Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ο Justin Bieber "χτύπησε" ένα πτηνό στο χέρι

 

Λίγες ώρες πριν ξεπεράσει τα 30 εκατομμύρια followers στο Twitter (!) ο Justin Bieberπρόσθεσε στη συλλογή του άλλο ένα τατουάζ με θέμα ένα... πτηνό που την αρχαιότητα ταυτιζόταν με τη σοφία... 

Δεν ξέρουμε αν ο 18χρονος αστέρας της ποπ προσπαθεί να δείξει πιο σοφός απ’ ό,τι του επιτρέπει το νεαρό της ηλικίας του, πάντως η καθισμένη σε ένα κλαδί κουκουβάγια που "χτύπησε" στο μπράτσο του είναι πολύ χαριτωμένη.

Ο Justin έχει αποκτήσει μεγάλη οικειότητα με τη βελόνα. Έκανε το πρώτο του τατουάζ πριν δύο χρόνια -άλλο ένα πτηνό στο γοφό του- ως δώρο γενεθλίων στον εαυτό του, ενώ η κουκουβάγια είναι το όγδοο τατουάζ που κοσμεί το σώμα του.
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Νίκος Οικονομόπουλος: Τα έσπασε όλα σε δωμάτιο ξενοδοχείου!

 

Έξαλλος με μελαχρινή αιθέρια ύπαρξη έγινε ο Νίκος Οικονομόπουλος.
Βλέπετε η καλλονή τον απάτησε, με αποτέλεσμα... ο τραγουδιστής να γίνει ταύρος εν... υαλοπωλείο, και να τα σπάσει όλα σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Όχι στην πραγματικότητα βέβαια, αλλά στα πλαίσια του νέου του video clip για το τραγούδι «Εννοείται».

Όπως θα δείτε και στις φώτο από τα παρασκήνια του video clip του, ο Νίκος Οικονομόπουλος φορώντας ένα άσπρο T-Shirt και ένα jean παντελόνι, φωτογραφίζει την «αγαπημένη» του κατά τη διάρκεια προσωπικών τους στιγμών.

Τα γυρίσματα έγιναν σε σουίτα ξενοδοχείου, και όπως λέει ο 28χρονος τραγουδιστής, σύμφωνα πάντα με το concept του video clip, «μαθαίνω ότι η κοπέλα μου με έχει προδώσει. Εκνευρίζομαι και τα σπάω όλα. Πρώτη φορά κάνω σε clip κάτι τόσο ανατρεπτικό και μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν απόφαση που πήραμε από κοινού με τον Κωνσταντίνο Ρήγο».

Τέλος, εκφράζει και την ευγνωμοσύνη του στο Θεό, λέγοντας:

«Δεν είμαι άπληστος. Κάθε μέρα λέω Δόξα τω Θεώ, για το πώς έχουν έρθει τα πράγματα στη ζωή μου».
Διαβάστε περισσότερα »

Ποια "φρεσκοχωρισμένη" τραγουδίστρια έχει αυτό το... θανατηφόρo κορμί; (Φωτογραφίες)

 

Η γυναίκα δεν είναι απλά πιο όμορφη μετά τον πρόσφατο χωρισμό της, είναι σαν να απελευθερώθηκε και μετά να... απογειώθηκε! Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε μία σέξι φωτογράφιση στο "Hello" και το κυριότερο δε "μάσησε" τα λόγια της για τον "πρώην" της...

 

Η Αγγελική Ηλιάδη μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Κώστα Μηλιωτάκη, στο περιοδικό “Ηello” και στον δημοσιογράφο Γιώργο Μιχαλόπουλο.

Δείχνατε ιδανικό ζευγάρι με τον Κώστα Μηλιωτάκη. Τι άλλαξε;

"Ιδανικά ζευγάρια δεν υπάρχουν. Όλα τα ζευγάρια έχουν τα θέματά τους και τα προβλήματά τους. Από εκεί και πέρα τον σημαντικότερο ρόλο παίζει πόσο έχεις τη διάθεση να προσπαθήσεις και να παλέψεις για τη σχέση σουΝιώθετε ότι το προσπαθήσατε όσο έπρεπε;
"Το εξαντλήσαμε! Με απόλυτη ειλικρίνεια και το χέρι στην καρδιά θα σας πω ότι την κατάλληλη στιγμή πήραμε τη σωστή απόφαση. Να μην προχωρήσουμε δηλαδή στο γάμο. Θα ήταν ακόμα πιο επώδυνο να παντρευόμασταν και μετά από ένα χρόνο να χωρίζαμε".
Πως αντιδρούσατε στα δημοσιεύματα που σας ήθελαν πολύ συχνά χωρισμένους;
"Η αλήθεια είναι ότι άκουσα και διάβασα πάρα πολλά τον τελευταίο χρόνο που δεν είχαν καμία βάση αλήθειας. Ήμασταν πολύ καλά όταν βγήκαν οι φήμες για χωρισμό. Ήμουν όμως πολύ ερωτευμένη και ενθουσιασμένη και δεν με ένοιαζε καθόλου τι έλεγαν. Κατόπιν όμως δεν σας κρύβω ότι σκέφτηκα αρκετές φορές ότι όλο αυτό το συνονθύλευμα αρνητικών δημοσιευμάτων ίσως να έφερε και λίγο γρουσουζιά"
. Γράφτηκε πολλές φορές ότι η αιτία του χωρισμού σας ήταν ένα τρίτο πρόσωπο. Θα θέλατε να δώσετε και εσείς τη δική σας απάντηση σε αυτό;
"Απάντησε ο ίδιος σε αυτό. Ήταν κάτι που τον ενόχλησε πάρα πολύ. Νιώθω ότι όλα αυτά ήταν όσα τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση να βγει και να μιλήσει για το χωρισμό μας. Δεν αισθανόταν καλά να αφήσει τέτοιες εντυπώσεις. Έτσι κι αλλιώς ο Κώστας δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Εγώ από την πλευρά μου δεν στάθηκα καθόλου σ’ αυτό. Κανένας δημοσιογράφος δεν ξέρει για ποιο λόγο φτάνει ένα ζευγάρι στο χωρισμό και αυτό δε θα πρέπει να αφορά κανέναν. Τον τελευταίο καιρό έχω διαβάσει τόσα “μυθιστορήματα” και πολλά άσχημα πράγματα, για κάποια από τα οποία έχω ήδη ξεκινήσει διαδικασίες να κινηθώ νομικά".
Θα επιστρέφατε σε αυτό τον “τραυματισμένο έρωτα”;
Νομίζω ότι όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει! Όταν βλέπεις μπροστά στου το τέλος δεν υπάρχει κάτι άλλο μετά. Μπορεί δύο άνθρωποι να λατρεύουν ο ένας τον άλλο, αλλά για κάποιους λόγους να μην μπορούν να είναι μαζί. Δυστυχώς υπάρχει και αυτό στη ζωή μας.
Διαβάστε περισσότερα »

Δύο... Britney Spears σε ένα

 

Δείτε την διαφημιστική καμπάνια για το νέο της άρωμα

Αγνώριστη είναι στο νέο άρωμά της η Britney Spears. Η τραγουδίστρια μεταμορφώνεται πότε σε κορίτσι του τσάρλεστον, πότε σε Κλεοπάτρα και πότε σε χορεύτρια για το διπλό της άρωμα.

Στη διαφήμιση για το άρωμά της Twist Fantasy, η Britney προβάλλει διάφορες πλευρές του εαυτού της. Πότε ξανθιά και πότε μελαχρινή, η Britney Spears δίνει τον καλύτερό της εαυτό στη διαφημιστική καμπάνια. 

Η σειρά Twist Fantasy περιέχει τα δύο αρώματα, Fantasy και Midnight Fantasy. Τα αρώματα αυτά είναι ενωμένα, δημιουργώντας έτσι ένα σφαιρικό μπουκάλι. Ανοίγοντάς το στη μέση προκύπτουν δύο καινούρια μπουκαλάκια. Το ροζ περιέχει το άρωμα Fantasy, ενώ το σκούρο μπλε το άρωμα Midnight Fantasy. 








Η επιλογή των χρωμάτων αυτών δεν είναι τυχαία καθώς το ροζ και το μπλε αποτελούν τα αγαπημένα χρώματα της ποπ σταρ η οποία ήθελε, όπως λέει, να δώσει σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα να επιλέξει το άρωμα που επιθυμεί ανά πάσα στιγμή.



 

newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Lady Gaga: Πιο παχιά από εμένα η Adele

 

Υπερήφανη που πήρε 13 κιλά δηλώνει η εκκεντρική σταρ

Υπερήφανη για τα 13 κιλά που πήρε φαίνεται πως είναι η Lady Gaga και δεν λέει να σταματήσει να μιλάει γι' αυτό.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η εκκεντρική σταρ ενθάρρυνε τα νέα κορίτσια να σταματήσουν τις δίαιτες και να τρώνε κανονική ποσότητα φαγητού.

Μάλιστα δεν παρέβλεψε να αναφέρει και μια άλλη διάσημη για τα παραπανίσια κιλά της, την Adele.

«Πήρα 13 κιλά. Και τι έγινε; Η Adele είναι πολύ πιο μεγαλόσωμη από εμένα, και κανείς δεν τη λέει χοντρή! Είναι τόσο θαυμάσια, και πιστεύω πως η αυτοπεποίθηση της είναι κάτι που πρέπει να το αποκτήσω κι εγώ. Έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη για πολλές γυναίκες», δήλωσε στο περιοδικό "Stylist".
Διαβάστε περισσότερα »

Βάζει πορνοστάρ να πρωταγωνιστήσει στο βίντεο κλιπ της!

 

Δυναμικά στο παιχνίδι μπαίνει η Miley Cyrus

Η Miley Cyrus κατάφερε να αποτινάξει το «γλυκανάλατο» για αυτήν παρελθόν της τότε που ήταν η Χάνα Μοντάνα το γλυκό κορίτσι του σόου της Ντίσνεϊ. 

Στα 19 της έχει μεταμορφωθεί σε μία… σεξοβόμβα που προσπαθεί να προκαλεί με κάθε τίμημα.

Τώρα μάλιστα σκέφτεται να βάλει πρωταγωνίστρια στο νέο της βίντεο κλιπ τη διάσημη αμερικανίδα πορνοστάρ Jessie Andrews η οποία αναμένεται να βάλει φωτιά στα γυρίσματα.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

«Δεν είχαμε ερωτική χημεία με την Ρούλα»

 

Ο Ρόκκος μίλησε για τη σχέση του με την Κορομηλά

Για τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του μίλησε σε συνέντευξη του, ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο τραγουδιστής όταν ρωτήθηκε γιατί δεν προχώρησε η σχέση του με τη Ρούλα Κορομηλά, απάντησε πως δεν είχαν ερωτική χημεία.

«Με τη Ρούλα δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι, έτσι όπως τουλάχιστον το εννοώ εγώ. Κάναμε παρέα, είχαμε κοινούς φίλους, υπήρξε και ερωτική διάθεση κάποια στιγμή, αλλά στην ουσία την έβλεπα πάντα ως φίλη. 

«Δεν είχαμε ερωτική χημεία. Μου άρεσε πολύ να κάνω παρέα μαζί της, να συζητάμε και όταν έπεσαν και τα media πάνω μας απομακρυνθήκαμε. Αν ήμασταν πραγματικά ερωτευμένοι, ίσως να μη μας ενδιέφερε τι έλεγαν οι δημοσιογράφοι και να ήμασταν ακόμη μαζί», δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ».

Διαβάστε περισσότερα »