Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Δημοπρατούνται ερωτικά γράμματα του Mick Jagger

 

Μια σειρά ερωτικών γραμμάτων του Mick Jagger πρόκειται να δημοπρατηθεί στο Λονδίνο τον ερχόμενο μήνα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου.
Πρόκειται για δέκα χειρόγραφα γράμματα, που ο Mick Jagger έγραψε προς την πρώην σύντροφο του και μητέρα του πρώτου του παιδιού, Marsha Hunt, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 1969, ενώ εκείνος ήταν απασχολημένος με τα γυρίσματα της ταινίας «Ned Kelly», στην Αυστραλία.

Στα γράμματα του, ο Mick Jagger γράφει στην τότε αγαπημένη του πως διάβαζε τα ημερολόγια του Nijinski και ποιήματα της Emily Dickinson, ενώ περιέγραφε και την αγωνία του για τη συνάντηση του με τον συγγραφέα Christopher Isherwood. Ακόμη, στα γράμματα του αναφέρεται στην προσεδάφιση στο φεγγάρι, σε μια συναυλία του Bob Dylan, αλλά και στον θάνατο του Brian Jones, μέλους των Rolling Stones.

Τα συνολικά δέκα γράμματα του Mick Jagger θα δημοπρατηθούν στις 12 Δεκεμβρίου, και οι τιμές τους αναμένεται να φθάσουν ως τις 100.000 λίρες. Η Marsha Hunt ανέφερε σε δήλωση της πως αποφάσισε να δημοπρατήσει τα γράμματα του πρώην συντρόφου της και διάσημου τραγουδιστή των Rolling Stones, διότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

karfitsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: