Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Beyonce: Aποκαλύπτει τα 5 βασικότερα μυστικά ομορφιάς της!

 

 
Beyonce: Aποκαλύπτει τα 5 βασικότερα μυστικά ομορφιάς της!
Για να λάμπετε σα star!
Είναι ομολογουμένως από τις πιο όμορφες star. Το πρόσωπό της λάμπει και είναι αξιοζήλευτο. Η επιδερμίδα της μονίμως πεντακάθαρη και χωρίς ατέλειες. Τα μαλλιά της πλούσια και παρ'όλες τις βαφές, φαίνονται υγιή. Ποια είναι; Μα φυσικά η Beyonce!

Ποια είναι, λοιπόν, τα μυστικά ομορφιάς της; Τι κάνει στην καθημερινότητά της και ποια tricks τη βγάζουν ασπροπρόσωπη;

1.Χρησιμοποιεί βαζελίνη για να δυναμώνουν οι βλεφαρίδες της. Όπως η ίδια τονίζει, αυτό είναι το αγαπημένο της tip. Όταν δε θέλει να βάψει τις βλεφαρίδες της απλώνει λίγη βαζελίνη, η οποία τις βοηθάει να λάμπουν και να αποκτούν φυσική κλίση!

2. Κάνει scrub σώματος κάθε εβδομάδα και εφαρμόζει καθημερινά baby lotion στο σώμα της

3.Χρησιμοποιεί μόνο baby shampoo για τα μαλλιά της, με βιταμίνη Ε.

4.Ένα trick που έμαθε από τους make-up artists της είναι το ακόλουθο: Αφότου εφαρμόσει την πούδρα της δεν ξεχνά να ψεκάζει από πάνω ένα ειδικό spray, το οποίο βοηθάει την επιδερμίδα να μη χάνει τη λάμψη και τη ζωντάνια της. Επιπλέον, η επιδερμίδα μένει ενυδατωμένη και παραμένει φρέσκια και natural. Παρόμοιο spray μπορείτε να προμηθευτείτε από τα καταστήματα Mac.

5.Όταν έχει κουρασμένο βλέμμα, φροντίζει να εφαρμόζει χρυσή σκιά στο εσωτερικό των ματιών της, η οποία της προσδίδει extra φως και φαίνονται πιο λαμπερά.
queen
Διαβάστε περισσότερα »

Ελισάβετ Σπανού: Γιατί πήγε στο δικαστήριο;

 

Τι συνέβη και η Ελισάβετ Σπανού πήγε στο δικαστήριο;
Όχι, δεν έχει προβλήματα με την δικαιοσύνη, ούτε ήταν μάρτυρας σε κάποια δίκη. Ο λόγος είναι για τις ανάγκες του νέο βιντεοκλίπ του «Παντελάκη». Είναι το νέο τραγούδι του Tus και συμμετέχουν η Ελισάβετ Σπανού και ο Άκης Δείξιμος. Το κομμάτι έχουν γράψει τη μουσική ο Νίκος Λουντέμης και τους στίχους ο Tus και ο Γιάννης Μαραγκός ενώ την  ενορχήστρωση έχει κάνει ο Φοίβος. Τα γυρίσματα γίνονται αυτή την ώρα και η τραγουδίστρια «ανέβασε» φωτογραφίες στην προσωπική της σελίδα στο twitter. Δείτε φωτογραφίες:
gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ MADONNA (ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΜΑΤΙ;;;;)

 

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ MADONNA (ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΜΑΤΙ;;;;)
Ποιος έχει ματιάσει τη Madonna; ... σκεπτόμενοι το πόσους πρώην έχει και πόσοι θα ήθελαν να έχουν την καριέρα της... ο νους μας πάει σε ουκ ολίγα άτομα!!!
Έτσι λοιπόν, η Madonna γνώρισε την σκληρή πλευρά των fans της στο Miami οπού το είχε επισκεφθεί στο πλαίσιο της περιοδείας της. Διάφορα προβλήματα οδήγησαν στο να καθυστερήσει να βγει επί σκηνής, όπου, από τις 20.00 που ήταν προγραμματισμένο να βγει, είχε πάει 23.30 και ακόμα δεν είχε βγει!
Αυτό το ατυχέστατο γεγονός είχε σαν αποτέλεσμα όχι μόνο να φύγει μια μεγάλη μερίδα του κοινού, αλλά να ζητήσει και τα λεφτά του πίσω! 
Εεεεμ... έχει και δουλειές ο κόσμος κυρία μου... εσένα θα περιμένει;;;
athensbar
Διαβάστε περισσότερα »

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΕΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ

 

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΕΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ??

Η γνωστή τραγουδίστρια μπορεί να χώρισε με τον Κώστα Μηλιωτάκη λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά πλέον συγκατοικεί με άλλον άντρα συνονόματο...
Mίλαμε φυσικά για τον αδερφό της Κώστα Ηλιάδη με τον οποίο μένουν μαζί και έχουν γίνει αχώριστοι. Μάλιστα ο μικρότερος αδερφός της είναι και personal trainer και φροντίζει για την εξωτερική της εμφάνιση δίνοντάς της συμβουλές για σωστή διατροφή και σωματική άσκηση. Πρόσφατα συνόδευσε την Αγγελική Ηλιάδη σε νυχτερινό κέντρο και όλοι νόμιζαν πως είναι ο νέος της έρωτας. 
athensbar
Διαβάστε περισσότερα »

PRINCE - ΙΣΩΣ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

 

PRINCE - ΙΣΩΣ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Είναι περιττό να κάνουμε οποιαδήποτε σύσταση για αυτόν τον μεγάλο καλλιτέχνη γι'αυτό θα περάσουμε κατ'ευθείαν στην είδηση!
Ο Prince επιστρέφει. Και μαζί του επιστρέφει μια ολόκληρη μουσική εποχή της funky-disco εποχής που ειδικά οι αναγνώστες που ζήσατε τη χρυσή δεκαετία των 80's θα νοσταλγείτε!
Επιπλέον, κυκλοφόρησε και το video clip που θα προωθήσει αυτή τη νέα δουλειά με τίτλο"Rock n' Roll Love Affair", σε στίχους, μουσική και παραγωγή του ίδιου του Prince.
athensbar
Διαβάστε περισσότερα »

Στο Παρίσι η Τάμτα

 

Στην Πόλη του Φωτός ταξίδεψε η γνωστή τραγουδίστρια και δεν σταματάει να βγάζει φωτογραφίες.Στην συνέχεια τις «ανεβάζει» στην προσωπική της σελίδα στο twitter.

Η Τάμτα έχει «μαγευτεί» με το Παρίσι και αφού επισκέφθηκε τα αξιοθέατα και φωτογραφήθηκε σε αυτά, δεν θα μπορούσε στην συνέχεια να μην κάνει και τα ψώνια της. 

Άλλωστε Παρίσι χωρίς ψώνια δεν γίνεται. Παρέα με μια φίλη της η τραγουδίστρια έβγαλε φωτογραφίες που ήταν πολύ κομψά ντυμένη (ο παριζιάνικος αέρας) και τις «ανέβασε» στο διαδίκτυο.

newsnow.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Λαμπερή πρεμιέρα για Κιάμο - Βουρλιώτη

 

Στην παρέα τους και η Ελευθερία Ελευθερίου

Λαμπερή ήταν η πρεμιέρα του Πάνου Κιάμου και του Νίκου Βουρλιώτη με το συγκρότημα του «Goin Through the band», ενώ στην παρέα τους ήταν και η Ελευθερία Ελευθερίου. 

Ανανεωμένος ο Πάνος Κιάμος ξεσήκωσε το κοινό με τα ολοκαίνουρια τραγούδια του, ενώ το κέφι διατήρησαν με τις εμφανίσεις τους και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες.

Στην πρεμιέρα βρέθηκαν, όπως ήταν φυσικό, και πολλοί καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων διακρίναμε τον Λευτέρη Πανταζή και την Κατερίνα Στικούδη.







Πηγή: radar
Διαβάστε περισσότερα »

Ηλίας Βρεττός: Αυτή είναι η... καυτή σύντροφός του! (Φωτογραφίες)

 

Ο Ηλίας Βρεττός εκτός από το φορτωμένο επαγγελματικό του πρόγραμμα  είναι και πολύ ερωτευμένος. Κάθεστε να δείτε την εντυπωσιακή σύντροφό του και την ακόμη πιο... καυτή εμφάνισή της που στη θέα της και μόνο θα σας αναστατώσει; Είναι γνωστή κι από τη σχέση της με γοητευτικό ηθοποιό...
 Πρόκειται για τη σχέση του με τη Ζενίλντα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σχέση της με τον Κώστα Σόμμερ. Το ζευγάρι είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupiii, μαζί τους τελευταίους 9 μήνες. Μάλιστα, η σχέση τους έχει περάσει και στο επόμενο βήμα, τη συγκατοίκηση.
Πρόκειται για ένα ζευγάρι που καταφέρνει να ξεπερνά κάθε εμπόδιο στη σχέση του, όπως πρόσφατα που οι δυο τους αντιμετώπισαν μία μικρή κρίση. «Τοσο ομορφη και γεματη νοημα φραση το "σ'αγαπω" μερικοι την ισοπεδωνουν λεγοντας με την ιδια ευκολια που την διαγραφουν την επομένη!!» είχε γράψει χαρακτηριστιικά η Ζενίλντα στο twitter της.
markos-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε την Χριστίνα Μαραγκόζη μετά από καιρό

 

Η Χριστίνα Μαραγκόζη είναι μία τραγουδίστρια που έκανε μεγάλη επιτυχία, ειδικά την δεκαετία του ’90 και έχει συνεργαστεί με πολύ σημαντικούς δημιουργούς της ελληνικής μουσικής σκηνής. Τα τελευταία χρόνια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει δώσει όλη της την προσοχή στην οικογένειά της, ενώ ασχολείται και με την προετοιμασία του νέου της βήματος στην δισκογραφία. Ωστόσο, πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr την εντόπισε σε νέα μουσική σκηνή της Αθήνας, όπου πόζαρε μαζί με τον φίλο της, Μιχάλη Ιατρόπουλο.
Διαβάστε περισσότερα »

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι σήμερα πασίγνωστη τραγουδίστρια

 

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου του 1954, στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Οι γονείς της ήταν Έλληνες της Αιγύπτου, ενώ το 1960 η οικογένεια μετακόμισε στην Αθήνα, λόγω των... πολιτικών γεγονότων που λάμβαναν χώρα στην περιοχή, εκείνη την περίοδο.

Το πραγματικό της όνομα είναι Σεβαστή Αττικιουζέλ και στην εφηβεία της ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το στίβο. Αν και όλοι πίστευαν ότι θα ασχολούνταν επαγγελματικά με τον αθλητισμό, τελικά το τραγούδι ήταν εκείνο που την κέρδισε. Ο λόγος για την πασίγνωστη τραγουδίστρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία αποτελεί μία από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες της χώρας μας.

Η καριέρα της ξεκινά όταν, μετά από προτροπές φίλων, κάνει μία ακρόαση με το Δήμο Μούτση, ο οποίος αναγνωρίζει το ταλέντο της στο τραγούδι και σύντομα κυκλοφορεί ο πρώτος της δίσκος. Ακολούθησαν και άλλοι δίσκοι και συνεργασίες με καταξιωμένους μουσικούς. Η πορεία της είναι αναμφισβήτητη και μας έχει χαρίσει υπέροχα τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία.

Η μικρούλα της φωτογραφίας ποζάρει στα παιδικά της χρόνια με το καλό της φόρεμα και λουλούδια στα μαλλιά. Την παιδική φωτογραφία της αγαπημένης ερμηνεύτριας αλιεύσαμε από την στήλη της Athens Voice, “Back 2 the future”, όπου την είδαμε στην ίδια πόζα της παιδικής της ηλικίας και στην ενήλικη ζωή της.

Διαβάστε περισσότερα »

«Από τη χημεία εξαρτάται η επιτυχία μιας σχέσης»

 

Παγίδα το να θεωρεί κανείς τον άλλον δεδομένο για την Έλλη Κοκκίνου

Ιδιαίτερα σημαντική για την επιτυχία μιας σχέσης θεωρεί τη χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων η Έλλη Κοκκίνου. Όπως δήλωσε στο περιοδικό Hello «Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν πρέπει να θεωρεί τον άλλο δεδομένο και θα πρέπει να τον διεκδικεί».

Aποκάλυψε επίσης ποια εικόνα μπορεί να της φτιάξει τη μέρα στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε. «Και μόνο το γεγονός ότι το παιδί μου, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου είναι υγιείς και ότι εργάζομαι και στέκομαι στα πόδια μου είναι αρκετό για να μου φτιάξει τη μέρα και να χαμογελάω» ανέφερε.
Διαβάστε περισσότερα »

«Ζωντανεύει» μέσα από ακυκλοφόρητα τραγούδια ο Τζίμι Χέντριξ

 

Το άλμπουμ «People, Hell and Angels» κυκλοφορεί στις 5 Μαρτίου

Τα τελευταία τραγούδια του Τζίμι Χέντριξ που είχε ηχογραφήσει και δεν κυκλοφόρησαν ποτέ και τα οποία δούλευε τη χρονιά 1968-1969 χωρίς το συγκρότημα που τον συνόδευε, θα κυκλοφορήσουν στις 5 Μαρτίου.

Τα τραγούδια ηχογραφήθηκαν αμέσως μετά τον τρίτο και τελευταίο δίσκο του στο στούντιο, το «Electric Ladyland» και είναι πιο πειραματικά σε σχέση με όσα έχουμε ακούσει ως σήμερα, σύμφωνα με το περιοδικό «Rolling Stone».

Στο πολυαναμενόμενο άλμπουμ, με τίτλο «People, Hell and Angels», ο Χέντριξ προσπαθούσε να βρει καινούργιες κατευθύνσεις στη μουσική του παίζοντας με πνευστά, κρουστά και πλήκτρα, ακόμη και με δεύτερη κιθάρα.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

«Όπου να' ναι φτάνουμε στον πάτο του πηγαδιού»

 

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για την παγκόσμια κρίση

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην επιλογή του τίτλου για το νέο του άλμπουμ «Αφετηρία» εξήγησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, με συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ».

«Όπου να' ναι φτάνουμε στον πάτο του πηγαδιού. Για την ακρίβεια, εμείς τον έχουμε αγγίζει και, ουσιαστικά, όπως έχουν τα πράγματα, πρόκειται να συμβεί κάτι αντίστοιχο στην Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία. Πιστεύω πως τότε μόνο, με ένα διεθνοποιημένο κίνημα, θα μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Είμαστε, όμως, ακόμη στην αρχή. Το ότι ήδη συνεννοούνται οι Αγανακτισμένοι, ας το πω έτσι, δείχνει κάτι. Θα γίνει συνειδητό κίνημα, που θα αλλάξει τα πράγματα. Ελπίζω να το αντιληφθεί και η αριστερά, που, προς το παρόν, δεν το έχει πάρει είδηση. Θα γίνει μια παγκόσμια αναίμακτη επανάσταση», τονίζει ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Διαβάστε περισσότερα »