονο τίτλο του πετυχημένου, ώστε να μην αισθάνομαι ενοχές. Δεν ισοπεδώθηκα».

Οι δηλώσεις αυτές έφτασαν στα αυτιά του Γιάννη Αγγελάκα, ο οποίος μέσα από μια δημόσια επιστολή με παραλήπτη τον Γιώργο Νταλάρα, θέλησε να του απαντήσει και να τον παροτρύνει:

«ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ

Αγαπητέ κύριε Νταλάρα, όλοι γνωρίζουν πως οι ενοχές είναι το βασικό ψυχολογικό υπόβαθρο κάθε μεγάλης δημιουργικής καλλιτεχνικής ψυχής και πως είναι φυσιολογικό, όσο ο καλλιτέχνης γιγαντώνεται πνευματικά να γιγαντώνεται παράλληλα και η υλική του περιουσία, πράγμα που μπορεί να τον οδηγήσει σε ψυχολογικό ηθικό και δημιουργικό αδιέξοδο.

Κατανοώντας, λοιπόν, το δράμα που βιώνετε σαν τέτοιος καλλιτέχνης αυτό το καιρό, παράλληλα με το άλλο μεγάλο εθνικό μας δράμα, έχω να σας προτείνω (απορώ πως δεν το σκεφτήκατε μόνος σας) να κρατήσετε για σας και την οικογένεια σας το απολύτως απαραίτητο κομμάτι της περιουσίας σας και να προσφέρετε την υπόλοιπη για να απαλύνετε τον πόνο μερικών έστω από τους εκατομμύρια αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

Προχωρήστε άφοβα στην προσωπική και καλλιτεχνική σας απελευθέρωση και ενταχθείτε σιγά σιγά στο κίνημα του συναισθηματικού κομμουνισμού που γιγαντώνεται και αυτό τελευταία στους κύκλους των καλλιτεχνών και των διανοούμενων της πατρίδας μας.

Γιάννης Αγγελάκας»

Διαβάστε περισσότερα »

Ιδού η μεζονέτα των Παπαρίζου-Μαυρίδη

 

Δείτε τις φωτογραφίες του σπιτιού στη Γλυφάδα

Προς πώληση βγήκε το σπίτι όπου στέγαζαν τον έρωτά τους, η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης.

Το εν λόγω «παλατάκι» βρίσκεται στην περιοχή της Γλυφάδας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τιμή πώλησης ανέρχεται στις 650.000 ευρώ, ενώ η τιμή αγοράς του πριν χρόνια ήταν γύρω στο 1 εκατομμύριο.

Το σπίτι εκτείνεται σε 280 τετραγωνικά μέτρα περίπου και διαθέτει τρία επίπεδα. Μπαίνοντας στην κουζίνα, είναι εμφανές το μοντέρνο ντιζάιν, ενώ το πράσινο χρώμα δίνει μια έξτρα ομορφιά στο χώρο.

Τζάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, εσωτερικό ασανσέρ και σύστημα συναγερμού, είναι κάποιες από τις ανέσεις που διαθέτει το σπίτι.

Λέγεται ότι η Έλενα Παπαρίζου ήταν αυτή που επιμελήθηκε όλη τη διακόσμηση της πρώην «ερωτικής» φωλιάς.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε η εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη». 










newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

«Φρεσκάρισμα» στη μέση του δρόμου για τη Rihanna

 

Δείτε τις φωτογραφίες που «ανέβασε» στο twitter της

Μπορεί να έχει ένα ολόκληρο επιτελείο ειδικών που τη βοηθά να ετοιμαστεί και να τελειοποιήσει το λουκ της πριν από κάθε σόου της, αλλά η Rihanna μπορεί να τσεκάρει και μόνη της το μακιγιάζ της, όταν χρειάζεται. 

Η 24χρονη τραγουδίστρια περίμενε υπομονετικά να περάσουν να την πάρουν έξω από κτήριο του Λος Άντζελες και βρήκε ευκαιρία να φρεσκάρει λίγο το μακιγιάζ της. 

Κοιτώντας στο καθρεφτάκι της ανανέωσε τη μάσκαρά της και έβαλε λίγο άρωμα. 

Η νεαρή σταρ φορούσε ένα στενό φόρεμα με ρίγες και τον τόνο στην εμφάνισή της έδιναν τα κατακόκκινα χείλη της. 

Λίγο αργότερα ανέβασε και στο twitter μία φωτογραφία με το ίδιο φόρεμα και αγκαλιά με το..αρκουδάκι της. 

Δείτε τις φωτογραφίες 



 






newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Αυτοκολλητάκι μου...

 

Αχώριστοι Συνατσάκη-Στρατής

Αυτοκόλλητοι έχουν γίνει ο Μύρωνας Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη. 

Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει συχνά σε βραδινές τους εξόδους.

Χθες οι δυο τους βρέθηκαν στο Γκάζι και απόλαυσαν την live εμφάνιση της Τάμτα που ξεσήκωσε το κοινό. 

Δείτε τις φωτογραφίες: 





NEWSBEAST

Διαβάστε περισσότερα »

Κατερίνα Στανίση και Δημήτρης Κοντολάζος στη σκηνή του Maya Maya

 
Στανίση-Κοντολάζος στο Maya Maya
 
Πρεμιέρα την Παρασκευή στη «δυτική όχθη»
Δύο θρυλικά ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης η Κατερίνα Στανίση και ο Δημήτρης Κοντολάζος ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σκηνή του Maya Maya και ετοιμάζονται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές με τις μεγάλες τους επιτυχίες και την εμπειρία τους.

Στην παρέα προστίθεται η δυναμική Σαμπρίνα, μια παρουσία που έχει ξεχωρίσει και έχει αγαπηθεί έντονα από το κοινό της «δυτικής όχθης».
Διαβάστε περισσότερα »

Μποφίλιου-Κότσιρας-Σαββόπουλος στο Μουσείο Μπενάκη

 

Τρεις ξεχωριστές συναυλίες στις αρχές Οκτωβρίου

Στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη στην οδό Πειραιώς θα δοθούν στις 2, 3 και 4 Οκτωβρίου τρεις ξεχωριστές συναυλίες, στο πλαίσιο του Προγράμματος Στήριξης του Μουσείου.

Το Πρόγραμμα Στήριξης στοχεύει στην αναζήτηση και την εξασφάλιση των αναγκαίων πόρων για την 
απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του Μουσείου.

Την «αυλαία» ανοίγει η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδώντας «Έρχονται οι Μέρες του Φωτός» και δημιουργώντας ένα νέο σύνθημα για το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας καινούργιας.

Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου ο Γιάννης Κότσιρας παρουσιάζει μία μοναδική μουσική παράσταση με τίτλο «On the road» με επιλογές από δικά του γνωστά και «άγνωστα» αγαπημένα τραγούδια, αλλά και της ευρύτερης ελληνικής δισκογραφίας, μαζί με τη Σαββέρια Μαργιολά, μια καινούργια φωνή με γνήσια λαϊκά ηχοχρώματα.

Το τριήμερο των συναυλιών κλείνει την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου ο Διονύσης Σαββόπουλος, στη μουσική παράσταση με τίτλο «Ο Πολιτευτής. Μουσικοπολιτικά και άλλα», η οποία περιλαμβάνει μουσικές δημιουργίες από τα 40 χρόνια της Σαββοπουλικής τραγουδοποιϊας.
Διαβάστε περισσότερα »