Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Βόλτες στην χριστουγεννιάτικη Αθήνα

 

Έλενα Παπαρίζου-Ανδρέας Καψάλης ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι

Αχώριστοι είναι το τελευταίο διάστημα η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης. Σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους είναι πλέον απολύτως φανερό ότι ο έρωτας έχει κυριολεκτικά αλλάξει τη ζωή τους.

Ο φακός του «HELLO!» τους «τσάκωσε» να κάνουν χριστουγεννιάτικες βόλτες στη στολισμένη Αθήνα και στα μαγαζιά.
Διαβάστε περισσότερα »

Ε. Κοκκίνου: Δείτε τη σε βραδινή έξοδο... χωρίς μακιγιάζ! (Φωτό)

 

Έχει καμμία σχέση η εικόνα της λαμπερής τραγουδίστριας στην πίστα με την Έλλη που βγαίνει για ποτάκι με ένα κολλητό της; Στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό με σκούφο και... χωρίς μακιγιάζ, θα δείτε την "αληθινή" Κοκκίνου...

 

Διαβάστε περισσότερα »

Καρτέλ ναρκωτικών πίσω από το θάνατο της W. Houston

 

Βίντεο ιδιωτικού ντετέκτιβ ρίχνει φως στην υπόθεση

Το μεγάλο χρηματικό ποσό που φαίνεται ότι χρωστούσε η Whitney Houston σε εμπόρους ναρκωτικών ήταν μάλλον η αιτία που όπλισε τα χέρια των δολοφόνων της, μελών του καρτέλ ναρκωτικών.

Νέα στοιχεία -τα οποία μάλιστα προκύπτουν από αληθινό βίντεο- αποδεικνύουν περίτρανα ότι Whitney Houston δολοφονήθηκε, υποστηρίζει κορυφαίος ιδιωτικός ντετέκτιβ του Χόλιγουντ, ο οποίος έχει ήδη παραδώσει το υλικό που ρίχνει φως στα αίτια θανάτου της διάσημης ντίβας στο FBI.

Σύμφωνα με το National Enquirer, ο ντετέκτιβ Paul Huebl δηλώνει ότι η 47χρονη Houston δολοφονήθηκε από τα καρτέλ ναρκωτικών, εξαιτίας μεγάλου χρηματικό ποσού που χρωστούσε στους εμπόρους.

Το υλικό που παραδόθηκε στο FBI από τον Huebl είναι ένα βίντεο που δείχνει δύο άγνωστους άνδρες να επισκέπτονται επανειλημμένα το δωμάτιο της Houston ενώ, το τελευταίο διάστημα πριν πεθάνει, τη συνόδευαν παντού. Ο ντετέκτιβ πιστεύει ότι αυτοί οι δύο είναι οι άνδρες που εισέβαλαν στο δωμάτιό της και τη δολοφόνησαν.

Μία ημέρα πριν από το θάνατό της, η Whitney παρέλαβε στο δωμάτιο της μεγάλη δόση κοκαΐνης, αλλά αργότερα ακούστηκε να λέει: «Με κούρασαν αυτά τα σκ...α.» . Σύμφωνα με τον Huebl , η ποπ ντίβα εννοούσε ότι κουράστηκε να την παρενοχλούν για να πληρώσει το χρέος της, το οποίο είχε φτάσει 1,5 εκατομμύρια δολάρια.

Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ ελπίζει ότι με τα νέα αυτά στοιχεία, το FBI θα ανοίξει το φάκελο, ερευνώντας εγκληματική ενέργεια, αν και σύμφωνα με τα στοιχεία της επίσημης έρευνας, ο θάνατος της σταρ ήταν ατύχημα.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε τον Μανώλη Κονταρό μετά από καιρό

 

Μετά από το σοβαρό ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή, ο Μανώλης Κονταρός είναι πλέον πολύ καλύτερα και αποδεικνύοντας τεράστια δύναμη ψυχής στέκεται και πάλι στα πόδια του, ενώ ο στόχος του είναι να... διασκεδάζει τον κόσμο με την μουσική και τα τραγούδια του τις ημέρες των γιορτών στο μαγαζί του. 

Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr τον απαθανάτισε μαζί με την καλή του φίλη, Έλλη Αγγελιδάκη, στο μεζεδοπωλείο “Δροσιά”, το οποίο διατηρεί στην Δροσιά μαζί με τον κουνιάδο του!

tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »