Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ο... κόκκινος Γιώργος Μαζωνάκης

 

Η εμφάνισή του στη συναυλία για τον Φοίβο

Με ένα μαύρο αυτοκίνητο της δεκαετίας του ‘40 έκανε την εμφάνιση του ο Γιώργος Μαζωνάκης στην συναυλία για τα 20 χρόνια Φοίβος, ντυμένος στα κόκκινα από την κορυφή έως τα νύχια.

Λίγο πριν βγει στην σκηνή να τραγουδήσει ο Γιώργος Μαζωνάκης ο κόσμος στο Στάδιο άκουγε μουσική εισαγωγή δίχως όμως να υποψιάζεται ποιος θα είναι ο επόμενος καλλιτέχνης που θα ερμήνευε Φοίβο.

Ξαφνικά έκανε είσοδο στο στάδιο ένα μαύρο αυτοκίνητο αντίκα.





newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Θετικός για χρήση μαριχουάνας ο Chris Brown

 

Θα εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου

Θετικός σε εξετάσεις για χρήση μαριχουάνας βρέθηκε ο τραγουδιστής Chris Brown, με αποτέλεσμα δικαστής του Λος Άντζελες να τον καλέσει το Νοέμβριο να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου προκειμένου να εξεταστεί αν παραβίασε τους όρους της αναστολής του που είναι σε ισχύ από το 2009, όταν επιτέθηκε στην τότε σύντροφό του Rihanna.

Σύμφωνα με τη δικαστική αναφορά, ο Brown βρέθηκε θετικός στη χρήση μαριχουάνας τον Ιούνιο στη Βιρτζίνια όπου εκτίει την ποινή του με κοινωνική εργασία. 

Ο Brown υποστήριξε πως η χρήση έγινε για ιατρικούς σκοπούς. 
Διαβάστε περισσότερα »

Η σέξι και λαμπερή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή

 

Πώς ανέβηκε στη σκηνή για τα «20 χρόνια Φοίβος»

Με ένα ολόχρυσο κορμάκι κεντημένο με ημιπολύτιμους λίθους, που κατέληγε σε κρόσια, έκανε την εμφάνισή της η Δέσποινα Βανδή στο ΟΑΚΑ για τα 20 χρόνια του Φοίβου.

Η τραγουδίστρια εκτός από το μπαλέτο της είχε στη σκηνή και θαυμαστές που χόρεψαν μαζί της.

Οι νεαροί και οι κοπέλες που βρέθηκαν στο πλευρό της επιλέχθηκαν μετά από κλήρωση και επί μια εβδομάδα έκαναν πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό για να μπορέσουν να σταθούν χορογραφικά.

Η σταρ φυσικά δεν εμφανίστηκε μόνο με το χρυσό κορμάκι. Στη συνέχεια άλλαξε και την είδαμε με ένα φούξια μίνι φόρεμα. Κατά γενική ομολογία ήταν εντυπωσιακή και απαστράπτουσα.









Πηγή: radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

A. Ηλιάδη: Τα πραγματικά αίτια του χωρισμού, λίγο πριν το γάμο! (Φωτογραφίες)

 

 Από τα παθιασμένα φιλιά και τις κοινές τηλεοπτικές εμφανίσεις που μαρτυρούσαν έναν έρωτα μεγάλο, στο χωρισμό - σοκ που δεν περίμεναν ούτε οι εχθροί τους και ξάφνιασε όλη τη showbiz! Γιατί χώρισε τελικά η Αγγελική Ηλιάδη; Το "Θέμα" αποκάλυψε τα πραγματικά αίτια...

Λόγια αγάπης, σκηνές πάθους, ένα μονόπετρο και μία πρόβα νυφικού. Οι φήμες ότι ο Κώστας και η Αγγελική δεν είναι πλέον μαζί ξέσπασαν πριν από λίγους μήνες με εκείνους να διαψεύδουν τον χωρισμό τους. Ωστόσο η επ’ αόριστον αναβολή του γάμου τους, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου, δικαίωνε τις «κακές» γλώσσες ενώ η χρυσή τομή που προσπαθούσαν ανακαλύψουν προκειμένου να σώσουν την σχέση τους δεν βρέθηκε ποτέ. Σήμερα, η σχέση της Αγγελικής Ηλιάδη με τον πρώην αγαπημένο της Κώστα Μηλιωτάκη έλαβε και επίσημα τέλος μετά την πρόσφατη δήλωση του συνθέτη: «Η σχέση μου με την Αγγελική έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα…»

