Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Τώρα ξαπλώστρα, σε λίγο μικρόφωνο

 

Δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές της Έλλης Κοκκίνου

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν οι εντατικές πρόβες της Έλλη Κοκκίνου για τις νέες της εμφανίσεις με τον Νίκο Οικονομόπουλο και η τραγουδίστρια είπε να απολαύσει ορισμένες στιγμές παρέα με τον αγαπημένο της Γιώργο Μπόγρη.

Έτσι το ζευγάρι, αφού πέρασε λίγες ρομαντικές στιγμές, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα στους Παξούς, πήγε στη Σκιάθο για να περάσει τις τελευταίες μέρες των διακοπών του.

Έλλη και Γιώργος έμειναν σε γνωστό ξενοδοχείο στις Κουκουναριές και απόλαυσε τον ήλιο και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Το ζευγάρι προτιμούσε τον περισσότερο καιρό για τις βουτιές του την παραλία Μπανάνα, όπου η Έλλη επιδόθηκε και στο αγαπημένο της σπορ, το θαλάσσιο σκι, αλλά αρκετοί ήταν εκείνοι που τους συνάντησαν στα Μάραθα και στις Κουκουναριές, ενώ αδυναμία τους ήταν γνωστό beach bar του νησιού, όπου απολάμβαναν δροσερά κοκτέιλς.











newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Η Beyonce λανσάρει κολεξιόν με την υπογραφή της

 

Έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης

Μπορεί η Beyonce να έγινε πριν εφτά μήνες μαμά αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα σταματήσει να εργάζεται. Η διάσημη τραγουδίστρια που έχει ταλέντο στο σχεδιασμό ρούχων, αποφάσισε να συνεχίσει τις δημιουργίες της.

Έτσι, παρουσίασε την νέα της κολεξιόν, με ρούχα για το φθινόπωρο/χειμώνα με τίτλο «House of Dereon» τα οποία φόρεσε η ίδια για να προωθήσει τη νέα της καμπάνια. 

Η 30χρονη τραγουδίστρια δείχνει απίστευτα όμορφη και σικάτη ενώ και σε ρόλο μοντέλου αποδεικνύοντας ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μοντέλα - επαγγελματίες. 




 

Διαβάστε περισσότερα »

Tάνια Τσανακλίδου και Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Σούνιο

 

Οι δύο ερμηνεύτριες θα συμμετέχουν σε αφιέρωμα στον Γιώργο Ανδρέου

Το σκηνικό δεν θα μπορούσε να είναι πιο εντυπωσιακό. Ζωγραφίστε το με τα μάτια της φαντασίας σας: ετούτα εδώ τα μάρμαρα, όπου κακή σκουριά δεν πιάνει, στα πόδια τους το πέλαγος να προσθέτει με το μελτέμι τη δική του πινελιά και πάνω, ψηλά, το φεγγάρι του Αυγούστου να αποχαιρετά το καλοκαίρι. 

Τι λείπει ώστε για να είναι η εικόνα πλήρης; Η μουσική. Ε, αυτή την προσθέτουν η Τάνια Τσανακλίδου και η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Οι οποίες στις 31 Αυγούστου, στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, θα συμμετάσχουν σε αφιέρωμα στο συνθέτη Γιώργο Ανδρέου. Τίτλος του _τί άλλο_ «Στη λάμψη του φεγγαριού». Μια λάμψη που θα γίνει πιο έντονη χάρη στα μελωδικά τραγούδια του καλλιτέχνη και στις αισθαντικές ερμηνείες των δύο εξαιρετικά αγαπητών στο ευρύ κοινό τραγουδιστριών.  Ώρα έναρξης 21.00. Η είσοδος θα είναι δωρεάν. 

Πηγή: tospirto.net
Διαβάστε περισσότερα »

Το pole dancing της Μadonna!

Πλούσιο θέαμα προσφέρει η βασίλισσα της ποπ

Σε αυτήν την περιοδεία της η Madonna έχει κάνει τα πάντα. Έχει χορέψει, έχει κάνει στριπτίζ επί σκηνής και τώρα ήρθε η ώρα και για ένα pole dancing.

Πριν μεταφερθεί, λοιπόν, στις Ηνωμένες Πολιτείες , η βασίλισσα της ποπ είπε να το γιορτάσει χορεύοντας πάνω σε στύλο γνωστού κλαμπ στο Μόντε Κάρλο.

Έκλεισε, μάλιστα, το μισό κλαμπ για να μπορέσει να συγκεντρώσει γύρω της όλους τους στενούς συνεργάτες της, που ήταν περίπου 150.

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Με νέο λουκ ο Βασίλης Καρράς

 

Δείτε πως πήγε στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου

Με νέο λουκ εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου και της Αγγελικής Ηλιάδη στη Θεσσαλονίκη ο Βασίλης Καρράς.

Φορώντας ένα πορτοκαλί μπλουζάκι και έχοντας αφήσει μουστάκι, ο Βασίλης Καρράς το διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο τραγουδώντας με τον Αντώνη Ρέμο όλες τις μεγάλες του επιτυχίες.

newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Δάντης-Κωστόπουλος στα Αστέρια Γλυφάδας

 

Από Παρασκευή 24 Αυγούστου βάζουν «φωτιά» στην παραλιακή

Οι Χρήστος Δάντης και Χάρης Κωστόπουλος είναι έτοιμοι να «βάλουν φωτιά» στην παραλιακή σ' ένα σχήμα έκπληξη που θα συζητηθεί στα Αστέρια Γλυφάδας! Εκεί όπου το ροκ θα συναντήσει το λαϊκό!

Από την Παρασκευή 24/8, τα Αστέρια Γλυφάσας παρουσιάζουν στο κοινό ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα ροκ και λαϊκά τραγούδια .

«Δεν θα αφήσουμε την κρίση να μας μαυρίσει την ψυχή. Το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί είναι η απομόνωση και η μοναξιά. Θα αντισταθούμε τραγουδώντας και χορεύοντας!..» δηλώνει ο Χρήστος Δάντης.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

«Βάζω κάθε φορά και πιο ψηλά τον πήχη»

 

Δεν χαρίζεται στον εαυτό του ο Γιώργος Μαζωνάκης

Ιδιαίτερα αυστηρός με τον εαυτό του είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος φροντίζει κάθε φορά να πηγαίνει επαγγελματικά και ένα βήμα παραπέρα. Γι’αυτό και κάνει σκληρή προετοιμασία. Όπως δήλωσε στο «ΤV Έθνος»:

«Οι εποχές είναι δύσκολες, προσφέρονται όμως για περισσότερη αλήθεια κι αυτήν αποζητά όσο ποτέ ο κόσμος. Δεν θέλει πια τίποτα “κάλπικο” και στηρίζει με θέρμη το αληθινό. 

Όλα παίζουν κάθε νύχτα, ανάλογα με τις συνθήκες και τη διάθεση! Κάνουμε πρόβες, πάντα προετοιμαζόμαστε σκληρά, θέλουμε κάθε φορά να προσθέσουμε ένα ακόμη... σκαλοπάτι στη δουλειά μας. Άλλωστε κι εγώ ως ιδιοσυγκρασία δεν βολεύομαι εύκολα και δεν θέλω να βαριέμαι. Σηκώνω κάθε φορά τον πήχη πιο ψηλά. Αλλιώς δεν έχει νόημα, δεν έχει γοητεία όλο αυτό».
Διαβάστε περισσότερα »

Στο Ηρώδειο η πρώτη κοινή εμφάνιση Φαραντούρη - Μικρούτσικου

 

Συνυπάρχουν στη σκηνή μετά από δεκαετίες σταδιοδρομίας

«Η εποχή το διάλεξε να γίνει τώρα...», έλεγε σήμερα το μεσημέρι στο Νομισματικό Μουσείο, η Μαρία Φαραντούρη, για την μουσική συνάντηση της με το Θάνο Μικρούτσικο. Δύο παράλληλοι μουσικοί δρόμοι θα διασταυρωθούν για πρώτη φορά την Τετάρτη 29 Αυγούστου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Οι δύο καλλιτέχνες θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, σχέδιο που ωρίμαζε στη σκέψη τους εδώ και καιρό.

Ήταν όνειρο και των δυο, από την αρχή σχεδόν της σταδιοδρομίας τους να συνυπάρξουν πάνω στη σκηνή. Από την εποχή, δηλαδή, που η Μαρία Φαραντούρη διέγραφε την ξεχωριστή της μουσική πορεία, σαν μούσα του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι, συνεργαζόταν με διεθνείς μουσικούς μύθους, όπως ο Τζον Ουίλλιαμς και ο Ζουλφί Λιβανελί, και τραγουδούσε με τις σπουδαιότερες ορχήστρες στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου. Την ίδια ακριβώς εποχή, ο Θάνος Μικρούτσικος, έγραφε μουσική για πρωτοποριακά θέατρα στην Ευρώπη και συμμετείχε σε μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ, συνεργαζόμενος με σπουδαίους τραγουδιστές της γενιάς του, Έλληνες και ξένους.

Όλα αυτά τα χρόνια, οι δύο καλλιτέχνες ανανέωναν συνεχώς την υπόσχεσή τους για συνεργασία. Και φέτος τελικά το αποφάσισαν. Στη συναυλία αυτή, η Μαρία Φαραντούρη θα ερμηνεύσει τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου και ο ίδιος θα παίξει για εκείνη στο πιάνο τραγούδια του Χατζιδάκι, του Κουρτ Βάιλ, του Λούτσιο Ντάλα και φυσικά του Μίκη Θεοδωράκη.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς αναμένεται να είναι η παρουσίαση του κύκλου τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη «Κατάσταση Πολιορκίας», έργο υψηλής αισθητικής και μουσικής τέχνης το οποίο ταυτίστηκε με τη φωνή της πρώτης του ερμηνεύτριας, Μαρίας Φαραντούρη και το οποίο θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά το αθηναϊκό κοινό σε νέα ενορχήστρωση του Θάνου Μικρούτσικου.

Για τη νέα μουσική ματιά στο έργο που θεωρεί «ό,τι πιο πολύτιμο και ιερό» έχει κάνει στη ζωή του, ο Μίκης Θεοδωράκης συγχαίρει και ευχαριστεί τον Θάνο Μικρούτσικο. Γιατί είναι «ένας ολοκληρωμένος συνθέτης, ο οποίος διαθέτει χρόνο, ταλέντο και έμπνευση, προκειμένου να αναδείξει με το δικό του τρόπο το έργο ενός συναδέλφου του εν ζωή, όπως εγώ».

«Το έργο αυτό (σε ποίηση Ρένας Χατζηδάκη), αποτελεί ένα ποιητικό χείμαρρο πολιτικής και ερωτικής εξομολόγησης – ένα ντοκουμέντο – και ταυτόχρονα έργο υψηλής αισθητικής και διανόησης. Είναι ένα οριακό έργο του Μίκη, μία ασταμάτητη μελωδία – ποταμός», υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ο Θάνος Μικρούτσικος.

«Ένα έργο που ενώ γεννήθηκε μέσα στην κόλαση, ανοίγει ένα παράθυρο στην πίστη και στην αισιοδοξία. Την εποχή που γράφτηκε δεν υπήρχε δημοκρατία. Τώρα που έχουμε δημοκρατία έχουμε άλλους εγκλεισμούς», πρόσθεσε η Μαρία Φαραντούρη.

Ο Θάνος Μικρούτσικος έχει ενορχηστρώσει την «Κατάσταση Πολιορκίας» για δύο φωνές, δύο πιάνα, πνευστά και επτά εκτελεστές κρουστών. Εκτός από τους δύο καλλιτέχνες, στη σκηνή θα βρεθούν μαζί τους ο Κώστας Θωμαΐδης, μόνιμος συμπαραστάτης του Μικρούτσικου στις παρουσιάσεις των έργων του, η Άννα Λινάρδου, η νεότερη τραγουδίστρια με την οποία συνεργάζεται ο συνθέτης, καθώς και σημαντικοί σολίστ: ο Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), ο Θοδωρής Οικονόμου (πιάνο) και ο Νίκος Τουλιάτος (κρουστά).
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Ομοτράπεζοι υπό το φως των κεριών!

 

Ρομαντικό δείπνο για Χολίδη-Νομικού στην Ίο

Μπορεί η θερινή περίοδος για τους εγχώριους celebrities να περιλαμβάνει σχεδόν αποκλειστικά διακοπές, το καλοκαίρι όμως του Χρήστου Χολίδη είναι συνυφασμένο κατά κύριο λόγο με τη δουλειά.

Παρόλα αυτά ο τραγουδιστής βρήκε τρεις ημέρες και είπε να τις περάσει με την αγαπημένη του, Δούκισσα. 
Το ζευγάρι επέλεξε την Ίο, όπου ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello, τους απαθανάτισε να γευματίζουν ρομαντικά σε ένα από τα πιο όμορφα εστιατόρια στη χώρα του νησιού.


Διαβάστε περισσότερα »

Ο Βαλάντης επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα

 

Από 14 Σεπτεμβρίου ξαναπιάνει το μικρόφωνο

Δυναμικό come back ετοιμάζει ο Βαλάντης σε ένα από τα πιο γνωστά και παλιά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Ο τραγουδιστής από την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου θα εμφανίζεται στο «ΕΜΠΑΤΗ North» για να δώσει στην διασκέδαση έναν νέο αέρα. 

Το σχήμα δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, είναι όμως θέμα ημερών.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η Παπαρίζου στη Λεσβο!

 

Δίνει σήμερα συναυλία στο νησί

Επικίνδυνα ανέβασε τη θερμοκρασία η Έλενα Παπαρίζου που βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης στη Λέσβο, με αφορμή συναυλία που θα δώσει σήμερα το βράδυ στο Θέατρο του Κάστρου Μυτιλήνης, μαζί με το συγκρότημα «Μέλισσες».

Όπως αναφέρει το lesvosnews, η γνωστή σταρ παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο ASTRA 93,2 και στη συνέχεια πήγε στην Πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης, όπου την περίμεναν εκατοντάδες θαυμαστές και θαυμάστριές της για να φωτογραφηθούν μαζί της και να της αποσπάσουν ένα αυτόγραφο.

newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Πιάνει ξανά το μικρόφωνο η Στέλλα Καλλή

 

Θα εμφανίζεται με τον Πάνο Καλλίδη

Αφού έκανε τις διακοπές της σε Πάρο και Κύπρο, η Στέλλα Καλλή ετοιμάζεται να επιστρέψει ανανεωμένη στις πίστες. 

Έπειτα από έναν χρόνο με εμφανίσεις στο «Vox», η τραγουδίστρια πιάνει το μικρόφωνο και μαζί με τον Πάνο Καλίδη θα συνεχίζουν ακάθεκτοι τη συνεργασία τους και τη νέα σεζόν. 

Οι δυο καλλιτέχνες αναμένεται να κυκλοφορήσουν τις καινούργιες τους δισκογραφικές δουλειές στις αρχές του φθινοπώρου.

Διαβάστε περισσότερα »

M. Πιερίδη: Έτσι "χτίζει" το απίστευτο κορμί της ! (Φωτό)

Δεν είναι μόνο η γυμναστική τελικά το μυστικό της σέξι Μαριάντας: Το απίστευτο κορμί της το "χτίζει" όπως θα δείτε πετραδάκι - πετραδάκι με μερίδες που αν αντέξετε να καταναλώσετε θα  φτιάξετε σωματάρα! Δείτε και αποφασίστε αν έχετε το κουράγιο...

 

markos-tv

Διαβάστε περισσότερα »

Η Αγγελική Ηλιάδη στην πισίνα

 

Στην πισίνα του ξενοδοχείου που μένει στη Θεσσαλονίκη είπε να βουτήξει- ποζάρει όλως τυχαίως στους «κρυμμένους» παπαράτσι η Αγγελική Ηλιάδη. 
Με δίχρωμο μπικίνι μας δείχνει τους κοιλιακούς της, για να μας συγχύσει. Βέβαια, στο αριστερό της μπράτσο μάλλον το παράκαναν οι «κρυμμένοι», καθώς βλέπουμε τα ποντίκια του Τάισον και όχι της Αγγελικής. Κατά τα άλλα, όλα καλά! 
http://www.athensbars.gr/
Διαβάστε περισσότερα »

Παραμένει στη φυλακή ο δολοφόνος του Τζον Λένον

 

Για έβδομη φορά η αμερικανική δικαιοσύνη είπε όχι στο αίτημα αποφυλάκισης του Μαρκ Ντέιβιντ Τσάπμαν, του ανθρώπου που σκότωσε τις 8 Δεκεμβρίου του 1980 τον Τζον Λένον. Η ακροαματική διαδικασία έγινε και το αίτημα απελευθέρωσης του 57χρονου Τσάπμαν "απορρίφθηκε", ανακοίνωσαν οι σωφρονιστικές υπηρεσίες της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Ο Μαρκ Ντέιβιντ Τσάπμαν σκότωσε στο θρυλικό... «σκαθάρι» έξω από το διαμέρισμά του στην πόλη της Νέας Υόρκης στις 8 Δεκεμβρίου του 1980.


Ο Τσάπμαν, ο οποίος καταδικάστηκε το 1981 σε ποινή ισόβιας κάθειρξης με πιθανότητα αποφυλάκισης υπό όρους έπειτα από 20 έτη, κρατείται σε φυλακή υψίστης ασφαλείας στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, όπου πραγματοποιήθηκε και η ακροαματική διαδικασία για το έβδομο αίτημα αποφυλάκισής του.


Διαβάστε περισσότερα »

E. Παπαρίζου: Μεγάλες στιγμές με τον... προεδρο! (Φωτό)

Ενθουσιασμένη για τις μεγάλες στιγμές που έζησε με τον πρόεδρο είναι η Έλενα Παπαρίζου! Ανέβασε μάλιστα και τη σχετική φωτογραφία στο twitter με τα πρόσωπά τους δίπλα-δίπλα, σε ένδειξη μεγάλης αγάπης και σεβασμού...


markos-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Lady Gaga: Τα δείχνει… «φόρα παρτίδα» σε βίντεο!(VIDEO)

Η Lady Gaga, ανέβασε στον λογαριασμό της στο YouTube, ένα ερασιτεχνικό βίντεο στο οποίο αποκαλύπτει το στήθος της!
Το παράξενο είναι πως το YouTube, ακόμα δεν έχει κατεβάσει το συγκεκριμένο βίντεο! Ακόμα και στη Google έχουν καταλάβει πλέον πως η Gaga έχει το... ακαταλόγιστο...
Διαβάστε περισσότερα »

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έλληνας τραγουδιστής έσπασε το δόντι του στο μικρόφωνο!

Σε περιπέτεις μπήκε γνωστός νεαρός Έλληνας τραγουδιστής την προηγούμενη εβδομάδα και μάλιστα χωρίς τέλος. Ο εν λόγω ταλαντούχος καλλιτέχνης τραγουδά, γράφει μουσική... 
...και στίχους στους δίσκους του, χορεύει, γελάει, είναι επικοινωνιακός με το κοινό και «τα σπάει» στα live του. Σε ένα τέτοιο live του βρεθήκαμε κι εμείς την περασμένη Κυριακή στην παραλία του Σχοίνου, στο Αλεποχώρι, αλλά μάλλον κάποιος τον μάτιασε και μάλιστα πολύ.
Ο λόγος για τον Λεωνίδα Μπαλάφα, νικητή του «Fame Story 4», το οποίο τον έκανε γνωστό και στο ευρύ κοινό!
Ο Λεωνίδας, λοιπόν, πριν εμφανιστεί στη σκηνή ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός και τακτοποιούσε τις τελευταίες λεπτομέρειες για το live. Μόλις ξεκίνησε ο κόσμος από κάτω χειροκροτούσε και περίμενε να τον απολαύσει. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχτηκαν καλά...
Δέκα λεπτά αφότου είχε ξεκινήσει το live ο νεαρός τραγουδιστής άρχισε να μην αισθάνεται καλά, να κομπιάζει στο μικρόφωνο και να κοκκινίζει. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα κι ενώ ο κόσμος άρχισε να αναρωτιέται τι συμβαίνει, ο Λεωνίδας έκανε νόημα στην μπάντα του να σταματήσει και με τρεμάμενη φωνή είπε στο μικρόφωνο: «Χίλια συγνώμη, δεν νιώθω πολύ καλά πρέπει να σταματήσουμε για λίγο».
Αμέσως οι υπεύθυνοι για το live κινητοποιήθηκαν ενώ ο κόσμος βρισκόταν σε μια σχετική αναστάτωση. Ευτυχώς μέσα στο πλήθος υπήρχε ένας φυσικοθεραπευτής ο οποίος έτρεξε αμέσως στα παρασκήνια και πρόσφερε στον τραγουδιστή τις πρώτες βοήθειες. Σε λιγότερο από είκοσι λεπτά, ο Λεωνίδας Μπαλάφας ήταν ξανά πάνω στη σκηνή! Σε επικοινωνία που είχαμε με το φυσικοθεραπευτή, μας ενημέρωσε πως του τραγουδιστή του κόπηκε στιγμιαία η ανάσα κι έπρεπε να του κάνει κάποιες μαλάξεις για να επανέλθει καθώς και ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό. Όσο για τα αίτια, όπως μας ανέφερε ο φυσικοθεραπευτής πρέπει να οφειλόταν σε κούραση, μεγάλη ένταση και στρες.
Κι εκεί που όλα νομίζαμε πως τελείωσαν, η περιπέτεια συνεχίστηκε...! Ένας έντονος χτύπος στο μικρόφωνο, τρόμος στα μάτια του νεαρού τραγουδιστή και εν συνεχεία γέλια και η ατάκα που προκάλεσε αμηχανία: «Ωχ, μου έσπασε και το δόντι», λέει ο Λεωνίδας Μπαλάφας κι ενώ ο κόσμος τα έχει χαμένα, ο τραγουδιστής συνεχίζει λέγοντας: «Δεν πειράζει θα το πετάξουμε εδώ πιο κάτω να φυτρώσουν παπαρούνες»!
Όπως μπορείτε να συμπεράνετε ο τραγουδιστής δεν πτοήθηκε με ότι κι αν συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στο Αλεποχώρι, συνέχισε να τραγουδάει και μετά από λίγη ώρα, όλα αυτά άνηκαν στο παρελθόν και ο χορός και η διασκέδαση «χτύπησαν κόκκινο» με το Λεωνίδα Μπαλάφα να δίνει, πάνω στη σκηνή, τον καλύτερό του εαυτό. Γιατί σίγουρα μετά θα τον «έδωσε» στον οδοντίατρο...!



Διαβάστε περισσότερα »