Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Inna - Crazy sexy wild new video clip


Inna - Crazy sexy wild new video clip


Επιστρέφει η Inna με νέο άλμπουμ 1 χρόνο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου της cd που δεν είχε την επιτυχία του πρώτου της άλμπουμ. Το video clip από το τραγούδι «Crazy Sexy Wild» είναι γυρισμένο σε μια από τις πανέμορφες παραλίες της Καλιφόρνιας, είναι άκρως καλοκαιρινό και περιγράφει έναν τυπικό καλοκαιρινό έρωτα.
Το ζευγάρι κάνει διάφορα τρελά (και sexy) πράγματα, όπως το να μην πληρώσουν σε ένα κατάστημα, να κάνουν οτοστόπ, ενώ στο τέλος του βίντεο μάλλον παρατάει και το αγόρι της! Highlight : η Inna δίνει ένα καυτό φιλί σε μια κοπέλα!

Δείτε το video clip
Dim lights Embed 
πηγή: starfm.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Γιώργος Μαζωνάκης: 'Το 'παρασύρομαι' είναι αστείο'


Γιώργος Μαζωνάκης: 'Το 'παρασύρομαι' είναι αστείο'

Γιώργος Μαζωνάκης: 'Το 'παρασύρομαι' είναι αστείο'

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής, σε συνέντευξή του σε γνωστό περιοδικό, μίλησε για τις εξαρτήσεις που είχε παλαιότερα, καθώς και για το πως βλέπει τη ζωή του στο μέλλον.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε για το πως είχε μπλεχτεί με τις ουσίες, λέγοντας, όμως, πως δεν τον παρέσυρε κάποιος. Ήταν μια φάση στη ζωή του, κατά την οποία αναζήτησε και ήθελε να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του. Δεν έφτασε σε επικίνδυνο σημείο, όπως, π.χ., κοντά στο θάνατο, ενώ η απεξάρτηση του έγινε τόσο απλά, όσο το να τρως ένα συγκεκριμένο φαγητό, να χορταίνεις και να μη θέλεις άλλο.

Τώρα θα ήθελε να κάνει μια σχέση, αλλά και να αποκτήσει κι ένα παιδί, το οποίο θα το βοηθήσει να ισορροπήσει καλύτερα κάποια πράγματα στη ζωή του, όπως παραδέχτηκε.


Διαβάστε περισσότερα »

Πέθανε ο τραγουδιστής Μιχάλης Μενιδιάτης

Πέθανε σήμερα ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Μιχάλης Μενιδιάτης σε ηλικία 80 ετών. Ο Μιχάλης Μενιδιάτης, αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό προβλήματα υγείας.
Η οικογένεια του και ο γιος του Χρίστος Μενιδιάτης  είναι ακόμα σοκαρισμένοι από το γεγονός. Το TLIFE επικοινώνησε με τον γιο του Μιχάλη Μενιδιάτη, τον τραγουδιστή Χρήστο Μενιδιάτη ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός του θανάτου του πατέρα του αλλά δεν θέλησε να πει περισσότερα. " Είχε κάποια προβλήματα υγείας" είπε . Προσπαθήσαμε να τα αντιμετωπίσουμε αλλά τελικά δεν τα κατάφερε".

Πηγή: tlife.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ελληνίδες τραγουδίστριες ανταλλάσσουν υποβρύχια φιλιά!

Δύο τραγουδίστριες ανταλλάσουν φιλιά στον βυθό της θάλασσας!
 Ελληνίδες τραγουδίστριες ανταλλάσσουν υποβρύχια φιλιά!
Η Τάμτα ανέβασε την φωτογραφία και έγραψε: "Μέχρι να βρεθεί κάποιος άξιος, τουλάχιστον έχουμε η μία την άλλη".
Η Τάμτα βούτηξε στα καταγάλανα νερά μαζί με την φίλη και συνάδελφό της Στεφανία Ρίζου και αναστέναξε όλο το Twitter!
gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Η Rihanna αγόρασε νέο σπίτι στη μητέρα της, on camera!

Η Rihanna αγόρασε νέο σπίτι στη μητέρα της, on camera! 

 

Η έκπληξη στην μητέρα της διάσημης σταρ έγινε στη διάρκεια της εκπομπής της Oprah Winfrey.
Η Rihanna και η γνωστή παρουσιάστρια πήγαν τη μητέρα της στο νέο της σπίτι λέγοντας της ότι εκεί θα γινόταν η συνέντευξη και βέβαια η Monica Braithwaite ξέσπασε σε κλάματα από τη συγκίνηση μόλις πληροφορήθηκε την αλήθεια. Το σπίτι έχει πέντε υπνοδωμάτια και είναι σαφώς μεγαλύτερο από το προηγούμενο. Η Monica ξετρελάθηκε από την πρώτη στιγμή που το είδε χωρίς να γνωρίζει ακόμη ότι της ανήκει!
gossip-tv
  • Click to enlarge image rihanna985e567568.jpg
  •  
 
Διαβάστε περισσότερα »

Πασίγνωστη τραγουδίστρια βούτηξε με τα ρούχα στη θάλασσα! (φωτό)


Πασίγνωστη τραγουδίστρια βούτηξε με τα ρούχα στη θάλασσα! (φωτό)

 

Σε όλη της την καριέρα μόνο ντροπαλή δεν μπορεί να την χαρακτηρίσει κανείς.
Αυτή τη φορά όμως επέλεξε να κάνει μπάνιο ντυμένη αφήνοντας μόνο τις γάμπες της να φαίνονται. Βέβαια κανείς δεν πιστεύει ότι όλο αυτό έχει να κάνει με ντροπή, αλλά μάλλον με προστασία αφού το δέρμα της Madonna είναι αρκετά λευκό και ίσως φοβόταν την έκθεση στον ήλιο. Η διάσημη σταρ μαζί με τον Brahim Zaibat και τα παιδιά της βρίσκονται στη γαλλική Ριβιέρα στο πλαίσιο της MDNA περιοδείας της. Λέγεται μάλιστα ότι μένουν σε ένα γαλλικό πύργο στη Νίκαια.
gossip-tv

  • Click to enlarge image madonna094856546658.jpg
  • Click to enlarge image madonna098544568.jpg
  • Click to enlarge image madonna90348547.jpg
  • Click to enlarge image madonna9058654568.jpg
  • Click to enlarge image madonna9084565467.jpg
  •  
Διαβάστε περισσότερα »

Οι αδελφοί Κατσιμίχα στο χώρο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Αμαλιείου

 

Αγαπημένες μελωδίες στο Μαρούσι την Τετάρτη 22 Αυγούστου

Η μουσική των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις, βγαίνει από την καρδιά της δεκαετίας του ‘80 γεμάτη συναισθήματα και φτάνει μέχρι σήμερα, ζεστή, ζωντανή και αληθινή. Μια φωνή που άλλοτε γίνεται παιχνίδι και άλλοτε σοβαρεύει, άλλοτε διαμαρτυρία και άλλοτε ποίηση, αλλά ποτέ δε χάνει την ουσία και την αυθεντικότητά της. 

Οι Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας μόλις κυκλοφόρησαν στο νέο τους άλμπουμ «Beat Poetry», όπου παρουσιάζουν μία μουσική εργασία πάνω στην ποίηση της beat γενιάς. Η δουλειά αυτή -η πρώτη που δημιουργούν μαζί μετά από δέκα χρόνια- μπορεί να θεωρηθεί μία μουσική ταινία μικρού μήκους, όπως σημειώνουν οι ίδιοι. Ένα μπερδεμένο όνειρο. Ένα μουσικό παραμύθι για μεγάλους, γραμμένο με τα λόγια των beat ποιητών. 

Την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012 θα εμφανιστούν στον χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων Αμαλιείου στο Μαρούσι.
Διαβάστε περισσότερα »

Οι ONIRAMA τρόμαξαν χιλιάδες θαυμαστές τους ΜΟΝΟ με μία φωτογραφία...

 

Δες με τι τρόπο επιχείρησαν να τρομάξουν χιλιάδες θαυμαστές που τους ακολουθούν στο Twitter το συγκρότημα Onirama.

Πάντως, βλέποντας αυτό που κοινοποίησαν, όχι μόνο τρομάζεις αλλά είναι σα να ζεις στιγμές θρίλερ παρέα με τον Φρέντι Κρούγκερ.
Η φωτογραφία που δημοσίευσαν απεικονίζει ένα καρπούζι που κάποιος σκάλισε επάνω του μια ανθρώπινη μορφή. Είναι σα να λέμε, το καρπούζι είχε το διάολο μέσα του…

tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Οι Locomondo στο Bolivar στις 31 Αυγούστου

 

Ένα τρελό πάρτι την Πέμπτη στον Άλιμο

Η μεγάλη μουσική παρέα, που επί σκηνής, χρόνια τώρα έχει κερδίσει τις καρδιές όλων-μικρών, μεγάλων και μεγαλύτερων παντού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό- με τα τραγούδια της και την ζωντάνια που εκπέμπει, με ρέγγε, σκα και λάτιν ρυθμούς, τα βασικά συστατικά που μετατρέπουν κάθε συναυλία τους σε ένα ατελείωτο πάρτι, που τον πρώτο λόγο έχει η μουσική και ο χορός.

Στις συναυλίες τους που είναι γνωστές για τη ζωντάνια και την ενέργειά τους, οι Locomondo συνηθίζουν να στήνουν μία γιορτή όπου κόσμος και συγκρότημα γίνονται ένα, θίγοντας παράλληλα τα κακώς κείμενα με τον γνωστό τους τρόπο.

Οι Locomondo τραγουδούν επιμένοντας πως «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε ποτέ» και θέλουν «να σαι εκεί...ο,τι κι αν συμβεί»!

η συναυλία , ανοίγει το 40μελές συγκρότημα κρουστών BATALA GRUPO DE PERCUSSAO, ένα διεθνές μουσικό group που κινείται σε ρυθμούς samba reggae. Η μουσική τουs γεννήθηκε στο Salvador της Bahia, που βρίσκεται στη βορειοανατολική Βραζιλία και έχει τις ρίζες της στα παραδοσιακά αφρικάνικα κρουστά.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Στεναχωρήθηκε για τον Νταλάρα

 

Για τις επιθέσεις που δέχτηκε ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε μεταξύ άλλων στο περιοδικό ΕΓΩ ο Μάριος Φραγκούλης τασσόμενος στο... πλευρό του τραγουδιστή και δηλώνοντας ότι ο ίδιος στενοχωρήθηκε για ό,τι συνέβη.

«Με στεναχώρησε πάρα πολύ, γιατί ο Γιώργος Νταλάρας έχει γράψει ιστορία. Πιστεύω φυσικά ότι ήταν λάθος να ανακατευτεί με πολιτικά θέματα, ιδιαίτερα σε μία τόσο δύσκολη, επικίνδυνη και ευαίσθητη στιγμή στη συνείδηση του Έλληνα.

Λυπήθηκα πάρα πολύ, γιατί αγαπώ πολύ τον Γιώργο Νταλάρα και του χρωστώ πολλά πράγματα. Από την αρχή της πορείας μου με αγκάλιασε. Ήταν πραγματικός συνάδερφος και του χρωστάω μία ζωή. Πιστεύω ότι ήταν μία λάθος στιγμή για τον ίδιο» είπε o ερμηνευτής.
Διαβάστε περισσότερα »

Δε βγαίνει ξανά σε πίστα ο Π. Τερζής

 

Θα κάνει επιλεγμένες εμφανίσεις και συναυλίες

Λίγο πριν από τις επιτυχημένες συναυλίες του στην Κύπρο, ο Πασχάλης Τερζής επισκέφθηκε τα στούντιο του «Ράδιο Πρώτο» στη Λευκωσία, όπου έδωσε, ύστερα από αρκετό καιρό αποχής από δηλώσεις και δημόσιες εμφανίσεις, μια αποκλειστική συνέντευξη.

Ο Πασχάλης Τερζής μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του που τον κράτησε μακριά από το τραγούδι το τελευταίο χρονικό διάστημα αναφέροντας πως πλέον δεν θα τον ξαναδούμε σε πίστες αλλά σε επιλεγμένες εμφανίσεις και συναυλίες.

Αποκάλυψε επίσης πως όλον αυτόν τον καιρό ασχολήθηκε με απλά πράγματα και καθημερινά που τον γεμίζουν, έχοντας γίνει πια σχεδόν επαγγελματίας γεωργός!

Τέλος, σε αυτή τη σπάνια συνέντευξή του, όπως αναδημοσίευσε και το κυπριακό «ΟΚ!», ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που του έδειξε όλον αυτόν τον καιρό που απείχε από τα μουσικά δρώμενα, αναγνωρίζοντας, όπως δήλωσε, πως ο κόσμος και μόνο ο κόσμος είναι αυτός που τον «ντομπάρει» και τον «μεθάει» ψυχολογικά, κάθε φορά πριν βγει να τραγουδήσει.
Διαβάστε περισσότερα »

Έλλη Κοκκίνου: Οι αμοιβές μας έχουν πέσει κατά 60%-70%

Για την οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις που έχει στα… νυχτοκάματα μίλησε η Έλλη Κοκκίνου, αναφέροντας ότι οι... 
χρυσές εποχές που βίωσαν αυτή και οι συνάδελφοί της έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια, μιλώντας στον «Τηλεθεατή», ανέφερε σχετικά: «Η κρίση έχει επηρεάσει βαθιά τη ζωή μου. Οι μέρες που δουλεύουμε οι τραγουδιστές πλέον είναι πολύ λιγότερες απ’ ό,τι στο παρελθόν. Οι αμοιβές μας έχουν πέσει κατά 60%-70%. Κάνουμε περικοπές και μαζευόμαστε, όπως όλοι. Τα πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολα. Περάσαμε μια εποχή ευμάρειας, κατά την οποία η χώρα μας γέμισε με πολυτελή αυτοκίνητα, ακριβές τσάντες, πούρα και λαμπερά ρολόγια και τώρα πρέπει να βρούμε τις ισορροπίες μας».
Διαβάστε περισσότερα »

Στη Θεσσαλονίκη η Ηβη Αδάμου

 

Θα εμφανιστεί σε γνωστό bar restaurant στις 28 Αυγούστου

Έτοιμη να ξεσηκώσει το κοινό της Θεσσαλονίκης είναι η Ήβη Αδάμου.

Η τραγουδίστρια, η οποία κέρδισε το κοινό με το τραγούδι της La La Love, με το οποίο συμμετείχε στη φετινή Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο, θα εμφανιστεί στη συμπρωτεύουσα στις 28 Αυγούστου στο bar restaurant Remvi , στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Διαβάστε περισσότερα »

Δεν τα βάζει με τα κύματα η Μαριάντα Πιερίδη

 

Απόλαυσε τον ήλιο αλλά δεν έκανε βουτιές

Τα αυγουστιάτικα μελτέμια άγγιξαν την Μαριάντα Πιερίδη και δεν την άφηναν να κάνεις τις βουτιές της.

Παρέα με μια φίλη της, έστελναν από το Twitter μηνύματα στην παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη ότι σύντομα την περιμένουν στις διακοπές τους.

Τα κορίτσια τρέμουν τη θάλασσα όταν εκείνη δεν έχει κέφια!



 radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Τα σχέδια του Μαζωνάκη για το χειμώνα

 

Τι ετοιμάζει ο τραγουδιστής

Τα επαγγελματικά του σχέδια για τον προσεχή χειμώνα αποκάλυψε ο Γιώργος Μαζωνάκης. 

«Ετοιμάζω ένα νέο άλμπουμ, ένα κομμάτι των ηχογραφήσεων έγιναν πρόσφατα στη Σαντορίνη, για να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Επίσης είμαι χαρούμενος που θα συμμετάσχω στη μεγάλη γιορτή που οργανώνεται για τα εικοσάχρονα του Φοίβου στο ΟΑΚΑ... δουλέψαμε εξαιρετικά μαζί και δεν θα μπορούσα να λείπω από τη γιορτή του!» δήλωσε στο «Έθνος Tv» ο τραγουδιστής.

Και συμπλήρωσε: «Το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω είναι ότι θα γίνει σε έναν καινούργιο, πολύ ενδιαφέροντα χώρο στο Γκάζι, εκεί γύρω στον Δεκέμβριο...».
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Άλσος Βεΐκου

 

Για μία συναυλία την Πέμπτη 23 Αυγούστου

Στο Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Βεϊκου στο Γαλάτσι θα εμφανιστεί την Πέμπτη 23 Αυγούστου ο Μίλτος Πασχαλίδης σε μια συναυλία με ήχους ηλεκτρικούς.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης θα ερμηνεύσει γνωστά τραγούδια του όπως «Η λίμνη», «Η φωτιά μου» και το «Στα είπα όλα» μέχρι αυτά που κυκλοφόρησαν πριν τρεις μήνες στο «Ξένοι σ’ ένα τόπο που αλλάζει». 

Μαζί του οι Φρόσω Στυλιανού στο τραγούδι, ο Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά, ο Δημήτρης Σινιγιάννης στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Δημήτρης Μουτάφης στο Μπάσο και ο Γιώργος Χατζής στο ακορντεόν.

Διαβάστε περισσότερα »

A. Ηλιάδη: Η... αποκαλυπτική της εμφάνιση στο Ρέμο! (Φωτό)

Πιο σέξι από ποτέ εμφανίστηκε η εντυπωσιακή τραγουδίστρια σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος! Κι επειδή τέτοιες εικόνες πρέπει να τις απολαμβάνουμε όλοι, δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό...

markos-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Γνωστός τραγουδιστής αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους στο μαγαζί του!

Αν και διαθέτει οικονομική ευρωστία, δεν κατάφερε να ξεφύγει από την κρίση που βιώνει η χώρα μας. Εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, τα... 
...τραγούδια του αφήνουν εποχή, οι πετυχημένες του συνεργασίες αμέτρητες, αντιθέτως στο επιχειρηματικό εγχείρημά του αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες! Ο τραγουδιστής διατηρεί με φίλο του café-bar εκτός Αττικής, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά! Οι εργαζόμενοι εδώ και καιρό, εδώ και κάμποσους μήνες είναι απλήρωτοι. Τώρα οι εργαζόμενοι έχουν αγανακτήσει και απαιτούν τα δεδουλευμένα τους. Θα καταφέρει άραγε ο τραγουδιστής να τους πληρώσει και να ορθοποδήσει σε τέτοιους δύσκολους καιρούς; Εμείς του ευχόμαστε τα καλύτερα!

Πηγή: gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Στέλιος Ρόκκος: Πήραν τα χρήματα από τον τραπεζικό του λογαριασμό

Θύμα μιας μεγάλης απάτης έπεσε ο Στέλιος Ρόκκος. Ο τραγουδιστής ήταν ένα από τους καταθέτες που είδαν τους λογαριασμούς τους να έχουν… μειωθεί αισθητά. 
Δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε πως οι κόποι μιας ζωής έκαναν φτερά. Ο καλλιτέχνης είχε καταθέσει τα χρήματά του σε υποκατάστημα τραπέζης της Λήμνου και πρόσφατα ανακάλυψε πως από τον λογαριασμό του έλειπε μεγάλο ποσό. Στην αρχή επικράτησε αναστάτωση, αλλά ο έλεγχος από τον τραπεζικό οργανισμό ήταν άμεσος και οι υπαίτιοι έχουν βρεθεί. Μάλιστα από τα κεντρικά γραφεία καθησύχασαν και τον Στέλιο Ρόκκο και τους άλλους καταθέτες ότι δεν πρόκειται να έχουν κανένα πρόβλημα με τα λεφτά τους.

Πηγή: Ciao
Διαβάστε περισσότερα »

Ελληνίδα τραγουδίστρια με κοιλιακούς που ούτε άντρας δεν τους έχει...

 

Είναι τραγουδίστρια. Συμμετείχε σε μουσικό ριάλιτι αλλά είναι γνωστή πιο πολύ για τις εκκεντρικές της εμφανίσεις παρά για τη δουλειά της.

Διαθέτει εκρηκτικό κορμί αλλά δεν παίρνουμε κι όρκο ότι στην ίδια κλίμακα βρίσκεται και η φωνή της στις οκτάβες. Πού να δεις όμως τους κοιλιακούς της.

Δες προσεκτικά τα Απολλώνιά της χαμηλά στο μπικίνι. Ένα ρίχτερ το νιώθεις. Δες τώρα που προλαβαίνεις γιατί οι φωτογραφίες της Ειρήνης Παπαδοπούλου σε λίγα δευτερόλεπτα θα εκραγούν. Μπαμ!





radar
Διαβάστε περισσότερα »

Η Μελίνα Ασλανίδου με μπικίνι!

Με φούξια μπικίνι απαθανατίστηκε η Μελίνα Ασλανίδου. Η τραγουδίστρια που μας ταξιδέυει με τις εκπληκτικές... 
...μουσικές της εμφανίστηκε με μπικίνι απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Μπορεί να μας έχει συνηθίσει μόνο με μάξι φορέματα όμως να που την βλέπουμε και με μπικίνι!

Πηγή φωτογραφίας: radar

Διαβάστε περισσότερα »