Μέσα Ιουλίου και η οριστική ρήξη ανάμεσά τους έχει ήδη επέλθει. Ο Κώστας Μηλιωτάκης βρίσκεται στην διαδικασία μεταφοράς των προσωπικών του αντικειμένων από το σπίτι που έχει νοικιάσει με την Αγγελική στην Βούλα. Ο συνθέτης επιστρέφει στο σπίτι του στη Βάρη ενώ η Αγγελική δεν κάνει τίποτα για να τον σταματήσει, καθώς η απόφαση τους να μείνουν χωριστά είναι οριστική και αμετάκλητη όχι μόνο σε διαπροσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα σύννεφα στον δεσμό τους σχηματίστηκαν όταν ο Κώστας Μηλιωτάκης _ μαέστρος της Αγγελικής αλλά και συνθέτης πολλών επιτυχιών της _ της εξέφρασε την επιθυμία να είναι ο αποκλειστικός δημιουργός των τραγουδιών της, κάτι που την έφερε σε ρήξη τόσο με την δισκογραφική εταιρεία Heaven στην οποία ανήκε, όσο και με τον κολλητό της φίλο και διευθυντή της εν λόγω δισκογραφικής, Μάκη Πουνέντη. Η τραγουδίστρια και ο συνθέτης αποχωρούν οριστικά από το δυναμικό της Heaven μία κίνηση που όπως αποδείχθηκε στην πορεία δημιούργησε και τις πρώτες ρωγμές στη σχέση του ζευγαριού. Μέχρι και σήμερα, πρόσωπα από το στενό περιβάλλον και των δύο, αποκλείουν κατηγορηματικά την ύπαρξη τρίτου προσώπου στην σχέση τους υποστηρίζοντας ότι αυτό που τους οδήγησε τελικά στην απόφαση να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους ήταν οι επαγγελματικές τους ανασφάλειες αναφορικά με την πορεία της καριέρας τους. Από την άλλη, υπάρχουν κι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι τα προβλήματα στην σχέση τους ξεκίνησαν μόλις λίγους μήνες μετά την απόφασή τους να συγκατοικήσουν.
Ο Κώστας Μηλιωτάκης έχοντας ήδη στο ενεργητικό του ένα γάμο δεν ήταν ακόμη  έτοιμος για να κάνει το επόμενο βήμα που ήθελε η Αγγελική. Παρ’ όλα αυτά η συνεχής παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων στις κοινές νυχτερινές εξόδους τους, καθώς και οι επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις σχετικά με το γάμο τους, τους έκανε στην ουσία να δεσμευτούν, ίσως νωρίτερα από ότι θα έπρεπε και απ’ όσο θα ήθελαν στην πραγματικότητα. Η Αγγελική, μαθημένη να έχει στο πλευρό της ένα δυναμικό και ισχυρό άνδρα που θα της απέπνεε ασφάλεια και σιγουριά, όπως ο πρώην σύντροφός της Μπάμπης Λαζαρίδης, φάνηκε ότι ένιωθε συναισθηματικά μετέωρη στο πλευρό του Κώστα Μηλιωτάκη. Από την άλλη, οι υλικές απαιτήσεις που φέρεται να είχε η γνωστή τραγουδίστρια από τον αγαπημένο της πίεζαν ακόμη περισσότερο εκείνον και τη σχέση τους. Όμως, παρ’ όλα αυτά ο συνθέτης ήταν ο άνθρωπος που έφερε και πάλι κοντά την Αγγελική με την οικογένεια της κάτι που όπως λέγεται οι ίδιοι δεν εκτίμησαν στο παραμικρό. Οι πληροφορίες θέλουν τους γονείς της Αγγελικής να μην εγκρίνουν τον Κώστα Μηλιωτάκη για σύζυγο της κόρης τους, καθώς θεωρούσαν ότι δεν είναι ο άντρας που ονειρευόντουσαν η Αγγελική. Παρ’ όλα αυτά η τραγουδίστρια έδειχνε να μην επηρεάζεται από τα σχόλια των δικών της ανθρώπων, κάνοντας πρόβες νυφικού στον σχεδιαστή μόδας Vretto Vrettako.
Όμως, εδώ και μήνες το ζευγάρι σταμάτησε να κάνει κοινές εμφανίσεις ενώ η απόφαση της Αγγελικής να εμφανιστεί στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονίκη χωρίς να βρίσκεται στο πλάι της και ο μαέστρος της Κώστας Μηλιωτάκης έκανε τις φήμες περί χωρισμού να φουντώνουν ακόμη περισσότερο. Μάλιστα, στην πρεμιέρα στο «Politia Live» η τραγουδίστρια απέφυγε τις κάμερες και τις δηλώσεις, κάτι που δεν συνήθιζε μέχρι τώρα ενώ καθ’ όλο το διάστημα που εμφανιζόταν στη Θεσσαλονίκη ο συνθέτης δεν την επισκέφθηκε ποτέ. Η ίδια διέμενε μόνη της στο ξενοδοχείο Hayat έχοντας μόνο για παρέα κάποιες φίλες της.
 
