Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν ξέρει αν και πότε θα παντρευτεί!


Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν ξέρει αν και πότε θα παντρευτεί!

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν ξέρει αν και πότε θα παντρευτεί!
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) έχει μπερδευτεί με τα σχέδια του γάμου της. Η κριτής του X Factor είναι πολύ ερωτευμένη με τον αρραβωνιαστικό της Τζέισον Τρέιγουϊκ (Jason Trawick) αλλά δεν ξέρει πώς να γιορτάσει τη μεγάλη της μέρα.
Το περιοδικό Star γράφει ότι δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία ή κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο. Ο Τζέισον ευλεπτιστεί να παντρευτούν κοντά στα Χριστούγεννα και θέλει να κάνει μεγάλο γλέντι. Η Μπρίτνεϊ από την άλλη δεν κάνει ακόμη καμία συζήτηση... Δεν ειναι έτοιμη να δεσμευτεί και γι αυτό κρατά χαμηλούς τόνους..."
Οι δυο τους βγαίνουν εδώ και 3 χρόνια και αρραβωνιάστηκαν περυσι τον Δεκέμβρη. Η Μπρίτνεϊ έχει δύο γιους, τον 6χρονο Σον Πρέστον και τον Τζέιντεν Τζέιμος, 5 ετών, από το γάμο της με τον χορευτή Κέβιν Φέντερλιν (Kevin Federline).

e-go.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Έξαλος ο Αντύπας: «Δεν αγοράζω το Ποσειδώνιο. Είναι αηδίες όλα αυτά»

Την απόπειρα να προκαλέσουν κάποιοι κόντρα στη σχέση του με τον ιδιοκτήτη του Ποσειδωνίου Βασίλη Κοντόπουλου πριν ακόμη ξεκινήσει το σχήμα «τελειώνει» μέσα απο το Blog μου ο Αντύπας. Χαρακτηρίζει αθλιότητες και χυδαία ψέμματα τις πληροφορίες που τον θέλουν ν΄ αγοράζει το νυχτερινό κέντρο όπου και θα εμφανιστεί απο τις 30 Αυγούστου και ξεκαθαρίζει «Δεν καταλαβαίνω πώς βγήκαν όλα αυτά. Πιό αρρωστημένο μυαλό τα σχεδίασε. Δεν ισχύει. Είναι αηδίες όλα αυτά. Και όχι μόνο αυτό. Θα κινηθώ δικαστικά τόσο εγώ αλλά και ο κ.Κοντόπουλος για να σταματήσει αυτό το παραμύθι». Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο ιδιοκτήτης του Ποσειδωνίου ήδη έχει απευθυνθεί στην υπηρεσία Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να καταθέσει μηνύσεις καθώς σύμφωνα με το περιβάλλον του επιχειρηματία το όλο «ρεπορτάζ» είναι ένα φτηνό παιχνίδι εντυπώσεων και τίποτε περισσότερο, που θα σταματήσει. Είναι γνωστό άλλωστε πώς εδώ και τριάντα χρόνια η εταιρεία που «τρέχει» το Ποσειδώνιο είναι ατομική και ένας είναι ο Ιδιοκτήτης της. Ο Βασίλης Κοντόπουλος! gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Το «κρυφό» όνειρο των Beatles για αγορά ελληνικού νησιού

 

Στις 19 Ιουλίου 1967 οι Beatles επισκέφθηκαν το νησί Αγία Τριάδα, στα ανοιχτά της Ερέτριας, και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον να το αγοράσουν. Ο λόγος ήταν ότι έψαχναν έναν ...
«επίγειο παράδεισο» όπου θα μπορούσαν να απομονώνονται μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και να ηρεμούν. Το συγκεκριμένο νησί σήμερα θεωρείται από τους ακριβότερους ιδιωτικούς επίγειους παραδείσους. Η έκτασή του είναι 100 στρέμματα, η αξία του υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ και ανήκει στην οικογένεια Παπανικολάου.

Το νησί έζησε ένδοξες στιγμές τη δεκαετία του ΄60 καθώς είχε φανατικούς επισκέπτες. Η βασίλισσα Φρειδερίκη, ο αυτοκράτορας της Αιθιοπίας Χαϊλέ Σελασιέ, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και πολλοί άλλοι επισκέφθηκαν το νησί και μαγεύτηκαν από την ομορφιά του. Παράλληλα, δεκάδες γάμοι και βαφτίσια έχουν τελεστεί στο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδος, εκτός των μελών της οικογένειας. 

Στην πιο δημιουργική στιγμή της καριέρας τους, αποφάσισαν οι Beatles να επισκεφθούν το νησί, λόγω του στενού φίλου και τότε συνεργάτη τους Αλέξη Μάρδα. Ο Αλέξης Μάρδας έφερε σε επαφή τα θρυλικά «Σκαθάρια» με την οικογένεια του Σοφοκλή Παπανικολάου. Οι Beatles ξετρελάθηκαν με το νησί που έχει σχήμα κιθάρας, κάτι το οποίο θεώρησαν και καρμικό, αλλά παρά τον ενθουσιασμό τους το όνειρό τους δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Το νησί δεν πέρασε ποτέ στα χέρια των πασίγνωστων Άγγλων μουσικών καθώς ο ιδιοκτήτης του δεν επιθυμούσε να το πουλήσει.

topix.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Έρχονται οι Rolling Stones Ελλάδα;

Περιοδεία σχεδιάζουν για τα 50 χρόνια τους οι θρύλοι του hard rock, Rolling stones. Πληροφορίες απο μεγάλη εταιρεία διοργάνωσης ..
..συναυλιών στην Ελλάδα αλλά και στη Μεγάλη Βρετανία αναφέρει οτι μέσα στο πρόγραμμα της υπο διαμόρφωση σούπερ περιοδείας βρίσκεται και η Αθήνα η οποία μάλιστα θα είναι και η μόνη πόλη των Βαλκανίων που θα επισκεφθούν. Φαίνεται το πείραμα του Roger Waters λειτούργησε πολύ θετικά... Αναμένουμε μέχρι την επίσημη ανακοίνωση. Επίσης οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι πιθανό είναι αυτή η περιοδεία να είναι και η τελευταία ενός απο τα μεγαλύτερα σχήματα στην παγκόσμια σκηνή εδώ και 50 χρόνια.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Χατζηγιάννης- Μακρυπούλια: Έκαναν τάμα τα πουλάκια μας...

Διαβάστε περισσότερα »

Ο Σάκης Ρουβάς στη Μύκονο!

 

Μια μοναδική live συναυλία θα δώσει τη Κυριακή 29 Ιουλίου ο Σάκης Ρουβάς στο «Solymar», στο Καλό Λιβάδι.  Ο Σάκης Ρουβάς, θα παρουσιάσει ένα... 
...εντυπωσιακό μουσικό θέαμα γεμάτο ένταση και πάθος. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης είναι στο καλύτερο σημείο της πορείας του, τόσο προσωπικά καθώς περιμένει το τρίτο παιδί από την Κάτια Ζυγούλη, όσο και επαγγελματικά. 

Στόχος του να μας απογειώσει με την εκρηκτική σκηνική του παρουσία και τη δυναμική συμμετοχή του κοινού, σε μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμφάνιση εμπνευσμένος από την ιδιαίτερη ενέργεια της Μυκόνου!
Πηγή: protothema.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Ρουβάς 'σκοτώθηκε' με την Πάολα: Ήθελε να την κάνει «Fashion Icon» σαν την Τάμτα

Αυτός είναι και ο λόγος που σκοτώθηκαν και χάλασε η συνεργασία τους. Ο Σάκης ήθελε να αλλάξει όλο το στυλ της λαϊκής τραγουδίστριας και να την μετατρέψει... 

...σε «Fashion Icon». Κάτι σαν την Τάμτα και την Φουρέιρα δηλαδή. Μόλις το άκουσε η Πάολα, έγινε έξαλλη, τον παράτησε σύξυλο και έκλεισε συνεργασία με τον Καρρά.

Πηγή: freegossip.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Πάνος Κιάμος: «δεν ξέρουμε πού πηγαίνουμε»

«Ζούμε στην πιο δύσκολη περίοδο στην ιστορία της χώρας μας μετά τον πόλεμο... Το κακό είναι ότι δεν ξέρουμε πού πηγαίνουμε», δηλώνει ο Πάνος Κιάμος και μιλά για την οικονομική κρίση και το πώς την βιώνει ο ίδιος, την πολιτική, τους ανθρώπους που έχει βοηθήσει και τα τρία του παιδιά.
Δηλώνοντας πώς πήγε στην κάλπη και τις δύο φορές, ο τραγουδιστής αναφέρει: «οι εποχές είναι δύσκολες, έπρεπε να το κάνω… Για μένα, το ποιο κόμμα θα έβγαινε πρώτο και ποιο δεύτερο δεν σήμαινε τίποτε. Το ότι οι πολίτες δεν έδωσαν αυτοδυναμία σε κανέναν κάτι σήμαινε. Το μήνυμα ήταν “συνεργαστείτε”, όπως γίνεται άλλωστε σε όλη την Ευρώπη».
«Είδαμε νέα πρόσωπα στη Βουλή, είδαμε όμως να υπάρχουν ακόμη πρόσωπα των γνωστών παλαιών πολιτικών οικογενειών και αυτό δεν με χαροποίησε καθόλου», συνεχίζει ο Πάνος και δεν κρύβει ότι τονξένισε η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. «Η επίθεση του Κασιδιάρη στην Κανέλλη ήταν ό,τι πιο απεχθές έχω δει στην ελληνική τηλεόραση και δεν μου άρεσε καθόλου, όπως και η συνεχής επανάληψη της σκηνής».
Ο ίδιος έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους που έχουν ανάγκη και επισημαίνει πόσο σημαντικό είναι να αφήνουμε έστω μια σακούλα με τρόφιμα έξω από την πόρτα ενός ανθρώπου που τα χρειάζεταικαι ας μην μάθει ποτέ τον αποστολέα τους.
«Καθημερινά κάνω αγώνα δρόμου», λέει ο τραγουδιστής, προσθέτοντας πως δεν επαναπαύεται στις δάφνες του και η επιτυχία που γνωρίζει οφείλεται στον κόσμο που στέκεται δίπλα του. «Το κοινό θα κρίνει με την παρουσία του, θα μου δείξει τα σημάδια του. Θα το καταλάβω όταν με τον τρόπο τους μου πουν “φτάνει ο Κιάμος, να ξεκουραστεί λίγο, να ξεκουραστούμε κι εμείς από εκείνον”. Όσο με στηρίζουν και είναι δίπλα μου, είναι κρίμα να τους γυρίσω την πλάτη και να πω “πάω να ανανεωθώ”».
Παράλληλα, ο Πάνος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με κάποιο «μεγάλο» όνομα στο μέλλον, διαψεύδοντας όσους λένε πως είναι εγωιστής και δεν θέλει δίπλα του κάποιον συνάδελφό του, ενώ τονίζει πως κάποια στιγμή το ταξίδι στη μουσική θα τελειώσει και είναι προτιμότερο να αποχωρεί κάποιος με το κεφάλι ψηλά, παρά να θεωρεί ότι μπορεί να επαναλάβει την επιτυχία που είχε κάποτε.
«Τα τρία μου παιδιά είναι ο,τι πιο πολύτιμο έχω. Ειλικρινά, δεν βρίσκω λόγια να μιλήσω γι’ αυτά. Είναι η συνέχεια μου, ο σκοπός της ζωής μου», καταλήγει ο τραγουδιστής!

Πηγή: Περιοδικό «Εγώ Weekly»
Διαβάστε περισσότερα »

Ποια τραγουδίστρια αν και μάνα, έχει αυτό το κορμί; (Φωτογραφίες)

Πάντα ήταν καλλίγραμμη και σέξι η συγκεκριμένη τραγουδίστρια αλλά τώρα είναι πιο fit από ποτέ! Βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία της στη θάλασσα και αφού φωτογραφήθηκε, ανέβασε τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.


Ο λόγος φυσικά για την Κέλλυ Κελεκίδου!


markos t-v
Διαβάστε περισσότερα »

Το... παράκανε στη σκηνή

Αρνητικά σχολιάστηκε η εμφάνισή της

Σε κάθε της συναυλία επιφυλάσσει και μία έκπληξη για τους θαυμαστές της αλλά τον τελευταίο καιρό το παρακάνει. Μία βγάζει το στήθος της, μία κατεβάζει το παντελόνι της, στη χθεσινή συναυλία της στο Λονδίνο στο Hyde Park, χαϊδευόταν με τον χορευτή της, έβγαζε παντελόνια, σουτιέν, περπατούσε στα τέσσερα και γενικότερα ήταν μία αποκάλυψη. 

Η εμφάνισή της αυτή δεν αποκόμισε και τα καλύτερα σχόλια καθώς πολλοί από τους θαυμαστές της είπαν ότι δεν αρμόζει σε μια γυναίκα 53 ετών να ντύνεται έτσι και να καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να φαίνεται νέα. 

Για την ακρίβεια δήλωσαν απογοητευμένοι από τις τελευταίες εμφανίσεις της βασίλισσα της ποπ και νοσταλγούν τις παλιές καλές εποχές. 


 

 



newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »