Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Timberlake – Biel: Παράτησαν το μήνα του μέλιτος για να βοηθήσουν τα θύματα της Sandy

Timberlake – Biel: Παράτησαν το μήνα του μέλιτος για να βοηθήσουν τα θύματα της Sandy
Το μήνα του μέλιτός τους αποφάσισαν να διακόψουν η Jessica Biel και ο Justin Timberlake μετά από την καταστροφή που άφησε πίσω της ο τυφώνας Sandy.
justin1.jpg

Έτσι λοιπόν επέστρεψαν στη Νέα Υόρκη και μαζί με τους φίλους τους βοήθησαν στη διανομή κουβερτών, ρούχων και τροφίμων στα θύματα του τυφώνα.
justin2.jpg
Δύο εβδομάδες μετά το καταστρεπτικό πέρασμα της Sandy και αρκετός κόσμος έχει μείνει στο δρόμο. Η Jessica και ο Justin λοιπόν δε θα μπορούσαν να μείνουν αδιάφοροι στην εικόνα ολόκληρων οικογενειών που έμειναν άστεγες.
justin3.jpg



Έτσι λοιπόν το Σαββατοκύριακο σήκωσαν τα μανίκια και βοήθησαν με τον τρόπο που εκείνοι μπορούσαν. Και οι δύο ήταν απλά ντυμένοι και απίστευτα προσιτοί, χωρίς να πουλάνε ούτε λεπτό σταριλίκι και βεντετιλίκι.
justin4.jpg

Μαζί τους ήταν ο Timbaland, αλλά και ο John Legend, ο οποίος είπε ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι οι γείτονές του και δε θα μπορούσε να μην τους βοηθήσει.
justin5.jpg
Διαβάστε περισσότερα »

Για ν’ ανοίξει το μάτι: δες την Rihanna γυμνή!

Για ν’ ανοίξει το μάτι: δες την Rihanna γυμνή!
Την πιο τολμηρή φωτογράφησή της κάνει η Rihanna, που ποζάρει ολόγυμνη στο εξώφυλλο ανδρικού περιοδικού!
Είναι πρωί ακόμα ε; 
Αν δεις την σέξι 24χρονη σταρ ΜΟΝΟ με ένα δερμάτινο biker jacket ριγμένο στους ώμους... ανοίγει κατ’ ευθείαν το μάτι σου!
icemax_620_d059f8cf6bc4c6b8f93065a146bb7cae.jpg

«Μου αρέσει να νιώθω σαν γυναίκα μέσα σε μια σχέση», δηλώνει η RiRi στο επικείμενο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού «GQ» και... «κλέβει» την ατάκα της Τασούλας από την ελληνική διαφήμιση λέγοντας πως «θέλω ο άνδρας να έχει τον έλεγχο»!
Με την τραγουδίστρια γυμνή... ποιός θα προσέξει τους άνδρες της χρονιάς, που έχει ως βασικό του θέμα το περιοδικό;
star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Πίσω στον κακό της εαυτό: Δείτε την ατημέλητη (και εμφανώς πιο παχιά) Britney να αγοράζει junk food

 

Πίσω στον κακό της εαυτό: Δείτε την ατημέλητη (και εμφανώς πιο παχιά) Britney να αγοράζει junk food

Kαι μετά παραπονιέται γιατί παχαίνει
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Britney Spears να βγαίνει από γνωστή αλυσίδα junk food.
H τραγουδίστρια δε θυμίζει σε τίποτα τη λαμπερή κοπελίτσα που όλοι γνωρίσαμε. Στις φωτογραφίες που θα δείτε, η Britney εμφανίστηκε πολύ ατημέλητη, με απεριποίητο μαλλί και απαράδεκτο στυλ. Η miss «oops I did it again», φαίνεται ότι έχει καιρό να συμβουλευτεί στιλίστα ή έστω να ανοίξει ένα περιοδικό μόδας, αφού το ντύσιμό της ήταν πολύ ξεπερασμένο. Τι να πρωτοσχολιάσεις; Το μπλουζάκι, το φουλάρι ή το τζιν το οποίο ήταν τόσο κολλητό που η Britney σχεδόν δεν ανέπνεε;
Απτόητη όμως η Spears έβγαινε από γνωστή αλυσίδα junk food, αλλά φυσικά φρόντισε να μην κρατάει η ίδια τη σακούλα με τις...παχυντικές λιχουδιές. Έχει και ένα όνομα στην κοινωνία, μην ξεχνιέστε.

Δείτε τις φωτογραφίες της στη gallery. Μήπως ήρθε η ώρα για μια γενική ανανέωση κυρία Spears; Τι λέτε;
queen.gr
 
 
Διαβάστε περισσότερα »

«ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ»: Ο Γιάννης Πάριος για πρώτη φορά στη σκηνή του Παλλάς από 14/12!

«ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ  Σ’ ΑΓΑΠΩ»: Ο Γιάννης Πάριος για πρώτη φορά στη σκηνή του Παλλάς από 14/12!

Ο Γιάννης Πάριος για πρώτη φορά στη σκηνή του Παλλάς σε μια μουσική παράστασηβασισμένη στην ανάγκη εξωτερίκευσης ψυχής και μνήμης με την ωριμότητα ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.
Αυτοβιογραφείται τραγουδώντας όλα όσα αγάπησε, όλα όσα στιγμάτισαν τις μοναχικές στιγμές του, εικόνες γεμάτες φεγγαρόφωτο και θάλασσα λουσμένες μουσική και λόγια αγάπης.
Ξεφυλλίζοντας το ημερολόγιό του, ανακαλεί στιγμές, προσθέτει λόγια, «Υπάρχει» πιο δυναμικά από ποτέ.
Επιθυμία του μαζί με τους μουσικούς του είναι να στήσει μια παρέα φίλων σε μία ξέγνοιαστη βραδιά, μια συντροφιά που θέλει να ξεφύγει και να ξεχαστεί μέσα στο τραγούδι.
Σαν μια ανάσα σε ότι μας τραυματίζει και μας πονά εκεί έξω που αμείλικτα η ζωή μας κυλάει... «Αυλαία και φύγαμε έτσι... γιατί μου λείψατε πολύ»

ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ & MINOS EMI
Τιμές εισιτηρίων : 60 €, 50€, 40€, 30€, 25€, 20 € 
Φοιτητικό 20€, ανέργων 15€ (αγορά μόνο από το ταμείο)

Προπώληση: 
Στα ταμεία του Παλλάς, CityLink, Βουκουρεστίου 5 Αθήνα
Τηλέφωνο:  210 3213100
Διαβάστε περισσότερα »

Πώς θα ονομάσει τα δίδυμα της η Καλομοίρα;

 

Η Καλομοίρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού σε λιγότερο από τρεις μήνες θα φέρει στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια της.

Η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για το πώς βιώνει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της ενώ αποκάλυψε και πως θα ονομάσει τα αγόρια της! Τα ονόματα λοιπόν που σκέφτεται μαζί με τον σύζυγο της να τους δώσει είναι, Νίκος και Δημήτρης!
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

«Ξέρω ότι είναι πολύ άσχημο»

 

Τι λέει για το ατύχημα της Άννας Βίσση η Δέσποινα Βανδή

Για το ατύχημα που είχε η Άννα Βίσση αναφέρθηκε η Δέσποινα Βανδή.

Η τραγουδίστρια μιλώντας στη κάμερα του «Πρωινού mou» τη βραδιά που παρουσίαζε τη νέα της κολεξιόν, επισήμανε εκτός των άλλων ότι έχει ζήσει και εκείνη κάτι παρόμοιο.

«Μου έχει συμβεί κι εμένα δυστυχώς κάτι ανάλογο μ’ αυτό που συνέβη στην Άννα Βίσση και ξέρω ότι είναι πολύ άσχημο. Νομίζω όμως ότι επανέρχεται δυναμικά», δήλωσε η γνωστή ερμηνεύτρια.

Επιπλέον μίλησε για το νέο της βήμα στο χώρο της μόδας, το σχεδιασμό των ρούχων.

«Η αλήθεια είναι ότι κοιμάμαι πολύ λίγο για να τα κάνω όλα αυτά, αλλά εντάξει κάπου εδώ θα μπει ένα φρένο. Δε θα τρέχω σαν την τρελή όλη μέρα. Τρέχω γύρω από τα παιδιά μου. Τώρα θα χαλαρώσω», δήλωσε αρχικά η Δέσποινα και συμπλήρωσε πως το σύζυγο της Ντέμη Νικολαϊδη, τον βλέπει τα βράδια που δεν εργάζεται. Άλλωστε όπως είπε «και εκείνος έχει φορτωμένο πρόγραμμα».
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

«Η Rihanna θα ήταν ιδανική για κορίτσι του Bond»

 

Ο Daniel Craig έδειξε την προτίμησή του

Την χαρακτήρισε πιο «άτακτη» από την Beyonce και δήλωσε πως την προτιμά για κορίτσι του Bond. Ο Daniel Craig σε συνέντευξη που παραχώρησε για το Skyfall, έπλεξε το εγκώμιο της Rihanna κάνοντας πολλούς να λένε ότι μπορεί κάποια στιγμή να είναι κι εκείνη ένα κορίτσι του Bond. 

Από την πλευρά τους οι συμπρωταγωνίστριές του Berenice Marlohe και Naomi Harris έχουν την ακριβώς αντίθετη άποψη.


Διαβάστε περισσότερα »

Μικρουτσικος και Φαραντουρη, η συνάντηση

 

Στις 3 Δεκεμβρίου στο Παλλάς

Η συγκλονιστική σύμπραξη δυο εμβληματικών μορφών της ελληνικής μουσικής, μια σύμπραξη που καθυστέρησε 36 ολόκληρα χρόνια, που άμα τη γενέσει της χαρακτηρίστηκε ιστορική, επανέρχεται στο θέατρο Παλλάς δίνοντας την ευκαιρία στους πολυάριθμους θεατές που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στο Ηρώδειο, να γίνουν κοινωνοί μιας ανεπανάληπτης εμπειρίας. Μια παράσταση σταθμός, μια περιδιάβαση σε απρόσμενα μουσικά μονοπάτια και μια κατάδυση σε απαράμιλλες συγκινήσεις. 

Μετά την τεράστια απήχηση που είχε η πρώτη τους συνάντηση επί σκηνής, ο σπουδαίος συνθέτης με το πληθωρικό έργο, και η κορυφαία κοντράλτο ερμηνεύτρια συναντιούνται και πάλι στο Παλλάς για μια ιδιαίτερη μουσική διαδρομή μέσα από τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, του Kurt Weill, του Lucio Dalla, και ασφαλώς του ίδιου του Θάνου Μικρούτσικου. Χωρίς νότα νοσταλγίας, αλλά με παλμό, με τα πόδια να πατούν γερά στο σήμερα και το βλέμμα να στρέφεται ελπιδοφόρα στο μέλλον, οι ενορχηστρώσεις του Θάνου και η απαράμιλλη, όσο και απρόσμενα λυρική ερμηνεία της Μαρίας, δίνουν σε παλιότερα τραγούδια μια νέα πνοή και έναν δυναμισμό, περισσότερο συγκινησιακά φορτισμένο από το δυσοίωνο κλίμα των καιρών μας.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς είναι η παρουσίαση του κύκλου τραγουδιών «Κατάσταση Πολιορκίας», ένα από τα σημαντικότερα έργα του Μίκη Θεοδωράκη, σε ποίηση της Ρένας Χατζιδάκη. Έργο υψηλής αισθητικής και μουσικής τέχνης, «ποιητικός χείμαρρος πολιτικής και ερωτικής εξομολόγησης», το οριακό έργο του Μίκη, που ταυτίστηκε με τη φωνή της πρώτης του, αξεπέραστης ερμηνεύτριας, Μαρίας Φαραντούρη, θα παρουσιαστεί στην ενορχήστρωση του Θάνου Μικρούτσικου που αναδεικνύει την ακάθεκτη ορμή του έργου σε όλο της το μεγαλειώδη λυρισμό. Ο δυναμισμός των κρουστών του Νίκου Τουλιάτου και της ομάδας του είναι απλώς συγκλονιστικός.

Η συγκινησιακή φόρτιση δεν κατασιγάζει στο δεύτερο μέρος, αντιθέτως κορυφώνεται. Τραγούδια μοναδικά, κομμάτια πολύτιμα της πολιτιστικής, κι όχι απλά της μουσικής, μνήμης μας : από τον Mack The Knife και τον Caruso, στον Κεμάλ, την Ελένη και τον Άμλετ της Σελήνης. Εδώ ειδικά η ερμηνεία της Μαρίας Φαραντούρη ξεδιπλώνει με μοναδικό τρόπο ένα λυρικό έως και τζαζ ηχόχρωμα, απαράμιλλο όσο και απρόσμενο.

Την σκηνή του Παλλάς μοιράζονται με τον Θάνο και τη Μαρία ο πάντα εξαίσιος Κώστας Θωμαΐδης, η ταλαντούχα νέα ερμηνεύτρια Άννα Λινάρδου, και ορισμένοι από τους πιο σπουδαίους σύγχρονους σολίστ : στο πιάνο ο Θοδωρής Οικονόμου, στα πνευστά ο Θύμιος Παπαδόπουλος, ο πάντα καινοτόμος Νίκος Τουλιάτος και η ομάδα του Ηχόδραση στα κρουστά, ο Γιώτης Κιουρτσόγλου στο μπάσο, ο Χρήστος Περτσινίδης στην κιθάρα και ο Άκης Γαβαλάς στα τύμπανα.

Μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου Μεταμόσχευσης Καρδιάς και Φίλων των Μεταμοσχεύσεων «ΣΥΝΕΧΙΖΩ» 
Διαβάστε περισσότερα »

Οι Led-Zeppelin στο Μέγαρο Μουσικής

 

Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου

Μοναδικοί στην ιστορία της ροκ των τελευταίων 50 χρόνων, ιερό όνομα για τους θαυμαστές τους, το συγκρότημα που σφράγισε τη δεκαετία του 1970 και έδειξε το δρόμο σε όσους ακολούθησαν, οι Led-Zeppelin έρχονται όσο πιο κοντά γίνεται στο αθηναϊκό κοινό, με το ντοκιμαντέρ από τη συναρπαστική συναυλία που έδωσαν το 2007 στην Ο2 Αρένα του Λονδίνου, 27 χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση.

Μετά τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Βερολίνο και το Τόκυο, η δίωρη συναυλία τους με 16 τραγούδια από τον «καυτό» κατάλογό τους, προβάλλεται στην Αθήνα, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ, στην οθόνη της Αίθουσας Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την κυκλοφορία του DVD, «Celebration Day», και προσφέρει στο κοινό μια εμπειρία ενός ιστορικού γεγονότος, με μοναδική υψηλή ευκρίνεια και άψογο ήχο.

«Stairway to Heaven», « Whole Lotta Love» και «Kashmir», είναι ορισμένα μόνο από τα θρυλικά τραγούδια του συγκροτήματος που θα ακουστούν κατά την διάρκεια της προβολής.

Το ντοκιμαντέρ έχει ήδη παρουσιαστεί στο Μανχάταν (Ziegfried Theater), στο Λονδίνο (Hammersmith Apollo), στο Βερολίνο, το Τόκιο και προγραμματίζεται να προβληθεί σε 1.500 μεγάλες οθόνες σε 40 χώρες.

Είκοσι εκατομμύρια άνθρωποι προσπάθησαν να αποκτήσουν εισιτήρια για αυτή τη συναυλία-σταθμό. Μόνο 18.000 τυχεροί εξασφάλισαν μια θέση μετά από διεθνή κλήρωση και οι Led-Zeppelin είπαν το «ναι» στην κυκλοφορία σε DVD από τη Warner Music αλλά και σε CD και Blu-ray, αυτής της τελευταίας συναρπαστικής εμφάνισής τους, ένα δώρο στο πλήθος των θαυμαστών τους, μια από τις πιο σημαντικές εμφανίσεις στην ιστορία του ροκ, που κάθε της λεπτό απογειώνει.

Οι τρεις δημιουργοί του συγκροτήματος, ο μπασίστας Τζον Πολ Τζόνς, ο κιθαρίστας Τζίμι Πέιτζ και ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Πλαντ με τη συνοδεία του Τζέισον Μπόναμ, γιου του ντράμερ Τζον Μπόναμ, που χάθηκε αιφνίδια πριν από χρόνια, δικαιώνουν απόλυτα σε αυτή τη συναυλία το θρύλο τους. Μια συναυλία- αποθέωση, που μέσα από το φακό και τις δέκα κάμερες του σκηνοθέτη Ντικ Καράδερς, φέρνει τους αξεπέραστους μουσικούς σε απόσταση αναπνοής από τους θεατές και καταγράφει κάθε λεπτομέρεια της δυναμικής τους ιδιοφυίας, της φινέτσας και της δημιουργικής τους επικοινωνίας.

Οι τέσσερις 'Αγγλοι μουσικοί εμφανίστηκαν στα τέλη του 60, απογειώθηκαν στα μέσα του 70, έγραψαν μερικά από τα πιο επιδραστικά τραγούδια της ροκ μουσικής, πούλησαν 300 εκατομμύρια άλμπουμ, καταγράφηκαν στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για τον αριθμό των συναυλιών τους και το πλήθος των θεατών τους, έγιναν Νο1 συγκρότημα στον κόσμο και όταν διαλύθηκαν, το 1980, είχαν κατακτήσει την απόλυτη κορυφή και είχαν εξασφαλίσει τον τίτλο του σημαντικότερου ροκ συγκροτήματος όλων των εποχών.

Με αφετηρία τα μπλουζ, οι Led-Zeppelin πειραματίστηκαν με μια μεγάλη γκάμα μουσικών ειδών: βρετανική, κέλτικη και αμερικανική λαϊκή μουσική, πρώιμο rock n'roll, τζαζ, κάουντρι, φανκ, σόουλ, ρέγκε και ο ήχος τους ξεχώρισε με την ταχύτητα και την έντασή του, τα ασυνήθιστα ρυθμικά μοντέλα, το χιούμορ, τη στοχαστικότητα, τον μυστικισμό και την φινέτσα του.

Για πολλούς θαυμαστές και κριτικούς, οι Led-Zeppelin τελειοποίησαν την μπαρόκ ροκ μουσική και εξαπέλυσαν μια από τις πιο απαιτητικές εκστρατείες στην ιστορία της μουσικής ταξιδεύοντας στη λαϊκή παράδοση, τα μπλουζ του Δέλτα, τον Μπαχ, την ινδική και άλλες μη-δυτικές μουσικές και περιφρονώντας την παράδοση.

Πολυβραβευμένοι, το 2003 τιμήθηκαν με το Βραβείο Grammy για όλη τη μουσική τους καριέρα, το 2006 ήταν μαζί με τον Ρώσο μαέστρο Βαλέρι Γκεργκίεφ, οι νικητές του Polar Music Prize, το οποίο τους απένειμε ο Βασιλιάς της Σουηδίας στη Στοκχόλμη, την ίδια χρονιά μπήκαν στο βρετανικό Music Hall of Fame και τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα τιμηθούν στο Kennedy Center, στην Ουάσιγκτον, για τη συνεισφορά τους στη μουσική.

Διαβάστε περισσότερα »