Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γνωστός τραγουδιστής οδηγήθηκε στη φυλακή για παιδεραστία!!! (PHOTOS+VIDEO)

Σαν βόμβα έσκασε σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία, η απίστευτη είδηση της φυλάκισης πασίγνωστου τραγουδιστή που όλοι θαυμάζουμε, για παιδεραστία!
Κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μικρά παιδιά και μάλιστα κάτω του ενός έτους. Δείτε ποιος είναι.
Επίσης σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν στον υπολογιστή του και κατασχέθηκαν περισσότερες από 40 φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου με ανήλικους... ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για φωτογραφίες που απεικονίζουν κτηνοβασία...
Πρόκειται για τον πασίγνωστο τραγουδιστή του ροκ συγκροτήματος "Lostprophets", Ίαν Γουάτκινς (Ian Watkins)!
Ο 35χρονος τραγουδιστής κατηγορείται για τον βιασμό μικρών παιδιών και μάλιστα ένα από αυτά, ηλικίας μικρότερης του ενός έτους!
Ο Γουάτκινς συνελήφθη από τις αρχές στις 17 Δεκεμβρίου, ενώ στο δικαστήριο που έγινε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου αρνήθηκε τις κατηγορίες, χωρίς όμως να κάνει κάποια ένσταση.
Οι δικαστές αποφάσισαν την προφυλάκιση του κατηγορούμενου, ενώ οι αρχές κάνουν έκκληση για βοήθεια μαρτύρων ώστε να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.
 
www.radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ποια διάσημη τραγουδίστρια έπιασε τα οπίσθια στριπτιζέζ;;;

Η εν λόγω φωτογραφία έχει κάνει τον κύκλο του διαδικτύου! Φαίνεται πως η γνωστή τραγουδίστρια ήπιε λιγάκι παραπάνω αλκοόλ στο πάρτι γενεθλίων της και δεν άντεξε στον πειρασμό... "Έβαλε" κυριολεκτικά χέρι στην όμορφη στριπτιζέζ!
Μαντέψατε ποια είναι;
Μα, το άγριο νιάτο Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus)!
Η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίζεται να πιάνει τα οπίσθια στριπτιζέζ που φοράει μόνο ένα ασημί σουτιέν κι ένα φούξια μικροσκοπικό εσώρουχο.
Η Μάιλι είχε "κλείσει" αρκετούς στρίπερ και στριπτιζέζ για το πάρτι της και δεν δίστασε να χορέψει ακόμα και προκλητικά μαζί τους.
 
www.radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Κελεκίδου – Κουρκούλης: Ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν την Ελλάδα!

 

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο σύντροφος της ζωής της Νίκος Κουρκούλης είναι ένα ζευγάρι που έχει μάθει να «παλεύει» στα δύσκολα...

Πρόσφατα, έχοντας ο ένας τον άλλον, αντιμετώπισαν την περιπέτεια υγείας που είχε ο τραγουδιστής αλλά και το θάνατο της μαμάς της Κέλλυς Κελεκίδου.

Προτεραιότητα και των δύο φυσικά αποτελεί ο γιος τους...

Τι πιστεύει όμως η Κέλλυ για την κατάσταση στη χώρα μας; Μπορούν να αντέξουν εδώ;
«Είμαι άνθρωπος που αγωνίζεται για όλα γιατί έτσι έμαθα από μικρή. Αυτό που δεν αντέχω είναι να υποφέρουν άλλοι άνθρωποι. Όσον αφορά τον εαυτό μου, αντέχω πάρα πολλά. Αυτό που πραγματικά με τρομάζει είναι το μέλλον του παιδιού μου», δήλωσε στο «Πρώτο Θέμα» και συνέχισε:

«Στη χώρα αυτή δεν σου αφήνουν και πολλά περιθώρια για να ελπίζεις , γι' αυτό , αν η κατάσταση χειροτερέψει, μπορεί να φύγουμε για εξωτερικό. Ο γιος μας είναι η μεγάλη μας προτεραιότητα».

Πηγή: newsbomb.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Δύσκολες ώρες για την Ελένη Τσαλιγοπούλου

 

Δύσκολες ώρες περνά η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η οικογένειά της. Η γνωστή ερμηνεύτρια είναι συντετριμμένη, καθώς έφυγε...

από την ζωή ο πατέρας της. Η ίδια αναμενόταν να εμφανιστεί απόψε το βράδυ σε γνωστό μαγαζί του Πειραιά, όπου είχε προγραμματίσει μια ξεχωριστή εμφάνιση για το κοινό της, αλλά μετά τη δυσάρεστη είδηση αναγκάστηκε να αναβάλει το live.

Η έκτακτη ανακοίνωση του μαγαζιού ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Η προγραμματισμένη για απόψε εμφάνιση της Ελένης Τσαλιγοπούλου στο PassPort, αναβάλλεται λόγω πένθους της.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε το κοινό, με σχετικές ανακοινώσεις.

Οι επόμενες 2 εμφανίσεις, προγραμματισμένες για το Σάββατο, 29/12 και 5/1, θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την άμεση ανταπόκριση.

Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο".

Πηγή: newsbomb.gr
Διαβάστε περισσότερα »

"Σιγά την Βίσση" ποιος γνωστός μουσικοσυνθέτης το είπε

 

Βρίσκεται αρκετά χρόνια στον χώρο του τραγουδιού... Ο συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος όμως παρατηρεί και άλλους καλλιτέχνες και έχει την δική του γνώμη.

«Η Βίσση δεν είναι μία σπουδαία καλλιτέχνης; Μα κάνουμε πλάκα τώρα. Αν δεν ήταν θα μας είχε αποχαιρετήσει τα πρώτα τέσσερα δε θα ήταν τριάντα πέντε χρόνια παρούσα, όπως και πολλοί άλλοι. Η «χειρονομία» τους δε με αφορούσε», δήλωσε στο Εγώ και συνέχισε: «Μου είπε κάποτε κάποιος συνάδελφος σας.

«Δηλαδή αν σας τραγούδαγε ο Ρέμος θα λέγατε «Όχι» ; Βεβαίως κύριε. Θα έλεγα «όχι». Υπόθεση εργασίας: Ο Ρέμος είναι σπουδαίος τραγουδιστής. Ο ίδιος έχει συνηθίσει να εκφέρει ένα τραγούδι προς μία κατεύθυνση με συγκεκριμένα κείμενα και τρόπο εκφοράς. Έτσι έρχεται σε συνάφεια με όσους τον αγαπάνε. Εγώ έχω ένα άλλο χώρο, ένα άλλο τραγούδι. Φαντάζεσαι αυτή την συνεργασία πόσο θα ενοχλούσε και τους ανθρώπους του Ρέμου και τους δικούς μου;»
planet-greece
Διαβάστε περισσότερα »

Έρευνα σοκ! Οι σόλο μουσικοί έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να πεθάνουν νέοι!

 

Οι πετυχημένοι σόλο καλλιτέχνες είναι 2 φορές πιθανότερο να πεθάνουν νέοι σε σχέση με αυτούς που είναι σε μπάντες, σύμφωνα με μελέτη της ιατρικής εφημερίδας BMJ Open. Οι ειδικοί εικάζουν ότι η παρουσία άλλων μελών σε μια μπάντα λειτουργεί προστατευτικά για τον καλλιτέχνη.... Η μελέτη παρακολούθησε τις καριέρες 1.400 Ευρωπαίων και Αμερικάνω ροκ και ποπ σταρ, που έγιναν διάσημοι την περίοδο ανάμεσα στο 1956 και το 2006. Οι πιθανότητες για έναν σόλο καλλιτέχνη στην Ευρώπη να πεθάνει νέος αποδείχθηκε ότι ήταν 1 στις 10, ενώ διπλάσιες πιθανότητες είχε ένας διάσημος σόλο καλλιτέχνης στην Β. Αμερική. Αυτή η διάφορα σύμφωνα με τους ειδικούς μπορεί να οφείλεται στο ότι οι περιοδείες στην Αμερική διαρκούν περισσότερο, ενώ υπάρχει λιγότερο ενδιαφέρον για την υγεία και μεγαλύτερη έκθεση στα ναρκωτικά. Ωστόσο, ο μέσος όρος θανάτου ήταν τα 39 για τους Ευρωπαίους stars, ενώ για τους Βορειοαμερικάνους τα 45. 
 
Το σημείο που τελειώνει η έρευνα είναι 20 Φεβρουαρίου 2012, όταν έχουν πεθάνει πρόωρα 137 καλλιτέχνες. Μέσα σε αυτούς είναι ο Elvis, ο Jimi Hendrix, ο rapper 2Pac, Michael Jackson, η Amy Winehouse κι η Whitney Houston. 

Οι παραπάνω είναι μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες περιπτώσεις σόλο καλλιτεχνών που πέθαναν πρόωρα. 

Υπάρχουν όμως αντίστοιχες περιπτώσεις διασήμων μελών συγκροτημάτων, με πολύ χαρακτηριστικές αυτές του Kurt Cobain των Nirvana, του Sid Vicious των Sex Pistols, του Stuart Cable των Stereophonics και του Ian Curtis των Joy Division. 
Η έρευνα επίσης βρήκε ότι το φύλο και η ηλικία, κατά την οποία κάποιος γίνεται διάσημος, δεν επηρεάζουν το προσδόκιμο ζωής του σταρ. Αντίθετα η εθνικότητα το επηρεάζει, με εκείνους που δεν είναι λευκοί να έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να πεθάνουν νέοι. Κι εκείνοι που πέθαναν από καταχρήσεις στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ήταν πιο πιθανό να έχουν δύσκολα παιδικά χρόνια ή να έχουν υποστεί σωματική κακοποίηση. 

Στην έρευνα εικάζεται ότι μια μουσική καριέρα είναι κίνητρο για όσους θέλουν να ξεφύγουν από μια δυστυχισμένη παιδική ηλικία, αλλά παράλληλα προσφέρει την οικονομική άνεση και τις προσβάσεις σε έναν ανθυγιεινό και επικίνδυνο τρόπο ζωής. 


Πηγή:www.monopoli.gr
Διαβάστε περισσότερα »

«Τι να κάνουν οι κοιλιακοί αν είσαι θεόφαλτσος;»

 

Το ξέσπασμα του Γιάννη Πάριου

Για τη νέα γενιά τραγουδιστών, την κρίση αλλά και τους... κοιλιακούς μίλησε ο Γιάννης Πάριος σε συνέντευξή του σε κυπριακή εκπομπή.

Ο τροβαδούρος του έρωτα υποστήριξε πως δεν έχει κανένα νόημα να έχει κάποιος κοιλιακούς αν δεν μπορεί να τραγουδήσει. « Να είμαι 20 ώρες στο γυμναστήριο, να κάνω κοιλιακούς και να είμαι θεόφαλτσος;», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» και πρόσθεσε «Ακούω που λένε "Τι ωραία που ήταν χθες; Να δεις τι φόραγε; Μια ζαρτιέρα... " και τρελαίνομαι και τους λέω "ρε τραγούδησε καλά;"».

Σημείωσε επίσης πως δεν είναι κακή η καλή εμφάνιση αρκεί να υπάρχει μόνο αυτή. Ως παράδειγμα έφερε την Άννα Βίσση. 

«Ή βγάλεις ημίγυμνη τη Βίσση ή της βάλεις ράσο δεν θα είναι μεγάλη τραγουδίστρια; Θα είναι!», δήλωσε ο Γιάννης Πάριος.

Διαβάστε περισσότερα »