Την ίδια στιγμή, η «μετακόμισή» της από την Heaven στη δισκογραφική εταιρεία «Panik Records» και η νέα συνεργασία της με τον Δημήτρη Κοντόπουλο ήρθε να ρίξει ακόμη περισσότερο λάδι στη φωτιά. Σήμερα, η τραγουδίστρια αρνείται κατηγορηματικά να παραχωρήσει συνέντευξη ή να κάνει οποιαδήποτε δήλωση αναφορικά με το χωρισμό της σε αντίθεση με τον Κώστα Μηλιωτάκη ο οποίος δήλωσε ότι η σχέση τους έχει πλέον λήξει οριστικά και αμετάκλητα συμπληρώνοντας ωστόσο ότι  για την ώρα, δεν θέλει ν’ αναφερθεί στα ακριβή αίτια αυτού του χωρισμού. Μία δήλωση την οποία φρόντισε να «κλείσει» με την παρήγορη για κάθε χωρισμό διαπίστωση ότι την Αγγελική την ερωτεύθηκε πραγματικά και παράφορα…
markos-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Κορίτσι του Μάη η Britney!

 

Μπορεί το φθινόπωρο να έχει μπει πλέον και επίσημα και το καλοκαίρι να ανήκει στο παρελθόν, ωστόσο φαίνεται πως η Britney Spears σκέφτεται ήδη την Άνοιξη που έρχεται.

Ο φωτογραφικός φακός «απαθανάτισε» τη διάσημη τραγουδίστρια να κάνει τη βόλτα της σε προάστιο του Λος Άντζελες, το μεσημέρι της Κυριακής, έχοντας στο πλευρό της μια φίλη.

Το φόρεμα που επέλεξε δεν αφήνει αμφιβολίες για την άκρως… ανοιξιάτικη διάθεση της.
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Συναυλίες στην Αυστραλία για την Πιερίδη

 

Στο πλευρό της ο Stan

Στην μακρινή Αυστραλία θα βρεθεί για τρεις συναυλίες η Μαριάντα Πιερίδη.

Η τραγουδίστρια θα έχει στο πλευρό της το νεαρό τραγουδιστή Stan. 

Η περιοδεία της θα ξεκινήσει στις 28 Σεπτεμβρίου από την Μελβούρνη, την επόμενη θα κάνει στάση στο Σίδνεϋ και τέλος στις 30 θα βρεθεί στο Μπρισμπέιν.
Διαβάστε περισσότερα »

«Εγώ ώθησα την Amy στα ναρκωτικά»

 

Ο πρώην άντρας της Blake Fielder-Civil μιλάει για πρώτη φορά μετά το κώμα

Για πρώτη φορά μετά το θάνατο της τραγουδίστριας Amy Winehouse το καλοκαίρι του 2011, από μεγάλη δόση αλκοόλ, ο πρώην άντρας της Blake Fielder-Civil παραδέχτηκε ότι εκείνος της έμαθε τον κόσμο των ναρκωτικών.

Μετά από τη μάχη που έδωσε να κρατηθεί στη ζωή, έπειτα από το κώμα στο οποίο έπεσε από μεγάλη δόση ναρκωτικών, ο Blake παραδέχτηκε το ρόλο του στη σχέση που έφτιαξε η Winehouse με τις ναρκωτικές ουσίες.

Ο Fielder, μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, δήλωσε παρόλα αυτά ανακουφισμένος από το γεγονός ότι η Amy δεν πέθανε από ισχυρή δόση ναρκωτικών, αλλά από το πολύ αλκοόλ. «Δεν ξέρω αν αυτό με απαλλάσσει από την ενοχή της ευθύνης. Αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν τη σκότωσα εγώ» είπε στην εφημερίδα Sun.

Η μητέρα του Blake υποστηρίζει ότι το κατρακύλισμα του γιου της ξεκίνησε όταν έλαβε στη φυλακή ένα μήνυμα από το σύζυγό του. Αμέσως μετά από αυτό άρχισε η μάχη του να κρατηθεί στη ζωή. «Ξέρει ότι είναι ο πιο μισητός άνθρωπος στον κόσμο. Ξέρει ότι όλος ο κόσμος τον κατηγορεί για το θάνατο της Amy και δεν μπορεί να το διαχειριστεί» είπε η Georgette Civil σε συνέντευξή της στην Daily Mail.

«Δεν δικαιολογώ το γιο μου, αλλά η Amy διάλεξε την τύχη της. Δεν σταμάτησαν να αγαπούν ο ένας τον άλλο. Αν η Amy ζούσε σήμερα ξέρω ότι θα ήταν στο προσκεφάλι του γιου μου» πρόσθεσε η μητέρα του Blake.

O Fielder έχει τώρα σχέση με την 34χρονη Sarah Aspin, την οποία γνώρισε πριν τρία χρόνια σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης. Το ζευγάρι έχει ένα παιδί, τον 16 μηνών Jack και μόλις πρόσφατα η Sarah ανακοίνωσε ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Του ... κατηχητικού η Τάμτα!!!

 

Ασυνήθιστα συντηρητική εμφάνιση για την τραγουδίστρια

Μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές εμφανίσεις, αλλά κάθε φόρα ξεπερνάει τον εαυτό της. 

Πρόσφατα πήγε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης για να διασκεδάσει, επιλέγοντας αυτή την εμφάνιση.

Ο λόγος για την Τάμτα, η οποία φαίνεται πως ζήλεψε τη φήμη του… Λουδοβίκου και είπε να ντυθεί αναλόγως.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την τραγουδίστρια, που βρίσκει πάντα τρόπο να μας εκπλήσσει με τις εμφανίσεις της.



entertv.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Όταν ο Αλιάγας συνάντησε την Lady Gaga

 

Η τραγουδίστρια μίλησε για τους gay και έριξε τα βέλη της στον Πάπα

Ο Νίκος Αλιάγας «συνάντησε» την Lady Gaga!

Η εκκεντρική star μίλησε στον Έλληνα παρουσιαστή για όλα, αναφερόμενη τόσο στους gay, όσο και στον… Πάπα!

«Νομίζω, ότι οι γάμοι μεταξύ ομοφυλοφίλων είναι κάτι που θα γίνει και πρέπει να γίνει. Δεν είμαστε ίσοι, και θα είμαστε παρά μόνο όταν επιτραπεί στον καθένα να αγαπά ελεύθερα τον άλλον», δήλωσε η τραγουδίστρια. 

Στη συνέχεια, έριξε τα βέλη της και στον Πάπα: «Οι απόψεις του Πάπα για τους gay, λίγη σημασία έχουν. Δεν ενδιαφέρει κανέναν, δεν ενδιαφέρει τον κόσμο, παρά μόνο τους ακόλουθους του Πάπα, και αυτούς που τον αγαπούν. Δεν είναι αυτό που όλοι οι Χριστιανοί σκέφτονται, όσοι πιστεύουν σε μια θρησκεία, αλλά η άποψη ενός μόνο ανθρώπου».



newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Nneka Egbuna

 

Hip-hop, reggae, soul και αφρικάνικοι ρυθμοί

Για πρώτη φορά η τραγουδίστρια και ακτιβίστρια Nneka Egbuna έρχεται στη χώρα μας, σε Αθήνα (6/10)  και Θεσσαλονίκη (5/10), λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ της «Soul Is Heavy».

Η μουσική της Nneka είναι ένα μείγμα hip-hop, reggae, soul και αφρικανικών ρυθμών, με κύριες μουσικές επιρροές από Fela Kuti, Bob Marley, Mos Def, Talib Kweli και Lauryn Hill. 

Μεγάλωσε στη Νιγηρία και τόσο οι στίχοι όσο και η μουσική της είναι επηρεασμένα από το δυτικό τρόπο ζωής στην Ευρώπη, όπου βρέθηκε σχεδόν έφηβη μετανάστρια να αγωνίζεται να επιβιώσει μόνη της.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η πιο θετική εμπειρία της χρονιάς

 

Οι καλλιτέχνες γιόρτασαν την ημέρα θετικής ενέργειας

Το «παρών» στην πιο θετική εμπειρία της χρονιάς έδωσαν την περασμένη Παρασκευή οι τραγουδιστές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την ημέρα θετικής ενέργειας.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα event της χρονιάς που έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει από κοντά τους αγαπημένους του καλλιτέχνες!

Δείτε τις φωτογραφίες: 






Διαβάστε περισσότερα »

Δεύτερη κόρη για Ρουβά - Ζυγούλη;

 

Τι ανακοίνωσε το ζευγάρι στο twitter

Δύο σχόλια στο twitter ήταν αρκετά για να βουίξει η εγχώρια σόουμπιζ για το τρίτο παιδί που περιμένουν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη.

Το ζευγάρι ενημέρωσε τους «φίλους» που τους ακολουθεί, ότι θα έχουν «περισσότερο ροζ στο σπίτι τους».

Σε μια πρώτη ερμηνεία θέλουμε να πιστεύουμε ότι εννοούν πως το υπερηχογράφημα έδειξε κορίτσι.

Η Κάτια Ζυγούλη διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, πράγμα που σημαίνει ότι πίσω από τα σχόλια που καλύπτουν το «μυστήριο» μάλλον κρύβεται η διάγνωση του γιατρού.

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »