Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Madonna: Η βασίλισσα της pop πουλάει το «παλάτι» της

 

Madonna: Η βασίλισσα της pop πουλάει το «παλάτι» της
Δείτε τους εσωτερικούς χώρους του διαμερίσματός της στη Νέα Υόρκη
Το –έκτασης περίπου 550 τετραγωνικών μέτρων- ρετιρέ της, στο Central Park West του Μανχάταν έβαλε προς πώληση η βασίλισσα της pop. Η τιμή του διαμερίσματος είναι 23.3 εκατομμύρια δολάρια.

Το διαμέρισμα, το οποίο εκτείνεται στον 5ο και 6ο όροφο του κτιρίου, έχει υπέροχη θέα στο πάρκο, πέντε τζάκια και γυμναστήριο, ενώ είναι διακοσμημένο από τον έμπιστο, μικρό αδερφό της Madonna, Christopher Ciccone. Το στυλ του είναι Art Deco, ενώ, όπως βλέπουμε στη φωτογράφηση του περιοδικού Architectural Digest, τους τοίχους του κοσμούν έργα τέχνης των Salvador Dalí, Tamara de Lempicka, Fernand Léger, και Picasso. Χαρακτηριστικό είναι ότι το σπίτι έχει 8 μπάνια, καθώς και μία εντυπωσιακή βιβλιοθήκη/ τραπεζαρία, με γυάλινο τοίχο και θέα στο Central Park.
queen.gr
Διαβάστε περισσότερα »

ΒΙΝΤΕO: ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΤΟΝ JUSTIN BIEBER!!

ΒΙΝΤΕO: ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΤΟΝ JUSTIN BIEBER!!

Ξεκίνησε να τραγουδάει αλλά αντι για επιβράβευση και ένθερμη υποστήριξη πήρε έντονη αποδοκιμασία και ασταμάτητα γιουχαρίσματα.O Justin Bieber, μάλλον δεν έκανε και τόσο καλή εντύπωση στους συμπατριώτες του όταν πήγε να παραλάβει ...
το Μετάλλιο του Διαμαντένιου Ιωβηλαίου από τον πρωθυπουργό Stephen Harper φορώντας φόρμα και για αντίποινα οι Καναδοί του επεφύλασσαν μια έκπληξη που θα θυμάται γιακαιρό. Όταν λοιπόν εμφανίστηκε ο 18χρονος τραγουδιστής στο ημίχρονο ποδοσφαιρικού αγώνα για το Grey Cup στο Τορόντο την Κυριακή για να ερμηνεύσει τα τραγούδια του, οι θαμώνες του γηπέδου δεν σταμάτησαν να τον αποδοκιμάζουν. Δείτε το βίντεο..
athensbar
Διαβάστε περισσότερα »

Πασίγνωστη ελληνίδα τραγουδίστρια εξοργισμένη με την εγγονή της

 

 

«Βρισκόμουν για έντεκα ημέρες σε μία κλινική στην Κυψέλη επειδή χειρουργήθηκα στο αριστερό μου πόδι. Η εγγονή μου η Αγγελική δεν πήρε ούτε καν ένα τηλέφωνο, μετά από τόσο που της στάθηκα. Πριν από ένα χρόνο είχε έρθει στο σπίτι μου με το παιδί και μετά δεν ξαναπάτησε καθόλου».

Η Καίτη Γκρέυ ξεσπά για την εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης νοσηλείας της και της καταλογίζει αδιαφορία και αχαριστία σε μία δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν υποστηρίζει πως είχε ανάγκη τη στήριξή της.

«Ήρθε πολύς κόσμος όταν το μάθανε αλλά όχι η εγγονή μου. Το κορίτσι δεν ξέρει τη θέλει από τη ζωή του, κρίμα…» δηλώνει στο Ciao η Καίτη Γκρέυ.

Και συνεχίζει: «Μόνο εγώ της στάθηκα όταν ήταν στο δρόμο. Να λεφτά, να αυτά, πάντα ήμουν δίπλα της. Και τότε εγώ τα ‘’χάλασα’’ με το γιο μου. Αυτή είναι πιο γουρούνα και από το γουρούνι».

newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Με τα εσώρουχα κι ένα πούρο η Rihanna

 

Η φωτογραφία που ανέβασε στο twitter

Μέρα δεν περνάει χωρίς η Rihanna να μην «ενημερώσει» το twitter της.  Ακόμη μια σέξι φωτογραφία είδε το φως από την ίδια τη διάσημη σταρ.

Ντυμένη με μαύρα εσώρουχα και ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι κρατάει ένα πούρο και φωτογραφίζεται.

Διαβάστε περισσότερα »

«Θα μπορούσα να είμαι έτσι ακόμη εννέα μήνες»

 

Η γυμνή κοιλιά της Shakira φιγουράρει στο twitter

Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι ως μελλοντικοί γονείς. Ο λόγος για την Shakira και τον Gerard Pique που είπαν να μοιραστούν τη χαρά τους και μέσω twitter ανεβάζοντας μια φωτογραφία.

Παραδομένη στην αγκαλιά του αγαπημένου της και αφήνοντας να φανεί η γυμνή φουσκωμένη κοιλιά της η Shakira έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό «Θα μπορούσα να είμαι έτσι ακόμη εννέα μήνες».


newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »