Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Διεκδικητής πατρότητας και για τον άλλο υιό Τζάκσον

 

Μετά τον Μπλάνκετ (Blanket) τώρα προκύπτει θέμα πατρότητας και για τον μεγάλο του αδελφό...Ο πρώην δερματολόγος του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) άνοιξε τελείως ξαφνικά το θέμα ανεβάζοντας στο Facebook μια φωτογραφία του Πρινς (Prince) δίπλα σε μια δική του από νεαρή ηλικία και σχολιάζοντας απλά με ένα "Χμμμμμμμμμμ".

Ο δρ. Άρνολντ Κλάιν υποστηρίζει εμμέσως πλην σαφώς ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του Πρινς Τζάκσον

Παρότι κρυπτογραφημένο, το σχόλιο παραπέμπει σαφώς στην -ομολογουμένως υπάρχουσα- ομοιότητα του 15χρονου με τον δρ. Άρνι Κλάιν (dr Arnie Klein) ο οποίος παρεμπιπτόντως τα τελευταία χρόνια κατέρρευσε οικονομικά.

Η φωτογραφία φαίνεται να ανοίγει ξανά το σενάριο που επί χρόνια ήθελε τον γιατρό να δωρίζει το σπέρμα του ως βοήθεια στον βασιλιά της ποπ που ήθελε σώνει και καλά να κάνει οικογένεια, αλλά προφανώς δεν μπορούσε.

Σημειωτέον δε, ότι η πρώην σύζυγος του Τζάκο και μαμά τόσο του Πρινς όσο και της Πάρις Τζάκσον (Paris Jackson), εργαζόταν επί χρόνια ως βοηθός στο ιατρείο του Κλάιν στο Μπέβερλι Χιλς.

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε στο facebook ο δρ. Αρνολντ Κλάιν με τη λεζάντα "Χμμμμμμμμμμμ" να τη συνοδεύει. Επάνω ο Πρινς Τζάκσον και κάτω ο ίδιος σε νεαρή ηλικία.
Για τον τρίτο γιο του Μάικλ έχει προκύψει επίσης θέμα ό πρώην σωματοφύλακάς του, Ματ Φίντες (Matt Fiddes) διεκδίκησε την πατρότητά του.

Πάντως, ο γιατρός στο παρελθόν έχει διαψεύσει δημοσίως σενάρια που τον ήθελαν πατέρα των παιδιών του Τζάκο.

womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: