Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Δύο ξεχωριστές επιστήθιες φίλες

 

Lady Gaga σε τολμηρή πόζα με τη Donatella Versace

Επιστήθιες φίλες (εξού και η οικειότητα) φαίνεται ότι είναι η ιέρεια της ποπ Lady Gaga και η αδελφή του αείμνηστου Gianni Versace, Donatella, που φωτογραφήθηκαν από τον φίλο της τραγουδίστριας, Τέρι Ρίτσαρντσον. 

Η μουσική συνάντησε την υψηλή ραπτική και οι δυο τους, φορώντας μαύρα φορέματα πόζαραν στο φακό του Ρίτσαρντσον, με τη Gaga να επιδεικνύει ιδιαίτερη άνεση για άλλη μία φορά, βγαίνοντας ακόμα και γυμνόστηθη. 



 





newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Σάγια, Κρυσταλλία και Ελευθερία Ελευθερίου - μαζί - στο πιο καυτό βίντεοκλιπ! (Video)

 

Μια ντουζιέρα και μια ξαπλώστρα γίνονται η σκηνή όπου τα "καυτά" κορίτσια δίνουν πρόσωπο και κυρίως...κορμί στους στίχους του νέου τραγουδιού των Goin' Troough, στο πιο αισθησιακό βίντεοκλιπ που έγινε ποτέ στην Ελλάδα! Απολαύστε τις...

 


markos-tv

Διαβάστε περισσότερα »

«Η Ευρυδίκη είναι για μένα πηγή έμπνευσης»

 
 
«Μέλι» στάζει το στόμα του Δημήτρη Κοργιαλά
Ακόμα και μία λέξη της συζύγου του, μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης, παραδέχεται ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Σε συνέντευξή του, ο τραγουδιστής τονίζει ότι η Ευρυδίκη είναι η μούσα του.

Μιλώντας στο περιοδικό «Εγώ», αναφέρει: «Όταν γράφω τραγούδια αποφεύγω να γράφω με βάση τις προσωπικές μου ιστορίες και καταστάσεις».

«Αν δεν έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου να σου βγάζει προς τα έξω αυτά τα συναισθήματα για να γράψεις τα παραμύθια σου, δεν γίνεται. Οπότε ναι, θα μπορούσα να πω πως η Ευρυδίκη είναι η μούσα μου», προσθέτει.

Ακόμα, εξηγεί πως κατάφερε να διατηρήσει τόσο χαμηλό προφίλ στη σχέση του με την τραγουδίστρια. «Κι εγώ κι εκείνη ξέρουμε ποια είναι τα όρια μας. Αλλά ποτέ δεν κατάλαβα τι δουλειά έχω εγώ μπροστά σε μια κάμερα. Νιώθω τόσο άβολα, μου είναι τόσο ξένο όλο αυτό. Δεν μπορώ να είμαι και καλός ηθοποιός πέρα από τραγουδιστής».
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Jennifer Lopez:Δείτε τις sexy σκηνές της νέας της ταινία(PHOTO)

Από τότε που χώρισε με τον Marc Anthony επέστρεψε στις καυτές κινηματογραφικές σκηνές και οι θαυμαστές της δηλώνουν ενθουσιαμένοι.Η Jennifer Lopez παραμένει sexy στα 43 της. Και το ξέρει αφού μένει γυμνή στην καινούρια της ταινία και δείχνει το γυμνασμένο κορμί της στον Jason Statham.
H τραγουδίστρια και ηθοποιός στις πρώτες σκηνές της νέα της ταινίας "Parker" υποδύεται την μεσίτρια Leslie που ερωτεύεται το σκληρό παιδί Parker. Το τρέιλερ και οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα ταινία δράσης που θα βγει στον κινηματογράφο τον Ιανουάριο του 2013 μας έδωσαν μια γεύση για από το μίνι στριπτίζ που κάνει στον συμπρωταγωνιστή της Jason Stathman.

Lopez Statham

Στη σκηνή η Jennifer Lopez εμφανίζεται με μια μπεζ καπαρντίνα και από μέσα φοράει απλώς τα εσώρουχά της. Ο Parker, που υποδύεται ο Jason επιμένει να βγάλει το αδιάβροχό της για να βεβαιωθεί ότι δεν είναι οπλισμένη. Ωραία δικαιολογία!
Μετά ακολουθεί, όπως είναι φυσικό \ η πιο καυτή σκηνή της σεζόν που είναι τα παθιασμένα τους φιλιά μέσα στο ντους.
Δείτε τις καλύτερες στιγμές της ταινίας στο πρώτο επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε.
 
fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Άννα-Σοφία:Μαζί στην οντισιόν της παράστασης "Δαίμονες"(PHOTOS)

Η επιστροφή της Σοφίας Καρβέλα από την Αμερική και η συνεργασία με την διάσημη μαμά της, Άννα Βίσση.
Μπορεί η Άννα Βίσση να μην ξεκίνησε ακόμα τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας με την Demy, το Νίκο Ζωιδάκη και τους My excuse, όμως βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για την παράσταση «Δαίμονες» που θα ανέβει στο θέατρο «Παλλάς» τον Μάρτιου του 2013.
Άννα Βίσση- Σοφία Καρβέλα
Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Άννα Βίσση φορώντας μαύρο δερμάτινο τζάκετ και στενό τζιν, βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να είναι παρούσα στην οντισιόν ηθοποιών και τραγουδιστών που θα γινόταν στο «Παλλάς». Η τραγουδίστρια θα ηγηθεί πολυμελούς ομάδας ηθοποιών και τραγουδιστών και παρίσταται σε όλες τις οντισιόν για να είναι σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα είναι ιδανικό.
Άννα Βίσση- Σοφία Καρβέλα
Την Άννα Βίσση στα δοκιμαστικά δεν συνόδευε ο Νίκος Καρβέλας ή κάποιος άλλος στενός της συνεργάτης, αλλά η 28χρονη κόρη της, Σοφία Καρβέλα που βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα.  Η Σοφία επιμελείται συχνά το styling των εμφανίσεων της διάσημης μητέρας της κι εδώ και λίγο καιρό υπογράφει δική της σειρά ρούχων με την επωνυμία «Skar». Πρόκειται για ρούχα σε rock στυλ που άμεσα θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά.
Άννα Βίσση- Σοφία Καρβέλα
Κατά της διάρκεια των οντισιόν, η Σοφία είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον καλό της φίλο και σκηνοθέτη Απόλλωνα Παπαθεοχάρη. Οι δυο τους έκαναν στενή παρέα την περίοδο που βρίσκονταν στην Αμερική.
 
Πηγή:fthis.gr
Διαβάστε περισσότερα »

«Έδωσα μάχη με τη βουλιμία»

 

Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει ποιος ήταν ο «δαίμονάς» της

Βλέποντάς τη, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι έπασχε από βουλιμία. Η γνωστή τραγουδίστρια Nicole Scherzinger αποκάλυψε η ίδια το πρόβλημα που αντιμετώπιζε για μεγάλο διάστημα.

«Είχα φτάσει σε σημείο να μισήσω τον εαυτό μου. Αισθανόμουν ντροπή και σιχαινόμουν τον εαυτό μου. Ένιωθα μόνη μου, ήμουν σε ένα συγκρότημα και δεν είχα αισθανθεί ποτέ τόσο μόνη», αναφέρει η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο Vh1.

Πρόσθεσε ότι όσες φορές βρισκόταν μόνη της έκανε κάτι κακό στον εαυτό της. «Είχα παντού σημάδια και πιστεύω ότι τα υπόλοιπα κορίτσια το πρόσεχαν. Δεν ήθελα ποτέ να το συζητήσω, να παίξω το θύμα και δεν το είχα πει και στους γονείς μου για να μην τους ραγίσω την καρδιά. Ήταν ο δικός μου εθισμός κατά κάποιον τρόπο».



Πηγή: radar.gr

Διαβάστε περισσότερα »