Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Συναυλία για τα δυο χρόνια κυκλοφορίας του «Musicpaper.gr»

 

  «Musicpaper.gr» - Συναυλία «Musicpaper.gr» - Συναυλία ΕΡΤ
Με αφορμή τα δύο χρόνια από την «έκδοσή» του, το μουσικό φύλλο Musicpaper.gr διοργανώνει μία μεγάλη συναυλία με 14 καλλιτέχνες που καλύπτουν τρεις μουσικές γενιές, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στο Fuzz (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1).
Οι καλλιτέχνες θα συμπράττουν επί σκηνής ανά δύο (συνθέτης - ερμηνευτής), σε μια συναυλία όπου τα τραγούδια θα ακουστούν με ένα πιάνο ή μια κιθάρα, και μια φωνή. Δηλαδή, έτσι όπως γράφονται κατά τη «σύλληψη» τους.

Συμμετέχουν οι:

Θάνος ΜικρούτσικοςΡίτα Αντωνοπούλου
Γιώργος ΑνδρέουΧρήστος Θηβαίος
Θέμης ΚαραμουρατίδηςΝατάσσα Μποφίλιου
Κώστας ΛειβαδάςΕλένη Τσαλιγοπούλου
Παναγιώτης Καλαντζόπουλος Γιώτα Νέγκα
Χρίστος ΘεοδώρουΒικτωρία Ταγκούλη
Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης – Μαρία Παπαγεωργίου
Ώρα έναρξης: 20:30
Τιμή εισιτηρίου: 12 €
Προπώληση: Καταστήματα Public Σύνταγμα –Πειραιάς-Mall
από Τρίτη 4 Δεκεμβρίου.
Χορηγός Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ Α.Ε. (Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7)
Διαβάστε περισσότερα »

Αποχώρηση "βόμβα" από το σχήμα της Άννας Βίσση

 

Ο φετινός χειμώνας ξεκίνησε περίεργα για την Άννα Βίσση...
Μπορεί η πρεμιέρα της να ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, αλλά ο τραυματισμός της στην πίστα έφερε και αλλαγές. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το σχήμα αποχώρησε το μουσικό συγκρότημα «My Excuse», το οποίο είχε προτείνει και είχε φέρει από την Θεσσαλονίκη η Άννα Βίσση. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το «διαζύγιο» έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα και αποφασίστηκε έπειτα από αρκετές συζητήσεις. Άλλες πηγές, αναφέρουν ότι ο Νίκος Καρβέλας έκανε αρκετές αλλαγές στο πρόγραμμα και γι’ αυτό τον λόγο το συγκρότημα αποφάσισε να φύγει από το «LAV» και να συνεχίσει τις εμφανίσεις του σε άλλον χώρο της Αθήνας. 

Τέλος, η Άννα Βίσση συνεχίζει κανονικά με τον Νίκο Ζωϊδάκη και την Demy.

xespao.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα »

1,9 εκ. £ πουλήθηκε το σπίτι της Amy Winehouse στο Λονδίνο

 

Το σπίτι όπου έμενε η τραγουδίστρια Amy Winehouse στην καρδιά του Λονδίνου, πουλήθηκε σήμερα έναντι του... ποσού των 1,9 εκατομμυρίων £.

Πράγμα που σημαίνει, όπως είπε ο πατέρας της Amy, 1 εκατομμύριο λιγότερο από την τιμή που ζητούσε η οικογένεια της.

Αρχικά, είχε βγει στη δημοπρασία στην τιμή των 2,9 εκατομμυρίων £, αλλά τελικά πουλήθηκε μόνο 1,9 εκατομμύρια.

Το σπίτι αυτό σήμαινε πολλά για την ίδια, αλλά και την οικογένεια της.

Μέσα σε αυτό εμπνεύστηκε, έζησε στιγμές επιτυχίας και δυστυχώς, σε αυτό το σπίτι άφησε την τελευταία της πνοή στις 27 Ιουλίου του περασμένου έτους.

Διαβάστε περισσότερα »

Συναυλία με ένα νέο μουσικό έργο του Παντελή Παυλίδη

 

Βασισμένο στη «Θεογονία» του Ησίοδου

Βασισμένο στη «Θεογονία» του Ησίοδου είναι το νέο έργο του βορειοελλαδίτη μουσικοσυνθέτη, Παντελή Παυλίδη. Θα το παρουσιάσει σε μια συναυλία που οργανώνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τις 21 Δεκεμβρίου, στον κινηματόγραφο «Αλέξανδρος» (Εθν. Αμύνης 1) και με την οποία θα αποχαιρετίσει ο καλλιτέχνης το 2012. 

Ο Ησίοδος στο έργο του «Θεογονία» συγκεντρώνει τους μύθους της αρχαίας Ελλάδας, καταγράφει τις δοξασίες για τη δημιουργία του κόσμου και τη γέννηση των θεών. Στη συναυλία θα παρουσιαστούν αποσπάσματα από τη Θεογονία αλλά και τρία αποσπάσματα από το μουσικό έργο του ίδιου του δημιουργού, «Εύδουσιν». 

«Στην εποχή μας δεν έχουμε οικονομική κρίση, αλλά πολιτιστική και πνευματική. Νιώθω πως κλίνει ένας κύκλος και αρχίζει μια καινούρια εποχή, που θα αναγκαστούμε να στραφούμε στην πνευματικότητα και να συνειδητοποιήσουμε ότι ανήκουμε όλοι σε ένα τεράστιο και οικείο Σύμπαν», λέει ο μουσικοσυνθέτης Παντελής Παυλίδης, μιλώντας στο ΑΜΠΕ.
Στο έργο του προσπαθεί να μεταφέρει ένα επίκαιρο μήνυμα στον κόσμο που βρίσκεται στο σταυροδρόμι της ιστορίας. «Χωρίς τον πολιτισμό δεν υπάρχει πρόοδος» επισημάνει ο ίδιος. 

Ο συνθέτης-λυράρης Παντελής Παυλίδης μελέτησε τα χαρακτηριστικά του ύφους της λύρας του Πόντου, του Αιγαίου, της Θράκης, της Μακεδονίας, της Κρήτης και της Ηπείρου και μέσα από συναντήσεις με μουσικούς διαφόρων λαών κατάφερε να δώσει μία οικουμενικότητα στην αρχέτυπη ελληνική μουσική. 

Έχει μελοποιήσει και έχει παρουσιάσει μουσικά έργα: «Ήχοι Αιώνων», «Ήλιος Δήλιος», «Μύρτατε», «Ήχοι της Μαύρης Θάλασσας και του Αιγαίου», «Δέξαι με», «Εύδουσιν», «Βάκχες του Ευρυπίδη», «Θεογονία του Ησίοδου».
Διαβάστε περισσότερα »

Στην αγκαλιά του Casper η Jennifer Lopez

 

Συνεχίζει τις συναυλίες της η σέξι λατίνα τραγουδίστρια

Το βράδυ να εντυπωσιάζει στη σκηνή, το πρωί χαλαρώνει στην αγκαλιά του συντρόφου της. Η Jennifer Lopez, βρίσκεται στη Μαλαισία στο πλαίσιο της περιοδείας της. Από το πλευρό της δεν απουσιάζει στιγμή ο Casper Smart. 

Όταν δεν τραγουδάει η JLo χαλαρώνει στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Η φωτογραφία είναι από το ξενοδοχείο που μένουν στην Κουάλα Λουμπούρ και την ανέβασε η ίδια η τραγουδίστρια στο twitter. 







newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η Lady Gaga αγόρασε 55 κοστούμια του Μάικλ Τζάκσον

 

Σε δημοπρασία για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Το ίνδαλμα της ποπ μουσικής Lady Gaga αγόρασε 55 προσωπικά αντικείμενα που ανήκαν στον πάλαι ποτέ, αδιαφιλονίκητο, "βασιλιά" του διεθνούς πενταγράμμου Μάικλ Τζάκσον, στη διάρκεια δημοπρασίας που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο, και η οποία συγκέντρωσε 5 εκατ. δολάρια, μέρος των οποίων θα διατεθεί σε αγαθοεργίες, ανακοίνωσε ο οίκος Julien’s Auctions.

Στη δημοπρασία, που πραγματοποιήθηκε στο Μπέβερλι Χιλς, εκποιήθηκαν 465 τεμάχια που συμβαδίζουν με το σύνολο της πορείας του Μάικλ Τζάκσον στη μακρόχρονη σταδιοδρομία του, και περιελάμβαναν κοστούμια και προσωπικά του αντικείμενα, τα οποία χρησιμοποίησε σε συναυλίες και σε βίντεο κλιπ.

Κορωνίδες της δημοπρασίας ήταν το σακάκι της περιοδείας του Τζάκσον BAD, που απέφερε 240.000 δολάρια, ένα λευκό γάντι, που εκποιήθηκε για 192.000 δολάρια και ένα σακάκι Pepsi and Awards, που πωλήθηκε έναντι 68.000 δολαρίων, προστίθεται στην ανακοίνωση του οίκου δημοπρασιών.

Μετά την δημοπρασία της Κυριακής, η Lady Gaga ανακοίνωσε στα 51 εκατ. των φίλων της στο Twitter πως «τα 55 κομμάτια που απέκτησα σήμερα θα αρχειοθετηθούν και θα τύχουν ιδιαίτερης προσοχής υπέρ του πνεύματος και της αγάπης προς τον Μάικλ Τζάκσον, του θάρρους και των θαυμαστών του σε όλο τον κόσμο».

Η συλλογή από κοστούμια, που είναι δημιουργίες των σχεδιαστών από το Λος Άντζελες Ντένις Τόμκινς και Μάικλ Μπους και είχαν χαρισθεί ξανά στους ίδιους από τον Μάικλ Τζάκσον, είχαν πρωτύτερα περιοδεύσει φέτος στα πλαίσια μίας έκθεσης σε πολλά μέρη της Νοτίου Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας.

Η δημοπρασία ξεπέρασε τις προσδοκίες για κέρδη μεταξύ ενός και δύο εκατ. δολαρίων, και ένα τμήμα από τα έσοδά της θα διατεθούν για αγαθοεργίες στο ίδρυμα παροχής σκύλων-οδηγών/βοηθών Guide Dogs of America και τον ίδρυμα ανιάτων Nathan Adelson Hospice στο Λας Βέγκας.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Ο Γιάννης Σαββιδάκης μιλάει για τα επαγγελματικά του βήματα

 

 Ο Γιάννης Σαββιδάκης επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα και σε συνέντευξή του αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

«Ετοιμάζω μια συνεργασία-έκπληξη με τον Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος με εμπιστεύτηκε και συνεργαζόμαστε στον καινούργιο του δίσκο, που θα κυκλοφορήσει πριν τα Χριστούγεννα. Μια εξαιρετική δουλειά στην οποία συμμετέχω με δικά μου τραγούδια -σε στίχους και μουσική. Ο Γιάννης ξέρει να κάνει μεγάλες επιτυχίες, είναι “Το καλύτερο παιδί”! Μοιάζουμε πάρα πολύ ως ιδιοσυγκρασίες και τον εκτιμώ αφάνταστα. Είναι χαμηλών τόνων, ένας πραγματικός αντιστάρ!», δήλωσε στο περιοδικό «Tv Έθνος».

Διαβάστε περισσότερα »

Στο ασανσέρ παρέα με την Beyonce

 

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες με τις γκριμάτσες της

«Πρόβες» για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει κάνει η γνωστή ποπ σταρ Beyonce. 

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της φωτογραφικά καρέ μέσα από έναν… ανελκυστήρα. 

Οι γκριμάτσες της ακομπλεξάριστης Beyonce έδιναν και έπαιρναν…

Η τραγουδίστρια θα δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, το οποίο θα περιλαμβάνει στιγμές από ζωντανές εμφανίσεις της, από τη δουλειά της γενικότερα αλλά και την προσωπική της ζωή.

Δείτε τις φωτογραφίες...





newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η Katy Perry έμαθε ότι έχει αδερφή

 

Συγκλονισμένη από την είδηση η τραγουδίστρια

Ιδιαίτερα τρομαγμένη είναι αυτή την εποχή η Katy Perry, καθώς έμαθε πως έχει μια ετεροθαλή αδελφή, την 43χρονη Jodi! 

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της Katy, o ιερέας Keith Hudson είχε ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο, που ποτέ δεν γνώρισε στην Katy και την οικογένεια της. 

Η Jodi σε συνέντευξη της δήλωσε πως ο πατέρας της, την εγκατέλειψε για την ακρίβεια της «έκλεισε» την πόρτα και πως έχει περάσει μόνο μια νύχτα μαζί με την Katy Perry και τα αδέλφια της, Angela και David, όταν η Katy ήταν μόλις 5 ετών.

«Δεν ξέρω πως είναι να έχεις πατέρα. Όταν έμπαινε στο δωμάτιο μου έλεγε να φύγω από τη μέση και ότι έχει έρθει μόνο να δει την μητέρα μου». 

Όσο για την διάσημη αδερφή της είπε ότι δεν αισθάνεται όπως για τον πατέρα της και ότι δεν έχει τίποτα κακό να πει για εκείνη. 
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η Μαντόνα πιστεύει ότι έχει χοντρούς μηρούς

 

Την ανασφάλεια της βασίλισσας της ποπ αποκάλυψε η προσωπική της γυμνάστρια

Παρόλο που έχει φτάσει τα 54, η βασίλισσα της ποπ έχει καλογυμνασμένο σώμα που θα ζήλευαν πολλές εικοσάρες.

Ωστόσο η προσωπική γυμνάστριά της, αποκάλυψε ότι η Μαντόνα πιστεύει πως έχει χοντρούς μηρούς γι' αυτό και γυμνάζεται καθημερινά σκληρά.

Παράλληλα η 28χρονη Nicole Winhoffer δήλωσε στο New! ότι η Μαντόνα πηγαίνει στο γυμναστήριο πέντε με έξι μέρες την εβδομάδα για δύο ώρες κάθε ημέρα. 
Διαβάστε περισσότερα »

Οι Fundracar για μια μοναδική εμφάνιση

 

Την Παρασκευή στην σκηνή του «Αn Club»

Οι Fundracar μετά από αρκετό καιρό εμφανίζονται στην σκηνή του «Αn Club» με σκοπό να σε διασκεδάσουν και να σε προβληματίσουν. 

Για πρώτη φορά θα ακουστεί στο σύνολο της η πρόσφατη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο «Πλακώσου», πειραγμένες διασκευές καθώς και φρέσκο ακυκλοφόρητο υλικό. Επιπλέον η εμφάνιση τους θα περιλαμβάνει ηχητικές αλλά κι οπτικές προεκτάσεις με Special Light Show & X Tra Sub Sound. 

FUNDRACAR 
in a Special Light & X Tra Sub Sound Show 

Opening Act: Elektrobalkana 

After Party Session: BigBang 
Dj Set: MRS HCN 

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 
An Club 
Σολωμού 13-15, Εξάρχεια 
Doors Open: 22:00
Διαβάστε περισσότερα »