Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Η Gaga έχει πάθει ψύχωση με νεκρό τραγουδιστή!

 

Αυτές τις μέρες το όνομα της συνδέεται με τον αδερφό της Μαντόνα (Madonna) ο οποίος δήλωσε πως θα ήταν καλό ν' αντιγράφει πιο πολύ την αδερφή του, τον... βασιλιά της ποπ και τον αρχηγό των σύγχρονων σπλατερικών ταινιών και συνεχίζει να τραβάει την προσοχή όλων.

Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) έχει πάθει ψύχωση με τη Neverland του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) και θέλει πάρα πολύ να αγοράσει ένα μέρος της αν και θα είναι λίγο δύσκολο λόγω των μεριδίων που έχουν τα παιδιά του Jacko.

“Η Λέιντι Γκάγκα και η Λατόγια Τζάκσον (Latoya Jackson) έχουν γίνει πολύ καλές φίλες και θα ήθελε πιο πολύ απ' όλα αυτή τη στιγμή να αποκαταστήσει τη Neverland στην αρχική της κατάσταση. Τα παιδιά του Μάικλ θέλουν απελπισμένα να κρατήσουν το σπίτι των παιδικών τους χρόνων ώστε ν αποφασίσουν τι θα κάνουν μ' αυτό όταν μεγαλώσουν. Η Γκάγκα θα ήθελε να τους βοηθήσει οικονομικά . » ανέφερε μια πηγή στη Sun και δεν υπάρχει ακόμα καμία απαντήσει από τη μεριά της οικογενείας.

Παράλληλα μ' αυτό ο Κουέντιν Ταραντίνο (Quentin Tarantino) είπε και πάλι σε πρόσφατη συνέντευξη του για την προώθηση της νέας φανταστικής ταινίας του "Django Unchained" πως τη θαυμάζει πάρα πολύ, περνάνε πάντα πολύ ωραία όποτε συναντιούνται και σκέφτεται σοβαρά να της προτείνει να δουλέψουν μαζί σε κάποια ταινία του.

e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: