Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ελευθερία Ελευθερίου: "Κάνω τα ψώνια μου πάντα από το Λονδίνο" [Video]

 

Η Ελευθερία Ελευθερίου φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο γυναικείου περιοδικού και μιλά για όλους και για όλα.


Η εμπειρία της στη Eurovision, η Τζένιφερ Λόπεζ, τα ψώνια που κάνει στο Λονδίνο αλλά και το αν θέλει να κάνει δική της οικογένεια.

Η Κύπρια τραγουδίστρια φωτογραφίζεται για το τεύχος Αυγούστου του περιοδικού Lucky και δίνει συνέντευξη στην κάμερα του Lucky TV και στον φωτογράφο και κριτή τάλεντ σόου, Χάρη Χριστόπουλο.

Όλη η συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε περισσότερα »

SHAYA: Σέξι φωτογράφιση με μαγιό!


 

Η εκρηκτική τραγουδίστρια μίλησε για τα 12 κιλά που έχει χάσει από την περίοδο που έγινε γνωστή στον κόσμο, για το φλερτ που δέχεται από άνδρες και τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί στο χώρο της showbiz...

“Ναι, μου έχουν γίνει ανήθικες προτάσεις. Ήμουν σε ένα ραντεβού με έναν μάνατζερ και εκεί που μου λέει Ενδιαφέρομαι να σε αναλάβω και πιστεύω ότι έχουμε πολύ μέλλον μαζί, επιχείρησε να με φιλήσει. Εννοείται ότι η κουβέντα μας έμεινε εκεί. Σηκώθηκα κι έφυγα”.

Το ότι έχει απαντήσει θετικά σε πρόταση γάμου αποκάλυψε η Shaya, μιλώντας παράλληλα για τα προσωπικά και τα κιλά της. Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι οι άνδρες την προτιμούσαν περισσότερο όταν ήταν πιο παχουλή! «Μου έχουν κάνει τρεις προτάσεις γάμου μέχρι τώρα. Στην πρώτη απάντησα θετικά. Αλλά όταν συνειδητοποίησα τι μου συνέβαινε, γιατί ήμουν μόλις 17 χρονών, το πήρα πίσω και του ζήτησα να χωρίσουμε. Η δεύτερη πρόταση έγινε όταν ήμουν 20 χρονών. Εκεί του εξήγησα ότι δεν είμαι έτοιμη για να παντρευτώ. Η τελευταία φορά που μου έκαναν πρόταση γάμου ήταν πριν από 2 χρόνια, αλλά δεν έγινε με επίσημο τρόπο οπότε δεν χρειάστηκε να απαντήσω», αποκαλύπτει η Shaya.
Για ακόμα μία φορά, η 28χρονη τραγουδίστρια διαψεύδει τις φήμες για σχέση με τον γιό της Χαρούλας Αλεξίου, Μάνο Θεοφίλου, ενώ παραδέχεται ότι στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με συνάδελφό της, αλλά και ότι δεν θα έβλεπε ερωτικά κάποιον θαυμαστή της!​ «Οι άντρες με προτιμούσαν όταν ήμουν παχουλή. Έχω καταλήξει, λοιπόν, ότι στους άντρες αρέσουν οι καμπύλες. Δεν φαντάζεσαι πόσα φλερτ είχα όταν ήμουν εβδομήντα κιλά», δηλώνει η 28χρονη τραγουδίστρια, ποζάροντας στο περιοδικό «Ok!» με αποκαλυπτικά μαγιό.

markos-tv

Διαβάστε περισσότερα »

Φωτό Πάολα: Επέλεξε φόρεμα που τα έδειξε…όλα!!!

 

Διαβάστε περισσότερα »

Η Νάταλι Θάνου «ανάβει» φωτιές στην παραλία (φωτό)

 

Φορώντας ένα σέξι μαγιό που μαγνητίζει τα βλέμματα εμφανίστηκε και πάλι η Νάταλι Θάνου στη Μύκονο.  Η τραγουδίστρια, μετά από ένα... 
...φορτωμένο πρόγραμμα τον περασμένο χειμώνα, αποφάσισε να χαλαρώσει στο κοσμοπολίτικο νησί. 

Εκεί, απόλαυσε τη θάλασσα και τον ήλιο ενώ οι λουόμενοι... απόλαυσαν εκείνη!





















Πηγή: newpost.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Απίστευτο! Ξυλοδαρμός και επεισόδια στο σπίτι του Jackson

 
Η κατάσταση στο εσωτερικό της οικογένειας Jackson αγρίεψε για τα καλά! Η αστυνομία κλήθηκε πριν λίγο στο σπίτι του τραγουδιστή όπου μένουν τα παιδιά... 
...του Michael Jackson μετά από αναφορές ότι γίνεται κάποιο επεισόδιο. Από την αστυνομία επιβεβαιώνεται μάλιστα ότι στο επεισόδιο ενεπλάκησαν μέλη της οικογένειας αλλά τονίζουν ότι δεν έγιναν συλλήψεις. 

«Υπήρξε κάποιος ξυλοδαρμός και στο επεισόδιο εμπλέκονται μέλη της οικογένειας Jackson», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Λέγεται ότι η Janet, ο Jermaine και ο Randy Jackson προσπάθησαν να απομακρύνουν τα παιδιά του από το σπίτι έχοντας μαζί και κάμερες. Οι υπεύθυνοι ασφάλειας προσπάθησαν να τους σταματήσουν και εκεί έγινε ο καβγάς και κλήθηκε η αστυνομία.

Πηγή: gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Ελλη Κοκκίνου: Έχει γενέθλια! Πόσο χρονών γίνεται?

  • Τα γενέθλιά της έχει σήμερα, 24 Ιουλίου, η Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια βρίσκεται στη Σκιάθο μαζί με τη Δέσποινα Καμπούρη τη Σίσσυ Χρηστίδου τη Μαρία Κορινθίου και Ρούλα Σταματοπούλου και εκεί θα σβήσει τα... κεράκια της τούρτας της. Πόσο χρονών είναι όμως;

    Η Έλλη έχει γεννηθεί το 1970 άρα σήμερα γίνεται 42 χρονών!
    Διαβάστε περισσότερα »

    O Γ. Μαζωνάκης στο Thalassa People’ s Stage

     

    Μαζί με την Ελένη Φουρέιρα

    Μετά από ένα εντυπωσιακό club tour στην Ελλάδα και την Κύπρο, ο Γιώργος Μαζωνάκης από τις 24 Αυγούστου επανέρχεται στο Thalassa People’ s Stage για 14 εμφανίσεις.

    Καθώς οι καλοκαιρινές διακοπές ολοκληρώνονται, η καλοκαιρινή διάθεση δεν υποχωρεί αντιθέτως ζωηρεύει, το ίδιο νιώσαμε και πέρυσι, το ίδιο επιδιώκουμε και φέτος. 

    Ο Γιώργος Μαζωνάκης με το ξεχωριστό του στυλ μπορεί να μετατρέψει τα weekends στο φινάλε του καλοκαιριού σε αξέχαστα πάρτυ στην πόλη, στην παραλία, στη Γλυφάδα.

    Στη φετινή παρέα συμμετέχει και η Ελένη Φουρέιρα! Πάντα εντυπωσιακή με ένα πρόγραμμα που υπόσχεται δυνατές συγκινησεις όπως μας έχει συνηθίσει η η ασυγκράτητα δυναμική pop-star! 

    Ο Χρήστος Π., νεαρός πολλά υποσχόμενος ροκ τραγουδοποιός και οι Freaky Fortune, με έντονη dance διάθεση …
    newsbeast
    Διαβάστε περισσότερα »

    Κατηγορούν τη Γκάγκα ότι κάνει τους εφήβους γκέι!


    Κατηγορούν τη Γκάγκα ότι κάνει τους εφήβους γκέι!

    Μία οργάνωση γονέων στη Φλόριντα αναστατώθηκε με την καινούρια συνεργασία της 25χρονης περφόρμερ...





    Κατηγορούν τη Γκάγκα ότι κάνει τους εφήβους γκέι!
    Δεν είναι η Ελένη Λουκά. Είναι η Florida Family Association(FFA) που επιτέθηκε (λεκτικά ευτυχώς) στη Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) γιατί έχει ένα σατανικό σχέδιο για να παρασέρνει τα νέα παιδιά στο βούρκο της ομοφυλοφιλίας. Όλα ξεκίνησαν από την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας του Born this Way Foundation με το Office Depot το οποίο στηρίζει τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων κι ετοιμάζουν μία καμπάνια στα σχολεία για να βοηθήσουν τα παιδιά να έχουν αυτοπεποίθηση.
    Η συγκεκριμένη εταιρία συνεργάζεται με την 25χρονη τραγουδίστρια για μία καλύτερη, πιο γενναία σχολική χρονιά όπως είπαν χαρακτηριστικά και θα προμηθεύσει την οργάνωση της Γκάγκα με ευχετήριες κάρτες στην τιμή των 20 δολαρίων οι οποίες θα έχουν τα μηνύματα «Να είσαι γενναίος» Να είσαι ο εαυτός σου», Να είσαι ευγενικός», «Να είσαι δεκτικός». Επίσης θα έχουν διαθέσιμα για μαθητές και καθηγητές σε περιορισμένα πακέτα “Kindness Sticks” χαρτάκια ποστ ιτ, στυλό και βραχιόλια με το λόγκο Born this way.

    "Το συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου δολαρίων που υπέγραψαν η Γκάγκα με το Office Depot θα επηρεάσει πολλά straight παιδιά να «αγκαλιάσουν» την ομοφυλοφιλία. Χιλιάδες παιδιά που έχουν προσπαθήσει να λύσουν τα θέματα που αφορούν τη σεξουαλκότητα τους θα επηρεαστούν να αποδεχτούν αυτή τη λανθασμένη προπαγάνδα.

    Ποιο είναι το γενναίο ή το ευγενικό στο να λες σε χιλιάδες ανήσυχους εφήβους ότι έχουν γεννηθεί μα αυτό τον τρόπο όταν ένα μεγάλο ποσοστό απ αυτούς έχουν πάρει το ετερόφυλο μονοπάτι στη ζωή τους;"
     δήλωσαν ανάμεσα σε άλλα αστεία πράγματα τα μέλη του FFA στο site τους και δεν υπάρχει προς το παρόν καμία απάντηση ούτε από τη Γκάγκα ούτε από το Office Depot.


    e-go.gr
    Διαβάστε περισσότερα »

    Μαντόνα:"Βοήθησα τη Γκάγκα να γράψει το Born this way"


    Μαντόνα:"Βοήθησα τη Γκάγκα να γράψει το Born this way"


    Η 53χρονη βασίλισσα χάνει σιγά σιγά το στέμμα κάθε φορά που ανοίγει το στόμα της για να μιλήσει για νεότερες ανταγωνίστριες....






    Μαντόνα: Βοήθησα τη Γκάγκα να γράψει το Born this way
    Η μέρα της Μαρμότας. Παρ' όλες τις προσπάθειες της κόρης της Λούρδης (Lourdes) να την κάνει να σταματήσει ν' ασχολείται με τη Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga), η Μαντόνα (Madonna) λέει τη μία προσβολή μετά την άλλη κι έχει καταφέρει αυτό που δεν είχε γίνει τόσα χρόνια: να γίνει ασύλληπτα γραφική. Η 53χρονη τραγουδίστρια που ακύρωσε πρώτη φορά στην καριέρα της συναυλίες και οι Αυστραλοί δεν θα τη δουν ποτέ στη χώρα τους και δεν κατέβασε τ' όπλο της σε συναυλία στην Πολωνία , έδωσε συνέντευξη σε περιοδικό της Βραζιλίας και μίλησε για τ' αγαπημένο της θέμα.
    «Είμαι μεγάλη φαν του Born this way και χαίρομαι πολύ που τη βοήθησα να το γράψει» πετώντας υποννοούμενα για τη σύγκριση που είχε γίνει με το δικό τηςExpress yourself όταν κυκλοφόρησε πέρσι και προσθέτει άλλη μία αφορμή για να ασχοληθούν οι haters μαζί της. Η Γκάγκα απο την άλλη δεν έχει απαντήσει ούτε σ' αυτή τη δήλωση ούτε στις προηγούμενες αλλά αναφέρθηκε εμμέσως σ' όλα αυτά που έχουν ειπωθεί σε μία συναυλία της στο Όκλαντ.
    Μερικές φορές κάποιοι άνθρωποι νιώθουν καλύτερα με το να στεναχωρούν και να κοροιδεύουν τους άλλους ή να κάνουν πλάκα για τη δουλειά τους. Αυτό δε μ'αρέσει καθόλο. Απλά με κάνει να νιώθω πως δεν είμαι καλός άνθρωπος. Είχε πει η 25χρονη περφόρμερ στο κοινό αλλά δε νομίζουμε ότι συγκινήθηκε και πολύ η Μαντόνα.

    e-go.gr
    Διαβάστε περισσότερα »

    Κι ο κλήρος πέφτει στη Μαράια

     

    Έκλεισε η συμφωνία για το American Idol. Εκτός Λόπεζ και Τάιλερ

    Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι οριστικά εκτός, το ίδιο και ο Στίβεν Τάιλερ. Αλλά η Μαράια Κάρεϊ θα είναι εκεί.

    Ο πρόεδρος της Fox, Κέβιν Ρέιλι, ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ότι η Μαράια έκλεισε τη συμφωνία «μόλις πριν από λίγες ώρες» και θα είναι μία από τους κριτές την επόμενη σεζόν του American Idol. 

    Η ίδια εξέφρασε τον ενθουσιασμό της και την ανυπομονησία της να ξεκινήσει σε δύο περίπου μήνες.
    newsbeast

    Διαβάστε περισσότερα »

    Η τουρίστρια Rihanna

     

    Κάνει διακοπές στο Saint Tropez

    Με σέξι τοπ και λευκή φούστα εθεάθη η Rihanna να εξερευνά τις ομορφιές του Saint Tropez ενώ πέρασε και μία βόλτα από τα μαγαζιά για shopping therapy. Η τραγουδίστρια επέλεξε το γνωστό θέρετρο για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών.

    Φυσικά ή άψογη σιλουέτα της δεν πέρασε απαρατήρητη ενώ ο κόσμος που αντιλήφθηκε την παρουσία της δεν δίστασε να της εκφράσει τον θαυμασμό του για τα τραγούδια της. 

     
     

     
    newsbeast
    Διαβάστε περισσότερα »

    Ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συναυλία του στη Μύκονο

     

    Εντατικές πρόβες έχει ξεκινήσει ο Σάκης Ρουβάς

    Μπορεί πριν λίγες μέρες να απολάμβανε οικογενειακές διακοπές στη Σκιάθο τώρα όμως ήρθε η ώρα να... ριχτεί στη δουλειά. Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά που έχει ξεκινήσει εντατικές πρόβες ώστε όλα να είναι τέλεια στην συναυλία που θα δώσει σε λίγες μέρες στο Καλό Λιβάδι στη Μύκονο.

    Είναι γνωστό ότι ο τραγουδιστής είναι τελειομανής και θέλει τα πάντα να λειτουργήσουν στην εντέλεια ώστε οι θαυμαστές του να μείνουν ικανοποιημένοι από την συναυλία. Ήδη έχει επιλέξει ποια κομμάτια θα πει καθώς και τις χορογραφίες που θα κάνει.
    newsbeast
    Διαβάστε περισσότερα »

    Η Παπαρίζου το έριξε έξω με τη Φουρέιρα

     

    Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο twitter η Έλενα Παπαρίζου

    Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα είπαν να το ρίξουν έξω χθες το βράδυ κι έτσι πήγαν σε γνωστό μπαρ στο Γκάζι. Στην παρέα των κοριτσιών ήταν και ο Απόστολος Μητρόπουλος.

    Οι τρεις τους ήπιαν τα ποτάκια τους και διασκέδασαν μέχρι αργά. Τις φωτογραφίες ανέβασε στο λογαριασμό της στο twitter η Έλενα και όπως θα δείτε η Ελένη Φουρέιρα για άλλη μία φορά άλλαξε λουκ στα μαλλιά της!



    newsbeast
    Διαβάστε περισσότερα »

    Νυφούλα για τέταρτη φορά η Τζένιφερ Λόπεζ;

     

    Αν ακούσετε σε λίγο καιρό ότι η Τζένιφερ Λόπεζ ανεβαίνει (και πάλι) τα σκαλιά της εκκλησίας μην σας κάνει εντύπωση. Το κορίτσι ψάχνει για γαμπρό.
    Παρά τον πρόσφατο και δύσκολο χωρισμό της από τον Μαρκ Άντονι και τα δύο ακόμα διαζύγια της η JLO δήλωσε έτοιμη να ντυθεί νυφούλα ξανά, γιατί… της αξίζει!

    Όπως είπε σε συνέντευξη της, ποτέ δεν πρόκειται να πάψει να πιστεύει στο παραμύθι του ευτυχισμένου γάμου και παρά το γεγονός ότι είναι δύσκολο για κάποιον να βρεθεί στο πλευρό της, θα συνεχίζει να τον ψάχνει, γιατί της αξίζει να τον βρει.

    Δεν ξέρουμε βέβαια ποια είναι η άποψη και των πρώην… 
    star
    Διαβάστε περισσότερα »

    Συναυλία στη Μύκονο θα κάνει ο Σάκης Ρουβάς

     

    Τις βαλίτσες του για το νησί των ανέμων ετοιμάζει ο Σάκης Ρουβάς, καθώς θα δώσει μια και μοναδική συναυλία την Κυριακή 29 Ιουλίου.
    Ο γνωστός τραγουδιστής που βρισκόταν οικογενειακώς στη Σκιάθο έβαλε πλώρη για το κοσμοπολίτικο νησί όπου θα δώσει live συναυλία. Το μυκονιάτικο κοινό είναι έτοιμο να απογειωθεί με τις μουσικές επιτυχίες του τραγουδιστή ο οποίος γεμάτος πάθος και ένταση δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό. 
    vipnews.gr
    Διαβάστε περισσότερα »

    Νότης και Barcello στην Κω!

     

    Στην πατρίδα του την Κω βρίσκεται ο Νότης Σφακιανάκης για τις καλοκαιρινές διακοπές του,και βέβαια δεν αφήνει το...αγαπημένο του σπορ. Ποδόσφαιρο στην παραλία του καλού του φίλου και κουμπάρου Πέτρου Κ.(Μαδέρας)

    Στην φωτογραφία σε στιγμές χαλάρωσης με τον Ουρουγουανό συμπαίκτη του Mario Barcello.

    Νότη πάντα επιτυχίες και πολλά γκολ.

    Διαβάστε περισσότερα »

    E. Κοκκίνου: Δείτε... χωρίς ρετούς και μακιγιάζ στην Ελαφόνησο! (φωτογραφίες)

    Είναι αναμφίβολα οι πιο αληθινές φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αφού θα δείτε την τραγουδίστρια με μαγιό στα κρυστάλλινα νερά του νησιού, χωρίς ρετούς και μακιγιάζ...  

    Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε πρόσφατα στην Ελαφόνησο όπου απόλαυσε τον καυτό ήλιο και τη θάλασσα, παρέα με το σύντροφό της...

    Η Έλλη Κοκκίνου φαίνεται ευτυχισμένη και ερωτευμένη καθώς έχει πάντα δίπλα της τον σύντροφό της ο οποίος είναι κοντά της με ουσιαστικό τρόπο και χωρίς να προκαλεί. Οι δυο τους φυσικά προσπαθούν να ξεκλέβουν λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για να απολαμβάνει λίγο περισσότερο ο ένας την παρέα του άλλου.

    Η Έλλη, πάντως, παρά τα όσα λέγονται, γράφονται και απαθανατίζονται κατά καιρούς, είναι πάντα μία πολύ σέξι γυναίκα, με ή χωρίς ρετούς...
    markos-tv
    Διαβάστε περισσότερα »