Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε στη Σαντορίνη για… γυρίσματα!


Η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε στη Σαντορίνη για… γυρίσματα!


Η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε στη Σαντορίνη για… γυρίσματα!
Η μαγευτική Καίτη Γαρμπή βρέθηκε στη Σαντορίνη, με σκοπό να πραγματοποιήσει μια φωτογράφιση, με background το πανέμορφο αυτό νησί για γυρίσματα!
Η τραγουδίστρια βρισκόταν μαζί με την οικογένειά της στην εξοχική της κατοικία στην Επίδαυρο, αλλά οι επαγγελματικές τις υποχρεώσεις την ανάγκασαν να κάνει ένα ταξιδάκι μέχρι τη Σαντορίνη, αν και οι αστείρευτες ομορφιές του νησιού την αποζημίωσαν! Τα γυρίσματα γίνονται για τις ανάγκες των live παραστάσεων που θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο σε κινηματογράφο των βορείων προαστίων της Αθήνας. Πρόκειται για εμφανίσεις με τραγούδια δικά της και άλλων καλλιτεχνών, σε αυθεντικές και εναλλακτικές εκτελέσεις, «ντυμένα» με πλούσιο οπτικό υλικό. Δείτε και εσείς μερικές από τις φωτογραφίες για να πάρετε μια γεύση:


garbi2

instagr.am
kaiti

tralala.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ακούστε τον George Michael σε μια καταπληκτική διασκευή


Ακούστε τον George Michael σε μια καταπληκτική διασκευή

Ακούστε τον George Michael σε μια καταπληκτική διασκευή!
Ο George Michael μας χαρίζει μια από τις πιο αισθαντικές του μπαλάντες!

Το τραγούδι "Song to the siren" είναι το B-Side track μέσα από το maxi single της τελευταίας του επιτυχίας "White Light" και πρόκειται για την διασκευή του κλασσικού τραγουδιού του Tim Buckley.
To "Song to the siren" είναι παρόλα αυτά ένα από τα τραγούδια που πολλοί funs του μεγάλου τραγουδιστή περίμεναν με ανυπομονησία να κυκλοφορήσει σε studio version εφόσον ο Michael το είχε εντάξει στο tracklist των τελευταίων του tours.
Τον George Michael αναμένεται να δούμε στην μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, ανάμεσα σε πολλά άλλα μεγάλα ονόματα της βρετανικής μουσικής σκηνής.


George Michael – Song to the siren
Dim lights

 tralala.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ακούστε την καινούρια επιτυχία της Rita Ora!


sΑκούστε την καινούρια επιτυχία της Rita Ora!

Ακούστε την καινούρια επιτυχία της Rita Ora!
Η πρωτοεμφανιζόμενη Rita Ora λίγο πριν την κυκλοφορία του ντεμπούτου της album μας χαρίζει το ολοκαίνουριο single της.

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι "Radioactive" και θα συμπεριλαμβάνεται και αυτό στο album "Ora" μαζί με τις ήδη μεγάλες της επιτυχίες "R.I.P", "How we do (party)" και "Roc the life".
Αυτό το διάστημα η Ora βρίσκεται στα γυρίσματα του video-clip για το συγκεκριμένο τραγούδι και σαφώς ετοιμάζει το promo για το album της που θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου!
Εν αναμονή λοιπόν...!


Rita Ora - Radioactive
Dim lights

tralala.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Στη Νάξο ο Σάκης!

 

Είναι μόνο με την Κάτια και είναι ευτυχής

Στη Νάξο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Σάκης Ρουβάς με τη σύζυγο του όπου απολαμβάνει λίγες μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Το διάσημο ζευγάρι, Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μένουν σε γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο στη Χώρα της Νάξου και απολαμβάνουν τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια και την πόλη αλλά και τα μπάνια τους στις παραλίες του νησιού.

Σύμφωνα με το naxosnow.gr συναγερμός χτυπάει κάθε φορά που ο διάσημος και αγαπημένος καλλιτέχνης εμφανίζεται σε δημόσιους χώρους όπου το πλήθος συγκεντρώνεται για να δει από κοντά το Σάκη και να φωτογραφηθεί μαζί του.

Διαβάστε περισσότερα »

Ένα μπουκάλι το λεπτό πουλάει το άρωμα του Bieber!

 

Μέχρι και στα… αρώματα έφτασε η μανία των θαυμαστών του Justin Bieber, με το μπουκαλάκι που φέρει την υπογραφή του να γίνεται ανάρπαστο:
ένα μπουκάλι το λεπτό πουλάει ο νεαρός σταρ!

Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες από την κυκλοφορία του, το «Girlfriend» έχει γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα αρώματα των celebrities.

Το γυναικείο άρωμα με την υπογραφή του Bieber έρχεται μετά την επιτυχία του πρώτου του, «Someday», ενώ για την διαφημιστική του καμπάνια ο νεαρός τραγουδιστής ζήτησε από τις θαυμάστριές του να φτιάξουν το δικό τους βιντεάκι!
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Αγαπάς την πατρίδα σου... απόδειξη

 

Η Rihanna το απέδειξε

Η πατρίδα της Rihanna είναι τα νησιά Barbados και μίας και βρίσκεται εκεί σε διακοπές διαρκείας είπε να κάνει κάτι για να βοηθήσει την χώρας της. 

Έτσι λοιπόν φόρεσε ένα κίτρινο και άσπρο maxi φόρεμα και φωτογραφήθηκε στην παραλία για να «τρέξει» μία καμπάνια για την χώρα καταγωγής της με στόχο την προσέλκυση τουριστών. 






newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Αυτή είναι η πραγματικότητα: Celebrities με και χωρίς ρετούς!!

Πόσες φορές έχουμε δει και έχουμε θαυμάσει μια επώνυμη κυρία στο εξώφυλλο περιοδικού;; Αμέτρητες… Και πάντα στο τέλος λέμε «τι όμορφη. Θέλω και εγώ να γίνω έτσι». Αυτά τα λέμε σε νεαρή ηλικία.



Γιατί μόλις μεγαλώσουμε καταλαβαίνουμε πως καμία γυναίκα δεν είναι αψεγάδιαστη..

Μερικά παραδείγματα θα πείσουν και τους άπιστους..όχι τίποτα άλλο, αλλά βλέποντας όλες αυτές τις επώνυμες κυρίες προσπαθούμε να κάνουμε επίπονες δίαιτες χωρίς αποτέλεσμα…

Mariah Carey: Το πιο τρανό παράδειγμα του photoshop αποτελεί η Maria Carey..Μα πως γίνεται και στις φωτογραφίες είναι τόσο όμορφη και στην πραγματικότητα ξεχειλίζει;;mariah carei.jpg

Britney Spears:Οι εποχές που μας τραγουδούσε «Crazy» και ήταν 16 χρονών με υπέροχο σώμα και πρόσωπο ανήκουν στο παρελθόν..Το αλκοόλ, ο κακός τρόπος ζωής της έχουν δημιουργήσει ραγάδες, κυτταρίτιδα και χαλάρωση..Ευτυχώς που υπάρχει το photoshop!spears.jpg
Demi Moore: Άφησε εποχή στην ταινία «Striptease»,αλλά πλέον έχει καταστρέψει την εικόνα της..Ας είναι καλά το ρετούς που την δείχνει λες και μόλις βγήκε από το « Striptease»,όπου ήταν νέα…demi.jpg

Kourtney Kardashian:Οι αδερφές Kardashians δεν φημίζονται για τα λεπτά και σφριγηλά τους σώματα, αλλά για τις καμπύλες τους. Η αδερφή της Kim, Kourtney φωτογραφήθηκε με το μωρό της, μόνο που οι διαφορές πριν και μετά το ρετούς είναι τεράστιες..Μέχρι και το χρώμα του φορέματος της αλλάξανε…koutney kardashian.jpg

Και να κλείσουμε με τη Madonna:Δείτε τι λάμψη απέκτησε μετά το photoshop…Είναι απόλυτα φυσιολογικό μια γυναίκα 55 ετών να έχει γεράσει. Η βασίλισσα της ποπ διατηρείται άψογα, αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστα το γερασμένο μπράτσο της, αλλά και το πρόσωπο της..Φανταστείτε να μην είχε κάνει και πλαστικές και botox πως θα ήταν…madonna-art-of-retouch.jpg

Και αυτά είναι μερικά από τα τρανταχτά παραδείγματα επώνυμων κυριών πριν και μετά το ρετούς…
Γι’ αυτό προτού θαυμάσετε κάποια επώνυμη κυρία σε ένα περιοδικό δείτε τπως είναι και στην καθημερινή της ζωή…

Διαβάστε περισσότερα »

Τουλάχιστον 3000 κόσμου βρέθηκαν στη συναυλία Eδωσε τα ρέστα του ο Παπακωνσταντίνου στη Σύρο!

Περισσότερα από 3000 άτομα έδωσαν το παρών στη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη Σύρο. Στο παλιό λατομείο Καραβέλα ο ροκάς τραγουδιστής για σχεδόν τρεις ώρες έδωσε τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου να αποζημιώσει όλους όσοι βρέθηκαν στη συναυλία. Χαρακτηριστικό αλλά και αναμενόμενο ήταν ότι όλες οι ηλικίες βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στη συναυλία αποδεικνύοντας τη διαχρονικότητα του ερμηνευτή, αλλά και το γεγονός ότι παραμένει σταθερή αξία στο ελληνικό ροκ. 
sarotiko
Διαβάστε περισσότερα »

Συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό από τον Γιάννη Πλούταρχο


Συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό από τον Γιάννη Πλούταρχο

 

 

Θα συγκεντρώσει χρήματα για καρκινοπαθή μητέρα

Την ευαίσθητη πλευρά του αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ο Γιάννης Πλούταρχος. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, έμαθε για το δράμα μιας γυναίκας και χωρίς δεύτερες σκέψεις αποφάσισε να την βοηθήσει.

Είναι μητέρα δύο παιδιών και δίνει άνιση μάχη για τη ζωή της, αφού πάσχει από την επάρατη νόσο. Επιπλέον, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Προκειμένου να την βοηθήσει, ο Γιάννης Πλούταρχος θα δώσει μία μεγάλη συναυλία, τα έσοδα από την οποία θα δοθούν στη νεαρή γυναίκα ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τη νόσο αλλά και να θρέψει τα παιδιά της.

Η συναυλία θα γίνει την Παρασκευή 24 /8 στο Θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη, στις 21.00 και ο ίδιος ο τραγουδιστής κάνει έκκληση σε όσους μπορούν να σπεύσουν για να συμβάλουν σε αυτόν τον ιερό σκοπό.

Πηγή: radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ε. Φουρέιρα: Η νέα “καυτή” φωτογράφιση και όσα αποκάλυψε για τον έρωτα!

Πιο σέξυ και εντυπωσιακή από ποτέ φωτογραφήθηκε η Ελένη Φουρέιρα για το περιοδικό “Hello!” και μίλησε για τον έρωτα, αλλά και για τα επαγγελματικά της.
 
Μετά από μία επιτυχημένη σεζόν, με τα τραγούδια της να ακούγονται παντού και η συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι πλέον βλέπει τα όνειρα της να γίνονται πραγματικότητα! “Ηδη ένα μεγάλο μου όνειρο το έχω κάνει πραγματικότητα: να γίνω τραγουδίστρια! Ο κόσμος ακούει και διασκεδάζει με τα τραγούδια μου, έρχεται στις συναυλίες μου και μου δείχνει την αγάπη του, όλα αυτά είναι η πραγματοποίηση των αρχικών μου στόχων”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

 
Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, όμως, η Ελένη αποκάλυψε ότι δεν έχει βρει ακόμη το μεγάλο έρωτα: “Δεν ξέρω. Ίσως είμαι μικρή ακόμα και προφανώς δεν έχω ζήσει αυτό το οποίο λένε “μεγάλο έρωτα”... “, είπε και συμπλήρωσε πως αυτό το διάστημα ο έρωτας πέρασε σε δεύτερη μοίρα:“Ναι, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι έχει βγει τελείως από το μυαλό μου”.

 
Διαβάστε περισσότερα »

Αρβανιτάκη- Στόκας τραγουδούν μαζί και τον Αύγουστο

 

Οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας τους

Τη σκηνή μοιράζονται το φετινό καλοκαίρι Μπάμπης Στόκας και Ελευθερία Αρβανιτάκη τραγουδώντας «με χίλιες δυο εικόνες στο μυαλό». Το Δεκαπενταύγουστο θα βρεθούν στο Φεστιβάλ Κασσάνδρας στη Χαλκιδική αλλά τα ραντεβού τους με το κοινό συνεχίζονται μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. 

Επόμενες συναυλίες 

15/8 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΙΒΗΡΗΣ 
19/8 ΝΑΥΠΛΙΟ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
20/8 ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
5/9 ΙΩΑΝΝΙΝΑ- ΘΕΑΤΡΟ ΕΗΜ
6/9 ΕΔΕΣΣΑ- ΘΕΑΤΡΟ ΓΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑ
16/9 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ
 
Διαβάστε περισσότερα »

Ρουβάς- Ζυγούλη: Το φωτογραφικό άλμπουμ των καλοκαιρινών τους διακοπών

Η οικογένεια Ρουβά βρέθηκε για λίγες μέρες στην Σκιάθο για να κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.


Ο Σάκης γέμισε τις μπαταρίες του καθώς έχει προγραμματισμένες εμφανίσεις μέσα στο καλοκαίρι και είχε την ευκαιρία ν’ απολαύσει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά του. Σύμφωνα με το περιοδικό Οκ, ξυπνούσαν νωρίς το πρωί και έκαναν το μπάνιο τους σε διάφορες παραλίες του νησιού με το σκάφος τους που ήταν αγκυροβολημένο στην περιοχή Βρωμόλιμνο. Μαζί τους ήταν και οικογενειακοί φίλοι του ζευγαριού, ενώ σύμφωνα με το περιοδικό έμεναν στηνΤίνα Μαυρίκη, η οποία θα βαφτίσει τον Ρουβά junior.





Διαβάστε περισσότερα »

Επειδή καταφέρθηκε εναντίον της κυβέρνησης Πούτιν «Ηθικολόγος τσούλα» η Μαντόνα!

Η Μαντόνα αποτελεί την πιο προκλητική ποπ περσόνα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, αλλά παρόλο που είναι αυτή που συνήθως ασκεί κριτική σε όλους και σε όλα, ο… «δάσκαλός» της βρέθηκε στη Ρωσία. 


Πρόσφατα έδωσε συναυλία στη Μόσχα έχοντας κάνει τατουάζ στην πλάτη το όνομα του συγκροτήματος Pussy Riot, τρία μέλη του οποίου έχουν περάσει από δίκη και αναμένουν την ετυμηγορία των δικαστών, επειδή βλασφήμησαν εναντίον του ανώτατου θρησκευτικού άρχοντα της Ρωσίας και εναντίον του Πούτιν. 

Χωρίς να χάσει χρόνο, καταφέρθηκε κι εκείνη με τη σειρά της εναντίον του Ρώσου προέδρου και... ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της χώρας βιάστηκε να την «επιπλήξει». 

Χαρακτηρίζοντάς την «ηθικολόγο τσούλα» μέσω Twitter, το «δεξί χέρι» του Πούτιν, Ντιμίτρι Ρογκόζιν έγραψε τα εξής: «Καθώς περνούν τα χρόνια, κάθε πρώην τσ. προσπαθεί να μας κάνει μάθημα γύρω από την ηθική». 

Επιπλέον, η Μαντόνα σύγχυσε τους πολιτικούς αξιωματούχους της Ρωσίας, διαλαλώντας ότι θα υποστηρίξει και θα προωθήσει τα δικαιώματα των γκέι, κατά τη συναυλία της στην Αγία Πετρούπολη. Η στήριξη των γκέι και των δικαιωμάτων τους στην πόλη θεωρείται προπαγάνδα και αντιμετωπίζεται ως αδίκημα. Όσο για την ίδια την ομοφυλοφιλία, είναι καταδικαστέα, όπως άλλωστε στις περισσότερες χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και στα Βαλκάνια. 



Διαβάστε περισσότερα »

Το πάρτι δεν σταματά για την Rihanna

Διακοπές... διαρκείας στα νησιά Μπαρμπάντος
Δεν λέει να σταματήσει να κάνει διακοπές η Rihanna.
Η ποπ τραγουδίστρια βρίσκεται στη γενέτειρά της στα νησιά Μπαρμπάντος εδώ και αρκετές βδομάδες και κάθε βράδυ διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες παρέα με φίλους.
Φυσικά δεν παραλείπει να φωτογραφίζεται και να ανεβάζει τις φωτογραφίες της στο twitter για να μην την έχουν έγνοια οι θαυμαστές της.





πηγή  http://www.newsbeast.gr/
Διαβάστε περισσότερα »

Δ. Βανδή: Όμορφες στιγμές με τα παιδιά της στην Πάργα!

Ήρεμη, ευδιάθετη και ανανεωμένη βρήκε το καλοκαίρι τη Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια παρόλο που γυρνάει συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι για τις ανάγκες της καλοκαιρινής της περιοδείας, νιώθει πολύ χαρά. Η επικοινωνία με τους θαυμαστές της είναι κάτι που, όπως έχει δηλώσει και η ίδια, την ολοκληρώνει σαν καλλιτέχνη. 

Ανάμεσα στις συναυλίες της καταφέρνει να βρει χρόνο και για όμορφες οικογενειακές στιγμές!Ο Ντέμης Νικολαίδης και τα δύο της παιδιά, Γιώργος και Μελίνα δεν νιώθουν την απουσία τους. Τελευταία οικογενειακή εξόρμηση ήταν αυτή στην πανέμορφη Πάργα. 

Η Δέσποινα απόλαυσε χαλαρές στιγμές με τα παιδιά της στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Εκεί, την απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός με ένα σέξι λευκό μπικίνι που αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.





πηγή  http://www.tlife.gr/ 
Διαβάστε περισσότερα »

Ε. Κοκκίνου - Γ. Μπόγρης: Συνεχίζουν τις διακοπές τους στους Παξούς! Φωτογραφίες

Ανάγκη να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να περάσουν λίγο χρόνο μόνοι τους είχαν ο Γιώργος Μπόγρης και η Έλλη Κοκκίνου. Το ζευγάρι βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στους Παξούς και απολαμβάνουν τις ομορφιές του νησιού.

Κάποιες από αυτές τις μοιράζονται και με τους φίλους τους ανεβάζοντας φωτογραφίες στο twitter τους. Φαίνεται πως Ο Γιώργος και η Έλλη περνούν όμορφες και ρομαντικές στιγμές, χωρίς να τους απασχολούν και πολύ τα αδιάκριτα βλέμματα.
Ένα από τα απογεύματά τους το πέρασαν θαυμάζοντας το υπέροχο ηλιοβασίλεμα στην περιοχή Ερημίτης! Η Έλλη απαθανάτισε με το κινητό της την ομορφιά του!







Το ζευγάρι γέμισε τις μπαταρίες του για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται. Η Έλλη ξεκινάει από το τέλος του μήνα στο  "Θέα" με τον Νίκο Οικονομόπουλο και ο Γιώργος προπονήσεις με την νέα του ομάδα, τον Πανιώνιο.

Δες κι άλλες φωτογραφίες που ανέβασε το ζευγάρι στο twitter και το instagram:





















πηγή  http://www.tlife.gr/ 
Διαβάστε περισσότερα »