Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ο αδερφός του Michael Jackson, Randy λύνει τη σιωπή του

 

Οργισμένος με τους δικηγόρους που έχουν αναλάβει την διαχείριση της περιουσίας του αδερφού του είναι ο Randy Jackson...

Ο αδερφός του Michael Jackson θεωρεί ότι σκοπεύουν να πάρουν τη θέση της μητέρας του και ουσιαστικά στο τέλος να την σκοτώσουν από το άγχος που της προκαλούν με τα θέματα της περιουσίας. 

«Είναι ο φόβος μου αυτός ότι στο τέλος θα πάρουν τη ζωή της μητέρας μου. Προσπαθούν να την απομακρύνουν από την οικογένεια όπως είχαν κάνει και με τον Michael, για να συνεχίσουν τα ψέματά τους και να προστατεύσουν μια ψεύτικη διαθήκη», είπε ο Randy Jackson. 

Τα έβαλε και με τον ανιψιό του ΤJ ή Tito όπως τον ξέρουμε περισσότερο. «Για να λάβει την κηδεμονία από κοινού με τη μητέρα μου είπε ψέματα στο δικαστήριο. Η Rebbie, η Janet, ο Jermaine και εγώ δεν θα κάναμε κακό στη μητέρα μας και κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε την κληρονομιά της», αναφέρει δείχνοντας ότι η κόντρα έχει εκτραχυνθεί αρκετά μέσα στην οικογένεια Jackson.

Διαβάστε περισσότερα »

Τα κακομαθημένα δίδυμα της Jlo προκαλούν πανικό

 

Αμόκ έχουν προκαλέσει τα δίδυμα της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) σύμφωνα με το πρακτορείο Cover.
Τα τετράχρονα Μαξ και Έμε (Max and Emme) βρίσκονται κοντά στη διάσημη μαμά τους, στη διάρκεια της περιοδείας αυτής και δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο.

Το χάος στα παρασκήνια των συναυλιών της 42χρονης σταρ, έχει φέρει σε απόγνωση την ομάδα της Λόπεζ.

Σύμφωνα με πηγή του ''Radar Online'', τα δίδυμα, καρπός του έρωτα της Jlo με τον Μαρκ Άντονι, καταστρέφουν ό,τι βρουν μπροστά τους!

Τα τετράχρονα, καταστρέφουν τον εξοπλισμό των συναυλιών της Τζένιφερ με τον Ενρίκε Ιγκλέσιας (Enrique Iglesias) και θέτουν σε κίνδυνο την ζωή τους αφού εύκολα μπορεί να πέσουν θύμα ηλεκτροπληξίας.

womenonly.gr
Διαβάστε περισσότερα »

ΜΑΖΩ:Επανέρχεται στο Thalassa People’ s Stage για 14 εμφανίσεις μόνο!

Μετά από ένα εντυπωσιακό club tour στην Ελλάδα και την Κύπρο, ο Γιώργος Μαζωνάκης από τις 24 Αυγούστου επανέρχεται στο Thalassa People’ s Stage για 14 εμφανίσεις. 
Καθώς οι καλοκαιρινές διακοπές ολοκληρώνονται, η καλοκαιρινή διάθεση δεν υποχωρεί αντιθέτως ζωηρεύει, το ίδιο νιώσαμε και πέρυσι, το ίδιο επιδιώκουμε και φέτος ...
Διαβάστε περισσότερα »

Τάμτα: Ποζάρει στις διακοπές της και τις tweet-άρει!

Η Τάμτα μπορεί να απολαμβάνει τον ήλιο και τις καταγάλανες παραλίες της Σκιάθου, ωστόσο δεν σταματάει να φωτογραφίζεται.

Όχι, δεν φωτογρφίζεται για κάποιο περιοδικό αλλά για να τις έχει αναμνηστικές από τις διακοπές της. Η τραγουδίστρια ποζάρει στον φωτογραφικό της φακό με νάζι και άνεση φωτομοντέλου και στην συνέχεια της «ανεβάζει» στην προσωπική της σελίδα στο twitter. Στην παραλία, πάνω στο βράχια, πίνοντας το αγαπημένο της κοκτέιλ και άλλοτε κάνοντας γκριμάτσες η Τάμτα φωτογραφίζεται. Η τραγουδίστρια από ότι βλέπετε και εσείς από τις φωτογραφίες έχει ξεκουραστεί και είναι πιο ευδιάθετη και χαρούμενη από ποτέ!
  • Click to enlarge image 283717_273180902795016_1178371204_n.jpg
  • Click to enlarge image 313278_273180689461704_1825116345_n.jpg
  • Click to enlarge image 406346_273230439456729_1082029311_n.jpg
  • Click to enlarge image 418497_273180819461691_735589302_n.jpg
  • Click to enlarge image 480085_273180862795020_968665582_n.jpg
  • Click to enlarge image 484567_273230452790061_1346902140_n.jpg
  • Click to enlarge image 487285_273180802795026_1987305633_n.jpg
  • Click to enlarge image 527556_273180842795022_306815059_n.jpg
  • Click to enlarge image 539256_273180856128354_629962253_n.jpg
  • Click to enlarge image 557916_273180879461685_637257393_n.jpg
  • Click to enlarge image 559355_273180789461694_289807868_n.jpg
  •  
Διαβάστε περισσότερα »

Lady Gaga-Lindsay Lohan: Έτσι δείχνουν μετά από ξενύχτι!

Κολακευτική δεν τι λες τη συγκεκριμένη φωτογραφία. 
Παρόλα αυτά η Lady Gaga δε δίστασε να την αναρτήσει στη νέα της… αγάπη, το LittleMonsters.com. Στη συντροφιά της τραγουδίστριας βρίσκονται επίσης η Lindsay Lohan και η φωτογράφος Ellen von Unwerth, οι οποίες ποζάρουν όλο χαμόγελα στο φωτογραφικό φακό, μετά από ξενύχτι. Οι τρεις φίλες το… έκαψαν στο Chateau Marmont και ιδού τα πειστήρια. «Λατρεύω να ξενυχτάω και να τραβώ φωτογραφίες όμορφων διάσημων», ήταν το σχόλιο της 26χρονης τραγουδίστριας. Ας μας επιτρέψει να διαφωνήσουμε για το όμορφες…

πηγή http://www.gossip-girl.gr
Διαβάστε περισσότερα »

A. Ηλιάδη: Ο ανθρώπινος διάλογός της με τη Νατάσα Θεοδωρίδου!

Που χάθηκε η Αγγελική Ηλιάδη; Η αλήθεια είναι ότι μετά το χωρισμό της εξαφανίστηκε! Δειλά δειλά, όμως, έχει αρχίσει να ανταλάσσει μηνύματα στο twitter, όπως το παρακάτω με την καλή της φίλη Νατάσα Θεοδωρίδου...
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Σωκράτης Μάλαμας τραγουδά στην Αθήνα

Σήμερα, 31 Ιουλίου ο Σωκράτης Μάλαμας θα πραγματοποιήσει συναυλία στην σκηνή του Cine Μπομπονιέρα στην Αθήνα. 
Ο γνωστός τραγουδοποιός ξεκινάει την καλοκαιρινή του... εξόρμηση σε όλη την Ελλάδα κι ετοιμάζεται... να προσφέρει στο πολυπληθές (και φανατικό) κοινό του μια ακόμα ιδιαίτερη μουσική παράσταση, όπου θα συνδυάσει τα δικά του τραγούδια με άλλα που αγαπάει ο ίδιος.
sarotiko
Διαβάστε περισσότερα »

Η Rihanna που... ξέρουμε

 

Διακοπές, ξεκούραση και twitter

Στις διακοπές της η Rihanna προτιμάει τα... λίγα ρούχα για αυτό και οι φωτογραφίες της που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και τα περιοδικά lifestyle είναι τις περισσότερες φορές με μπικίνι. 

Για αυτό και εντύπωση προκάλεσαν οι φωτογραφίες της τις προηγούμενες μέρες με ένα μακρύ φόρεμα να κυκλοφορεί στους δρόμους του Monte Carlo. Η «αναλαμπή» αυτή δεν κράτησε πολύ και γρήγορα όμως βρήκε τον παλιό καλό της εαυτό. 









Η δημοφιλής τραγουδίστρια φόρεσε το μπικίνι της, ξάπλωσε στην αιώρα, φωτογραφήθηκε και ιδού η φωτογραφία που ανέβασε στο twitter. 


newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

«Ψέματα όσα ακούγονται για σχέση με τη Lady Gaga»

Κρητικός επιχειρηματίας διαψεύδει τις φήμες

Έξαλλος είναι με όλα όσα ακούστηκαν τις προηγούμενες μέρες σχετικά με τη σχέση που υποτίθεται ότι είχε με τη διάσημη αμερικανίδα τραγουδίστρια ο επιχειρηματίας από την Κρήτη Τζιοβάνι Σφυράκης. 

«Eίδα μια φορά τη Lady Gaga, όταν πριν από δυο χρόνια ήρθε στο εστιατόριό μου για φαγητό. Όπως κάνω με όλους τους διάσημους πελάτες που κατά καιρούς έρχονται στο εστιατόριό μου, έτσι έκανα και με τη Lady Gaga, βγάζοντας κάποιες φωτογραφίες. Δεν έχω τηλέφωνό της ούτε έχουμε μιλήσει από τότε. Δεν επιδιώκω δημοσιότητα για το μαγαζί μου με τέτοια μέσα» δήλωσε στην Espresso, ενώ στην σελίδα του στο Facebook ξεκαθαρίζει ότι «όσα ακούγονται αυτές τις ημέρες περί δήθεν σχέσης μου με τη Lady Gaga είναι απολύτως ψευδή και αποκυήματα φαντασίας. Η Lady Gaga επισκέφτηκε το μαγαζί μου πριν δύο χρόνια και βγάλαμε αναμνηστική φωτογραφία. Όλα είναι ψευδή. 
Επιφυλάσσομαι όλων των νόμιμων δικαιωμάτων μου» έγραψε χαρακτηριστικά. 

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Μαμά και κόρη στη Μύκονο

 

Δείτε φωτογραφίες που ανέβασε η Σοφία Καρβέλα

Διακοπές με την μητέρα της κάνει εδώ και αρκετές μέρες στην Ελλάδα η Σοφία Καρβέλα και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες δείχνει να τις απολαμβάνει. 

Μαμά και κόρη βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στη Μύκονο με την παρέα τους και η Σοφία Καρβέλα μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όμορφες καλοκαιρινές εικόνες.











newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

CELEBRITIES ΣΤΗΝ "ΑΥΛΑΙΑ" ΤΟΥ ΒΕΡΤΗ

 

Ο τραγουδιστής ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο «Fantasia»

Διάσημοι φίλοι του Νίκου Βέρτη έδωσαν «το παρών» στο μαγαζί όπου εμφανίστηκε χτες για τελευταία φορά ο τραγουδιστής.

Ο Νίκος Βέρτης ολοκλήρωσε τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia» και οι φίλοι του το γιόρτασαν δεόντως.



Μιχάλης Σηφάκης-Κατερίνα Καινούργιου 



Ο Νίκος Βουρλιώτης με τη σύζυγό του



Η Κατερίνα Καινούργιου με την Χριστίνα Στεφανίδη



Η Κατερίνα Καινούργιου με την Χριστίνα Στεφανίδη







Ο Μάρκος Σεφερλής πήρε το μικρόφωνο



Ο Μιχάλης Σηφάκης και ο Χάρης Σιανίδης
NEWSBEAST

Διαβάστε περισσότερα »

Νέες συναυλίες στην περιοδεία Γαλάνη-Αλεξίου

 

Μεγάλη η ανταπόκριση του κοινού

Μετά τις, ως τώρα, sold out συναυλίες των Γαλάνη-Αλέξίου νέες ημερομηνίες προστέθηκαν στο πρόγραμμα της περιοδείας τους, προκειμένου να μπορέσουν οι θαυμαστές τους να απολαύσουν επί σκηνής τις δύο μεγάλες ερμηνεύτριες.

Περισσότεροι από 40.000 θεατές παρακολούθησαν τις επιτυχημένες παραστάσεις τους στην Αθήνα (Θέατρο Παλλάς) και στη Θεσσαλονίκη (ΜΜΘ) και πάνω από 12.000 θεατές στις δυο πρώτες sold out συναυλίες στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στο ξεκίνημα της καλοκαιρινής τους περιοδείας.

Για περισσότερες από δυόμισι ώρες στη σκηνή, σε ένα πρόγραμμα που σχεδίασαν οι ίδιες, μας υπόσχονται ένα μουσικό ταξίδι στα τοπία του ελληνικού τραγουδιού συνοδευόμενες από οκτώ μουσικούς. Από το «Όλα σε θυμίζουν» και το «Ζω» ως τα «Στερεότυπα» και το «Δι’ ευχών», από τα τραγούδια των μεγάλων συνθετών και στιχουργών ως τα τραγούδια που έγραψαν οι ίδιες. 

29 Ιουλίου: ΛΕΜΕΣΟΣ (Κηποθέατρο)
30 Ιουλίου: ΛΕΥΚΩΣΙΑ (Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών)
31 Ιουλίου: ΛΑΡΝΑΚΑ (Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο)
3 Αυγούστου: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ (Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο)
4 Αυγούστου: ΝΕΣΤΟΡΙΟ (River Party)
6 Αυγούστου: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (Παγκρήτιο Στάδιο)
7 Αυγούστου: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Δημοτικό Στάδιο)
11 Αυγούστου: ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ (Θέατρο Σίβιρις) 
13 Αυγούστου: ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ (En’ Oresi Festival, Αθλητικό Κέντρο)
17 Αυγούστου: ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ (Εθνικό Στάδιο Αργοστολίου)
21 Αυγούστου: ΤΡΙΠΟΛΗ (Δημοτικό Στάδιο)
24 Αυγούστου: ΤΡΙΚΑΛΑ (Δημοτικό Στάδιο)
25 Αυγούστου: ΚΑΤΕΡΙΝΗ (Δημοτικό Στάδιο)
27 Αυγούστου: ΛΑΡΙΣΑ (Γήπεδο Αλκαζάρ)
5 Σεπτεμβρίου: ΠΑΤΡΑ (Παμπελοποννησιακό Στάδιο) 
8 Σεπτεμβρίου: ΝΙΚΑΙΑ (Κατράκειο Θέατρο)
29 Σεπτεμβρίου: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (Παλαί Ντε Σπορ)

Διαβάστε περισσότερα »

H ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΗ... KATTY PERRY

 

Ξαφνική αλλαγή στην εμφάνισή της

Ντυμένη στα μαύρα με ένα γκόθικ στιλ στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει, εθεάθη η Katy Perry στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι από όπου θα ταξίδευε για Βραζιλία για τις ανάγκες της τρισδιάστατης ταινίας της «Part of me».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια συνηθίζει να ντύνεται με φωτεινά χρώματα ενώ τα εκκεντρικά σύνολα είναι το σήμα κατατεθέν της. Όπως ήταν φυσικό η εμφάνισή της αυτή σχολιάστηκε κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται τι της έχει συμβεί ενώ πολλοί που την συνάντησαν είπαν ότι δεν είχε και ιδιαίτερα καλή διάθεση. 

Με μαύρη μακριά φούστα, μαύρο τοπ, μαύρο καπέλο, γυαλιά ηλίου που έκρυβαν το πρόσωπό της και κοσμήματα να κρέμονται στο λαιμό της η Katy Perry ήταν σχεδόν αγνώριστη. Περπατούσε σκυθρωπή στους χώρους του αεροδρομίου ενώ ούτε όταν οι θαυμαστές της την περικύκλωσαν για να πάρουν αυτόγραφο δεν χαμογέλασε. 



newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Πρωτοψάλτη-Κορκολής στη μικρή Επίδαυρο

 

Ρεσιτάλ με τραγούδια σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη

Ο έρωτας. Το τραγούδι του. Κι η ηχώ της νοσταλγίας του Ελύτη στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τον Στέφανο Κορκολή να συνυπογράφουν ένα ρεσιτάλ για φωνή και πιάνο αφιερωμένο στον νομπελίστα ποιητή: Οι Προσανατολισμοί σε μουσική Ηλία Ανδριόπουλου, αλλά και τραγούδια άλλων σπουδαίων Ελλήνων συνθετών όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Δημήτρης Λάγιος, Μιχάλης Τρανουδάκης. 

Το αφιέρωμα στον μελοποιημένο Οδυσσέα Ελύτη (2 Νοεμβρίου 1911-18 Μαρτίου 1996) διαμορφώθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση, πέρυσι, των 100 χρόνων από τη γέννησή του και παρουσιάζεται στις 10 και 11 Αυγούστου στις 21:30 στο μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου.

Διαβάστε περισσότερα »

Η Έλενα Παπαρίζου ξεσήκωσε την Κύπρο (photo & video)

 

Εντυπωσίασε με τις επιτυχίες της αλλά και με την σέξι εμφάνισή της

Μάγεψε τους κύπριους θαυμαστές της η Έλενα Παπαρίζου. Η τραγουδίστρια την Παρασκευή το βράδυ βρέθηκε στην Πάφο. Ανανεωμένη με σέξι εμφάνιση και πολύ διάθεση έδωσε τον καλύτερό της εαυτό κρατώντας το κέφι αμείωτο ως τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Φωτογραφίες και βίντεο που εξασφάλισε το επίσημο fan club της τραγουδίστριας.







 

 
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Ραντεβού Στόκα-Αρβανιτάκη στο River Party

 

Οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας τους

«Με χίλιες δυο εικόνες στο μυαλό…» η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Μπάμπης Στόκας συνεχίζουν την καλοκαιρινή περιοδεία τους «παραμένοντας εραστές των απροσδόκητων συναντήσεων και της επόμενης έκπληξης». 

Αύριο Τετάρτη θα βρεθούν στο Νεστόριο της Καστοριάς, στη σκηνή του River Party.

Οι επόμενες εμφανίσεις τους: 

Σάββατο, 4 Αυγούστου:Γήπεδο Διαγόρα, Ρόδος
Τετάρτη, 8 Αυγούστου: Θέατρο Φλόκα, Αρχαία Ολυμπία
Παρασκευή, 10 Αυγούστου: Δημοτικό Στάδιο,Αίγιο
Τετάρτη, 15 Αυγούστου: Φεστιβάλ Κασσάνδρας, Χαλκιδική
Δευτέρα, 20 Αυγούστου: Καλαμάτα
Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου: Νίκαια
Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου: Ιωάννινα
Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου: Έδεσσα


Μαζί τους οι μουσικοί:
Αλέξανδρος Κτιστάκης /τύμπανα
Γιάννης Κωνσταντινίδης / ηλεκτρική + ακουστική κιθάρα
Τεό Γκουτσίδης/ ηλεκτρική κιθάρα
Χρήστος Βογιατζής/ μπάσο
Γιάννης Κυριμκυρίδης / πλήκτρα
Θωμάς Κωνσταντίνου / ούτι,λάουτο,μαντολίνο,τζουράς,κρουστά
 

Διαβάστε περισσότερα »