Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Η Britney ξέρει από side-boob

 

...αλλά το παίζει σεμνή

Παλιά μου τέχνη κόσκινο! Η Britney Spears έχει πάρει για τα καλά το... κολάι του side-boob. Σε άλλη μία εμφάνισή της με ελαφρά περιβολή, η τραγουδίστρια παραλίγο να αποκαλύψει περισσότερη σάρκα από όσο θα ήθελε. 

Η Brintey «συνελήφθη» από τους παπαράτσι την ώρα που έμπαινε σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες, συνοδευόμενη από έναν σωματοφύλακα. Την τελευταία στιγμή πρόλαβε και μάζεψε το λεπτό ύφασμα πριν γίνει η αποκάλυψη! 

Αλλά, καλή μας Britney, αν δεν θες αποκαλύψεις, υπάρχει και το σουτιέν. 

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Διεκδικητής πατρότητας και για τον άλλο υιό Τζάκσον

 

Μετά τον Μπλάνκετ (Blanket) τώρα προκύπτει θέμα πατρότητας και για τον μεγάλο του αδελφό...Ο πρώην δερματολόγος του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) άνοιξε τελείως ξαφνικά το θέμα ανεβάζοντας στο Facebook μια φωτογραφία του Πρινς (Prince) δίπλα σε μια δική του από νεαρή ηλικία και σχολιάζοντας απλά με ένα "Χμμμμμμμμμμ".

Ο δρ. Άρνολντ Κλάιν υποστηρίζει εμμέσως πλην σαφώς ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του Πρινς Τζάκσον

Παρότι κρυπτογραφημένο, το σχόλιο παραπέμπει σαφώς στην -ομολογουμένως υπάρχουσα- ομοιότητα του 15χρονου με τον δρ. Άρνι Κλάιν (dr Arnie Klein) ο οποίος παρεμπιπτόντως τα τελευταία χρόνια κατέρρευσε οικονομικά.

Η φωτογραφία φαίνεται να ανοίγει ξανά το σενάριο που επί χρόνια ήθελε τον γιατρό να δωρίζει το σπέρμα του ως βοήθεια στον βασιλιά της ποπ που ήθελε σώνει και καλά να κάνει οικογένεια, αλλά προφανώς δεν μπορούσε.

Σημειωτέον δε, ότι η πρώην σύζυγος του Τζάκο και μαμά τόσο του Πρινς όσο και της Πάρις Τζάκσον (Paris Jackson), εργαζόταν επί χρόνια ως βοηθός στο ιατρείο του Κλάιν στο Μπέβερλι Χιλς.

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε στο facebook ο δρ. Αρνολντ Κλάιν με τη λεζάντα "Χμμμμμμμμμμμ" να τη συνοδεύει. Επάνω ο Πρινς Τζάκσον και κάτω ο ίδιος σε νεαρή ηλικία.
Για τον τρίτο γιο του Μάικλ έχει προκύψει επίσης θέμα ό πρώην σωματοφύλακάς του, Ματ Φίντες (Matt Fiddes) διεκδίκησε την πατρότητά του.

Πάντως, ο γιατρός στο παρελθόν έχει διαψεύσει δημοσίως σενάρια που τον ήθελαν πατέρα των παιδιών του Τζάκο.

womenonly.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Χαλαρές στιγμές στο Μαϊάμι για την Jennifer Lopez

 

Σε πολυτελέστατο γιοτ με την οικογένειά της και φίλους

Πέρα από σταρ του Χόλιγουντ η Jennifer Lopez είναι και μητέρα δύο παιδιών. Έτσι η Jennifer Lopez προσπαθεί πάντα να βρίσκει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί για να τον περνάει με τα δίδυμα Emme και Max. 

Η λατίνα σταρ πήγε στο Μαϊάμι και πέρασε την ημέρα της σε ένα πολυτελέστατο γιοτ με τα παιδιά της και φίλους. Αυτή τη φορά δεν μας έδειξε τις καμπύλες της αφού δεν έβγαζε την πετσέτα από πάνω της. 









newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Έλλη Κοκκίνου: «Φωνάρα η Πάολα»

 

Είπε να το ρίξει λίγο έξω η Έλλη Κοκκίνου και μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε το Σάββατο το πρωί στην Ναταλία Γερμανού, ξεκουράστηκε και... το βραδάκι βγήκε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Πάολα με τον Βασίλη Καρρά και τον Παντελή Παντελίδη. 

Λίγο μετά τις 00.30 η Έλλη και η παρέα της κατέφθασε στο νυχτερινό κέντρο από όπου και ανέβασε στο Twitter τη συγκεκριμένη φωτογραφία, με το σχόλιο: «Φωνάρα και χαρά Θεού η Πάολα! Μπράβο κορίτσι!!!».
markos.tv
Διαβάστε περισσότερα »

Η Gaga έχει πάθει ψύχωση με νεκρό τραγουδιστή!

 

Αυτές τις μέρες το όνομα της συνδέεται με τον αδερφό της Μαντόνα (Madonna) ο οποίος δήλωσε πως θα ήταν καλό ν' αντιγράφει πιο πολύ την αδερφή του, τον... βασιλιά της ποπ και τον αρχηγό των σύγχρονων σπλατερικών ταινιών και συνεχίζει να τραβάει την προσοχή όλων.

Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) έχει πάθει ψύχωση με τη Neverland του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) και θέλει πάρα πολύ να αγοράσει ένα μέρος της αν και θα είναι λίγο δύσκολο λόγω των μεριδίων που έχουν τα παιδιά του Jacko.

“Η Λέιντι Γκάγκα και η Λατόγια Τζάκσον (Latoya Jackson) έχουν γίνει πολύ καλές φίλες και θα ήθελε πιο πολύ απ' όλα αυτή τη στιγμή να αποκαταστήσει τη Neverland στην αρχική της κατάσταση. Τα παιδιά του Μάικλ θέλουν απελπισμένα να κρατήσουν το σπίτι των παιδικών τους χρόνων ώστε ν αποφασίσουν τι θα κάνουν μ' αυτό όταν μεγαλώσουν. Η Γκάγκα θα ήθελε να τους βοηθήσει οικονομικά . » ανέφερε μια πηγή στη Sun και δεν υπάρχει ακόμα καμία απαντήσει από τη μεριά της οικογενείας.

Παράλληλα μ' αυτό ο Κουέντιν Ταραντίνο (Quentin Tarantino) είπε και πάλι σε πρόσφατη συνέντευξη του για την προώθηση της νέας φανταστικής ταινίας του "Django Unchained" πως τη θαυμάζει πάρα πολύ, περνάνε πάντα πολύ ωραία όποτε συναντιούνται και σκέφτεται σοβαρά να της προτείνει να δουλέψουν μαζί σε κάποια ταινία του.

e-go.gr
Διαβάστε περισσότερα »

«Δεν μπορώ να ξεπεράσω το θάνατο του Μητροπάνου»! Ποιος τραγουδιστής το είπε;

 

Το εντυπωσιακό δεν είναι η δήλωση του κορυφαίου ερμηνευτή ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει το θάνατου του Μητροπάνου, αλλά το γεγονός ότι αρνείται να βγει ξανά σε μουσική σκηνή, λόγω του μεγάλου κενού που νιώθει...
«Ήταν ένας από τους λόγους. Ο Μητροπάνος ήταν ένας ήρωας για μένα. Ένας φωτεινός ήρωας, ένα άσπιλο πρόσωπο με απόλυτες θέσεις, ιδεολογικές, κοινωνικές και αθλητικές» δήλωσε ο Γιάννης Κότσιρας στη real και συνέχισε:
 
 
«Η προσωπικότητά του πάντα με γοήτευε, ασχέτως αν διαφωνούσα μαζί του σε πολλά θέματα. Αυτές οι διαφωνίες δημιουργούσαν μια πιο ζεστή σχέση και πιο δυνατή γνώση. Για μένα ο Δημήτρης ήταν ένας πολύ-πολύ σπουδαίος άνθρωπος και δεν μπορώ να δεχτώ ότι έχει φύγει». Ο τραγουδιστής κατέληξε λέγοντας: «Επειδή η προσωπική μου σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν πολύ δυνατή -και με όλη την οικογένειά του- είναι μία απώλεια που δεν έχω ξεπεράσει και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω».
markos.tv
 
Διαβάστε περισσότερα »

Η Katy Perry στα χρώματα της... Αμερικής

 

Έκλεψε την παράσταση με τις επιτυχίες της

Λίγες ημέρες πριν την ορκωμοσία του προέδρου Ομπάμα, πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον το «Kids Inaugural Concert».

Πρόκειται για μία εκδήλωση στην οποία το «παρών» έδωσαν πολλοί στρατιωτικοί με τις οικογένειες τους αλλά και αρκετές διασημότητες.

Στην εκδήλωση εμφανίστηκε η Katy Perry, η οποία φορώντας ένα φόρεμα με τα χρώματα της αμερικάνικης σημαίας ξεσήκωσε το κοινό τραγουδώντας τις επιτυχίες της. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εμφάνιση της τραγουδίστριας














newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Οι "καυτές" πόζες Ελληνίδας τραγουδίστριας στο Πουέρτο Ρίκο! (Φωτογραφίες)

 


Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα Ιανουαρίου, στο Πουέρτο Ρίκο, όμως, όπου έχει μεταβεί η γνωστή τραγουδίστρια, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο instagram είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές!

 

Ο λόγος για τη Γιάννα Τερζή, κόρη του μεγάλου Πασχάλη! Τι έκανε στο Πουέρτο Ρίκο και με ποιον διάσημο ήταν εκεί;


 

 

Η Γιάννα Τερζή, ταξίδεψε με το Δημήτρη Γιαννέτο, το γνωστό makeup artist με αφορμή μια καλλιτεχνική εμφάνισή της και βέβαια το συνδύασε με διακοπές. Όταν η τραγουδίστρια και ο καλός της φίλος έφτασαν στον προορισμό τους, πήραν το καραβάκι της γραμμής και έφτασαν ως το Cayo Icacos ένα μικρό ειδυλλιακό νησάκι, στα ανοιχτά των ακτών του Πουέρτο Ρίκο.
markos.tv
Διαβάστε περισσότερα »

Η ανερχόμενη…και η επιτυχημένη τραγουδίστρια ποζάρουν αγκαλιά

 

Η μία είναι φρέσκο πρόσωπο στην ελληνική δισκογραφία και έχει καταφέρει όμως να ξεχωρίσει με τα τραγούδια της. Η άλλη κυρία είναι καθιερωμένη και επιτυχημένη τραγουδίστρια με συνεχείς επιτυχίες. Ο λόγος για την όμορφη Στέλλα Καλλή και τη γοητευτική Δέσποινα Βανδή, οι οποίες απαθανατίστηκαν ευδιάθετες και χαλαρές από τον φωτογραφικό φακό του  entertv.gr, στα γενέθλια του φίλου τους Γιώργου Μιχαλόπουλου.
enter-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Έχει «ψύχωση» με τα οπίσθιά της

 

Κάθε τρεις και λίγο τα βλέπουμε στο twitter

Φωτογράφιση για περιοδικό έκανε το Σάββατο και φυσικά δεν ξέχασε να φωτογραφήσει τα οπίσθιά της και τα ανέβασε και στο twitter για τους θαυμαστές της. 

Εκτός βέβαια από τη συγκεκριμένη φωτογραφία, η Rihanna ανέβασε και άλλες φωτογραφίες από τα παρασκήνια της φωτογράφισης που η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν και ιδιαίτερα κολακευτικές. 

Η Rihanna, που τον άλλο μήνα γίνεται 25 ετών, τρέφει μία ιδιαίτερη αγάπη στο κορμί της για αυτό και κάθε τρεις και λίγο το φωτογραφίζει και το «μοστράρει» στο διαδίκτυο.







newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Τα ονόματα των υποψήφιων στη Eurovision

 

Μέσα Φεβρουαρίου ο ελληνικός τελικός

H ΕΡΤ και το MAD TV ανακοίνωσαν τα ονόματα των υποψήφιων καλλιτεχνών, που θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό, για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας μας, στον 58ο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision. 

Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες είναι:

• Θωμαή Απέργη, από την Panik Records



• Αγγελική Ηλιάδη, από την Platinum Records 




• Alex Leon feat. Giorgina, από την Panik Records






• Koza Mostra μαζί με τον ρεμπέτη Αγάθωνα Ιακωβίδη, από την Platinum Records



Η ανακοίνωση των υποψήφιων τραγουδιών και των συντελεστών τους, θα γίνει σε ειδική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Ο ελληνικός τελικός, για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 58ο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο ειδικής βραδιάς στα μέσα Φεβρουαρίου, και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΝΕΤ.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »