Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

1.400 ευρώ για ένα εισιτήριο στη συναυλία τους

 

Όπως έγινε γνωστό, οι Rolling Stones επιστρέφουν στη σκηνή, γιορτάζοντας την 50ή επέτειο από τη «γέννηση» της ροκ μπάντας που έχει γράψει μουσική ιστορία.

Οι συναυλίες που θα δώσουν σε Βρετανία και ΗΠΑ τους επόμενους μήνες, ίσως αποτελέσουν την τελευταία ευκαιρία για τους θαυμαστές τους, να τους απολαύσουν live.

Συγκεκριμένα, οι Rolling Stones θα εμφανιστούν στις 25 και 29 Νοεμβρίου στην 02 Arena του Λονδίνου, και στη συνέχεια θα διασχίσουν τον Ατλαντικό για άλλες δύο συναυλίες στο Νιούαρκ στις 13 και 15 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, μεγάλη απογοήτευση ήταν για το φανατικό κοινό τους οι τιμές των εισιτηρίων.

Για το Λονδίνο, τα εισιτήρια για τις καλύτερες θέσεις, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα φτάνουν τα 1.400 ευρώ (1.140 λίρες), ενώ τα φθηνότερα εισιτήρια για τις πιο απομακρυσμένες θέσεις, θα ξεκινούν από 130 ευρώ (106 λίρες)!
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Ποια θα είναι στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου στο Fix στη Θεσσαλονίκη;

 

Πυρετωδώς ετοιμάζεται ο Γιάννης Πλούταρχος για τις νέες του εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη!Όμως φέτος στο Fix θα έχει μια εξαιρετική παρέα που δεν είναι άλλη από την Ελεάννα Παπαιωάννου! Η νεαρή λαϊκή ερμηνεύτρια, μαζί με τον μοναδικό Γιάννη Πλούταρχο αναμένεται να αναστατώσουν τη νυχτερινή ζωή της συμπρωτεύουσας με έναν ιδανικό συνδυασμό! Λέγεται μάλιστα πως η Ελεάννα Παπαϊωάννου υπήρξε προσωπική επιλογή του ίδιου του Γιάννη Πλούταρχου!
Διαβάστε περισσότερα »

Η Rihanna μεθυσμένη, χορεύει πάνω σε τραπέζια, σπάει τα πάντα και βγαίνει με την βία απο νυχτερινό club

 

Αυτό το κορίτσι τα έχει όλα και μυαλό δεν λέει να βάλει. 
Είναι μόλις 24 ετών πανέμορφη, ταλαντούχα... πλούσια άλλα τον τελευταίο καιρό κάνει τα πάντα για να προκαλέσει και η αλήθεια είναι πως έχει ξεφύγει... 

Αυτή την φορά η Rihanna διασκέδαζε σε νυχτερινό club και όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι που ήπιε ένα ποτηράκι παραπάνω, άρχισε να ανεβαίνει στα τραπέζια να χορεύει σαν τρελή και σαν να μην της έφτανε αυτό ξαφνικά έσπαγε τα πάντα γύρω της με αποτέλεσμα να την διώξουν άρον άρον απο το μαγαζί. Φυσικά η διάσημη τραγουδίστρια δεν πτοήθηκε καθόλου και συνέχισε την διασκέδαση της σε άλλο Club!
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

"Εθισμένη στις αμφεταμίνες η Μπρίτνεϊ Σπίαρς"

 

Μεγάλες φουρτούνες για την πριγκίπισσα της ποπ, η οποία ετοιμάζεται να δει όλα τα άπλυτά της στη φόρα...

Ο πρώην μάνατζερ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears), Σαμ Λούφτι (Sam Lufti) της έκανε μήνυση κατηγορώντας τη για αθέτηση συμβολαίου και η δίκη που ξεκίνησε χθες, Πέμπτη, προμηνύεται… εκρηκτική.

Την πρώτη κιόλας μέρα, η Λούφτι κατηγόρησε την 30χρονη σταρ για κατάχρηση αμφεταμινών τονίζοντας τον εθισμό της στις ουσίες.

Σύμφωνα με τον πρώην μάνατζέρ της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξύρισε το κεφάλι της, για να μην βρει η αστυνομία ίχνη ναρκωτικών στα μαλλιά της.

"Της άρεσε να χρησιμοποιεί αμφεταμίνες. Σχεδόν όλα πήγαν στραβά εξαιτίας των ουσιών", υποστήριξε ο πρώην μάνατζερ φτάνοντας και στην ολοκληρωτική κατάρρευση της Μπρίτνεϊ το 2007.

