Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Η Αμαρυλλίς μας ξεναγεί στο «Νησί της Αφροδίτης»

 

Η Αμαρυλλίς ταξίδεψε στην Κύπρο στο πλαίσιο των live εμφανίσεών της εκτός της Ελλάδας.
Η τραγουδίστρια ξέκλεβε χρόνο από τις πρόβες και έκανε τις βόλτες της τόσο στην Λεμεσό όσο και στην Λάρνακα. Η Αμαρυλλίς «μαγεύτηκε» με τις ομορφιές του νησιού. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού «Hello» η τραγουδίστρια εθεάθη σε κεντρικούς δρόμους της Λεμεσού να κάνει τις βόλτες της ντυμένη casual. Πολλοί ήταν οι περαστικοί που την αναγνώριζαν και σταματούσαν για να την χαιρετίσουν. Όσο για τις εμφανίσεις της το κοινό της Κύπρου την τίμησε δεόντως με την παρουσία του.
gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Ποιος κορυφαίος δημιουργός θέλει να δώσει τραγούδια στην Πάολα;

 

Είναι ένας από τους σπουδαιότερους δημιουργούς της Ελλάδας, οι απόψεις του πολλές φορές προκαλούν αντιδράσεις και ποτέ δεν «μασάει τα λόγια του».
«Εννοείται πως θα έδινα τραγούδια στην Πάολα! Είναι η συγκλονιστικότερη λαϊκή τραγουδίστρια των ημερών μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Κραουνάκης στην κυπριακή εκπομπή «Τετ α Τετ» και στον Τάσο Τρύφωνος. «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ή ποιος της κάνει τα video clip -καθόλου δεν με αφορά αυτό-, με αφορά ότι αυτή η φωνή είναι μια σημαντική φωνή», κατέληξε.
gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Απίστευτο: Σέξι Ελληνίδα καλλιτέχνης κάνει... τραγούδι το χωρισμό της!

 

Στο studio βρίσκεται η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία ηχογραφεί το νέο της τραγούδι που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες. Το φοβερό, όμως, είναι ότι ο χωρισμός ήταν η αιτία να γράψει το συγκεκριμένο κομμάτι... με τίτλο «Είμαι για μένα». Στην τελειοποίηση των στίχων βοήθησε κι ο καλός φίλος, Πάρις με τον οποίο εμφανίζονται στην πίστα του Posidonio.

 

Τίτλος του τραγουδιού της Μαρίας Καρλάκη «Είμαι για μένα». Στην τελειοποίηση των στίχων βοήθησε κι ο καλός φίλος, Πάρις με τον οποίο εμφανίζονται στην πίστα του Posidonio.Η μουσική του τραγουδιού έχει γραφτεί από τον Πάρι και την Μαρία Καρλάκη. Η Καρλάκη εμφανίζεται στο Posidonio με τον Αντύπα, την Βανδή και τους Vegas.

 

Με το μπρίο της και τις ερμηνείες της, η Μαρία Καρλάκη ξεχωρίζει κι εισπράττει χειροκρότημα. Αναμένουμε το νέο της κομμάτι «Είμαι για μένα».
markos-tv
Διαβάστε περισσότερα »

«Οι γυναίκες είναι οι εμπνεύσεις μας»

 

Ο Παντελής Παντελίδης μιλά για το «ασθενές» φύλο

Ο Παντελής Παντελίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη» για τη σχέση που έχει με το γυναικείο φύλο και την προσωπική του ζωή.

Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε πως οι γυναίκες αποτελούν τη μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης για εκείνον: «Συνήθως, γυναίκες είναι οι εμπνεύσεις μας. Τα τραγούδια μου είναι μια προσωπική ιστορία» σχολίασε, ενώ για το φλερτ που δέχεται μετά την ξαφνική δημοσιότητα που απέκτησε, πρόσθεσε: «Είναι πολύ ωραίο και είμαι πολύ περήφανος που αγαπάνε αυτό που κάνω. Από εκεί και πέρα, κάθε άλλο παρά άσχημο είναι για έναν άντρα να δέχεται θετικά σχόλια...».

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη νέα φιλία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Έχουμε γίνει φίλοι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Περνάμε πολύ ωραία όταν βρισκόμαστε μαζί» είπε και, τέλος, ο Παντελής Παντελίδης ανέφερε σχετικά με την προσωπική του ζωή: «Αυτήν την περίοδο είμαι ελεύθερος. Συνήθως, βέβαια, γράφω μετά από χωρισμούς, όχι στην αναμονή. Είναι καλό για εσάς, αλλά κακό για εμένα που χωρίζω».

Διαβάστε περισσότερα »

Το μπούστο της Mariah Carey κολάζει και... Άγιο!

 

Ακόμα κι αν πρόκειται για τον Άγιο Βασίλη

Στη γιορτή που έγινε στο Rockefeller Center η Mariah Carey, με άκρως χριστουγεννιάτικη διάθεση, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το «All I Want For Christmas Is You», το οποίο δύο δεκαετίες μετά την κυκλοφορία του θεωρείται από τα πιο αγαπημένα τραγούδια των Χριστουγέννων. 

Τα φώτα άναψαν στο εμπορικό κέντρο της Νέας Υόρκης και ο κόσμος που βρισκόταν εκεί διασκέδασε με την ψυχή του. 

Το σέξι μπούστο της τραγουδίστριας ήταν αυτό που ξετρέλανε τους πάντες ακόμα και τον... Άγιο Βασίλη που στεκόταν δίπλα της στη σκηνή. 

Η διάσημη σταρ άλλαξε δύο εμφανίσεις με τη μία πιο αποκαλυπτική από την άλλη. 









 
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »