Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πρόταση γάμου στη σκηνή του Σάκη Ρουβά!

 
Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς να περιμένει το τρίτο παιδί με την Κάτια Ζυγούλη αλλά πρόταση γάμου να μην της έχει κάνει ακόμα, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με το κέντρο στο οποίο εμφανίζεται, όπου οι προτάσεις γάμου πέφτουν βροχή!
Είναι Σάββατο βράδυ, τρεις τα ξημερώματα και ο Τάσος από την Αυστραλία έχει ανέβει στη σκηνή έτοιμος να κάνει πρόταση γάμου στη Νατάσα του.
Ο Σάκης τους ανεβάζει και τους δυο στην πίστα, ο Τάσος γονατίζει, και λέει στη Νατάσα:
«Νατάσα μου σ΄αγαπώ σε λατρεύω και θέλω να γίνεις γυναίκα μου!»
Τι συμβαίνει στη συνέχεια;
Ο Σάκης Ρουβάς σφυρίζει κλέφτικα, η Νατάσα κλαίει από συγκίνηση και ο Τάσος περνά το μονόπετρο στην Νατάσα.
star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ποια τραγουδίστρια έγινε ρεζίλι σε live γιατί το μικρόφωνό της ήταν… κλειστό!!!!!

Κάνε το καλό και ριξ’ το στο γιαλό λέει ο λαός, αλλά η Cheryl Cole μάλλον θα το σκεφτεί πολύ να ξαναβγεί σε live εκπομπή για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό.

Διότι η τραγουδίστρια βγήκε στον Τηλεμαραθώνιο για τον Καρκίνο στο Channel 4 να τραγουδήσει και να συνδράμει έτσι και στην καμπάνια Stand Up to Cancer, αλλά τελικά έγινε ρεζίλι.
cole1.jpg



Γιατί; Μα γιατί για κάποιο άγνωστο ακόμα λόγο, όταν ξεκίνησε να τραγουδά, το μικρόφωνό της ήταν κλειστό. Μουσική είχαμε, την Cheryl απαστράπτουσα την είχαμε, τις χορογραφίες τις είχαμε, αλλά έλειπε το βασικότερο. Δεν ακούγαμε φωνή βρε παιδιά!!!!

Αυτός πάντως δεν πτόησε την Cheryl Cole, η οποία παρά το τεχνικό πρόβλημα, συνέχισε και να… τραγουδά, άλλο αν δεν την ακούγαμε εμείς, και να χορεύει.
cole2.jpg



Το πιο περίεργο από όλα ήταν το γεγονός ότι ο κόσμος που βρισκόταν στο στούντιο, είχε λυσσάξει και χειροκροτούσε και φώναζε ασταμάτητα!!!!

Μπορεί να ακούγανε, κάτι, που δεν ακούσαμε εμείς… Κάποια στιγμή πάντως το πρόβλημα διορθώθηκε και την ακούσαμε τη φωνούλα της Cheryl, αλλά το κακό είχε γίνει.
star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Τα καυτά φιλιά της 'Ελενας

 
paparizou1.jpg
Η Έλενα Παπαρίζου είναι και πάλι ερωτευμένη και δεν φοβάται να το δείξει. Ο Ανδρέας Καψάλης της έχει κλέψει την καρδιά και πλέον είναι σίγουρη ότι είναι ερωτευμένη.




Για του λόγου το αληθές και οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται και δείχνουν την Έλενα να ανταλλάσει παθιασμένα φιλιά με τον καλό της.

Τα ενσταντανέ είναι από την έξοδο της Έλενας με τον Ανδρέα στη Θεσσαλονίκη στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα.
paparizou2.jpg



Όπως έγραψε και το star.gr η Έλενα βρέθηκε εκεί μαζί με τον καλό της για μια εμφάνισή της σε γνωστό club. Μετά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η τραγουδίστρια πήγε μαζί με τον σύντροφό της και τον Χρήστο Δάντη να ακούσουν την Πάολα και η Έλενα έδειχνε σε τρελά κέφια.

Δεν δίσταζε να εκφράζει τον έρωτά της στον καλό της, ενώ κι εκείνος ήταν άκρως περιποιητικός. Οι δυο τους είναι πλέον έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα, που είναι η συγκατοίκηση, αφού η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο.
paparizou3.jpg



Μετά τη Θεσσαλονίκη η Έλενα άφησε τον καλό της να ξεκουραστεί και πήρε την κολλητή της Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Λευτέρη Πανταζή για να απολαύσουν τον Γ. Γιαννιά, τον Η. Βρεττό, τη Σάγια και τον Ζαφείρη Μελά.

Μιλώντας μάλιστα στο κεντρικό δελτίο του STAR η Έλενα αποκάλυψε ότι η αναβολή της πρεμιέρας της έγινε για τεχνικούς λόγους και δεν έκρυψε ότι έχει μεγάλη αγωνία για την πρεμιέρα. 
Πηγή: Real Life
Διαβάστε περισσότερα »

Και πάλι ερωτευμένη η Νάταλι Θάνου

 
 
Μέτα τον επεισοδιακό χωρισμό της από τον Δημήτρη Θάνο, η Νάταλι Θάνου γύρισε σελίδα στη ζωή της και όπως όλα δείχνουν η τραγουδίστρια είναι ξανά ερωτευμένη με επιχειρηματία.

Για πρώτη φορά τους είδαμε μαζί στην Μύκονο όπου και έκαναν τις καλοκαιρινές τους διακοπές .

Αν και είναι μαζί λίγο χρονικό διάστημα , ο επιχειρηματίας της έχει αλλάξει τη ζωή. Μια σχέση που όπως η ιδία δηλώνει την ηρεμεί…
star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Η Άννα Βίσση αποκαλύπτει τις εκπλήξεις στο φετινό της πρόγραμμα και…

 
Η Άννα Βίσση φέτος το χειμώνα θα είναι πολύ in LAV! Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο κεντρικό δελτίο του STAR και αποκάλυψε ότι φέτος θα δούμε στη σκηνή μια διαφορετική Άννα.

Με τη DEMY, το Νίκο Ζωιδάκη και τους My Excuse, η Άννα υπόσχεται ότι θα καταφέρει να ξεδιπλώσει διαφορετικές πτυχές του ταλέντου της με κάθε έναν από τους συνεργάτες της.

Μάλιστα δήλωσε fan της DEMY, που όπως είπε δεν είναι τυχαίο ότι έχει κάνει τέτοια επιτυχία, ενώ πρόσθεσε ότι επειδή αναγνωρίζει τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, το εισιτήριο θα είναι πολύ χαμηλό.

Αφήστε δε που θα κερνά ρακές με το που μπαίνετε στο κέντρο.

Τέλος η χάρη της Άννας Βίσση έφτασε μέχρι την Κίνα, όπου πρωταγωνιστεί με τη φωνή της και το τραγούδι της «Το πολύ πολύ» σε διαφήμιση γνωστού προϊόντος.

Διαβάστε περισσότερα »

Κοκκίνου-Μπόγρης: Επεισόδιο στη Γλυφάδα;

 


Σε ένα από τα αγαπημένα τους στέκια στη Γλυφάδα, βρέθηκαν, πριν από λίγες ημέρες, νωρίς το απόγευμα η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης....

Οι δυο τους βρίσκονταν σε τρελά κέφια και κανείς από του δυο τους δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι αυτή η έξοδος θα τους έβγαινε ξινή. Είχαν μόλις καθίσει στο τραπέζι τους όταν δέχτηκαν μια αναπάντεχη επίσκεψη. Ένας θαμώνας από τα διπλανά τραπέζια ζήτησε από την Έλλη να φωτογραφηθεί μαζί του. Εκείνη δέχτηκε ευγενικά και μάλιστα συνομίλησε μαζί του για αρκετή ώρα. Ο Μπόγρης, όπως αναφέρει το Ciao, άρχισα να «φουντώνει» αφού ήθελε ένα χαλαρό γεύμα με την αγαπημένη του. Στη συνέχεια όμως ο άνδρας από τη διπλανή παρέα «ξαναχτύπησε» αυτή τη φορά για αυτόγραφο. Ο μπασκετμπολίστας αυτή τη φορά έγινε έξαλλος και ανάμεσα στο ζευγάρι έγινε ένας καυγάς χωρίς προηγούμενο. Οι δυο τους αποχώρισαν κακήν - κακώς από το μαγαζί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βιώνουν μια δύσκολη περίοδο στη σχέση τους.
gossip tv
Διαβάστε περισσότερα »

Δήλωση-ΣΟΚ γνωστού τραγουδιστή: «Έκανα σπατάλες… διέλυσα την οικογένειά μου, διέλυσα την υγεία μου»

 

 
Γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για την καριέρα του, την «ανώμαλη προσγείωση» αλλά και την επάνοδο στα καλλιτεχνικά δρώμενα!...


Ο Γιάννης Kούτρας εξομολογείται ότι η επιτυχία του στοίχησε στην κάμερα του Αχελώος TV: «Συνεργάστηκα με βαριά ονόματα όπως του Χατζηδάκη, του Μικρούτσικου, του Λεοντή... και μάλιστα με υψηλές απολαβές... Υπήρξαν και στιγμές στην καριέρα μου που κάποιοι με κακοδιαχειρίστηκαν, αλλά η αλήθεια είναι δεν έκανα σωστή διαχείριση, έκανα σπατάλες, σκορπούσα χρήματα και δεν είχα κάποιον να με συγκρατήσει με αποτέλεσμα να χάσω τα πάντα, διέλυσα την οικογένεια μου, διέλυσα την υγεία μου. Έζησα καλλιτεχνική και προσωπική απομόνωση και μοναξιά».
Διαβάστε περισσότερα »

Την καταπιέζουν τα...εσώρουχα ,την Κριστινα Αγκιλέρα.

 

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τσέλσι Χάντλερ η 31χρονη τραγουδίστρια Κριστίνα Αγκιλέρα παραδέχθηκε ότι δεν της αρέσει καθόλου μα καθόλου να φορά... εσώρουχα... 


«Μου αρέσει να νιώθω ελεύθερη κάθε στιγμή. Ετσι είμαι εγώ. Αυτό μου δίνει δύναμη», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια. 

Η Αγκιλέρα η οποία εμφανίστηκε στην εκπομπή φορώντας μόνο μια μπλούζα και το... καλσόν της, εκτός από την αποστροφή της για τα εσώρουχα ενημέρωσε το κοινό και για το γεγονός ότι δεν της αρέσουν καθόλου τα παντελόνια. Και αυτά την... καταπιέζουν. 


πηγή:iefimerida.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Χωρισμός - σοκ διάσημου τραγουδιστή μετά από δυο χρόνια σχέσης! (φωτό)

 

Ο διάσημος τραγουδιστής είναι μόνος μετά από ένα μεγάλο έρωτα κι αυτό φαίνεται πως του έχει στοιχίσει πολύ. Η Reallife αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο του χωρισμού - σοκ!

 



Διαβάστε περισσότερα »