Σε μια στιγμή "τρέλας", η Σπίαρς ξύρισε το κεφάλι της δημοσίως, πράξη που, σύμφωνα με τον Λούφτι, έγινε γιατί η τραγουδίστρια φοβόταν ότι σε περίπτωση ελέγχου για ναρκωτικά οι αρχές θα εντόπιζαν κατάλοιπα του ναρκωτικού και κατ' επέκταση θα της στερούσαν την κηδεμονία των παιδιών της.

Ο δικηγόρος του Λούφτι, Τζόζεφ Σλίμερ (Joseph Schleimer) υποστήριξε ότι ο πελάτης του έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει την Μπρίτνεϊ με το πρόβλημά της χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα »

«Χρυσάφι» στη Rihanna για να πατήσει ένα κουμπί!

 

Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει...

Μια άκρως δελεαστική πρόταση, η οποία θα της αποφέρει ζεστό χρήμα, χωρίς κανέναν απολύτως κόπο, δέχτηκε η Rihanna. 

Το εμπορικό κέντρο Westfield, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Stratford του Ανατολικού Λονδίνου προσφέρει 5 εκατομμύρια λίρες στην τραγουδίστρια προκειμένου αυτή να ανάψει τα χριστουγεννιάτικα φώτα.

Η τραγουδίστρια έχει ενθουσιαστεί με την πρόταση και απάντησε πως σε περίπτωση που το πρόγραμμα της το επιτρέψει θα το κάνει με μεγάλη χαρά.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Σε Νέα Υόρκη και Τορόντο ο Μαρτάκης

 

Δείτε τις φωτογραφίες

Στην Νέα Υόρκη και στο Τορόντο ταξίδεψε ο Κώστας Μαρτάκης.

Ο τραγουδιστής είχε προγραμματισμένες συναυλίες στις μεγαλουπόλεις για τους ομογενείς και κατάφερε παράλληλα να συνδυάσει δουλειά και διασκέδαση. 

Εκτός λοιπόν από τις εμφανίσεις του, έκανε και τουρισμό. 

Όπως αναφέρει το ΟΚ, Επισκέφτηκε το Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Louis Tussaud στο Τορόντο, τους καταρράκτες του Νιαγάρα, το CN Tower στο κέντρο του Τορόντο, σταθμό τρένων, την περίφημη Times Square, το Central Park, αλλά και πολλά άλλα αξιοθέατα. 









Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε τις φωτογραφίες από την εμφάνισή του Σάκη Ρουβά στην πίστα

 

 

Ο Σάκης Ρουβάς -μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη και τις Μέλισσες- έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες στο Diogenis studio.

Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο μαγαζί, ο Σάκης παρουσίασε το νέο του πρόγραμμα.

Γεμάτο με εικόνες που παραπέμπουν σε music cabaret, το φετινό πρόγραμμα του Έλληνα σταρ είναι, πραγματικά, εντυπωσιακό...

Δείτε τις φωτογραφίες: 





newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

«Η χαρά του να διπλώνεις εσώρουχα»

 

Ένιωσε για τα καλά την πίεση της δουλειάς η κόρη της Madonna

Η αλήθεια είναι ότι η Lourdes δεν θα χρειαζόταν να δουλέψει ποτέ στη ζωή της αφού η περιουσία της μαμάς της Madonna είναι τόσο μεγάλη που έχει να ζήσουν μέχρι και τα δισέγγονά της.

Όμως αυτό δεν λέει κάτι για την ίδια. Η 16χρονη είναι δουλευταρού και είπε να δώσει ένα χεράκι στην καλοκαιρινή περιοδεία της μητέρας της. Και όχι μόνο αυτό αλλά δεν είχε καμία ιδιαίτερη μεταχείριση αφού δίπλωνε μέχρι και εσώρουχα.



Στο blog της έγραψε: Αυτό το καλοκαίρι ήμουν ιδιαίτερη παραγωγική. Θα σας τα πω όλα για το πόσο ωραία είναι να διπλώνεις εσώρουχα. Στην περιοδερία της μητέρας αποφάσισα να δουλέψω στο κομμάτι της γκαρνταρόμπας. Η δική μου δουλειά ήταν κάπως ασυνηθιστη αλλα είχε πλάκα».

Φαίνεται πως η Lourdes ένιωσε για τα καλά την πίεση της δουλειάς. 

newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Η Katy Perry αδιαφορεί για τα πικρόχολα σχόλια

 

 

Με ένα τεράστιο καπέλο πήγε για ψώνια η Katy Perry στη Νέα Υόρκη και ήθελε δεν ήθελε ξεχώριζε μέσα στο πλήθος. Η ποπ τραγουδίστρια, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα είναι και πάλι μαζί με τον John Mayer, και πετάει στα σύννεφα.

Η συγκεκριμένη βέβαια εμφάνισή της δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις και φυσικά δεν έλειψαν και τα πικρόχολα σχόλια. Άλλοι είπαν ότι είναι επηρεασμένη από τις απόκριες και ντύθηκε μάγισσα κι άλλοι ότι χρειάζεται να προσλάβει κατεπειγόντως ένα στιλίστα.






newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Έτοιμη να παντρευτεί τον πιτσιρικά σύντροφό της δηλώνει η Τζένιφερ Λόπεζ

 

Αποφασισμένη να πάρει τον Κάσπερ είναι η Τζένιφερ Λόπεζ

Έτοιμη να παντρευτεί τον πιτσιρικά σύντροφό της δηλώνει η Λατίνα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ, παρά τις έντονες αντιδράσεις της μητέρας της.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η μητέρα της J.Lo είναι απαρηγόρητη, καθώς η κόρη της τής ανακοίνωσε ότι όχι απλά δεν χωρίζει με τον Κάσπερ Σμάρτ, όπως αναφέρουν πολλά δημοσιεύματα εδώ και δύο μήνες, αλλά θέλει να τον παντρευτεί και να αποκτήσει ένα παιδί μαζί του.

Η μητέρα Λόπεζ είναι τελείως αντίθετη σε αυτό το γάμο και προσπαθεί να βάλει μυαλό στη ξεμυαλισμένη κόρη της, αλλά μάταια. 

Υπενθυμίζεται ότι η Τζένιφερ έχει ήδη τρεις γάμους στο ενεργητικό της, ενώ από τον τελευταίο της με τον Μαρκ Άντονι έχει αποκτήσει και δύο παιδιά.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

«Έκανα πλαστική στήθους για τον Σχοινά»

 

Η Γαρμπή ικανοποίησε τα «θέλω» του συζύγου της

Αποκαλυπτική όσο ποτέ άλλοτε, η Καίτη Γαρμπή, δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι έκανε επέμβαση πλαστικής χειρουργικής προκειμένου να ικανοποιήσει τα «θέλω» του συζύγου της, Διονύση Σχοινά.

Η ίδια ανέφερε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή: «Έκανα πλαστική στήθους και το έκανα για τον Διονύση, που είχε εκφράσει την επιθυμία. «Πω πω οι γυναίκες που…», έλεγε. 

«Οι γυναίκες που ε; Θα σε φτιάξω εγώ, είπα και το έκανα».
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

"Να είμαστε με το καραβάκι μας και να γυρνάμε στα νησιά...»

 

Η Πέγκυ Ζήνα απαντά σε όσους την επικρίνουν για χλιδάτη ζωή

Τη δική της απάντηση για όσα ακούστηκαν κατά καιρούς πως ζει μες τη χλιδή παρά την κρίση, έδωσε η Πέγκυ Ζήνα.

Η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε πως δεν της αρέσουν οι πολυτέλειες, ενώ ότι έχει καταφέρει μέχρι στιγμής το έκανε με σκληρή δουλειά.

«Δεν είμαι άνθρωπος που τρελαίνεται για την πολυτέλεια. Με τη δουλειά μου, μπόρεσα κι έφτιαξα τη ζωή μου γιατί δεν βρήκα τίποτα έτοιμο. Είχα και την τύχη να μου κάνουν πολύ καλά δώρα! Μ΄αρέσει πάρα πολύ η θάλασσα. Να είμαστε με το καραβάκι μας και να γυρνάμε στα νησιά. Πέρα απ΄αυτό, δεν μου αρέσουν άλλες πολυτέλειες. 

Δεν είμαι αυτή που θα ξοδέψω όλα μου τα λεφτά στα ρούχα. Είμαι και ήμουν πάντα της φόρμας και του τζιν. Γι΄αυτό και δεν θεωρούμαι από τις fashion icon τραγουδίστριες. Θεωρώ υπερβολή να πάω να πάρω επώνυμα ρούχα του παιδιού, που μεγαλώνει και κάθε 3 μήνες αλλάζει νούμερο» δήλωσε στη εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι».

Αναφερόμενη στα αρνητικά σχόλια και τις κριτικές που δέχεται κατά καιρούς είπε:

«Δεν στενοχωριέμαι με τα αρνητικά σχόλια. Μόλις πήγαινα λίγο να στεναχωρηθώ έπαιρνα τόση αγάπη από τον κόσμο, και αυτό είναι το βασικό. Δεν με νοιάζει τι θα πουν οι πανελίστες στις εκπομπές.

Γιατί οι δημοσιογράφοι, δεν λένε συνήθως τέτοια πράγματα. Αυτού του είδους τα σχόλια από έναν πανελίστα, που ας πούμε είναι 50 ετών και αυτό που έχει πετύχει στη ζωή του είναι να είναι στο πάνελ μιας παρουσιάστριας καινούργιας, και να κουτσομπολεύει… αυτού του είδους τα σχόλια δεν με πειράζουν».
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »