Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Η Beyonce είναι μια κοινή θνητή

 

Έτσι τουλάχιστον παρουσιάζεται σε ντοκυμαντέρ

Το αληθινό της πρόσωπο όταν σβήνουν τα φώτα και πέφτει η αυλαία θέλησε να παρουσιάσει στους θαυμαστές της η Beyonce. 

Η τραγουδίστρια που υπογράφει τη σκηνοθεσία του ντοκυμαντέρ με τον τίτλο «Η ζωή δεν είναι παρά ένα όνειρο» μιλάει σε αυτό για την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή ακόμη και την εγκυμοσύνη της, ενώ δεν διστάζει να μοιραστεί με τον κόσμο και τον υπέρηχο όταν ήταν έγκυος. 

Μάλιστα δεν κρύβει και το άγχος που ένιωθε όταν τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της ήταν υποχρεωμένη να κρύβει τη φουσκωμένη κοιλιά της. 

Στο ντοκιμαντέρ η Beyonce μοιράζεται επίσης τα συναισθήματα που της προκαλεί το γεγονός ότι είναι διάσημη. «Ο κόσμος βλέπει τους επώνυμους που έχουν χρήματα και δόξα, αλλά είμαι κι εγώ άνθρωπος. Κλαίω, φοβάμαι κι εκνευρίζομαι όπως όλοι», δηλώνει η Beyonce.

Tο ντοκιμαντέρ θα κάνει το ντεμπούτο του στο καλωδιακό τηλεοπτικό κανάλι HBO στις 16 Φεβρουαρίου και θα βασίζεται κυρίως στις προετοιμασίες των συναυλιών της, τις ηχογραφήσεις της σε στούντιο αλλά και την εταιρία παραγωγής που έχει ιδρύσει. 






 


newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

«Είμαι τυχερός που έκανα το χόμπι μου επάγγελμα»

 

Ότι έκανε σωστή διαχείριση των χρημάτων του δηλώνει ο Θάνος Πετρέλης

Τυχερός που κατάφερε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα νιώθει ο Θάνος Πετρέλης και τονίζει πως δεν ξεχνάει την εποχή που δούλευε σε οικοδομή με τον πατέρα του.

«Ανήκω στους τυχερούς ανθρώπους. Κατάφερα να κάνω χόμπι το επάγγελμα μου και αυτό είναι ευλογία. Επειδή είμαι συγκρατημένος σε όλους τους τομείς της ζωής μου και στα οικονομικά, δεν ξεχνάω ότι πριν γίνω τραγουδιστής δούλευα σε οικοδομή με τον πατέρα μου. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για μένα, γιατί εάν τα πράγματα μου πήγαιναν ξαφνικά καλά, χωρίς να έχω βιώσει την βιοπάλη, ίσως δεν θα εκτιμούσα την αξία των χρημάτων. 

Όλα αυτά τα χρόνια ήρθαν αρκετά λεφτά στα χέρια μου, αλλά εγώ έκανα συντηρητική ζωή, χωρίς πολλά έξοδα και κραιπάλες. Έκανα σωστή διαχείριση, αλλά πριν από την κρίση βρισκόμουν μόλις 4-5 χρόνια στην δουλειά. Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Εκεί που κάναμε 100 μεροκάματα την σεζόν, έχουμε φτάσει να κάνουμε 15-20. Με 20 μεροκάματα όσο καλά κι αν είναι δεν είναι δυνατόν να ζήσεις, γιατί υπάρχουν και κάποια πάγια έξοδα. Κάποιοι ζουν με 500 ευρώ τον μήνα. Δεν γίνεται να ζεις αξιοπρεπώς με αυτά τα χρήματα» τόνισε στο ΕΓΩ.
Διαβάστε περισσότερα »

H Rihanna έδωσε θανατηφόρο χτύπημα στο στυλ

 

Συνδυασμός της συμφοράς από την τραγουδίστρια

Σε βαρύ στυλιστικό παράπτωμα υπέπεσε η Rihanna! Η διάσημη τραγουδίστρια εθεάθη να φεύγει από την πίσω πόρτα του στούντιο, όπου ηχογραφεί στο Λος Άντζελες και το ντύσιμό της προκαλούσε... πόνο στα μάτια! 

Η «Ρίρι» φορούσε μακρύ μπουφάν παραλλαγή, φόρεμα με φύλλα μαριχουάνας και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Και, ως κερασάκι στην τούρτα, είχε βάψει τα νύχια της πράσινο φοσφοριζέ.



newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

O Bono μιλάει για το νέο άλμπουμ των U2

 

«Δεν ξέρουμε πότε θα βγει, αλλά θέλουμε να γίνει σωστά»

Σε φουλ ρυθμό ηχογραφήσεων βρίσκονται οι U2. Οι θρυλικοί Ιρλανδοί βρίσκονται στο στούντιο εδώ και καιρό ετοιμάζοντας την επερχόμενη δουλειά τους. Οι ηχογραφήσεις είχαν διακοπεί τον Δεκέμβριο επειδή ο Bono υπέφερε από ίωση. 

Απαντώντας στους επικριτές οι οποίοι κατηγορούν τους U2 επειδή καθυστερούν «χαρακτηριστικά» την κυκλοφορία νέας δουλειάς, ο Bono είπε: «Οι U2 επέστρεψαν και είναι σε φόρμα. Τρελαίνονται και μόνο στην ιδέα του νέου δίσκου, θέλουν πολύ να τον γράψουν και να τον ηχογραφήσουν. Δεν τους νοιάζει αν θα ετοιμαστεί σε δέκα χρόνια ή αν δεν είναι έτοιμος ποτέ. Απλά θέλουν να τον φτιάξουν σωστά. Εμείς τον λέμε προς το παρόν "Ten Reasons To Exist''».

newsbeast


Διαβάστε περισσότερα »

Μηνύει τον Bieber γιατί έχασε την ακοή της

 

Μια γυναίκα μηνύει το αγαπημένο μουσικό ίνδαλμα των εφήβων, Justin Bieber, γιατί με τα ουρλιαχτά του, στέρησε την ικανότητα της ακοής στην κόρη της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα Stacey Betts, συνόδευσε την κότρη της στη συναυλία του Bieber, τον Ιούλιο του 2010.

Ο Bieber τραγουδούσε, ενώ καθόταν σε μια κατασκευή - καρδιά, η οποία αιωρείτο πάνω από το κοινό.

Η μητέρα ισχυρίζεται ότι ούρλιαζε και ότι το κοινό του είχε πάθει φρενίτιδα, με αποτέλεσμα να υπάρχει τόσος θόρυβος, ώστε η κόρη της να χάσει την ακοή της.

Γι΄αυτό ακριβώς και κατέθεσε μήνυση, ζητώντας του 9.200.000 δολάρια. Το δικαστήριο, φέρεται να απορρίπτει την μήνυση, γιατί δεν υπάρχει νομική εκπροσώπηση.

Δείτε την επίμαχη εμφάνιση



Διαβάστε περισσότερα »

H Selena δεν είναι πια παιδί

 

Η τραγουδίστρια θέλει να δείξει ότι μεγάλωσε πια!

Με μία ανέμελη, αλλά και ελαφρώς σέξι φωτογράφιση, η Selena Gomez σηματοδοτεί την... ανάκαμψή της μετά το χωρισμό της από τον Justin Bieber. 

Η 20χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Nylon και έδειξε ότι αφήνει σιγά-σιγά πίσω της το προφίλ του παιδιού-σταρ. Σε αυτή τη μετάβαση βοηθά και ο νέος κινηματογραφικός ρόλος της, στην ταινία Springbreakers, με συμπρωταγωνιστή τον James Franco. 

Η Gomez υποδύεται μία φοιτήτρια που καταλήγει στη φυλακή, έχοντας πέσει θύμα εκμετάλλευσης από έναν έμπορο όπλων και ναρκωτικών. 







newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Καλομοίρα: Δείτε τα δίδυμά της! Σε ποιο μοιάζει; (Φωτογραφίες)

Είναι η πρώτη φωτογραφία με τα δίδυμα της Καλομοίρας, ενώ τα σχόλια για το ποιο από τα δύο της μοιάζει περισσότερο δίνουν και παίρνουν στο διαδίκτυο. Εσείς τι λέτε; Ο Νίκος ή ο Δημήτρης; Δύσκολη απόφαση...

 

Η Καλομοίρα, μάλιστα, μαζί με τη φωτογραφία των διδύμων, έγραψε και τα πρώτα - συγκινητικά - λόγια ως μανούλα... 

 

markos-tv
Διαβάστε περισσότερα »