Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Εμφανίσεις διάσημων στο κόκκινο χαλί

 

Φωτογραφίες από την απονομή των MTV Video Music Awards

Μαύρες τουαλέτες με διαφάνειες και με πολύχρωμα σχέδια, άσπρα αποκαλυπτικά φορέματα, λευκά ταγιέρ και ολόσωμες φόρμες. Όλων των ειδών τις εμφανίσεις είδαν οι φωτογράφοι στο κόκκινο χαλί της απονομής των MTV Video Music Awards.

Κάποιες εντυπωσιάζουν με την κομψότητα τους, άλλες αποτελούν βίαιο φόνο της αισθητικής. 

Δείτε τις φωτογραφίες 


Miley Cyrus
 

Katy Perry
 

Rihanna 
  

Taylor Swift 


Η εγκυμονούσα Amber Rose με τον σύζυγό της 


Rita Ora, Nicki Minaj
 

Emma, Ke$ha, Saldana 

  
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Μπάμπης Τσέρτος σήμερα και αύριο στο Badminton

 

Επαναφέρει στο σήμερα τραγούδια άλλων εποχών

Ο Μπάμπης Τσέρτος κατέχει περίοπτη θέση στο ελληνικό τραγούδι. Αντιλαμβάνεται την τέχνη του τραγουδιού, ως αποτέλεσμα μιας άκρως εκλεκτικής διεργασίας, χωρίς αισθητικές περιχαρακώσεις. Είναι ο ερμηνευτής που με τρόπο μοναδικό επαναφέρει στο σήμερα παλιότερα τραγούδια.

Το Ελληνικό τραγούδι για τον Μπάμπη Τσέρτο είναι ενιαίο κι αδιαίρετο. Αναγνωρίζει απλά τις μελωδίες και τους στίχους των τραγουδιών που υπερασπίζονται την υψηλή συγκίνηση. Και αυτά τα τραγούδια μπορεί να είναι της ανώνυμης παράδοσης ή συνθετών και στιχουργών όπως: Τούντας, Σουγιούλ, Αττίκ, Τσιτσάνης, Μπαγιαντέρας, Ξαρχάκος, Χαιρόπουλος, Ζαμπέτας, Χατζιδάκις, Μάλαμας, Παπαγιαννοπούλου, «Τσάντας», Γκάτσος, Παπαδόπουλος και πάρα πολλών άλλων.

Με μια άκρως ενδιαφέρουσα δισκογραφική διαδρομή που δεν πετάς τίποτε, ο Μπάμπης Τσέρτος έρχεται στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου στο Μουσικό Προαύλιο του Badminton για να μας παρουσιάσει την ανθολόγηση της.

Ώρα έναρξης 21:00

Διαβάστε περισσότερα »

"Γάμος" Βίσση - Ζωιδάκη

 

Οι δύο καλλιτέχνες θα εμφανίζονται μαζί

Οι φήμες που ήθελαν την Άννα Βίσση και το Νίκο Ζωιδάκη να «παντρεύονται» καλλιτεχνικά το φετινό χειμώνα επιβεβαιώθηκαν.

Όπως δήλωσε ο κρητικός μουσικός οι δυο τους θα συνεργαστούν σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Η πρεμιέρα τους αναμένεται να γίνει στα μέσα Οκτώβρη και φυσικά το πρόγραμμά τους θα έχει αρκετές… λαϊκές και κρητικές επιρροές.

Μαζί τους θα εμφανίζεται μία μπάντα με βαλκανικούς ήχους αλλά και μία νεαρή καλλιτέχνιδα, το όνομα της οποίας δεν έχει ακόμη δημοσιευτεί. Την συνεργασία «έκλεισαν» οι δυο ερμηνευτές στην Κρήτη, όταν πριν λίγες ημέρες η Άννα Βίσση παρακολούθησε τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και του Νίκου Ζωιδάκη στο Ρέθυμνο.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Μήπως δεν είναι μόνο φίλοι;

 

Φιλί στο στόμα για Rihanna- Chris Brown

Οι φήμες πως η σχέση της με τον Chris Brown «ξαναζεστάθηκε» εντάθηκαν όταν η Rihanna τον χαρακτήρισε «αγάπη της ζωής της» στη συνέντευξή της στην Oprah Winfrey.

Στη χθεσινή απονομή των βραβείων MTV Video Music Awards, η Rihanna φαίνεται να επιβεβαιώνει τις φήμες αυτές. 

Καθώς η 24χρονη κατέβαινε από τη σκηνή μετά την απονομή του βραβείου για το Βίντεο της Χρονιάς, τη σταμάτησε ο Chris Brown για να τη συγχαρεί. 

Οι δυο τους αντάλλαξαν φιλί στα χείλη πριν αγκαλιαστούν τρυφερά, με τον Chris να βάζει το χέρι του γύρω από τη μέση της. 

Οι τελευταίες αυτές εικόνες αναμένεται να πυροδοτήσουν ακόμα εντονότερες φήμες πως το πρώην ζευγάρι δίνει άλλη μία ευκαιρία στη σχέση του. 

Το «αμαρτωλό» τους αμαυρώνεται από την επίθεση του Brown κατά της Rihanna το 2009, που την έστειλε στο νοσοκομείο. 

Δείτε τις φωτογραφίες
 



  



newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

«Μου αρέσει τώρα που έχω οπίσθια»

 

Η Αγκιλέρα δεν πτοείται από τα άσχημα σχόλια

Το «κράξιμο» που έχει φάει η ξανθιά τραγουδίστρια για τα 25 παραπανίσια κιλά που έχει βάλει τελευταία δεν έχει προηγούμενο.

Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό Lucky για το οποίο φωτογραφήθηκε, παραδέχτηκε ότι «στην πραγματικότητα η πρόκληση που είχα πάντα, ήταν να είμαι πολύ αδύνατη, έτσι μ' αρέσει που τώρα έχω οπίσθια και προφανώς μ' αρέσει που δείχνω το ντεκολτέ μου». 

Η Κριστίνα Αγκιλέρα η οποία μέσα σε λίγα χρόνια έγινε από υπερβολικά αδύνατη, υπέρβαρη βρέθηκε στο στόχαστρο των επικρίσεων από τα Μέσα κυρίως γιατί εξακολουθεί και φοράει τα ίδια σέξι και στενά ρούχα όπως πριν. 

NEWSBEAST

Διαβάστε περισσότερα »

Αύριο στο Άλσος Βεΐκου ο Γιάννης Αγγελάκας

 

Μαζί με τη παρέα του στις 21:00

Ο Γιάννης Αγγελάκας με την παρέα του, τον Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, το νέο μέλος του σχήματος Χρήστο Χαρμπίλα στα ηλεκτρονικά, τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα του ήχου και το Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα, συνεχίζουν τις ζωντανές εμφανίσεις τους.

Επόμενος σταθμός τους είναι το θέατρο του Άλσους Βεΐκου το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου. Ήδη ο Γιάννης Αγγελάκας έχει μπει στο στούντιο και ηχογραφεί τραγούδια για το καινούργιο του album που προβλέπεται να κυκλοφορήσει στο τέλος της χρονιάς.
Διαβάστε περισσότερα »

Το «καρφί» του Βουρλιώτη για συνάδελφο του. Δείτε τι είπε και για ποιον

 

Ο Νίκος Βουρλιώτης σε συνέντευξη του στο Οk, μίλησε με σκληρά λόγια για τον συνάδελφο του, τον Μηδενιστή, ο οποίος πρόσφατα χαρακτήρισε... τη δουλειά του Nivo επιεικώς απαράδεκτη και τα τραγούδια του εφήμερα χιτάκια.

‘Θα χαρακτήριζα ατυχέστατη τη δήλωση του Πάνου Μπουγά (Μηδενιστής) και θεωρώ ότι τον εκθέτει ανεπανόρθωτα. Είμαι είκοσι χρόνια στη δισκογραφία και έχω γράψει πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ της δουλειάς. Αυτός είναι πολύ καινούργιος, κάνει πράγματα που μέχρι πρότινος τα χλεύαζε και είναι άδικο να χαρακτηρίζει εφήμερα τραγούδια που έχουν διάρκεια στον χρόνο. Δεν είναι εφήμερο χιτάκι το «Καλημέρα Ελλάδα» που γράφτηκε οκτώ χρόνια πριν, ούτε το «Θέλω να γυρίσω στα παλιά», που παίζεται ακόμη στα ραδιόφωνα, παρόλο που έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε που γράφτηκε. Θα ήταν πιο ακριβής στα σχόλια του αν είχε περισσότερη δόση ειλικρίνειας και λιγότερη εμπάθειας ή ζήλειας. Κάθε νέο παιδί πρέπει να μάθει ότι αυτός ο τρόπος προβολής δεν είναι καθόλου καλλιτεχνικός καιν δόκιμος. Από εκεί και πέρα δεν θεωρώ ότι το μέλλον μου κρίνεται από το αν θα βρεθεί ένα παιδάκι και πει κάτι άσχημο για εμένα. Το μέλλον μου εξαρτάται από εμένα τον ίδιο, αλλά και από το πόσο παραγωγικός θα είμαι και ικανός να δώσω την απάντηση μου μέσα από το έργο μου».
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Γνωστός τραγουδιστής: «Δεν είχα να φάω...είχα πρόβλημα με το αλκοόλ...η δόξα είναι πόρνη»

 

Ο πολύ γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ για τη δύσκολη περίοδο της ζωής του, που δεν είχε χρήματα ούτε να φάει, αλλά και εκείνη που ήταν εξαρτημένος στο ποτό.
Ο Γιάννης Γιοκαρίνης εξομολογήθηκε στη συνέντευξή του τις δυσκολίες που έχει περάσει, αλλά και τη δόξα, από την οποία προσπάθησε να ξεφύγει. «Δεν είχα ποτέ στόχο να είμαι σταρ. Δεν είμαι καριερίστας. Κάποια στιγμή, αισθάνθηκα ότι άρχισα να χάνω τον Γιάννη, γιατί η δόξα είναι πόρνη και σου παίρνει τα μυαλά».
Για την περίοδο που είχε πολλά οικονομικά προβλήματα είπε: «Βεβαίως και πέρασα δύσκολα. Δεν είχα να φάω, δεν είχα να πληρώσω τις υποχρεώσεις του σπιτιού μου, τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ. Την έβγαζα με μια ντομάτα και ψωμί. Πέρασα τέτοιες στιγμές. Δεν μάσησα όμως. Ήμουν ο ίδιος, όπως τότε, που μου ήρθαν τα λεφτά που δεν τα περίμενα. Τα κατάφερνα πάντα και στα δύσκολα».
Τέλος, για το ποτό και τον εθισμό του δήλωσε: «Είχα πρόβλημα με το αλκοόλ, διαπίστωσα ότι μου έκανε πολύ κακό. Τώρα πλέον είμαι απεξαρτημένος και πατώ στα πόδια μου καλύτερα». 



Διαβάστε περισσότερα »

Φιλανθρωπική συναυλία - αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο

 

Η μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο με τίτλο «Σ' αναζητώ στη Σαλονίκη» - που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στο Καυταντζόγλειο- παίρνει φιλανθρωπικό χαρακτήρα...
καθώς στη διάρκειά της θα συγκεντρώνονται φάρμακα και τρόφιμα για τις ανάγκες των απόρων και ανασφάλιστων πολιτών.
Τα τρόφιμα που μπορούν να προσφέρουν οι πολίτες πρέπει να είναι συσκευασμένα ζυμαρικά, όσπρια, κονσέρβες, λάδι και γενικά τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο για να συντηρηθούν. Να σημειωθεί, ότι τα εισιτήρια της συναυλίας μέχρι και σήμερα θα πωλούνται στην τιμή των 6 και 8 ευρώ ενώ από αύριο και μετά θα διατίθενται έναντι 9 και 12 ευρώ. Οι καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος στη συναυλία θα ερμηνεύσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Δημήτρη Μητροπάνου και τραγούδια από τις σπουδαιότερες δισκογραφικές δουλειές του. 
Συγκεκριμένα, συμμετέχουν οι Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Κατσαρός, Βαγγέλης Κορακάκης, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Μηλιώκας, Μανώλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Δημήτρης Μπάσης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης και Διονύσης Τσακνής. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος.
Τους καλλιτέχνες θα συνοδεύσει η 12μελής ορχήστρα του Δημήτρη Μητροπάνου.
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Freddie Mercury γίνεται χαρακτήρας των Angry Birds!

 

O Brian May και ο Roger Taylor, οι δυο bandmates του εκλιπόντα Freddie Mercury από τους Queen, λάνσαραν έναν νέο χαρακτήρα για το δημοφιλές παιχνίδι "Angry Birds" με τα χαρακτηριστικά του θρυλικού frontman! 
To animation video...
που συστήνει τον χαρακτήρα, κυκλοφορεί ήδη!
Aνήμερα των 66ων γενεθλίων του Freddie Mercury, ξεκινήσε να διατίθεται και ένα t-shirt με το logo του νέου "angry bird" Freddie", όπου τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν για την ενίσχυση του Mercury Phoenix Trust, της οργάνωσης για την καταπολέμηση του AIDS, που διαχειρίζονται ο May και ο Taylor. Μα δεν είναι ολόιδιο με τον Freddie το νέο Angry Bird;

music.net.cy
Διαβάστε περισσότερα »

Ξεσάλωσε στα βραβεία MTV η Rihanna

Ήταν αναμφισβήτητα η βραδιά της! H σέξυ Rihanna έφτασε στα Μουσικά Βραβεία του MTV φορώντας ένα κομψό, μακρύ, λευκό φόρεμα και μοίραζε χαμόγελα.
Ένα από αυτά ήταν και μέρος της «πρόσκλησής» της στον πρώην σύντροφό της και τραγουδιστή της R&B Chris Brown, με τον οποίο αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί λίγο πριν την έναρξη τού event, κάνοντας τις φήμες για επανασύνδεσή τους να οργιάζουν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα HollywoodLife, η τραγουδίστρια ήθελε μετά μανίας να ξαναδεί από κοντά τον Brown και τα μηνύματα στο κινητό του, με τα οποία τον προσκαλούσε σε «συνάντηση» στην τελετή των βραβείων MTV δεν σταμάτησαν να φτάνουν στο κινητό του.

Άνθρωποι κοντά στον τραγουδιστή υποστηρίζουν πως κι εκείνος αισθανόταν παρόμοια, κι έτσι όταν, τελικά, είδαν ο ένας τον άλλον λίγο πριν αρχίσει το show, η ατμόσφαιρα ήταν κάτι περισσότερο από ηλεκτρισμένη.

Αργότερα, όταν έφτασε η στιγμή της ερμηνείας, η Rihanna ντύθηκε στα κόκκινα και ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει ένα νέο remix του κομματιού «Cockiness (I Love It)».

Χωρίς να το ξέρει θα γινόταν και πάλι η «πέτρα του σκανδάλου» για δεύτερη φορά σε μια βραδιά.

Σε μια απροσδόκητη στιγμή «στενής επαφής», κοντά στο τέλος του τραγουδιού, ο Νεοϋορκέζος ράπερ A$AP Rocky που βρισκόταν μαζί της στη σκηνή σε guest εμφάνιση για να τραγουδήσουν παρέα έναν στίχο του κομματιού, φίλησε αισθησιακά τη Rihanna στο λαιμό ενώ το χέρι του ταξίδεψε στα ονειρεμένα οπίσθιά της, «χουφτώνοντάς» την ανοιχτά.

Η ερμηνεύτρια παρέμεινε ήρεμη, κι ας μην ήταν σχεδιασμένο, χαρίζοντας «τροφή» στους φωτογραφικούς φακούς που κατέγραψαν το ενσταντανέ.

Η… «πόζα» των δύο ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα αν κανείς αναλογιστεί πως στο ακροατήριο βρισκόταν και ο Chris Brown. Ο Brown κέρδισε το βραβείο Moon Man για το ανδρικό καλύτερο video clip.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:



















Πηγή: protothema.gr
Διαβάστε περισσότερα »