Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Η Britney Spears αδυνάτισε και το "φωνάζει"

 

Η Kim Kardashian δεν είναι η μοναδική αστέρας που ανεβάζει στο διαδίκτυο φωτογραφίες της με σέξι μπικίνι. Η Britney Spears είναι φανερά αδυνατισμένη και θέλησε να μοιραστεί την ανανεωμένη της εμφάνιση με τους θαυμαστές. 

Παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ως νέα κριτής του αμερικανικού X Factor, η 30χρονη αστέρας της ποπ φόρεσε το φλοράλ μπικίνι της και σχολίασε στο Twitter: «Λίγη διασκέδαση κάτω από τον ήλιο… δεν θέλω να τελειώσει το καλοκαίρι!». 

Ίσως θα ήθελε να γράψει… «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΑ!!!», πάντως οι θαυμαστές της έσπευσαν να τη στολίσουν με κομπλιμέντα για την κομψή σιλουέτα της. 

Μάλιστα, ένα «συγχαρητήριο» tweet ήρθε από τον will.i.am τον τραγουδιστή των Black Eyed Pies: «Θεέ μου… Είσαι κομψή και καυτή. Ανυπομονώ να γυρίσουμε το video του τραγουδιού μας. Οι θαυμαστές σου θα το λατρέψουν».
nooz
Διαβάστε περισσότερα »

OI ONIRAMA στο Πράσινο Χωριό (βίντεο- φωτο)

 

Πραγματοποιήθηκε η συναυλία των ONIRAMA στο Πράσινο Χωριό. Μία τέλεια οργάνωση από τους ιδιοκτήτες του Πράσινου Χωριού και το...
ατελείωτο κέφι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σημάδεψαν την χθεσινή βραδιά στην όμορφη Αρναία. Μία τέλεια συναυλία από τους ONIRAMA και με ένα μικρο διάλυμα στο οποίο πήρε για λίγο το μικρόφωνο ο ντράμερ άφησαν με τις καλλίτερες εντυπώσεις τους χιλιάδες θαυμαστές που βρέθηκαν στο Πράσινο Χωριό...














ergoliptesxalkidikis.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Στον αστερισμό της Παρθένου η Μπιγιόνσε!

 

Η Μπιγιόνσε γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου το 1981, στο Χιούστον ου Τέξας. Η πορεία της είναι λίγο πολύ γνωστή, καθώς και το ότι έχει εξελιχθεί σε μία...από τις μεγαλύτερες σταρ της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Πλέον, η τραγουδίστρια, εκτός από την απόλυτη επαγγελματική επιτυχία, χαίρεται και την προσωπική, πλάι στο σύζυγο και το παιδί της. Τυχερή παρθένος η Μπιγιόνσε!
gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Κωνσταντίνος Αργυρός & REC μαζί για το Party του Sfera 102,2 !

 

Αυτή την Πέμπτη ο SFERA 102,2 παρουσιάζει στο Ακρωτήρι τον Κωνσταντίνο Αργύρό και τους REC !

Sfera Party με Κωνσταντίνο Αργυρό & REC !



Διαβάστε περισσότερα »

Βανδή-Νικολαΐδης: Πούλησαν τη βίλα τους στην Κηφισιά 4.5 εκατ. ευρώ!

Έναντι του ποσού των 4.5 εκατομμυρίων ευρώ πούλησαν την υπέροχη βίλα που είχαν χτίσει πρόσφατα η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real, το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στο κομψό σπίτι, ένα απίστευτο οικοδόμημα με πολλές καινοτομίες και μοντέρνες γωνιές που θεωρούνταν, από το 2009 οπότε και ολοκληρώθηκε, το στολίδι της Κηφισιάς. Ο νέος ιδιοκτήτης αγόρασε τη βίλα έναντι του συγκεκριμένου ποσού που θεωρείται απόλυτα λογικό μιας και πρόκειται για ένα πραγματικά πολυτελές και μοντέρνο οικοδόμημα.

Πηγή: gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Νίκος Βουρλιώτης: «Είμαι κομμουνιστής, γι' αυτό με χτυπούν»

Mε αφορμή όσα εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Goin Through, στο φεστιβάλ της ΚΝΕ, o Νίκος Βουρλιώτης αποκαλύπτει πως είναι κομμουνιστής. 
«Είμαι κομμουνιστής, γι' αυτό με χτυπούν», ανέφερε ο ράπερ στο «Πρώτο θέμα» αποκαλύπτοντας ότι τα τελευταία 20 χρόνια είναι ψηφοφόρος του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Όσον αφορά τη συναυλία που έδωσε το συγκρότημά του είπε ότι «το ΚΚΕ μας έκανε πρόταση να παίξουμε στο Φεστιβάλ και είπαμε "μετά χαράς"».

Πηγή: newpost.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Michael Jackson έπασχε από παράνοια;

Στο φως της δημοσιότητας βγήκαν νέα emails σύμφωνα με τα οποία ο Michael Jackson τις τελευταίες μέρες της ζωής του ήταν «ψυχολογικό ράκος». Τα μηνύματα αυτά προέρχονται... 
...από την εταιρία που είχε αναλάβει την προώθηση των συναυλιών του Jackson και στα οποία αναφέρεται ότι ο τραγουδιστής έδειχνε σημάδια παράνοιας το τελευταίο διάστημα. «Υπάρχουν σοβαρά σημάδια παράνοιας, άγχους και συμπεριφορά που δείχνει εμμονές», αναγράφεται σε ένα από τα emails. Όλα θα έρθουν στο φως στη δίκη που θα διεξαχθεί με θέμα το κατά πόσο ήταν έτοιμος ο Jackson για τις συναυλίες και την ασφαλιστική εταιρία να κατηγορεί τους υπεύθυνους της συναυλίας ότι έλαβαν χρήματα από την ασφάλεια του τραγουδιστή ενώ γνώριζαν ότι δεν ήταν καλά και τον πίεζαν να εμφανιστεί στο κοινό. 

Τα μηνύματα προέρχονταν από τον Kenny Ortega που είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία του σόου και είχε προειδοποιήσει τον υπεύθυνο της εταιρείας ότι ο Jackson δεν είναι έτοιμος για επιστροφή και πως είχε ανάγκη από ψυχολογική στήριξη. «Είναι σαν να υπάρχουν δύο άνθρωποι εδώ. Ένας που προσπαθεί μα κρατηθεί σε αυτό που ήταν και ζητά να τον βοηθήσουμε και ένας αδύναμος και προβληματισμένος άνθρωπος», προσθέτει ο Ortega στο μήνυμά του. Σε άλλα μηνύματα που ανταλλάσουν άνθρωποι της εταιρείας αναφέρεται η προσπάθεια να επαναφέρουν τον Jackson από κατάσταση μέθης. Τέλος, σε κάποια από τα emails αναφέρεται ότι ο Dr Conrad Murray, ο γιατρός που παρακολουθούσε τον Jackson και ήδη έχει καταδικαστεί για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, δήλωνε ότι ο πελάτης του ήταν καλά και έτοιμος να επιστρέψει.

Πηγή: gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Σοκάρει το νέο -πιο πανκ- λουκ της Miley Cyrus

Αυτή είναι η αθώα και γλυκιά Hannah Montana. H νεαρή σταρ Miley Cyrus σοκάρει το κοινό και τους θαυμαστές της με το νέο της πανκ λουκ.
 Η 19χρονη Miley εθεάη στο Χόλιγουντ με ξυρισμένο πλατινέ μαλλί και σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε το γλυκό κοριτσάκι με τα μακριά μαλλιά και τις μπούκλες.

Δείτε την Miley με τη νέα και την παλιά κουπ…









Πηγή: protothema.gr
Διαβάστε περισσότερα »

PETA: Η Rihanna και η Lady Gaga είναι φρικιά!

Η PETA, η διεθνής οργάνωση για την προστασία των ζώων αποκάλεσε την Rihanna και την Lady Gaga «φρικιά» γιατί οι επιλογές στα ρούχα και τα αξεσουάρ είναι «ανατριχιαστικές και ανάλγητες». 
Συγκεκριμένα η Rihanna δέχτηκε σκληρή κριτική με αφορμή την τελευταία της εμφάνιση στο Λονδίνο όπου φορούσε ψηλοτάκουνες μπότες από δέρμα φιδιού.

«Προφανώς η Rihanna δεν έχει ιδέα ότι οι μπότες που φοράει είναι από δέρματα φιδιού τα οποία γδέρνουν ζωντανά. Φυσικά μπορεί να ξαναπάει στο show της Oprah και να κλαίει για αυτό. Το να φοράς ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια από δέρμα ή γούνα ζώου είναι ότι πιο ανάλγητο και ανατριχιαστικό», έγραψε η PETA στην ανακοίνωσή της.

Στο στόχαστρο της οργάνωσης μπήκε και η Lady Gaga την οποία χαρακτήρισε «ψεύτρα και υποκρίτρια»: «Η Gaga το 2009 στο show της Ellen DeGeneres είχε δηλώσει: ‘Μισώ τις γούνες και δεν τις φοράω ποτέ’. Τον προηγούμενο μήνα όμως εμφανίστηκε με γούνα δημοσίως», καταλήγει η PETΑ και συνεχίζει: «Αυτές οι τελευταίες σου φωτογραφίες με αξεσουάρ από γούνα αλεπού, κουνελιού και λύκου δείχνουν ότι έχεις αμνησία. Τι συνέβη; Μπορεί οι στιλίστες σου να λένε πως είναι ψεύτικα. Αλλά εσύ είσαι μια ψεύτρα και μια υποκρίτρια».

Πάντως η ερμηνεύτρια του «Born This Way» δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί επί του θέματος. Η PETA στο παρελθόν έχει επικρίνει για τις επιλογές τους και άλλες σταρ όπως τις: Jessica Simpson, Reese Witherspoon και Kim Kardashian. 

Πηγή: protothema.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ποια γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε έτσι;

Η αλήθεια είναι ότι έχει ένα από τα πιο όμορφα κορμιά της εγχώριας showbiz. Νέα, όμορφη και καλλίγραμμη μπορεί να φορέσει οτιδήποτε θέλει και να το αναδείξει. Σε πρόσφατη εμφάνισή της φόρεσε λευκό see through, δαντελένιο μπλουζάκι που άφηνε να φανεί το ροζ σουτιέν της, το οποίο συνδύασε με λευκό παντελόνι.
Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, την οποία εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή και του Αντύπα. Η Ειρήνη τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, αν και η ενδυματολογική επιλογή θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Δεν πειράζει, όμως… Την επόμενη φορά!
enter-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Τι γυρεύει ο Πετρέλης στην Αμερική;

 

Το μήνυμα που έστειλε στη Μαρία Μενούνος

Τι σχέση έχει ο λαϊκός μας τραγουδιστής Θάνος Πετρέλης με την ελληνικής καταγωγής τηλεπερσόνα που κάνει θραύση στην Αμερική, Μαρία Μενούνος;

Οι δυο τους πάντως θα συναντηθούν σύντομα, αφού ο Θάνος της έδωσε ραντεβού και μάλιστα δημοσίως!

Μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Τα παιδιά είναι δεσμευμένα άλλωστε. Η 7η τέχνη και μόνο είναι η αφορμή της συνάντησής τους.

Όπως σας έχουμε γράψει, ο Θάνος Πετρέλης θα εμφανιστεί ως guest στο LA Greek Film Festival που γίνεται κάθε Σεπτέμβρη στην Καλιφόρνια για την προβολή του ελληνικού σινεμά στην Αμερική.

To παρών θα δώσει και η Μαρία Μενούνος, η οποία δεν ξεχνά τις ελληνικές τις ρίζες.

Έτσι, ο Θάνος έσπευσε να της δώσει ραντεβού μέσω Twitter.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οικοδεσπότες της διοργάνωσης είναι ο Τομ Χανκς με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον.

Πηγή: radar.gr

Διαβάστε περισσότερα »

«Ο Μάικλ Τζάκσον είναι μεθυσμένος και δεν αντιδρά»

 

Δραματικές αποκαλύψεις από τις τελευταίες ημέρες του τραγουδιστή

Τρία χρόνια μετά το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον, έρχονται στο φως στοιχεία που αποκαλύπτουν ότι ο «Βασιλιάς της ποπ» βρισκόταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση όταν προετοιμαζόταν για την περιοδεία που είχε σχεδιάσει.

Ο Ράντι Φίλιπς, στέλεχος της εταιρίας που οργάνωνε τις συναυλίες του Τζάκσον, έδωσε στη δημοσιότητα αλληλογραφία ανάμεσα στον ίδιο και άλλους συνεργάτες του τραγουδιστή. Το πιο χαρακτηριστικό περιστατικό συνέβη την ημέρα που ο Τζάκσον είχε προγραμματίσει τη συνέντευξη Τύπου για τις συναυλίες που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ. 

Ο Φίλιπς έγραφε σε συνάδελφό του ότι «ο Μάικλ Τζάκσον είναι κλεισμένος στο δωμάτιό του. Είναι μεθυσμένος και δεν αντιδρά». Λίγο αργότερα, ο Φίλιπς μπήκε στο δωμάτιο και έστειλε άλλο μήνυμα. «Δεν ξέρω τι να κάνω. Προσπαθώ να τον συνεφέρω. Πρέπει να εμφανιστεί στη συνέντευξη Τύπου!».

Τελικά, ο Τζάκσον πήγε στο ραντεβού με τους δημοσιογράφους, με μιάμιση ώρα καθυστέρηση και απάντησε στις ερωτήσεις τους με μικρές και μάλλον ασυνάρτητες φράσεις. 

Η συνέχεια και το άδοξο τέλος του Τζάκσον απέδειξαν ότι τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ήταν πολύ πιο σοβαρά από ό,τι πίστευαν οι άνθρωποι που τον περιστοίχιζαν.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Μουσική παράσταση με τον Βασίλη Λέκκα

 

Την Τετάρτη στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Η μουσική παράσταση του Βασίλη Λέκκα την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Ρεματιάς, στηρίζεται σε επιλογές από ένα ρεπερτόριο ιδιαίτερης σημασίας με αναφορές στους σημαντικότερους συνθέτες του τόπου μας, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Γιάννης Μαρκόπουλος που μαζί τους ο Βασίλης Λέκκας συνεργάστηκε δισκογραφικά σε πρώτες εκτελέσεις.

Εξίσου σημαντικές είναι και οι δισκογραφικές συνεργασίες του Βασίλη Λέκκα με νεότερους εκφραστές της ελληνικής μουσικής, όπως οι σπουδαίοι μουσικοί και συνθέτες Γιάννης Σπάθας και Γιώργος Τρανταλίδης, που αποσπάσματα των έργων τους περιλαμβάνονται στην παράσταση.

Από τη παράσταση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αναφορές στην παράδοση, μια που ο Βασίλης Λέκκας την υποστηρίζει έμπρακτα έχοντας ηχογραφήσει παραδοσιακά τραγούδια, αλλά και προτείνοντας μέσα από την δισκογραφία του νέους τραγουδοποιούς με προσανατολισμό στην παράδοση.

Πέρα από την αναφορά στους σημαντικότερους έλληνες συνθέτες, η παράσταση συγκεντρώνει και το έργο σπουδαίων ποιητών και στιχουργών όπως ο Ν. Γκάτσος, ο Οδ. Ελύτης, ο Γ. Σεφέρης, ο Γ. Ρίτσος, ο Ν. Καββαδίας, ο Μ. Γκανάς, η Λ. Νικολακοπούλου, ο Α. Δαβαράκης, ο Ε. Αρανίτσης.

Ο Βασίλης Λέκκας με το δυναμικό λυρισμό στην ερμηνεία του αλλά και την ειλικρίνεια και την επαναστατικότητα της έκφρασης που τον διακρίνει, γίνεται ο ιδανικός εκφραστής των έργων αυτών.

Με την ιδιαίτερη σκηνική του παρουσία αλλά και τη θεατρική εμπειρία που φέρει, μας προσφέρει μια παράσταση που μεταφέρει την ένταση και τη συγκίνηση τραγουδιών που εντάσσονται στην νεότερη μυθολογία του τόπου μας.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 15 € & 10 € (φοιτητικό)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:00
Τιμή Εισιτηρίου : 15 ευρώ, φοιτητικό : 10 ευρώ



Διαβάστε περισσότερα »

«Βίωσα μια κρίση πριν από ένα μήνα»

 

Να βάλει σε τάξη κομμάτια του εαυτού της θέλει η Έλλη Κοκκίνου

Για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη, αλλά και για μια δύσκολη περίοδο που πέρασε πρόσφατα μίλησε η δημοφιλής τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου. 

Σε συνέντευξη της στο Πρώτο Θέμα, η Έλλη Κοκκίνου παραδέχτηκε ότι το καλοκαίρι βίωσε μια κρίση γεγονός που την έκανε να αντιληφθεί ότι πρέπει να κάνει ακόμη πολλή δουλειά με τον εαυτό της.

Στην ερώτηση αν ένιωσε ποτέ ότι χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη, απάντησε: «Ναι, μέσα στο καλοκαίρι. Πριν από ένα μήνα πέρασα μια εσωτερική κρίση που αφορούσε στα “θέλω” μου. Δεν πήγα σε κάποιον ειδικό, έκανα διακοπές. 

Πιστεύω ότι έχω να κάνω πολλή δουλειά με τον εαυτό μου και κάτι μέσα μου, μου λέει ότι αυτή τη χρονιά θα τα καταφέρω. Θα βάλω σε τάξη πολλά κομμάτια του εαυτού μου».

Όσο για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη και τη δημοσιοποίησή της: «Όταν έχεις σχέση, για πόσο καιρό μπορείς να την κρατήσεις κρυφή; Για πόσα χρόνια θα κάθεσαι σπίτι σου; Και, αν πρόκειται να ντρέπεσαι για κάτι, τότε γιατί το κάνεις;» δήλωσε μεταξύ άλλων και δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι στην αρχή αυτή της σχέσης δεν πίστευε ποτέ ότι θα κρατούσε τόσο πολύ. «Κανείς δεν το πίστευε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου, προσθέτοντας ωστόσο πως ο μόνος που ίσως το περίμενε ήταν ο ίδιος ο Γιώργος Μπόγρης.

Τέλος, απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός ακόμα γαμου, όμως δήλωσε ανοιχτή σε ό,τι αφορά την απόκτηση ενός ακόμα παιδιού: «Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί, όχι τόσο για μένα, διότι αισθάνομαι πολύ πλήρης με τον Αλέξανδρο, αλλά για το ίδιο το παιδί, γιατί έχω αντιληφθεί ότι ενδόμυχα ζητάει ένα αδελφάκι».
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Τι κάνει σήμερα ο Σταμάτης Κόκοτας;

 

Πουλάει το δώρο που του έκανε ο Αρ. Ωνάσης και ετοιμάζει νέα δουλειά

Ο Σταμάτης Κόκοτας είναι ένας από τους παλιούς λαϊκούς τραγουδιστές. Έγινε σήμα κατατεθέν για τις εξαιρετικά μακριές φαβορίτες του. Λέγεται μάλιστα ότι εταιρεία με ξυραφάκια του προσέφερε ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό για να τις κόψει όμως, εκείνος αρνιόταν διαρκώς. 

Άρχισε την καριέρα του τη δεκαετία του ΄60 και στη συλλογή του συμπεριλαμβάνονται τραγούδια των μεγαλύτερων σύγχρονων ελλήνων δημιουργών όπως οι Σταύρος Ξαρχάκος, Γιάννης Σπανός, Απόστολος Καλδάρας, Δήμος Μούτσης, Γιώργος Ζαμπέτας κ.ά. Φυσικά, είχε και μία ακόμη αγάπη που δεν ήταν άλλη από τα αυτοκίνητα. 

Γι’ αυτό και ασχολήθηκε με αγώνες ταχύτητας ως οδηγός τον κέρδισε όμως η μουσική. Το πάθος του για τα αυτοκίνητα κρατάει αρκετές δεκαετίες τώρα και αν δεν σημείωνε μεγάλη επιτυχία ως τραγουδιστής, θα γινόταν πιλότος της Φόρμουλα 1. Είχε δεχτεί πρόταση και από τη Ferrari. «Κάποτε μου έκανε πρόταση η Ferrari, τόσο καλός ήμουν, αλλά εγώ αρνήθηκα. Προτίμησα το τραγούδι και την αγάπη που μου έδειχνε ο κόσμος» είχε πει. 

Ο Σταμάτης Κόκοτας εδώ και λίγο καιρό έχει δηλώσει ότι πουλάει τη Lamborghini Miura που του δώρισε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. Ένα δώρο το οποίο έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για εκείνον. Ο έλληνας κροίσος ήταν θαυμαστής του τραγουδιστή και έδινε το «παρών» πάντα στις πρεμιέρες του. Λέγεται μάλιστα ότι όταν ερχόταν στο τσακίρ κέφι, άφηνε πολλά λεφτά στα χέρια του Στ. Κόκοτα χωρίς ποτέ όμως εκείνος να τα πάρει. Κάποτε ο Ωνάσης είχε στείλει ελικόπτερο στην Αθήνα για να μεταφέρει τον τραγουδιστή και την ορχήστρα του στον Σκορπιό προκειμένου να μάθει συρτάκι στην Τζάκι μετά το γάμο τους. 

Αυτή την περίοδο όμως, όπως λέει στο newsbeast.gr, εκτός από την πώληση του πολυτελούς αυτοκινήτου του, ετοιμάζεται να μπει και στο στούντιο για να ηχογραφήσει τον καινούργιο του δίσκο. «Ετοιμάζω μία πάρα πολύ καλή δουλειά. Θα μπω στο στούντιο για να ετοιμάσουμε τα καινούργια τραγούδια», αναφέρει.



Και φυσικά προετοιμάζεται και για τις νυχτερινές του εμφανίσεις οι οποίες δεν θα είναι σε μια μεγάλη πίστα. «Προτιμώ να εμφανίζομαι σε μικρά μαγαζιά. Θέλω δηλαδή να τραγουδήσω σε ένα μικρό χώρο μόνο για εκλεκτούς», σημειώνει. 

Για να προσθέσει: «Η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια. Ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει και δεν είναι καιρός να παίρνουμε ρίσκα».

Ο τραγουδιστής, παρά τη γενικευμένη κρίση που επικρατεί, υποστηρίζει ότι οι νέοι θα έπρεπε, αν φυσικά διαθέτουν τα ανάλογα προσόντα, να ασχοληθούν με το τραγούδι. «Η μουσική είναι ένα ακριβό αγαθό της ζωής και γι’ αυτό όσοι έχουν ταλέντο, πρέπει να το προτιμήσουν. Είναι πολύ ωραίο πράγμα να έχεις τα εφόδια αρκεί να ξέρεις και πώς να τα αξιοποιείς», λέει.

Ο Σταμάτης Κόκοτας είχε δηλώσει μία περίοδο ότι μπορεί να ζήσει και με 1.000 ευρώ και αυτή του τη δήλωση δεν την παίρνει πίσω. «Ο καθένας μπορεί να ζήσει με όσα χρήματα θέλει. Σήμερα βρισκόμαστε σε μία ιδιαίτερη κατάσταση και πολύ δύσκολη γι’ αυτό το μόνο που μετράει είναι να ζούμε». 

Και υποστηρίζει: «Όλα τα πράγματα αλλάζουν. Κάποτε οι Έλληνες ζούσαν καλύτερα τώρα υφίστανται μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις τους. Δεν πρέπει να την πληρώνουν αυτοί. Πιστεύω ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες και τα πράγματα θα αλλάξουν και πάλι», καταλήγει.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Αναστέναξε η πίστα

 

Η τραγουδίστρια που φόρεσε καυτό σορτσάκι και άναψε φωτιές

Σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει όλα τα αντρικά βλέμματα. 

Ο λόγος για την Μαρία Καρλάκη, η οποία εμφανίζεται στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή και του Αντύπα. Στην πρεμιέρα ντύθηκε στα μαύρα, φορώντας ένα καυτό σορτσάκι με βολάν, ένα στράπλες μπούστο και ψηλοτάκουνες γόβες.

Η σέξι τραγουδίστρια ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη και έκανε τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλά.






newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Η Lady Gaga τώρα και... παγώνι

 

Έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στην Κοπεγχάγη

Πριν από μερικές μέρες βρέθηκε στο στόχαστρο της φιλοζωϊκής οργάνωσης PETA επειδή εμφανίστηκε με μια ροζ γούνα.

Εκείνη όμως δεν το βάζει κάτω... H Lady Gaga με ντύσιμο που θύμιζε παγώνι έκανε γκράντε εμφάνιση ενώ έβγαινε από το ξενοδοχείο όπου διαμένει στην Κοπεγχάγη.

Το σύνολο της αποτελείτο από ένα animal print φόρεμα και ένα τεραστίων διαστάσεων καπέλο με φτερά, εντυπωσιάζοντας τους θαυμαστές της που περίμεναν για ένα αυτόγραφο. 





newsbeast



Διαβάστε περισσότερα »

Πώς θα κινηθούν τα τρένα ενόψει της μεγάλης συναυλίας των Red Hot Chili Peppers

 

Σε ρύθμιση των δρομολογίων του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, για αύριο Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, προχώρησε η ΣΤΑ.ΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες), προκειμένου να εξυπηρετηθεί το «φιλόμουσο» κοινό που θα παρακολουθήσει τη μεγάλη συναυλία των RED HOT CHILI PEPPERS, η οποία διεξάγεται αύριο το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, οι τελευταίες διελεύσεις συρμών από τον σταθμό «Ειρήνη» της γραμμής 1, θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

α) Από Ειρήνη προς Πειραιά: 23:55, 00:10 και 00:25.

β) Από Ειρήνη προς Ομόνοια: 00:40.

γ) Από Ειρήνη προς Κηφισιά: 23:53, 00:04, 00:14, 00:26, 00:41 και 00:56.

Διαβάστε περισσότερα »