Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ο Τόλης δήλωσε στο πόθεν έσχες της Γκερέκου 0,77€

 

Είναι ο φτωχότερος σύζυγος πολιτικού στην Ελλάδα, σύμφωνα πάντα με το πόθεν έσχες της συζύγου του. Και η αλήθεια είναι ότι και η βουλευτής και ο ίδιος ο καλλιτέχνης έχουν απασχολήσει πολλές φορές τα Μέσα Ενημέρωσης... Ψάχνοντας τα πόθεν έσχες των βουλευτών η αλήθεια είναι ότι συναντάς υπερβολές. Και προς τα πάνω και προς τα κάτω. Έτσι, στο πόθεν έσχες της κας Αντζελας Γκερέκου, αποκαλύπτεται ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι ο φτωχότερος σύζυγος πολιτικού στην Ελλάδα.

Δήλωσε στο Πόθεν Εσχες της Αντζελας Γκερέκου λογαριασμό με 0,77 ευρώ!
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Το νέο βίντεο κλιπ της Δέσποινας Βανδή

 

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Στα γυρίσματα του νέου της βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Καταλαβαίνω», που συμπεριλαμβάνεται στο ολοκληρωμένο άλμπουμ της 43χρονης τραγουδίστριας με τίτλο «Άλλαξα» «συνέλαβε» ο φακός την Δέσποινα Βανδή. 

Τη μουσική του τραγουδιού έχει γράψει ο Φοίβος, ενώ τους στίχους η Ελένη Γιαννατσούλια.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Τρίτης, ενώ στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή βρέθηκαν και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη που επιμελήθηκε το styling, αλλά και ο Δημήτρης Γιαννέτος που ανέλαβε το μακιγιάζ και το χτένισμά της. 



newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

«Θαύματα» κάνει στη σκηνή η Carmen Electra

 

Τραγουδάει και χορεύει με τα προσόντα της σε πρώτο πλάνο

Η Carmen Electra τα κάνει όλα και συμφέρει. Με τα πλούσια προσόντα της στη φορά και με την ενέργειά της να ξεχειλίζει, η Carmen ανέβηκε στη σκηνή στη Νέα Υόρκη και τα έδωσε όλα. 

Φορώντας ένα αστραφτερό μαύρο κορμάκι που τόνιζε ιδιαίτερα το πλούσιο μπούστο της και δικτυωτό μαύρο καλσόν η Carmen χόρεψε και τραγούδησε σαν 20χρονη. 


newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Φωτογραφίες από το γάμο Νίνο-Χρυσής

 

Ένωσαν τις ζωές τους στο Δημαρχείο της Εκάλης

Την προηγούμενη Πέμπτη, παρουσία περίπου 70 ατόμων, ο Νίνο και η Χρυσή Βαρδινογιάννη ένωσαν τις ζωές τους σε μία σεμνή τελετή που έγινε στο Δημαρχείο της Εκάλης.

Η νύφη έλαμπε ενώ δεν σταμάτησε στιγμή να κρατάει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και να χαμογελάει από ευτυχία δίπλα στον γαμπρό που δεχόταν τις ευχές των στενών συγγενών. 

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι καλοί του φίλοι Χαρίκλεια Μουνδρέα και ο Βασίλης Καρράς σύμφωνα με το περιοδικό «Hello».



Διαβάστε περισσότερα »