Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Θυμάσε τη συναυλία που ακύρωσε η Βανδή στην Κύπρο; Ε, διάβασε και την απάντηση της διοργανώτριας εταιρείας!!!

Μετά τις... ανακοινώσεις που έκανε η Δέσποινα Βανδή και ο Νίνο για την ακύρωση των εμφανίσεων τους στην προγραμματισμένη εκδήλωση της εταιρείας You Talking To Me έρχεται έρχεται και η επίσημη απάντηση της εταιρίας.
Η ανακοίνωση της εταιρίας: «Σύμφωνα με το υπογεγραμμένο συμβόλαιο που η εταιρεία μας έχει υπογράψει με τους καλλιτέχνες για την διοργανωνόμενη συναυλία στις 18 Νοεμβρίου 2012, αισθανόμαστε την ανάγκη να ενημερώσουμε το κοινό για ανεπίτρεπτες ενέργειες, κατά παράβαση του συμβολαίου, που είδαν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα από μέρους των καλλιτεχνών και της δισκογραφικής εταιρείας Spicy γράφτηκαν κι ακούστηκαν ψευδείς κι ανυπόστατες δηλώσεις που κατά προβοκατόρικο τρόπο αποδίδοντο στην εταιρεία μας, όσον αφορά την ακύρωση της συναυλίας της Δέσποινας Βανδή στην Κύπρο. Καταρχάς να αναφέρουμε πως το event θα πραγματοποιείτο στα πλαίσια προώθησης της εταιρείας «You Talking To Me» και οι καλλιτέχνες σύμφωνα με την υπογραφείσα σύμβαση, θα παρευρίσκοντο να τραγουδήσουν ζωντανά ως ειδικοί προσκεκλημένοι της εταιρείας.
Το συμβόλαιο μεταξύ της διοργανώτριας εταιρείας και των καλλιτεχνών αναφέρει ξεκάθαρα τη δέσμευση κι υποχρέωση των καλλιτεχνών να παρευρεθούν στο event στις 18 Νοεμβρίου 2012 στο Στάδιο Σπύρος Κυπριανού και λαμβάνοντας υπόψη πως έχουν παραλάβει ολόκληρο το ποσό της προκαταβολής για την πληρωμή τους αναμέναμε να τηρήσουμε την συμφωνία, επιδεικνύοντας τον απαιτούμενο επαγγελματισμό.
Επίσης σε καμιά περίπτωση δεν υπήρξε διαβεβαίωση είτε γραπτώς είτε προφορικώς πως η είσοδος του event θα ήταν δωρεάν, εξάλλου οι καλλιτέχνες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον τρόπο προβολής και διαφήμισης του event ούτε και στον ορισμό της τιμής του εισιτηρίου.
Και λαμβάνοντας υπόψιν ακόμη πως όντως ζούμε σε οικονομικά δύσκολες εποχές, θα αναμέναμε από καλλιτέχνες ευαισθητοποιημένους αρκετά να είχαν αποδεχθεί πρόταση μας να συμμετάσχουν στο event μας δωρεάν για να μπορεί κι έτσι ο κόσμος με τη σειρά του να τους απολαύει χωρίς κανένα κόστος.
Αντ' αυτού οι ίδιοι προτίμησαν να παραπλανήσουν και να επηρεάσουν το ευρύ κοινό χρησιμοποιώντας όλων των ειδών τα μέσα όπως τα social media , κάποιες ιστοσελίδες ,την τηλεόραση και το ραδιόφωνο ανακοινώνοντας την πρόθεση ακύρωσης της παρουσίας τους . Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, η εταιρεία μας « You Talking To Me», ουδέποτε παρέλαβε από τους καλλιτέχνες ή τους αντιπροσώπους τους, επίσημα γραπτή επιστολή ή ανακοίνωση ακύρωσης της συνεργασίας καθώς και τους λόγους αυτής.
Απλά ενημερώνουμε το κοινό ότι το event μας στις 18 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί υπό διαφορετικές προϋποθέσεις στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας You Talking To Me στις 15.00 μ.μ με τους Nigma, τον Zoran Zorko & Legalo Kriminalo καθώς και τον Dj D όπου ο κόσμος θα μπορεί να έρθει για πρώτη φορά σε επαφή με το προϊόν της εταιρείας μας καθώς και να απολαύσει ένα ευχάριστο μουσικό απόγευμα παρέα με εμάς.
Φυσικά είστε όλοι προσκεκλημένοι και αναμένουμε τα καλύτερα».
Να υπενθυμίσουμε ότι η Δέσποινα Βανδή είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί στη Λεμεσό στις 18 Νοεμβρίου για μια συναυλία - όπως εκείνη δήλωνε - χωρίς... κόστος. Την ώρα όμως που η Δέσποινα Βανδή πίστευε πως η είσοδος θα ήταν δωρεάν, θαυμαστές της την ενημέρωσαν πως το εισιτήριο κοστίζει 50 ευρώ. Η τραγουδίστρια δυσκολεύτηκε να το πιστέψει και ζήτησε λίγο χρόνο για να ψάξει το θέμα κι αν ήταν αλήθεια θα ακύρωνε τη συναυλία. Όπως και έκανε.
 
www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: